29 okt

Det är den 29 oktober... det är kallt som fan ute och jag har nog insätt att jag lär ta en varmare vinterjacka på mig... fick skrapa rutorna i morse och i dag när jag skulle hem från stan...kl halv 8 på kvällen?! Nu är det vinter.... Allt rullar på i morgon blir det till karlskoga en svänge..skönt och vara ledig en dag..kanske ta en fika med s på efter middagen får se om ja orkar och vad kl blir....sen blir det stockholm till helgen igen..(som det ser ut nu).måste hitta nå nya kläder =D mina pengar kommer vara slut innan nya månaden ens börjat..ops!! (hoppas mamma inte läser detta nu..ler..) Mormor ringde i dag...är tomt och vara från henne..saknar.. vad kul å hitta på något i dag efter jobbet med veronika..var till klädbutik och kollade provkollektion nånting...najs...men köpte inte nått..duktig mig! ...gud så jag skulle vilja ligga i en varm famn nu..somna lugnt och skönt...men va gör man när man ligger tusen mil ut i skogen..krama en kossa =D
nej en morgon promenad i morgon med ammi var det..bäst att sova nu då...men kan ej sova.. tror ja..nu ha ja kommit in i sån period igen att vara vaken på natten vilket är drygt när alla andra sover och man inte har nå spec att göra..men man kan ju alltid fixa något...fixt-trix...


Hoppas ni sover gott nu!

Natti
//carroline


*Gillar din röst...ler lite..*

Ibland har man bara lite mindre kul...
fjärilar,människodelar,krummelurer,blad osv....

28 okt

En bra dag.efter en jobbig natt...vid 11 tiden ville ja sova i går...men deras dator surrade vid 1 gav jag upp och la mig i soffan..då när hjärtat slagit o ville spy av klump i bröstet o tårar som börja rinna...det är stress..sjuk stress.asså jag grät inte utan de va nån reaktion bara.. konstigt... Idag då.satt upp skyltar, samt dragit bort plast..fixa in färg koder på datorn.. dagen gick sjukt fort. Samt ringde det en 1a till mig i dag o fråga om praktik! Najs bra gjort =)nu har halva veckan gått redan i morgon..sen torsdag är jag ledig en dag.ska bli skönt, ska ut till mina kusiner en sväng... sen va det fredag igen..blev ingen fika i dag. så åkte hem i ställe.. chips o dipp i soffan i kväll. köpte det till i går men orkade ej då?!hör o häpna ..ler..det finns dom som gör en så glad...i dag gjore jag en glad igenom säga ett ord..o i går hjälpte jag en gubbe som tappa en peng på backen..två bra saker på två dagar...man e väl underbar!

Nix..duchen o soffan.kramar!




27 okt

kallt.jävligt kallt i dag.blev inte bättre av att bussbla... tog typ 20 kr mer från mitt buss kort..dubbel FuckeR!! orkade inte klaga då för ja trodde inte han skulle göra fel..så klagar lite här i ställe.....min dag har vart helt oki.. är med migge den här veckan..känns skoj..men det är verkligen detta som är svårast.. kommunikationen med skyltar å sånt,som att jag har svårt med stavning/ läsningen..plus att data prog. är på engelska...i morse ville ja låsa in mig på toan och låssas vara inlåst...så att jag missa allt...men va fan.utan motgångar är ju andra saker inte lättare...pirra till i magen..men var helt fel som kom ut på msn..attans... nu känner jag för att vara med lisa och säga alla fula ord jag kan och sen skratta åt mig själv...undrar vad alla andra i klassen gör..kännar ja inte ha koll på så många just nu....jag är bäst! glömt min mob.laddare i stockholm..(kunde väl glömt bh eller nått vättigt ;)haha...) men sen kom jag på den smarta lösningen! min andra samsung funkar ej men mottagningen men har samma batteri,så ja laddar det i den andra mobilen.och sen byter till den jag använder.va säger ni om den då!inte dum här inte;)

har alla mina höga skor hemma så hitta nå snyggt kanske till helgen...jag e lost just nu i mode..känns som allt är ute men endå inne....key jag vet att utväxt och ut nött nagellack är så hot just nu.. men tyvär är jag lite mot utväxt så ja kör nog inte på den grejen längre en vad jag behöver...nej ni..nu ska jag gå till tv ett tag..är den där båten kul å se när folk skämmer ut sig rätt pinsamt..

sen blir det dusch, ja erika..som vanligt=) sen blir det natti natti..

//carroline


just nu vill jag spola tillbaka tiden...tror vissa saker kräver mer en vad jag tänker att det gör....

27 okt

kallt.jävligt kallt i dag.blev inte bättre av att bussbla... tog typ 20 kr mer från mitt buss kort..dubbel FuckeR!! orkade inte klaga då för ja trodde inte han skulle göra fel..så klagar lite här i ställe.....min dag har vart helt oki.. är med migge den här veckan..känns skoj..men det är verkligen detta som är svårast.. kommunikationen med skyltar å sånt,som att jag har svårt med stavning/ läsningen..plus att data prog. är på engelska...i morse ville ja låsa in mig på toan och låssas vara inlåst...så att jag missa allt...men va fan.utan motgångar är ju andra saker inte lättare...pirra till i magen..men var helt fel som kom ut på msn..attans... nu känner jag för att vara med lisa och säga alla fula ord jag kan och sen skratta åt mig själv...undrar vad alla andra i klassen gör..kännar ja inte ha koll på så många just nu....jag är bäst! glömt min mob.laddare i stockholm..(kunde väl glömt bh eller nått vättigt ;)...) men sen kom jag på den smarta lösningen! min andra samsung funkar ej men mottagningen men har samma batteri,så ja laddar det i den andra mobilen.och sen byter till den jag använder.va säger ni om den då!inte dum här inte;)

har alla mina höga skor hemma så hitta nå snyggt kanske till helgen...jag e lost just nu i mode..känns som allt är ute men endå inne....key jag vet att utväxt och ut nött nagellack är så hot just nu.. men tyvär är jag lite mot utväxt så ja kör nog inte på den grejen längre en vad jag behöver...nej ni..nu ska jag gå till tv ett tag..är den där båten kul å se när folk skämmer ut sig rätt pinsamt..

sen blir det dusch, ja erika..som vanligt=) sen blir det natti natti..

//carroline


just nu vill jag spola tillbaka tiden...tror vissa saker kräver mer en vad jag tänker att det gör....

26 okt

Tillbaka i örebro...En helg i stockholm...börja med att fredagen blev lugn...lördag morgon med inget att göra och planer som ej blev av åkte jag och min kära erika till stockholm för att shoppa lite...satta oss på varsitt tåg och sågs i stockholm...där vi mötte upp jannica o efter några timmar åkte stumpan hem..men själv stanna ja kvar för en ute kväll...hanna o surayya dök också upp..men förfesten blev till 2-3 (man ställde om kl) sen åkte jag och sov borta och jannica o surayya fortsatte ut....fattar inte vad en kram kan göra så mycket..har nog längtat efter det så grymt dom här veckorna....i da blev det pizza o fika med jannica innan tåget gick hem....helgen har vart helt oki..nästa helg har ja bokat charlotte..samt stockholm...men ja kanske hinner ångra mig igen.. Princess lockar och nå snyggt till;)najs!!

Är trött ..var på väg o somna på tåget..kille bredvid mig stank fotsvett... varför tar man av sej skorna då? äckligt...

kär?!noll koll på den fronten men känns helt oki... haha ibland ibland inte men i alla fall.

Så länge man mår bra spelar det inte någon roll igentligen va man känner och det är skönt .... Läste nått ja vet att ja ej ska läsa, men jag log! För några månader hade jag nog vela kasta datorn i golvet...fan ja lever =)

Man ä väl bäst...

Inte långt kvar nu...till lian är slut..känns så där..vet ej om jag längtar till leksand så mycket...får kaos i bröstet när ja tänker på det...

Men men en bra helg kul och träffa vänner samt mammi i stockholm =D!!

Sovgott..nattis.
//carroline

So i´ll be holding my own breath could this be the end

24 okt

Just nu är en stund jag vill lägga mej ner å böla totalt!!!

Oki nu hade ja skrivit massa sen blev det fel på word o allt försvann...utom den översta meningen!!!!! Cp. Piss liv totalt...så jävla less i dag...helt oki dag fram tills mitt buss kort slutade fungera igen (skaffa nytt i går)  och kunna åkt på det tidigare i dag...sen ha allt bara gått skit!hoppas på att C ska vilja umgås med mej och inte hunnit bestämt annat...då kommer helgen suga totalt..
och då tänker ja inte prata med nån...god natt hej då.... dusch!!!

2o.31...ont i handleden har jag oxå...massa klag....orka!vill hem till lisa hon klagar aldrig på mig...hon är bara tyst om ja säger konstiga saker=)nej då men e väl aldrig dum mot henne så hon behöver ej gnälla på mig=)får tänka på helgen som var och leva på det ett tag!!


21.2o...Gud vad jag vill göra något nu.. rastlös...städat toan och duschat är avklarat.. Nu då..krypa ner i soffan och vänta på idol avslutet..


Till mig..för massa år sedan =D




23 okt

Torsdag..skönt i mån är det fredag...vet ej om ja börjar bli sjuk...så drygt, ont i öra...prata med elin massa länge i dag..me like! ....gud så trött jag är...hmm.massa saker nu i helgen..vet ej va ja ska göra eller vad jag ha råd med eller vad jag orkar...bara en skit dag....god natt sovgott



23.o2.. jag mår så illa..kommer säkert bli sjuk nu...och mitt lilla öra.. stakars ..inte lätt och vara ja nu..då blir det stockholm på lördag då..och i morgon ska vi äta stora räkor här hemma..massa mys..ska gå på stan efter jobbet i morgon ..inte köpa nått...lerstort...just nu sitter ja å martin och trackar varan på fb...så kassa vi är..kan ju prata på msn om mina sexiga tår annars.ler.......mm så e det...jag längtar hem,hade så jävla kul sist när jag och lisa va ut så känns inte riktigt som jag fått nog..men blir lugnt i helgen så...myssss.. sen nästa helg är det ju alla helgon då blir de nått här med charlotte..pax!!.sen helgen där på!!då åker jag hem färga håret fyller år och träffa flixen..helgen där på blir det dop och då är jag även klar här så då blir de ju leksand sedan fram till jul....

Aaaaaa nu vill jag hem till min säng..mina lakan..kanske min hy kommer tillbaka om ja får komma hem..den gör mig fruktansvärt less just nu...oj oj oj massa tankar i huvudet..haha fast små saker som vanligt.men fruktansvärt skönt...killar suger...aa de gör dom faktiskt, det kom vi fram till i dag, samt ja o erika samt lisa i går ;) haha inte lätt...tjejer suger också men inte vårt prob! Nej nej nu skriver ja massa blaj, som alltid..det bjuder jag på !
sov gott och natti !
//carroline


21 okt

pratar med r på msn..kan gå långt mellan..men alltid är han så jälva trygg på nått sätt....kanske för han är en lätt person....och lite små seg så där=) gillar dig grymt mycket....av de som jag gillar mest i världen är du verkligen en av dom =D lovar...och du vet att jag inte lovar i onödan..Men du jag börjar säga förlåt igen!?jag som vart så duktig...måste vänja mig av med det igen...missing you alot, den är inte så jätte bra, men den är sjuk glad..blir på bra humör av att höra den...tack vare dig...jeje nog smör!..dagen har gått bra, regnade som fan i morse..och mörkt...men första natten på länge jag sovit skönt...efter ikea blev de mariebergs köp centra....hittade ju bara lite jag ville ha =)men nu är det slut köpt tills nästa pengar tillfälle...om nån dag va?! ..ler...

Nej ni ja trött som en gris..och massa tankar i lilla huvudet.. elle nej ja ha stort huve men inte så stor plats för tänka..oki nu blev de massa babbel... duschen...


En dah växer jag kanske upp....

Eller inte...

sjuk söt ingen är som mig;)

Kramar
//Carroline


20 okt

Just nu saknar jag så mycket sakeeeer....mamma och pappa...linda o niklas..att ha pengar....att bara veta vad man vill ha...kvällarna i våningsängen över E.as ben...gång vägen till skolan med J mys kvällar....E.as pepp...måndagar med vin i A och Ms stuga.... Efterfesterna med ... jag saknar att ha min katt på magen (tills han bitts.)...jag saknar att inte vara inne på nätet varje dag...och nej just nu går de inte och göra nått åt...saknar att göra mig fin för att gå till jobbet (men dock väldigt skönt å bara dra på sig å slippa fixa) jag saknar min fina hy,och blir bara värre och värre!! Fuck..jag gör inget annorlunda....förutom massa stress nu på sista tiden....saknar att ha en hand och längta efter...fast det har jag ju,på ett bra sätt men inte min ju =D..fast alla dessa saker är saker ja e nöjd med...inga problem...hur skönt som helst...=)


Men bara en sak.. ...Kan inte fatta att han är borta..kan inte... fan....har kortet från kistan i huvudet...och paniken...för den saken kan inte tårar sluta rinna.. sysselsättning gäller...


Ja nu då..en dusch...skicka in en räkning...hoppas på svar från Ralle...försöka komma på hur ja ska göra nästa helg/pengar...jag skulle vilja vara miljonär den som säger man inte är lyckligare med pengar kan ju slänga huvudet i vägen.. om man hade pengar skulle man aldrig behöva tänka på det..bara vara...ett prob mindre...ja ska bli rik..massa rik...om inte på pengar så på nått annat=D


Nej duschen var det ...hoppas ni haft en bra dag...Jag har bara varit på ikea...men gjort massa kul!
kramar

19 okt

Där himmel o jorden går i hopp...tittade på lisas o sammes förlovnings bilder i går..fan ja vill också vara så där underbart kär..utan krav på att vara någon bara vara sig själv och omtyckt för det...ni är läskigt perfekta...men ni är verkligen ett par..cuteeee!!

Utgången i går var helt oki! Eller mer en oki,

jag har lärt mig: 1. Att jag ser mognare ut i uppsatt hår, inte fjortis blond...eller va sa du lisa? haha fast på ingen bild ser vi mogna ut..haha....de behövdes.....2. Att man inte ska dansa med sin tjej kompis för mycket och man ska kolla på alla killar man dansar vid... då slipper man frågan om ens kompis är flickvän? najs ;) vem vet... 3. tänk längre när man pratar med killar som inte är som alla andra killar...och i dag lärde jag mig.... -att om en kvart är det tre kvart kvar tills ja e framme... (samma sak som att säga om en timme är jag framme)... En ny vecka på ikea nu då, blir göra klart det sista med anki!skoj..sen blir det håkan o malin resten av veckan!! =D inte många veckor kvar nu.

God natt!!
//Carroline

(En lisa,en jag...Det där gröna får stå för dom!? Host de bjuder vi på !!)

Jag höll på och dö av skratt, lisa?! vet inte vad hon gör..tidsfördriv?!

18 okt

Kyrkan var full i dag..... en av  hans vännerna sjöng en låt som han skrivit till han .fin...tror inte det är nån som fattar igentligen varför..alla bara spekulera...det känns så mysko, kommer ja ju inte få träffa han nå mer alls...går ont och se alla sörja..tiden läker inte sår,men man lär sig leva med det och se det annorlund  efter ett tag... ja..nog om det... Ikväll ska jag träffa lisa! Blir grogg o krogen sen =D najs... fast just nu är de kämpigt men hmm..tvätta ansiktet o lite smink så är man lite mer på g, plus äppel s. Till äppel cider ..vi ska rulla fram gumman...


Jag kan inte låta blir å älska min otroliga familj....

Hoppas ni har en lyckligare dag en vad jag har i dag!


Jag o lille bror.

//Carroline

17 okt

Hemma i avesta.hem ljuva hem.. lite vilsen i huvudet nu känner ja...känns mysko o ska träffa alla i mån på begravningen..men så skönt sen när det är gjort...

Bil resan hem idag gick hur bra som helst..inte tröt o tiden gick fort...den före mig blev tagen av polisen!haha....
 tur han åkte om mig...ler...

I dag då,fick gå hem redan vid två men samtal i bilen en timme innan ja väl kom i väg...inte köpte ja nå godis heller.. duktig mig!...å värsta kul.en kille ja inte träffat på massa år, skrev i går på msn..visa sig att han är o jobbar på marieberg köpcentra här i örebro...mysko värden är  liten! Fika någon dag.... ja fredag i dag då..min kära solo tidning låg på bordet i dag samt pralin som vi hade annonsen i...najjjssss!den blev helt oki faktiskt...nix nu ska ja glo på tv o ringa lisa en sväng...
Första ut på idol?!hallå bra röst men noll kännsla!

kram

//carroline


Min kära solo o självklart blev jag super glad när en av de två snyggaste tjejerna på omslaget!!


Vår annons i pralin....

17 okt

En dag till på Ikea örebro.. dagen har gått fort.. Fortsatt med mina jul kulor haha...i går tappa jag en "knöl" i golvet när den var klar..så glad blev jag...men skönt en då som att rebenet gjort sjukt ont i några dagar nu....

I dag har jag varit på stan o köpt en tröja att ha under en kofta.. Men köpte en för stor... haha...ja e bäst...Fråga inte varför ja gjorde de men va säkert bra..den krymper säkert lite i tvätten....Sen blev det en fika med C på stan! Alltid lika trevligt...najs najs.

Hitta skor i dag också.. men för lite pengar på kortet just nu... nästa vecka...ler...

Hem i morgon..hmm.jag har inte ens packat..vet ej vad ja ska ha på mig på begravningen ens...gud va trött o less jag blev nu.. pang poff. Fan...vill inte ens åka hem just nu..o inte vara här heller...ååååå den dagen jag har helt eget ska ja krypa i hopp i soffan med en filt o dricka glögg o äta pepparkakor i lugn o ro kolla på topmodel o bara njuuta... ne nu vill jag bara ha roligt. Fest sugen blev jag i dag också..men de va nå ryck bara...

Jeje nu ska ja sussa, krypa ner o sova för att sedan åka till ikea i morgon o sedan åka till avesta...bevis på killars likhet!
and I love it! NOT

Natti

En vanlig dag....


//carroline


Crille du är mongo!


14 okt

Underbara liv! solen skiner i dag, kan inte bli bättre. började morgonen med att försova mig, tur att Ammi skulle till jobbet...Men i tid var jag!! Yees.. snart kommer Ammi hem med Anton...underbara unge nr 3. Gjorde paj i går som smakade undebart...Jordgubbs paj, tacka crille för tips...dagen på IKEA gick bra i dag...men känns som man jobbar så långsamt och petigt men som de säger vi har ju öga för det där och det tar tid...vi håller just nu på med julbutiken... Skojigt! Är just nu helt sprallig i kroppen,skulle gått på stan i dag med Charlotte men hon jobbade så sent och jag orkade ej vänta så länge.... så torsdag.... är rätt bra en då också som att ja gjort slut på en hel del sen jag kom hit =)men vad gör det lever ju bara en gång...va ja vet just nu i alla fall...

Key, jag vet att jag är lite halv störd så där men kunde inte låta bli att stanna vid kossorna i dag och till och med kliva ur bilen..de var så vackra i solen, den kola bruna döpte jag till Lisa..igentligen tyckte ja om den bruna närmast mest men de va två till som va lika och då kommer jag ju inte känna igen just lisa...Haha nu hatar du mej va ;D


Nix  nu ska jag steka mig mat..ta en dusch och sedan leka med Anton när han väl kommer.. vart bara på sånt otroligt blogg humör idag efter vi pratat om de på jobbet...


För ung för att bli kär
//carroline

Fyra dl möjl  En dl socker  150 g smält smör..Blanda..Tryck ut i form...  Jordgubbar..  Ugnen på 175 grader..30 min...


Lisa är kon som står vid trädet....vackra varelser..



22.55...Anton är så otroligt söt unge,helt sjukt men han ville inte äta min paj .host..men den va god..ler.... Vill ha hans skor...fräsiga snygga..alla dom där ungarna har stil...och jag fick ju inte väcka han i morgon bitti! haha..goa unge....nu ska ja borsta tänderna och sedan krypa ner...Ett långt sammtal men kortare en va de brukar...det är sjukt att man tänker en sak men man känner nått annat och man vill bestämma över det men man kan inte men man intalar sig att man vet precis...hihi så här är det i mitt huvud jämnt nästan....7ooo olika saker fram och tillbaka.men det är jag och på nått sätt trivs jag med det oxå oftast...Just nu saknar ja min familj så mycket..blir så där period vist!!haha..Måste hitta på nå skoj när jag kommer hem till helgen..kanske en sväng ut eller någon trevlig hemma fest kanske?!Lisa Elin?!
Godnatt!Dröm söta och blöta drömmar!
Och en trevlig Onsdag!!

12 okt

Redan söndag!

Var mysigt med middag i går med familjen och de andras pojk o flickvän. Haha ja e mobbad!

var så tröt så gick o la mig en sväng för att orka med resten av kvällen..Men blev mest att prata med E om livet o vad dom ska hitta på i lägenheten.... I dag blir det örebro igen.. Är faktiskt inte så taggad att köra....Men men..

Allt rullar på ... allt känns rätt bra... sugen på köpa nya kläder men kan ej komma på vad jag behöver..eller jo en svart tröja som ja kan ha under koftan men de e ju lätt fixat...Sen nya jeans, tajta som inte töjer ut sig!! Wohhoo min bror tyckte ja hade gått ner i vikt i går!Yes! Love it, tror att man jobbat bort ett x antal kalorier i stockholm...Ler!

Nix ha en bra dag! Kramar
 //Carroline..

Ett gammalt kort då


8 okt

En dag som denna. Den började med att mamma väckte mig och Arnold la sig på min mage..Så varm och mysig... Sedan bar de av en sväng till mormor sen ner på stan..Kunde inte låta bli å köpa en kofta samt ett armband.. Blev även örhängen =D

Sedan efter det åkte jag med E och E till gävle gick på ikea..där blev det att handla lite till... Efter det var jag till bron med E... (många E:n nu) Men men.. Det var sista gången ja var där nu i allfall nu när jag är hemma för den här gången.Hem nästa helg igen men då för befravningen...I morgon blir det stockholm...Sen hem igen till helgen...Då blir det att vi ska äta middag och gratta L...Najs...

Nu ska jag sussa...


Natti


Från topp till tå en tisdag.....



//carroline


7 okt

Hemma nu från örebro...vart till bron i kväll..tänt ljus...tack lisa att du följde med...Jätte fint skrivet av många och fina rosor, samt kort..

Skulle hälsa på farmor och farfar nu på kvällen men farfar hade inte kommit hem han ligger i falun på sjukhuset, ramlade i dag och bröt lårbens halsen.... Otur kommer inte i tre!! Utan i tusen....

Fyfan....allt blir skrattretande... Fattar inte..det är tur att man mår så bra med sig själv som man gör just nu annars skulle man ju bryta i hopp totalt.....


Hans leende är borta och det gör ont!!!


6 okt

22:49...när allt känns bra,kan det inte bara få vara så då...Varför just nu? Varför just det valet?Varför?!och tusen fråger till... Det känns sååå overkligt...sjukt...helt sjukt!!
05:10:2008 L....... Rykterna går redan i lilla avesta och det har bara gått en natt o en dag...
Hem från örebro i morgon en sväng...Träffa släkten.....Och bara vara....

Sovgott natti
//Carroline


6 okt

Otur kommer i tre...och nu är det klart...låt allt bara vara nu...


Helgen har varit bra, C är inte så pjåkig inte. Super roligt att ses...

Allt rullar på det är inte något spec som tynger hjärtat....Trevlig ska träffa lisa till helgen som kommer...


Grattis Älskade Syster I Dag (dagen som var, 5 oktober) ! En stor Puss o Kram till bara dig! ses till helgen!!
Love you


RSS 2.0