Kvällens outfit...


Klicka för större bild.


LEEERRR!!!Lycklighet!


Grattis stumpan.. Tack alla för går..

God morgon! Jag mår skit!! HIHI. Kanske lite väl, Det bjuder jag på!! men kul kväll =D

Bara några kommentarer, ska hjälpa mamma fixa för dagen sedan ner och äta pizza med vännerna!!


Erika!! Grattis kramar till tusen!

Jessica! Välkommen till min dagbok;) (du vet, läser man andras så lär man ju dela med sig själv;) (Till en början skriver man krav löst. Men sen kommer alla tjata om uppdatering=D...kul att du var med i går)

Lina, Kul och se dig. du ser exakt ut som på bilderna ;), Ohoo! underbart najs! =D

Lisa. Tack för dina underbart goda pannkakor!! Ett tips är att inte dela två på mintu, och dricka en bejlis samt cider, kunde det slutat annorlunda?! Haha.

Braxen, Allt är Luuuugnt ;)
Tack för i går!
Tess. Ha en toppen kväll på Lucky, avis?!not =Dhaha. Och välkommen till blogg världen. Här får du lite gratis reklam.

tessfalth.blogg.se


Minns du nått som jag inte gör från gårdagen?

Som att jag inte kommer ihåg så va det nog inte nå spec, så håll det för dig sj=D

Ha en bra dag kramen!

Jag i går.Mer bilder kommer

Seize The Day....

Hej på er! Fint väder som "17"dag. Vart med pappa på stan och handlat in saker till kvällen. Kläderna satt finemang! Så blev att lämna tillbaka dubbletterna. (köpte dubbla jeans för storleken;)..) Så nu då.

Dammsuga mitt rum sedan packa det jag själv ska ha med mig till lisa.. Hittade även en av mina favvo låtar på Youtube! Så nu är det bara ladda...  Ohoo. Vad vi ska dansa i kväll!

Ni får den i slute av inlägget. Samt en till med Hoffamestro=D

Gu så jag skulle vilja se han i verkligeheten! Men en dag. Så en dag ;D



Försöker övertala micke att träna med mig. Men i stockholm har de tjej o kill grupper?! Kom igen. boxit, klart ja vill slås mot en kille=D ohooo. Micke e nog rätt klen en då.. haha.
Det bjuder jag på ;)

Nej göra sig klar var det!
Ha en bra dag. och helg.
Massa kram i mängder.
//Carroline

Då börjar vi med den som får en på bra humör...

Och sen den som bara är skööön


minnen...

Städat i dag. Skulle ner på stan med lisa, men i ställe ringde hon och fråga om borlänge? -Vad tyst du blev. Hörde jag henne säga sen... Jag vart verkligen tyst.. jag som brukar hoppa av glädje för åka i väg och shoppa. Men såg framför mig hela högen jag vikit i går och inte fått plats med någonstans... Men självklart;) Vi åker.

Skulle ner på stan för hitta en topp till morgon men hitta en super bra direkt jag klev in på veromoda i borläng. Fick på samme massa kläder, han tyckte de va kul som att han själv inte kan sånt där sa han=D Samt lisa köpte en del. Men ja kom själv hem med bara toppen. Och kläder till pappa=D Han ska se vad han vill ha,sen ska ja lämna tillbaka de andra i mån. han har ej tid så ja fick bli hans assistent i dag, vilket bara var roligt! Det skulle jag vilja jobba med=D Så nu väntar jag på att han ska komma hem bara=D


Under min städning hitta jag massa gamla saker. Bland annat en kedja, ni vet sån som vi tjejer hade runt höfterna för några år sedan?!. Skit bra för jag hade tänkt en kedja som halsband i morgon.. SÅ VOLLA!
Från höft grej till en toppen tjej;)

Hittade även på min gamla trucker kepa.haha Minnen!

Var i England för gratta syster.  Blev så bakis så det enda jag kom hem med från englans resan var kepan.. blev hem bärd till hotellet vid ca nio tiden på kvällen, nej festen hade inte ens börjat. samt en flirt som man nu skulle träffa på festen efter han jobbat klart såg mig från baren bli "bärd/ släpad" upp för de små trapporna till hotellrummet. Trapporna är gigantiskt små där. Och högre.. (Så mamma och Ullis, en före mig och en efter tryckte och drog mig uppåt..)


Yess go Carro! =D Urs dagen efter var inte kul, och en kepa och dra ner över huvudet behövdes. Lilla jag. De bjuder ja på! Haha vet inte ens om jag hade orken och sätta på den på huvudet. Har nog bara använt den en gång efter...=/ Yeye . Det var ett litet minne. Så här efter kan jag verkligen skratta åt kvällen. Blir spagetti och jätte glad när ja är på bra/full humör=)haha.


För övrigt har jag inte så mycket att skriva.. i morgon är det fredag. Ska få vofflor hos samme och lisa... längtar... måste tagga. Vet ej hur ja ska klara av att dricka och hålla upp leendet.. det löser sig! Allt löser sig=D


Kram.
//Carroline

....I found my my hopes
I found my dreams
My Cinderella story....


klaustrofobi

Ringde just för avboka min solo tidning. Var en man som hade rösten på svars alternativen. Kändes jätte konstigt, första gången ja var med om det.. Börjat drömma massor. Och konstigt. Vad händer med mitt huvud?.. om ja själv kunde svara på det. Ska fixa det sista på mitt rum sedan dra ner på stan. Setat nere från halv 11 och ätit frukost. Sedan blev det lunch på det=) I morgon är det fredag. Är taggad men inte som jag vart tidigare.. har klaustrofobi i min egna kropp..


Kanye West - Heartless



Ha en bra dag =D
Kramen
//Carroline

sköldpadda...

Kom nyss ur duschen blev ingen mys dusch blev en trött dusch när man sitter i hopp krypen och bara spolar vatten över bröstet och ner och drömmer sig bort... väntar tills hår inpackningen är klar. Sedan stiger upp ur badkaret och klär på sig. Pratade med Erika i dag. Tack gumman! Det behövdes verkligen.. synd du inte är närmare...


Veronika helt klart för långt mellan gångerna.. skulle vart toppen och bara kunna springa över=) men då hade ni aldrig vart själva. Ler..


Pratat med elin över en timme i dag. Har försökt fått tag på na i fler dagar. Men har ej fått svar så jag har vart riktigt orolig och i morgon hade jag tänkt ringa hennes mamma men i dag slog hon en signal. Tur för dig;) prata länge och högt.var så länge sedan jag skrattade så här mycket så de gjorde ont i magen...


Varför har jag så svårt att prata om sånt.. när det är lätt med allt annat? Förr var det inte svårt, men nu är det. det knyter sig i magen och jag förfinar det.. blir så när det blir väl jobbigt.. annars är de bara en dryg grej är de ju lätt och spy ur sej galla. Ler. tack igen Erika.


Har ont i huvudet och mår illa just nu.. blööö och ont i tänderna.. måste lära mig att inte bita i hopp...


La mig i sängen med datorn för uppdatera här och sedan sova. Men så börja herr s prata och blev kvar ett tag till.


Men ska krypa ner nu känner jag inte får ur mig något vettigt och skriva om. Just nu skulle jag vara en sköldpadda. Dra in armar och ben i skalet... le och små skratta lite.. skulle se kul ut! =) skämt och sido..

Kram på er. Natti

Bullar!!..

Är det nu man bara ska vara tyst? Och inte säga någonting. När det känns som himmel och helvete mötts. Från sprudlande glad till vet inte vad...


Mamma bakar bullar. Luktar så gott. Sitter själv och betalar in räkningar..


Allt ordnar sig till slut.

Har man satt fan i båten så får man då fan ro i land.


I dag är en dag jag känner att jag bara fått nog. Nu åker de folk som tar mer energi en vad det ger, från min vardag.. Finns annat nödvändigare att roa sig med.. synd, men va ska man göra..


Ska på p&l. Alla dagar blir det nog .tror. camping? Mm tänka på saken de ja åker med ska ju det antar jag ...Ska åka med folk jag träffade under Urf!? NAAJS!

Mammas bullar är gigantiskt goda!vanilj eller kanel?


onsdag...

GOD MORGON! Det är inte sol! Jag vill ha sol, till snön! Jaja man kan inte få allt.. Allt eller inget, hmmf just nu är jag nog inne på att få inge. Haha! Go for mig!

Vill ner på åhlens och titta efter på en kort tröja jag såg i örebro. Men tror int de har den här.. Sugit värre. Åhlens har dock ett par super snygga skor också, men finns dom här?!NEJ. Vi har ju inte skor..

Mini plutt åhlens. Just ja, kontakta åke om lia. Kanske söka hos han;) haha not! ska kolla upp regions dekoratören som är över oslo och runt där. Ohooo! Men vet ej om jag vill vara på åhlens. Igen. samtidigt som de är bra för man redan har grunderna i deras tänk.
Kanske utveckla, men är åhlens nått jag vill vara på i framtiden?! Nej! För just nu vill jag inte jobba alls i framtiden! (just nu, kommer ångrat mig i mån igen eller om någon dag.) Vill ha en stenrik karl som kan försörja mig, ge mig en häst och vackra kläder. Mohahaha... och undebart sex  (lite kärlek också) Annars får det vara. Har inga krav inte. Nix pix. Gud så det kändes som folk kommer döma mig nu. Go for it!..

Fast nej nu ljög jag. Eller nej ja vill ha de där, men jag vill jobba. Möta andra människor till vardags och bara vara underbart glad. Men inte behöva känna kravet efter pengar. Fast de dåliga dagarna då? Vad får en att gå till jobbet då? Nu tänker man ju - det är pengarna.. E´allt löser sig. =D


Idag är en sprallig glad dag. Och ska smeka in min kropp i brun utan sol mot kvällen. Ska bada. Skrubba. ansiskts mask. Gurka på ögonen? (nej överkurs!) hårinpackning. Ljus. En mysig kväll=D Till dess ska jag städa. Blev det av i går? Nej. Ler. Men har ingen stans och göra av mina kläder:/ lår åka till öb och köpa en till trådback. Och sen självklart lär jag göra läxa. ?!ohoo. förtränga.


Ha en bra dag.

kram


och lite till...

Linda Rosing. Vad tyckte jag om hennes program, hm ja den långhåriga killen har ju redan bräckt Linda själv med att göra bort sig.. Kommer säkert bli att jag tittar bara för att. För er som ej vet så är det på Tisdagar 2o.oo... tyckte inte nå spec. tidsfördriv om annat inte finns att göra...


Kul att Veronika med familj kommer på lördag.. Blir skoj. Då vi ska fira de två födelsedags barnen, fest för pappi då. Blir nog en riktigt bra helg. Oki mycket tjat om helgen. Men så är det när man längtar=).. I know vad jag ska ha på mig också. Om jag inte jobbat i den tröjan?!=/ får leta och se.


Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You
Den är så sjukt bra! Hög volym Dansa och sjunga=D


tack och bock 5o och 21 år Grattis

Har nog fikat hela dagen i dag.. brr. Och min längtan efter att det ska bli fredag och tron på att det är onsdag slår hårt i backen när jag får reda på att det är tisdag. Fyattan till 100%.. Jag vill festa känner mig tokig. Dra på dom nya byxorna!  Ohoo. Pasoa på fredag? Gamla minnen..Snälla fredag kom och stanna många timmar..


Jag har en dejt.. när jag kommer till stockholm. Han ska bjuda.. Ler, han är inget för mig. Men man kan alltid bara umgås. Eller nått...


Var även ner på stan en sväng i dag.. typ en timme. Sprang som en virrig hörna tills ja fann lisa o hennes vänner. Träffa även alex, super kul om du vill med på fredag! Emmi ska med. Blir skoj!

Såg även ..... Han är kusin med en jag känner och han möter en djupt i ögonen..ohoo.. samt känner pappa igen han...(jag) - Men pappa du sa ju han var snäll?! (pappa) - ja men han har inget i huvudet. (linda skämtsamt )

 -igger du  med han kommer jag aldrig prata med dig nå mer!fan va äkligt!
-HAHAHAHA.... (Kom igen va tror du om mig!!) ...Niklas och hans vän satt och log och skratta.. Älskar när det är spontant och bara lyckligt vid matbordet. Det är alltid lika kul att se mammas min när jag och linda säger vulgära ord för att dryga.


Jag är verkligen så glad för min familj. Själv klart har vi saker också som alla andra... Mamma och jag låg i soffan och kollade mamma mia.. Mamma stor tjöt när dom sjunger om hur hon går i väg med skolväskan. Osv... Den är verkligen fin och jag kan förstå henne.. Hon sa till pappa han skulle få höra låten och att han skulle förstå direkt orden kom vilken låt hon böla till och varför, men innan låten ens börja så låg hon och böla igen! HAHA -men mamma nu vet han ju att du bölar redan innan låten kommer ju!


Måste säga att jag blir super glad för kommentarer.dock ej för de anonyma som mest bara känns onödiga.. om de inte är nå positive då vill säga.. Så skriv på. Ler.


Hur kan man trycka på en ljudlös knapp och sedan tappa bort den?!

Tack och bock nu ska jag försöka städa upp;D

Grattis pappi och niklar på Födelsedagen
Kramen.
//carroline

*Vill inte tänka framåt men livrädd för fastna här, vill testa nya vägar som aldrig tycks ta slut, försökt nå den andra vilket aldrig nått ut. Vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut, vill ha dig nu som jag hade dig förut*


15 tycka om 15 inte tycka om

Kommunikatör dekoratör. Det är många som frågar vad man blir av att plugga det. För mig låter det så själv klart.. kommunikatör dekoratör lixom =) sök orden på google eller nått så får du se=D

Skönt att vara hemma på nått sätt la sig ett lugn över mig . Fast en otrolig rastlöshet också. Vill duscha och ut och göra nått. Men kom igen. Massor att göra hemma och kväll.


15 Tycka om 15 Inte tycka om, Skicka vidare till dom du vill veta mer om. Minst 1 Max 5 ;) (Se vad den som skicka vidare till dig har valt att skriva) Skicka vidare!
Och jag vill veta 15 av varje av: Erika/Erickkan, Jessica/Jessan,  Emelie B/Backius,
Emma/Emmanyberg, Lina M/Millblomskan.


15 saker jag Tycker om:

-Vänner / familj <3

-Leende.

-Umgås, en fika/ hemma kvällar, ute kvällar. DANSA!

-Köpa köpa kläder kläder.

-Pengar. Kort och gott. Ge mig tusentals!

-Mode. Från topp till tå, från tomt rum till hem och butik.

-Mysa, underbart om det är med rätt person så klart!

-Foton som är tagna för stunden.

-Pappas mat och hjälp.

-Mammas lugn i stormen.

-När det är rent och städat (dock är det ett problem på mitt rum.ler.)

-Ärliga människor! Som är raka på sak, inge jäkla krusidull,(men självklar använd hjärna och hjärta!)

-Äventyr, roligheter, sprallighet.

-Vacker- /lycklighet.


15 saker jag Inte tycka om:

Oj, vart ska jag börja.Nej då=D kör!

-Idioter. Och allt vad det innefattar. Som pajar andras liv för att fylla sina egna behov.

(Självklart ska man klättra i karriären, och lär slå undan benen ibland. Men man ska inte göra det på ett förnedrande sätt, kanske är nått att tänka på.)

-Skoskav.

-När jag inte har pengar.

-Förlora "vänner" eller vänner.

-Folk som bara är så jävla irriterande.

-"Orka" veckorna.

-En tom kyl (om alltså inte fil, smör finns (bregott.salt!!). Samt riskakor (smak) och choklad flingor finns i skafferit.)

-Osämja. Alltid krävande med bråk eller mist förtroende.

-När folk inte plckar upp hund skit?! (Hoppas någon skiter utanför er dörr någon dag.)

-Finnar. Haha finns inge bra med dom. Poppar upp i onödan.

-Att hitta på 15 saker när jag inte kommer på nått.

-När folk lägger över saker och inte står för det dom gjort.

-Sten i skon

-Frysa (men man bränner kalorier då så, fan frys på då.ler.)

-När bitterheten i människor tar över (Annars kan bitterhet vara rätt kul om man blandar upp det lite.)

-Att minnas jobbiga saker.


Så nu har jag klämt fram 15 av varje, kan säga att tycka inte om var så mycket svårare. Känns som att ett ord kan innefatta så sjukt mycket. Men det är de ju försäg alltid. =)Sen så kom jag på massa mer jag tycker om, men orkar inte sitta och ändra i vilken ordning så det där är lite ur sen långa listan=D Man blir glad av tänka på de bra sakena.Och kan skratta lite år de mindre bra. Hoppas på att få läsa de jag skicka vidare till.


Mamma kom glatt och sa hon hittat en kille till mig i dag, hör och häpna?! skratta på mig.

Prata med ullis i dag om att det är skönt och vara singel. Man har bara sig själv och tänka på, samt de man bryr sej om då självklart. Men man slipper det där, kan jag göra det och det?

Samtidigt som att tryggheten och dela allt är spec också. Allt har nog sin tid.

Tess jag tror du har din tid på väg i förhållande nu;) Skiter det sej så finns ju jag. haha.


Nej hörr ni. En pappa som fyller 50 i morgon. En Bror som fyller 21.

Och jag får blir den som åker och köper in saker ser det ut som. Samt sjunga för niklas i morgon vid 6 .Upp med tuppen!

Tack micke för låten!!Kommer spela den om om om igen hemma hos dig sen. hihi,skulle du vetat tidigare;D mohaha.

Sovgott dröm sött.

//Carroline
borta bra men hemma bäst
?

babbel babbel..

Oki,skrev för ett tag sedan att jag skulle uppdatera i morgon. Men ja känner inte för att sova. Dagen har gått i ett. Jag är så glad för massa saker samtidigt som tomheten skrämmer.. Varför blir man så vilsen ibland?! Kom på mig själv i dag och tänka på bekvämheten. Som jag har gått så långt ifrån sen i somras. Jag är exakt samma med alla drömmar som bara måste uppfyllas innan det där. Att slå sig till ro, som känns såå långt bort.. Men period efter sommaren ska allt upplevas nu. Fort snabbt. Effektivt. Allt bara på en gång. Men förr var det mer att en dag. Det ska bli av men -a då.. när var/är jag tryggast? Jag trivs med allt nu. Hela mig själv, bryr mig inte så mycket om andras syn på mig. Alltså utseende mässigt. Jag älskar och klä upp mig och känna sig fin. Samtidigt som jag älskar mina we byxor och en munktröja. En slarvig tofs och bara vara i vilket man en har på sig.. Jag har gjort sjukt mycket framsteg i massor saker. Som jag bara skulle behöva smälta in.

Men har inte tiden. Jag tänker massa på andra men till en bättre gräns en förut. Nu kom ja på en läxa till apropå framsteg och smälta in...Längtar tills jag ska vara på urban. Ska bli grymt kul.. komma i gång med träning.


Läste ett inlägg av backius just. Är nog därför jag börja tänka massa. Hon skrev om att stå på nå berg och så...hmm mins inte på pricken=) Och det var inte just de som fick mej tänka utan de andra i just det inlägget.. Men minns ej vad det stod.. Ler. ni får kika själva.


Nej nu är det verkligen sängen. Natti.


"Å jag vill ha dig nu som jag hade dig förut."

home home home...

Hej på er! Öö jag tänkte bara säga att jag lever och uppdaterar när jag kommer hem.

Men lite kort....Prata med lisa i dag. Blir en liten öl på fredag. Härligt! Löning. Ohoo..

Prata även med hanna en snabbbis, du är go du. Snacka om att lite saker kan göra min dag=D förövrigt har jag fått damp i dag. Totalt krossad har jag känt mig, så där liten så man skulle börja gråta om man hörde mamma eller pappas röst.. Man kan säga att skruven inte satt där jag ville/skulle..

Ja just de sen såg jag en trevlig fråga här på min blogg också, eller påstående=D vem är den Anonyma som har koll på mig. Svara i morgon.. eller nått. Ursäkta men mupp som skrivit anonymt.. haha.

Jag längtar hem hem hem. Och i morgon är det hem hem hem. Och städa städa städa. =/ Fyfasen. Fan vad minspel jag har för mig, för er som ej vet vad det är så är det hur man grimaserar med ansiktet vid olika tillfällen eller känslor. Gör miner, kort och gott.


 Urban outfitters hemsida finner ni bikinis på..


Natti!

Lindex...

En helt oki dag. Hitta en jacka på Lindex i dag. Sätt den på nån tjej förut och blev förälskad?! Men vem trodde det var Lindex. Inte jag, inte alls! De har en del snygga kläder..Hmm ska jag köpa den? Det ska ju bli varmare ute så kanske dumt o köpa en vinter jacka...Eller ja vinte/kall vår...Får tänka lite till=)

Super kul att besökarna blir fler på bloggen. Men attan lite press. Men vafan  kan man va mer en sig sj?=/ Nej=D Jag har aldrig sätt sån stor pizza som vi åt i dag?! Det var familje pizza för två. En stor kartong och pizzan var i hoppvikt till en fyrkant. Haha. Tyvärr är min mobil kamera full så blide inte någe blid...

Taggad för ikea och träffa moster i morgon!

Natti. Sovgott och dröm sött.


Le och var glad kram //Carroline

*Det är sjukt kallt här! Brrrr Lika glad är jag för det! Ohoo*



orra...det är lurre...

Sitter här I soffan själv hemma. Tror hon är på kontoret och jobbar. Barnen är på dagis och nån fotboll. Sitter och läser bloggar och delar min tid med hanna och ztv.  Massa låtar jag aldrig hört, och är sjukt sugen på de höga stövlarna och slitna jeans och en helt enkel topp och ett dansgolv..


Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Vi diskuterar killar på msn, aa det vanliga samtals ämnet.. Varför kommer dom i fel tillfälle när man själv vill slita sig i stycke för man inte vet vad man vill.
Vill ha en kille med stil?!är syntare en stil. Våra ord skiftar mellan skärmarna och leende på läppar. Sitter här och får veta om en dejt. Herre gud!? jag har aldrig vart på en dejt.. Eller inte som jag sätt som en dejt. Kanske för jag inte skulle få nevös fall. Haha bara dejt ordet känns så?! jag vet inte vad. Oki vart på dejt.Men orka. HAHA. Träff låter bättre. Tangenterna fortsätter knappa. Vänner? Passar hon/han inte bland vännerna. Det är en viktig del, men hur viktig om man tycker om varandra?... Kan en musiksmak sätta stopp för kärlek/ eller är det musiken eller klädseln.. det är ju en musik smak inte ett levnads sätt (förutom olika konserter samt ute ställen, antingen bjuder man till eller så gör man det med sina vänner och njuter av varandra sedan man får ha en blandad spel lista hemma.ler.)  


Att saken i sig känns för bra, gör en rädd, att saken i sig känns enbart skit gör också en rädd.

Det är mycket som känns och känslan som är perfekt kanske fagtiskt över vinner den som man inte har vetskapen om?.. Maby. Våra ord börjar nu gå från killar till ett annat ämne.. Jobb och musik?! Och det känns för seriöst för att fortsätta skriva här. Och vårt samtal slutade med tycker om dig vännen!!


Ha en bra dag.

Kram då

//carroline

123....

...En dag på stranden .. Låt dessa godbitar smycka min kropp sommaren 2oo9!
1                                     2                                   3

(jag blundar dock för priset en stund till)

Fick just mejl från Lunarstorm. Har facebook tagit alla medlemmar? Jag har aldrig gillat fb, skaffade det för ett år sedan då min sambo tyckte att det var nått och ha;)..  Samt att jag självklart ville se alla bilder som las upp från folk i klassen. För övrig använder jag mig inte av det så mycket.. Kan hålla med om att det blivit en Svenne sida. =/ Bra eller dåligt?

Lunarstorm. Hade jag i fler år och minns inte när jag skaffade, men det känns mindre. Alltså ålder mindre.. Lite som en vuxen grej och lämna det bakom sig..=) Tiden på lunarstorm är Em... Alla dessa kort som togs. Vackerhet!!


Lunarstorm historia facebook framtid? Vad kommer här näst. Match . com ?!haha. Det ska nog dröja och kommer nog aldrig bli min grej. Inte nå påhopp på de som har det men ja, nja..


Tog en liten promenad i dag, måste ha luft, blev inge ikea i dag får bli på lördag i ställe.. vilket fastiskt kändes skönt! Sovit en stund på soffan.. Fan det ska bli kallare ute. Digga inte!

Vill ha sommar kläder och sol och bad. Rida. Bara vara. Åka i väg... Mina nya skor...


Nix pix ett natti nu då!

Vinter kram

//Carroline

lovely days

Kvälls mat med 5 pojkar. Bre mackor och hälla upp mjölk. Göra bubbeldricka ( = saft blandat med ramlösa) Gjort efter rätt digestivekex choklad kesela vanilj och bär. – Duka av bordet pojkar. Japp då kände man sej som en mamma =) är och hälsar på min släkt i karlskoga.
Prata med emma idag. Kändes skönt. Länge sedan, måste ha en kväll och snacka ur oss allt skit=) …
varför är vissa killar så självgoda? Ni är inte våra gudar för att vi visa intresse… I morgon ska vi till ikea =D kommer blir roligt. ska hitta gardiner till mitt rum! kanske inte låter roligt men jag tycker det är gigantiskt roligt! Nej en lång dag i morgon natti. Hoppas ni haft en bra dag. Själv är jag febrig och har torr hosta nu. Och ja jag har ångra mig hellre slem hosta en torrhosta känns som man ska kräkas upp kli..
Natti
//Carroline

En rolig kväll i stockholm…

Ett plus till emmas youtube inlägg som kommer in lite då och då i hennes blogg inlägg.

Välkommen hem tjejen hoppas du haft en bra resa.


Jag vill bara bli frisk nu. Allmänt seg och hängig. Har inte tid eller ork till det. det kryper i kroppen på mig! Vart ska jag få utlopp för all dess sprallighet. Jag är nog för trött för vara vaken nu. Mår illa. Men det bjuder jag på! 


Det är grymt irriterande om man spanar in en kille som verkligen är ens stil och man får en bild sen öppnar han truten och låter som ... 15? Eller kom man i målbrottet tidigare?! Haha. Är det samma med tjejer?.. Eller tänker killar så. Jag skulle tänka så. Men jag tänker på för mycket. Mamma frågade mig förvånat när vi kollade på tv när jag såg hur fult en i publiken skratta. - va?!Hur hann du med och se de.. Men tänker du på sånt.

Herre gud. Kom igen detaljer?! Klart man ser allt. (key har en tendens och missa polisbilar av nån konstig anledning, dom är ju inte diskreta direkt..)Ja kan nog granska personer för nog. Spec när jag börjar störa mig på små saker.. Haha. ohoo. Men det är lite kul också. Kul och kolla på detaljer när det gäller mode. Mee like!


Oki jag hatar folk som addar en på msn och inte säger vem det är?!hur givande är de? Sen kommer frågan om web eller vill du se min kuk. Ja jätte gärna ap hjärna! Kan ju skratta åt nått mer patetiskt. Haha oki spåra!


kolla nyss på viktoria s. program. Alltså den bruden!? På nått sätt gillar jag henne men absolut inte också. Hon har inte fina läppar. Men annars e hon fin. Undra om man skulle vara nöjdare om man levde det liv som de lever. Både ja och nej. Om man levt som en vardaglig människa först kanske=) Men ja hmm. Hennes röst.nej. nog om det inte så spec intressant.


Nix pix, hitta dessa gamla bilder när jag kollade igenom mobilen.

Den här kvällen får mig alltid att skratta och le=D (En kväll i stockholm med Elin)


Godnatt då
//Carroline

För nu, det känns som all min längtan runnit ut...

Sitter o väntar på att kort ska laddas upp. Så jag kan sända dom hem. En hel del och göra i dag. brr. Ändå orkar jag inte stressa =) luuugnt. Allt går bra. Rullar på. Ler..

aa ja e mig själv igen. eller inte=D eller jo. eller nått. Vel potta nr 1! Jag mår bra det är väl det ända sen om att jag har besluts ångest över det mesta annars är väl som det är. Blir lite påfrestande men ändå så orra!? Två ord jag aldrig lär mig stava till är ändå och faktiskt, blir alltid endå och fagtiskt. Fast jag är medveten om att dom alltid blir fel så får ja inte in dom i huvudet. Tur att word finns. Orra bry sig om man ändå blir förstådd just nu=)


Efter att setat och kollat runt på massa bloggar kan ju nu inse varför folk frågar om jag har lös hår.. Oki -DET ÄR MITT HÅR! Kort och gott.och klippt av en dess ju nästan så nu är fråge stunden kanske slut;)

Och det finns tusentals som har långt på riktigt =)

Jag tycker dock att det är super snyggt med korta frisyrer. Så mycket trendigare. Sofistikerad lite mer världsvan typ;) Men lös hår är bra om man vill se ut som alla andra, eller den typen av trend som är i dag.samt om man har väldigt tunt hår.. Utväxten är en stor trend i dag. Jag gillar inte utväxt! Urs tycker jag har de nu o det är någon vecka sen jag la i. Men det är ändå bra att det är en tränd nu, då får håret vila mellan dessa färgningar.

En dag kommer mitt hår åka av men just nu håller jag på och spar ut över håret också. Vet inte riktigt vad jag vill just nu=) inte med någonting faktiskt. Blir nog bra en dag.


Jag velar sjukt mycket just nu vad jag vill. Men är väl en period. Vi är snart klara i skolan. Sista lia perioden är i gång, exjobb. Man ska förbereda sin redovisning men känner jag inte har en aning. Jag vill göra massa saker.


E nu har jag skrivit massa. Känns att jag behöver hem till min ålders nivå snart=)

Kyss och hej


...Vad är det för sång jag nynnar på, vart finns dom minnen jag tänker på i den.
För nu, det känns som all min längtan runnit ut. Tagit slut...

Läste just en lapp från erika:
You make me smile, always!
<3 Puss i ljumsken
Gullit=D Nu blev jag glad dådå;D


Flippa!...

Heey. På diy. Mongo dag. super seg men otroligt skön. vill ha en flick vän här nu och sepa totalt eller ja en pojk vän skulle också funka. Om det är en som vill ...flippa som mig. Annars får det vara.


Eller så vet jag någon annanstans jag vill vara. Haha men där har jag satt min sista potatis.

E jag är bara intresserad för att han är svår. Är/var ju inte det när han vill/ville ha nått.
Men så typiskt mig. Men han ju super mys på nått sätt och bara skönt att han har otroliga erfarenheter. (nu syfta jag inte bara på en sak)Och nått mer..Haha. Detta är en kille som funnits med en lång tid men kan ej nämna nån bokstav för då kommer de bli komplikationer ;)kul om du läser det här. Hej hej! E spola tillbaka till den tiden jag var mogen.. mm moget.. mamma jag springer med saxen. Jag är mogen. haha.

Orra med killar.ler.

Orra betyder orka inte runka.
(fast jag tycker det låter som det på nått sätt.)
Haha Adam har mogna ord för sig, han orra inte göra nått.

Oki,mogna!host. i dag då. Setat och kollat teletabbis med albin. Han somnade i mitt knä och jag med.. Var med ullis till frissan i dag också. Kul och göra nått.

Japp i mån blir det full fart igen. sov gott !


Kram

//Carroline

Orra! Fixa håret, orra! se teletabbis, vi sov i ställe;)



En dag i taget...

Goddagens. En vacker dag, vart ut på en promenad med Ullis. Gick runt udden och hem så där 45 minuter. Skönt. så vacker vid vattnet.. skönt och komma ut också. I kväll blir de tacco.


Jo micke du lär stå bredvid mig varje morgon sen. haha. nejdå. skämt.

Hanna, öö jo, kan jag lova du gör;)om inte ställ dej bredvid någon i kassan när du går och handlar eller nått. Man ska se möjligheterna. haha.

Jannica är i norge nu, tro inte jag är avis. Vet att jag är det.

Och fick meddelande i dag på fb, om åka utomlands med s. Fyfan vi skulle ha så sjukt kul! klart jag är på i sommar.


På väg ner mot sjön..


En liten Tuva....

Hoppas ni har en bra alla <3 dag.

Kramar
//carroline


Så känner du dej fin.

Skönhets tipset.

Ställer dig bredvid en riktigt ful person, Vips så ser du hur snygg du är.

se det positivt.
Hare bra.
//carroline

dags för natti...

Fick sånt hugg i bröstet i dag trodde inte jag skulle känna så här. Inte alls fastiskt. Det gör ont och det är jobbigt. Men snart går det över. Jag vet det, men är svårt när man är i det...men men ... Bara jobba på med annat o slippa tänka på sikten.


Haha johan glans, så jävla rolig. Kan ju dö av skratt när skriver lapp om tvätt stugan.. även om solkrämen efter som man känner igen sig själv när man var liten, men den solkrämen jag kommer ihåg var den som luktade jordgubbe. Mmm... Haha. igentligen är det ju rätt lätt o vara kul för dom. Det är ju saker som alla vart med om i princip de tar upp eller väldigt medvetna om.. saker från verkligheten bara....  

Haha när han ska visa hur han får tjejer.. haha jag höll på och dö i dag, förlåt...men S.. det är väl du!! Verkligen varje dag.. HAHA..


Jag ska faktiskt krypa ner i sängen snart ska upp tidigt i morgon. Och lämna datorn kvar på över vårningen. Nu är det vila som gäller och hårda dagar... i morgon ska jag ringa hem, längtar redan.. Åå i dag har ebbe och tuva setat i mitt knä båda två samtidigt så ska dom göra samma saker, god natt kram till alla.. söta ungar!


....Nej dags för natti.

Sovgott.

//carroline

Efter regn kommer solsken...

...Och tur fan är väl det!!



Kram då!
//carroline

Don't tell me....

Lite mer oväsentligt.. God morgon. Eller ja nu är det ju lunch. Ska klä mig och dra i väg till elin, samt springa in på öb o kolla om det har trådbackar.. ville inte gå upp imorse. Kan mitt humör vända nu...

Det är konstigt eller konstigt o konstigt är det väl inte men ju mer blogg man skriver desto mindre mess och prat blir det i telen.. det blir lixom som att alla vet hur man mår och vad man gör en då. Samt jag själv åt andra hållet också. Det är nog bara tess och hanna som brukar uppdatera sig om hur man mår efter de läst ens blogg, vilket är väldigt kul efter som att man då även ser att de bryr sig om vad som händer.. Nu mena jag inte att dom andra inte bryr sig,
men e ni fattar och gör ni det inte, synd då..


Mamma står och diskuterar när hon hänger tvätten - två leggings? Tre svarta leggings är jag uppe i nu... -Oj två likadana svarta tröjer? Nej den ena hade större knappar.. -är det inte svett material i den här bodyn? Fast du svettas ju inte så mycket. Skratta. Kanske ska börja lägga mer tid på tvätta själv =) Jaja hennes söta fundersamhet får mig att le i alla fall.


Telefon räkningen kom i dag .__.
bläää...

Aaa i mån börjar mitt ex jobb. Det kreativa. Ohhoo. varför har jag ont i magen. Men på nått sätt får det de och pirra i magen =D kommer att bli tre roliga veckor. Och kan nog lova att det kommer bli många svordomar också. Men om ja känner mig själv kommer jag skratta åt mig själv också. För jag är så jävla rolig. Vist.


Hallå, säg inte andra ska skriva kommentarer om ni inte skriver själva=)


Nej vill ha en carro o milla fylla. Hur kul har vi inte haft det, dansa på borden och blivit inne låsta på toan vid försök av något smått olagligt =) hahahaha. Och natten då vi åt vitlöksbröd, efter det jag fick kramp i magen mådde super illa ju och inte kan äta det lika mycket längre. Jag som älskar it!


Nix pix. Ha en bra dag.

Kram

//carroline



How come, it´s not supposed to...

Efter att vikt 13 par jeans och ja några fler andra slags byxor så
 vill jag fortfarande ha de nyinkomna ljusa jeansen.


...feel this way...

more and more eatch day

tell me why...

Den här kvällen har gått så sakta. Dagen gick rätt fort. Men kvällen så långsamt.
Samma låt om om igen.

Förstår inte hur aarnold tänker. Andra säng delen är full med kläder ändå ska han ligga där oavsätt om hälften rasar.

Han ligger och njuter bara. Fyfan vad skönt skulle också vilja vara han just nu. Bara hoppas han inte blir busig/sur och hugger efter mina tår när jag somnat. Då sitter han i väggen sen..


Och ne.ja orkar inte skriva mer. Vart en jävla piss dag och har vela att den här veckan bara ska försvinna. Men blev då påmind om att det bara var måndag?! Tack o bock för lätta upp mitt humör =D Not!


Tack o bock. Godnatt!

Fan vad skönt det är och inte börja lia i dag!! Hade inte pallat.

//carroline


Fick lov och monga/tönta mig i dag och visa niklas att jag snott hans byxor...förövrigt seg dag men gjort massa en då?! =P

Det är vackert som fan ute....

Hur får man barn?..Ja vad svarar man på det till en nioårig pojk? Skratta. så jäkla söt unge. Ja sa han fick fråga sin pappa. Då sa han, - men ja vet ju (oki vad kommer nu!?) -Man stoppar in ( oki nu, vad säger jag nu?!) ett ägg i munnen sen spottar man ut det! (Jahaaa =D hahaha. Mmm precis så gör man)... var får dom allt ifrån?! .Ler.


 Vart vid farmor o farfar i dag, var ett av kusinbarnen där som kom med den klockrena frågan=)
Farmor fyllde år och det var behövligt med fika!


Helgen har vart helt oki, och nu är den slut. Men en till natt hemma i alla fall. Sjukt skönt och inte behöva åka till leksand. Utan nästa stopp blir någon annanstans.. Setat och jobbat med ex- jobb i två - tre timmar nu. Fan vad planering tar tid! Det är tråkigt. Man skulle ha oberoende med pengar och ha snickare/målare till allt.


Just i dag är en mindre bra dag för min del, tur man ska ha såna också. Har för mycket i huvudet medan jag inte har någonting. Men jag tänker mycket, och just nu är det jobbigt för lär fokusera på annat.
Måste jag tänka när inte andra gör det=/


Köpa en kamera i morgon då kanske? Ohooo vad ja inte har råd med det...


.....En sak är bra. Det är vackert som fan ute. Massa snö och kallt! Låt det bli sol nu då bara=)


Sovgott hoppas ni haft en bättre söndag en mig.

Kram då

//carroline

Välkommen tillbaka lisa;) .observera att jag la in låten i det förra inlägger =D eat it!

A little piece of heaven....

Lyssna och njut.....


Provade med lugen åt andra hållet i går för första gången på så där..ca 6-7 år?!=D
Det dög men jag föredrar andra hållet..


Köpte mig en Friis & C..Kuvertväska i dag! ohooo, najs!

Hittade dock en super snygg klocka oxå.. Host.Lite dyr..
Det är nu man borde ha pojkvän på alla hjärtans dag.Ler.

För övrigt så har helgen vart helt oki. I morgon ska ja kanske med mamma på salsa!? Om jag orkar gå upp i tid. Men det ska väl gå=D Så jäkla najs. Jag skulle vilja pröva afrikansk dans också, ser så kul och jobbigt ut.. Men det får bli när jag bor någonstans sen så man kan träna regelbundet..


Urs jag känner det kommer bli en sån här dryg vecka nu. tur jag har tusen saker och göra så man slipper tänka..
Nu har jag fått i gång msn igen och min mobil telefon. Ett plus!


Ohoo åkte och handla åt mamma i dag igentligen orkade ingen så jag fråga va ja fick för det, till svars fick jag vad vill du ha!? En tröja sa jag, och hon sa bara oki?!hallå =) ler. Men ja fick ändra mig så hon ska betala hälften på ett par as snygga jeans!! OHOO!


Lycklighet och sova gott i sin säng. Kan inte bli bättre. Eller jo lite mindre rastlös het hela tiden just nu skulle vara skönt. komma till ro.. Men man ska inte klaga!!


Natti på er

Kramdå

//Carroline

P&L festivalen. Gentleman. Ler

vad hände...

Hemma! Underbart. Blev max i dag. Jam jam. Träffade på ida och hennes pöjk där också!skoj.. När vi kom hem blev vi avsläppta på stan. Träffade vännerna här hemma och fikade.. Gick lite och kollade också. Efter det blev det en vända till dalahästen, fick nostalgi! Härligt värre.

I morgon ska jag till sjukhuset för kontroll.. och släppa av erika vid tåget. Sedan ta upp mormor och åka ner på stan med henne. Sedan blir det hem och fixa sig och utgång.. blir nog toppen...


På lördag ska jag nog ta och simma tror jag.. om jag får med mig mamma. Haha ullis tyckte ja skulle med på yoga sen när jag är hos henne. Det lät roligt men tror jag kommer att bli rastlös! Men de kanske ger sej efter någon gång. Får se hur det går.


....med respekten


I dag när vi fikade. Det var så skönt, det där gänget är verkligen så bra. Man känner sig verkligen hemma. Kul att erika var med, kändes lixom toppen även att jag var grymt trött efter natten. Det är kanske när man mister någon som man tror är ens vän då man ser dom som verkligen är det.. jag är lessen.. och en hopplös het.

Ett litet tips, behandla andra som du vill bli behandlad sj... även om man inte rå för vad man känner, så rår man för hur man beter sig.


Låt mig va, jag mår bra!

Känn pepp! I do..

//Carroline

Erika fick äntligen se dalahästen (nu var det jag som gav det som förslag  måste jag väl säga då) ;)och jag fick nostalgi. haha





..o1.o4....Två uppg. klara. Ska krypa ner i sängen och försöka sova. Jag är inte så trött längre. Va det för någon timme sen så där. Men erika sussar så sött. Urs för att säga hej då till henne i mån. får skippa o sminka under fransarna.
Blev tårar i dag när vi skulle lämna skolan. Men ja va inte ens närheten av erika. haha hennes present passa extremt bra=D nu har min fot somnat det gör ont.

Det är sjukt men det känns bara falskare och falskare!? säg nått.

Jag gillar inte alla dessa reflektioner. För ja hatar att ord bajsa?! Känns inte så givande just för stunden men det kanske är bra en då och minnas lite i alla fall...får tänka så. Dom här dagarna har känts rätt lätta att plugga. Konstigt nog jag som skjutit allt framåt. Kanske för att det är massa som vart så snälla...


Jag längtar tills vi ska hitta på något flumma och vara oss själva=D Efter en diskussion i går så sa tess att det känns så skönt att kunna vara sig själv med mej... och jag tycker det är skönt och spralla loss med henne också. När hon skriker rakt ut kan verkligen få mig och skratta. kanske för ja inte fattar hur hon kan? ..jag kan verkligen inte. vet inte vart den spärren sitter. I halsen?


Godnatt alla.kram

Det var skönt med en liten hejdå kväll i går i alla fall fast man inte räknat med det...
B&J glass tröttnar ni aldrig;). riskaka och ett stort leende på erika?! haha..


That´s what friends are for...

Nostalgi...

Dagen har gått fort men ändå så långsamt. Redovisningen gick bra. Ett stort leende!... och nu är  hem i tankarna.. Det känns sjukt skönt. fast ändå är det en jobbig känsla här kan man ju prata hela tiden och känner sej aldrig ensam..


Ett leende till Ullis och pojkarna i dag för de meddelade att de längtade... Ett till Madde som sa tack för tipset i går.. och ett stort leende till Sara som kom fram och sa att min redovisning gick jätte bra, bara så där...
små saker, men värmer så otroligt mycket!


Tack och bock. Sovgott ha en bra fortsatt vecka!
//Carroline

...Ja vist ...




verkligen gör min dag....

o1.o3 äntligen klar.. key sluta vara så petig nu... Måste sluta lägga ribban på en för hög nivå så jag slipper bli stressad och skjuter upp allt... Jag är hungrig men orkar ej äta nu.
Måste sova så man orkar med morgon dagen. Sista dagen på KBT på ett tag också i morgon.. får se hur det kommer gå=) En så länge har jag hållit läxan. Men känns sjukt läskigt... Ska bli så skönt och komma i väg och göra ex jobbet snart,blev taggad i dag när jag prata med mamma.
Kommer att bli grymt kul och lärorikt. Haha undra hur mycket man kommer klia sig i huvudet och vilja slita av sej håret?!(tur det känns så kort nu så jag vill inte mista en liten mm till) =D  Men EH! Det bjuder jag på! På lördag bär det av. Ler..


...Haha måste bara nämna ett tack till alla som verkligen gör min dag...
 Just i dag är det Erika Alva  Elin Hanna Martin Pappa och Mamma. Erika Elin och Alva bara för jag gillar dom grymt, samt för att Erika vill att jag visar henne Dalahästen nu när hon ska med mej hem! (Haha, hur sött är inte det lixom?!) Hanna för att du inte är bang! Martin för alla tokiga mess och bara för han/du är han/du. Pappa för han fixar och trixar och skriver - hej Caroline.. haha oki det kanske inte låter nå spec. men låter så otroligt sött med Caroline... Carro lixom?!hallå missat att det är hundnamn... Mamma bara för hon lugnar en och bara är mamma=D
Det finns sjävlklart fler som gör min dag men just i dag kändes dessa bara självklara.


Wihi glad.

Måste tillägga att jag och erika var ut och sprang i dag, runt campingen inge långt men hela vägen till tvättstugan sedan upp hela långa backen och hemåt, jävla bra för vara otränad och bara få ett ryck!

Nattiii!

Kram då

//Carroline

Läxa ;)

Lös det på någe vis=)

Tillbaka i Leksand, inte hemma för mig... Tessibell och jag prata om det att vi längtar efter att få hänga in våra kläder i en garderob och inte packa ner de igen efter kort tag.. Skulle vara ett under!.. Jag tror jag har fått magsår, mår jätte illa och super ont i magen.. eller så är det för mycket cider, sött och slisk. Hoppas det känns bättre i mån ska traska bort till apoteket...


Vart en helt oki helg. Super kul och festa i Stockholm och kul och träffa den jag ska bo med i fler veckor fram över=) Blide nog bra. Mådde inte så bra i morse men gick över när jag kommit hem. Sen nu på kvällen fick jag super ont i magen.. hängde över toaletten viste ej om jag skulle palla att åka.. magsjuka?! Noot. Ler.


Var och grattade min kusin i dag. Hon var kär och galen. ler. söt nos!

Medan den andra tösen var deppig för hennes tönt till pojkvän (hon tycker inte han e tönt men jag tycker det just nu)... han är ju trotts allt 28 då kanske man borde mognat för så där nått år sedan?.. tur att han inte sitter bredvid mig just nu.. Så jobbigt att se dej nedstämd gumman.. Han är inte värd dig, inte för fem öre om han gör så här.. det är bara massa töntiga bortförklaringar och en stooor omognad?!.. ohooo arghet kokar i mig... låt inte hans patetiska sätt göra dig ledsen nu. Lös det på någe vis=)

...Ahh

Ja som sagt tillbaka i leksand... min utväxt är borta!! Och mitt hår klippt. Jag kan sova utan ha en stor tovboll när jag vaknar... Nu blir det måndag tisdag onsdag o sedan torsdag sen bär det av hem igen... Skönt... Det här är nog den tystaste kvällen i stugan... båda är trötta och tessibell saknar tror jag=)...


Min msn funkar inte?! nått om nå ip nr?! öö oki ja har inte gjort ett skit med datorn och den funkade för någon dag sedan?! eget liv eller?! GHA. någon som vet...


Sovgott dröm sött.

Kram då

//Carroline



Hmm,i miss...

Putting on my makeup....

I am going out tonight
With yous last woeds on my mind....


RSS 2.0