en trött tisdag...

Dagen har vart helt oki. Jätte trött nu och var super trött i morse!

Hittade rätt i alla fall med pendel och t-bana. Tus och skönt som 17.on.

Kom en liten pojke fram till mig i dag och sa - kan du köpa ut ett sigg paket till oss.

Jag- Nej tyvärr hinner inte?

HALLÅ?! Jag hade ju inte gjort det oavsett om jag hann eller ej, så vad var det för jävla trevlig svar. Jag har nog massa attityds problem men åt motsatt håll...


Dagens klädsel blev en Vit tröja från lager 157, jeans grå H&M, och schal Gina.

Som ni ser har även läpparna nu lagt sej också.

Hoppas ni haft en bra dag. Min tankeverksamhet är inte den bästa i dag så avslutar här.

Kram//Carroline

Indiska...

Dags att sova. Dagen har vart bra. Indiska kanske är något. känns super! I morgon ska Erika hålla lite kurs så ja skulle vara med på det. I dag har jag fått jobbar med Anna, Så jäkla  glad jag blev då jag såg henne! Var lite skönt att träffa nån från klassen och få prata lite..

Lite glömsk är hon lär jag ju erkänna;) Har din tröja med mig.


Dagen har gått fort i alla fall. Prata just med underbara emma. Om valborg. Fan va det kommer bli stress! Men blir bra så väl jag kommer hem. Och sedan blir det nått, avesta eller sala.


Nu ska jag kolla sl för morgon dagen. Sovgott. kram
//Carroline

Tyvärr funkar inte bilder från dagen o ladda upp....sånt är liver=D

Jag tror jag har fjärilar i magen och leende på läpparna...

Sprallig. Brr jag vet inte vad jag känner. Men känns bra i alla fall stundvis. =D


Nu har Jag och lisa Samt markus och hans mamma vart och ätit jätte gott. Grill spätt och lite så.. Dags att bädda i ordning och krypa ner. Men själv klart kolla SL innan sova.


Vet inte hur jag ska hinna med allt i veckan. Som alltid när jag är här!


Nej sovgott och dröm sött hoppas ni är lika pirriga och spralliga som jag.

natti

Jag tror jag har fjärilar i magen och leende på läpparna...

Sprallig. Brr jag vet inte vad jag känner. Men känns bra i alla fall stundvis. =D


Nu har Jag och lisa Samt markus och hans mamma vart och ätit jätte gott. Grill spätt och lite så.. Dags att bädda i ordning och krypa ner. Men själv klart kolla SL innan sova.


Vet inte hur jag ska hinna med allt i veckan. Som alltid när jag är här!


Nej sovgott och dröm sött hoppas ni är lika pirriga och spralliga som jag.

natti

stockholm igen...

Sov som en kratta natten till i dag så känner mig skit seg. Sitter nu i lisas lägenhet i stockholm och väntar på hon och markus ska bli klara så vi kan äta!! Jag vill äta sushi det vill inte dom, så jag får ge mig. Ler. Längtar till torsdag då hon ska få trycka bort knölarna i läpparna=) oki det lät ju, hon masserar ut dom inte trycker.. ville bara vara lite drastisk. Prata med tjejen jag ska gå med i veckan i dag. Hon verkar toppen!

 Så hoppas på att sova gott i natt och få en solig och rolig första dag i morgon.


Sovgott.

//Carroline

Utanför linda o johan i går.


kort i rocken och grillat första gången i år...

Maten var underbart god! Första grillat i år?! (Som jag åt, inte grilla själv) I morgon blir det Lunch hos mormor och sedan Stockholm igen. Nu bär det av Till min sista lia period på indiska. Fick en jeans jacka av Lisa i går. Den är lång för mig går nedanför knäna, kort i rocken;) Ska göra den till en kort jacka! NAAAJS! Tack gumman. och tack för går dagen.


Natti. Åter kommer i morgon.

Sovgott

//Carroline

söndag...

I dag ser läpparna helt oki ut=)som ett par naturliga läppar. (Större en dom jag haft men inget någon annan skulle reagera på) I går såg jag ut som en liten anka då min över läpp var lite mer svälld en dagen innan. Att pussas med dessa spända läppar har inte vart så givande. Men snart är känslan normal;) Super nöjd i dag när det har gått ner.

Var i Västerås med lisa i går hitta en super snygg bikini! En som jag inte tror andra direkt kommer köpa. Vilket är mer skoj. Lisa hitta massa fina klänningar. och vi åt gott och jag drägla Fanta.

Efter västerås vart det sala. Jätte lugn kväll i soffan och en liten åk tur. Inte varje dag man ser sala direkt. ler.

Nu har ja sovit bort större delen av dagen fast det vart sol men har vart så trött. Inte sovit super bra i natt. Men det är ett + att ligga på en arm.


Nu ska jag dra mig till linda och johan. De ska bjuda på grillat i kväll! Och ja som inte kunnat äta riktigt känner mig riktigt sugen;)


kramar

Fredags efter behandling. och en lite sväldare trut ;)

Ska man var fin får man lida pin...

Godkväll.


Nu är min trut gjord. Och bort sätt från svullnaden och blåmärken och lite stickhålkänns det super bra. Men kommer ta någon dag för blåmärken o svullnad att gå ner, knölar ca en vecka!

Najs.

Kort och gott Jag är nöjd och dagen med Bedövning och bio utan godis har vart bra! Sol och värme kan inte bli bättre;)

Filmen vi såg var bra tycker helt klart den ska ses =D

Ha det så bra jag ska tänka på att nanna kudde snart!

Tack veronika och linda för en bra dag.

Kram

//Carroline


Kommentaren från Stina som gjorde det: -Du blev super fin i det! Nu kommer du ha en kul sommar! =D
(vet inte riktigt vad hon menade, fri tolkning!?! :D)

Bjuder på någon bild. Dock känner man sig inte piggast och fräschast efter dag i stockholm,eller med mörbultade läppar

Före

Efter



 


babbel....

Jag blir verkligen inte människa av att bara vara hemma. Nu är den diagnosen ställd.
Oerhört rastlös, konstiga ljud vid sprallighet i telen. Vänner-beroende.

Vi är bjuda på inflyttnings fest i v-rås i helgen .jag och lisa. Och om ja känner mej bra så ska vi nog åka. =D


Om bytta roller?! Tess-caroline-caroline-tess..Sitter och smider planer med Tess, direkt den ena är borta börjar vi med nästa. Skratta. Varför orkar man inte bry sig som singel? Och varför bryr man sig dubbelt upp? Nu pratar jag inte om att strula runt och så...
(så miss tolka rätt) som alltid. Ta allt med en nypa salt eller läs inte bloggen. Finns över 1ooo andra att läsa då=D


Prata med Erika i dag om att stugan 25 och sara. Kanske ska mötas upp hos mig i sommar för en ridtur på islandshästar och grillning hos mej på kvällen.sedan utgång om det är löning (annars är det inte vättigt och gå ut här)vad säger ni om det tjejer? Jag är på. Lätt. Eller ja, blir ju prob om ja inte är det som att det är hos mig.Smart!


E, i dag är en babbel dag=D

kramen


pik till mig själv...

Gomiddag på er!

Allt bra med er i dag? Hoppas så. Det är sol så i dag ska jag rappa på med allt så jag kan komma ut lite. Det är synd att man inte ser vad man skriver på skärmen i solen. För då hade jag haft en given plats hela dagen. Tänk att Leksand snart är slut. Helt sjukt. Verkligen. Tiden för redovisningen är bokad.. Och ja blev nervös av bara veta det, så också andra med mig=) tycker det var nyss vi stod och skulle ställa oss i rad som vi bodde igenom sv. Tiden går så fort.


Lika fort som en dag gör (pik till mig själv) 

Så ja.sätt fart nu=) Jag har bara en sak i huvudet just nu så är såå svårt att koncentrera sig.. det pirrar nervös. Nej är inte kär. Det är annat. I morgon blir det Stockholm och bio med Veronika. Vi ska se slumdog millionaire. Hoppas den är bra! Den har fått pris så.


Nix pix. Ha en bra dag.

Kram

//Carroline


Totalt flippa..

Det är skadligt att ta upp mig förtidigt på morgonen. Just nu håller jag på och dör av skratt.. Prata just med tess om en kille. Han ser helt oki, men hon blev avtänd av hans mage. Varför vill jag bara dö av skratt just nu. Vad är det för roligt med det egentligen.. jag är trött theres erika och stefan får just stå ut med min dryg het..........


Förstora min tttrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttttttttttttttt nnnnnnnnuuuuuuuuuuu


•Erika har fått spö av mej en gång.de kan jag leva på länge. Då hon hoppade på mej för att var cool... du lyckades inte;) det du lyckades med var att få ett rejält jävla blåmärke. Hahaha

•Ja är paff ja trodde ja va säker på att jag sagt nyheten till tess men tame fan inte?!nu vet du;) du brukar ju få veta allt först... Och tess du får köpa en hund åt den killen du hittar!hahaha.

•Och stefan behöver ja ju inte säga så mycket, vad var det du sa?
You just do what you have to do. Det samma din galna karl!

Ett tips säg inte myspinne om ni försöker vara lite sexiga..
Ett gott skratt förlänger livet.nu kommer jag leva jävla länge

Nej åter till det jag höll på med...


21.26... Hejsan. Detta får bli den sista uppd. För dagen då jag har massa att göra fortfarande och lär ha själv disciplin och göra klart en av sakerna i dag. Eller två, 1. städa mitt rum, sugning i morgon och torka. 2. göra en uppg så jag kan skicka i väg den i morgon. Oki ,lovar inte att jag gör den men försöker=)...

Nu har jag lugnat mig från mitt mupphumör.. kanske är bra att jag bara vart inne i dag. Stakars de människor som ska träffa mej i veckan=)  Jag är pirrig... nervös... mm... Ler. men det ska gå bra då jag får sällskap med mig!! Veronika ska följa. En dag en natt kvar samt några timmar.


Jag tror jag går på moln just nu samtidigt som stressen... mamma klappa mig i pannan i dag och sjöng barn visor. Ler. jag är mogen;)


Sovgott och ha en bra dag i morgon!

Vi höres kram

//Carroline

Nej men herre gu!! Måste ju säga att jag såg min första igelkotten för i år i dag!! Han sprang över vägen, jag trodde han skulle ge mej tur under dagen?! Lyckades han. nja!!! Men söt=D


godmorgon Caroline...

Vi börjar med en dusch och blåsa håret, en knut på huvudet löst för att inte få hårda snodd märken.

Sedan är det sminket på plats.. Släppa ut håret för plattning (glöm inte förbehandlingen när håret är blött, enligt mig blir det äckligt att ha i då håret är torrt, beror säkert på vad man har för produkt oxå.)

1.
 

Efter det blir det en snodd och upp med håret.och på med kläder!!
Wooolllaaaa en carro en tisdag.
2.

En puss till någon...Ler.

natti för i dag...

Godkväll på er. Sista inlägget för kvällen. Mamma frågar vad det är efter som jag ler med hela ansiktet... tur man kan vara diskret =)

På torsdag blir det stockholm åker med syster dit och sedan ska veronika komma så ska vi på bio. Hoppas lisa också kan hänga med. Sedan blir det hem igen. Dagen före löning så då törs man låna av sparpengarna ;D Ska då strosa runt i stockholm från tidigt på morgonen själv till veronika kommer. Kanske blir att besöka Urban och lite så. Vi får se vad man hittar på. I morgon plugg igen står på schemat. Och ska även få tag på tjejen som är på indiska.. hon är lättare att få tag på mejl en Telen kan ja lova.


E det får räcka för i kväll. Prata nyss ur mej allt med emma.

Sussa sött hörs i morgon!

Kram

//Carroline

Det är kallt ute nu...

Hej på er. Nu har dagen gått. Och lite har hunnits med och gjort dock inte denna projektplan?.. när ska den göras?.. när har jag tänkt att det ska bli av? Jo vill ni veta. Den dagen jag måste vet jag att den kommer bli gjord. Jag vet att jag kommer slita mitt hår och gråta mig till max arg. Ler. Nej då jag ska ta tag i det tidigare.

Jag är lite putt. Har ont under mitt revben. Jag trodde det var håll till en början då jag började få för någon dag sedan men det går ej bort och början av min promenad i dag blev inte lång då de gjorde riktigt ont. Och jag klagar verkligen inte i onödan. KUK! Ursäkta men så känner jag verkligen fick dock inte skrika Fuck för mamma ute. Inte på svenska heller. Ska ringa till någon gubbe nån dag o se om han kan säga vad det är. Kanske nån av er som vet vad det kan vara det verkligen hugg ilar som en knut under revbenen på högersida. Sen blir det ett tryck neråt under och mot ryggen?! Nej jag är inte bajsnödig.


Köpte ett par ridskor i dag. Var ute efter ett par bruna. Men fick bli svarta.. dom e sååå fina =D men svårt och smälta de bruna en då. Samma sko men fel färg. Men jag går i lycko känslor just nu över dessa=D


Prata med H i dag på msn, var kul. var länge sedan...

Såg även T skrivit på sin blogg om tänka. Kom igen tjejen hur kul är det med folk som inte tänker ett skit?!..Skulle du inte va den tänkande skulle ja inte tycka om dej som jag gör ;)


Nixpix.inte mer och skriva för stunden. Arg. Aa. Men samtidigt nej då jag tänker på vacker ansikte snart får ses igen och att den här veckan är deeee roligaste!!! bye bye


Hitta denna låt på någon tjejes blogg! Den var helt oki cuttteeee=D

Broken Strings...

Åå. Måste bara lägga till de super söta orden som kom via sms i fredags. -Min fina carro..:)..


Dessa ord kom från emma♥ bara så där.. Då jag självklart trodde jag hade gjort något som förtjänade de orden just då?

Men till svars på mitt va? Fick jag bara  -Ja du hörde vad jag sa..:)


Små ord kan verkligen göra en glad. Och ja log nog hela kvällen och en i dag då det lilla smset kommer upp i listan av meddelanden. Tack gumman!

Låten har inte med texten ovan att göra;) utan bara bra

GOD MORGON underbara NI!

Det är sol, jo helt sant det är sol, direkt jag slog upp mina små ögon vid en ca fem tiden i morse lös solen. Kunde då somna om med gott samvete för att vakna tre timmar senare. Lycklighets känslor i hela kroppen då värmen kommer.
 Så här har jag aldrig känt förut. Är det singel livet som gör det?!
Jo sant, sen jag skaffa kille i högstadiet så har ja inte haft en sommar själv, (det har vart super med kille oxå oftast men inte denna känsla) hmm eller har jag?! Inte vad jag minns, eller jo förra sommaren (alltså singel) men då bestod mitt liv av -gå vidare och jobba. Viktminskning på flera kilo och tårar för massa mer kilon. Ler. Vilket i dag är fan värt varenda jäkla tår.. jo jag skrev att det var värt det? hellre komma över någon helt en gå i månader år och tänka. Nej fyfan. Mer tid i mitt liv ska denne man aldrig ta. Och helt ärligt så var det nog inte de få 1-2-3-4-5 månaderna vi var i hopp då jag bölade ut utan de tidigare tre åren. Så VÄLKOMMEN VÅR/SOMMAR!!! Alla snygga kläder allas snygga hår. Och självklart alla trevliga killar. (fast lär erkänna att allt annat känns mer intressant just nu)


 Hoppas verkligen på jobbintervjun som är här i avesta i veckan. Vill verkligen ha sommaren här hemma nu... (vet om en vecka har jag ångra mig och säger vafan ja hade ju boende i stockholm och chansen till jobb).. Men nej, avesta i sommar. Ja tack!!! Lisa blev då lycklig av att jag har intervjun här hemma=)


Men Uppsala i helgen då!! Var jätte trevligt dock var det min och lisas oturs dag på lördagen, började med att hennes bil vi skulle ta oss dit i paja. Så vi skyndade oss på för att hinna med nästa tåg. Som vi också han. Super härligt vi är 2o min tidiga. Jo tjeeeeena!!!! Tåget är försenat med 4o min. Men vi löste det med att gå över vägen och .... Avestas godaste Pizza!!! Ligger en restaurang på samma gata som tågstationen. Så blir det pizza blir det där i framtiden då de har fräscha råvaror inte burk. Oki nu vet ja inte om de går ut i dalaälven och fiskar räkorna själv men=) Men vi har bara pröva en pizza så så länge är de den godaste vi ätit;)


Sedan hamna vi på tåget i alla fall. Med en blomma som kändes skulle vara mörbultad vid ankomsten. Men den levde.

Möte upp underbara veronika och gick till fest lokalen. Super mysig. Vi åt drack och hade det bra. Jag och lisa drog oss till BJ vid så där 11 tiden låg vägen ovanför. Välkommen till lilla stureplan där vi tror att vi är som riktiga Stureplans människor.(folk som tror dom är det är oftast bitchigare en vad dom är egentligen..ler) Vi gick så där efter ca två timmar tillbaka till festen där folk verkligen blivit dragna =D

 Vi var hemma vid en så där vid fyra tiden då vi pratade i en timme och sedan somnade in.
Veronika och dennis är verkligen toppen!! Och tack för en bra kväll!


Nu ni har ni fått rejäl uppd. Så nu ska jag ta mig vidare från frukost bordet och ta tag i mitt rum. Och försöka väcka min fot. Aj!


Kisses o kramar.

//Carroline

Måste även tillägga att de ljusa slitna jeansen är nu mina!!OOOHHOOO

godkväll. sommar känslor pirrar...

Godkväll på er. En stan sväng blev lite längre en tänkt. Träffa på alla på fiket. Sedan gick vi runt för att hitta kläder tills morgon dagen åt lisa. Hitta super fina kläder =D jag hitta även ett par byxor men vet ej. I alla fall så gick vi på stan ett tag sedan drog alla hem och jag gick för säga hej till mamma o nettan på kingen, vilket blev att ja var hemma vid halv 11=) så nu sitter jag här och har tvätten i maskin och väntar på att två damer ska vilja hem.

Ska packa i ordning lite för morgon dagen också.

Det var lite kort uppd.

Hoppas ni haft en bra dag! Och alla som gjorde inköp i dag på stan gjorde super bra o snygga köp;)

Sovgott natti sen när sängen väntar..


A just det!sol sol sol I dag=Dvet ni hur härligt det kändes! Toppen. kan det bli bättre in för morgon dagen!


Motionera mera:



Efter som jag väntar, så får ni lite fråger med svar:
Har du pojkvän/flickvän? Neheej ^^
Är du kär? Nix
Hur tidigt stiger du upp? Helst 9, inte tidigare än 7.3o. om jag får välja.
Vem/vilka vet mest om dig? Elin och Emma, Lisa Mamma. Och självklart jag.
Gillar du att slåss? Nej. Onödig sak. Blickar kan väl döda;)
Vad ska du göra ikväll? Bilförare, tvätta, packa och sova (längtar drastiskt!)  
När var du senast full? Förra helgen om jag minns rätt

Har du utländska föräldrar? Nix pappa och mamma ifrån Avesta. Och min hy är vitast!
Var har du ont? Lite träningsvärk har ingen dött av;)

Är du bra på att måla? Jag kan måla, men skulle helt klart vilja vara bättre!
Vem kramade du senast? Mamma
Vem pussade du senast? Andreas
Vem svor du åt senast? Elin. (hon prickade för nära på saker på vulgärt sätt;)..)

Vad längtar du till? Absolut nästa vecka! Men självklart till sommaren.
Vad heter dina husdjur? Arnold

Har du körkort? Ja
Har du jobb? Nix, pluggar.
Favoritgodis? Dom små rosa och blå flaskorna
Morgon- eller nattmänniska? Natt
Sparare eller slösare? Spara i grunden men blivit en slösa.
Vad är den bästa komplimangen du kan få? Att jag var vackert och spec. utseende av en bög.
Har du några homosexuella vänner? Ja
Bio eller promenad? Oj?! Gillar de båda. Men dejt, kanske inte bio. Då är jag rastlös efter någon sekund.
Är du kittlig? JA!
Vad heter du i efternamn? Lundqvist
Rädd för insekter? Är orm en insekt? I så fall det. annars fästing?! brr. (Ser ut som dom har jätte hjärna och dom kryper in i massa konstiga väck har jag hört. Alltså inga trevliga typer..)
En låt som gör dig på bra humör? Losing control Av José Lucas
Anser du att du är stark?  Ja självklart=D
Favoritmaträtt? Pannkaka just idag=)
Favoritfärg: Svart och vitt.

sol sol sommar sommar kom...


Oo my g....

Skrev just till en på faceb. Om vad jag skulle göra  till helgen och veckan. Herre gud så jag flänger runt.

I morgon blir det uppsala, bär av i morgon bitti då det blir bil känns underbart! Hem igen på söndagen. Plugga plugga plugga. Intervjun1, Onsdag kväll bär det av till Stockholm för att sedan bege sej hem igen på fredagen. En kortare resa på ca en halvtimme. sen hem= alltså en timmer åktur då. Ska göras under helgen samt en middag hos mormor. (nu är jag inne på nästa helg alltså.)

Söndagen middagen, samt åter till stockholm för att gå in på sista veckan praktik.. Intervju2. och sedan i stockholm vet man ju direkt hur man flänger och inte kan vara still?! Sedan bär det av hem, på fredagen. Och söndagen tillbaka till leksand. Leksand kommer gå otroligt fort och ja tror jag kommer fara hem en del på helgerna. Som det känns nu i alla fall.

Ja .Min almanacka är i alla fall full med klotter.


Mina fundringar är varför Jason Marz inte är så känd med sina andra låtar som till och med är bättre en Im yours. För mig är ju självklart Im yours lite extra spec som att det är Leksand..

Herre gud tiden i leksand är snart slut!? Vem kommer böla mest?! Ler. jag har mina aningar kan jag lova. Och gumman ta med masken du fick, du fick den inte för inte;)


Nej ni. Hoppa i kläder. Sminka sig med nya sminket jag skaffa mig i går. Kanske den nya toppen;) jajajajjajajajaaaaaaa ja vet. Men ja=) finns inte mer och säga en att den var så underbart vacker på mig. Haha hade det vart för nått år sen hade ja sagt -nej fyfan!? Det ser ut som en Tjeckien gardin!!


Hejhopp gummi snopp!

Jag är mogen!
En av ett få tal

sol...

Promenad och nu frukost. Kisses Och kram!

Ikea tjej i fram tiden?...

Fick just mejl från - Ikea kungens kurva,ska dit på arbetsintervju om två veckor. för att jobba inom Ikea i framtiden.


Erika kom igen nu!
just nu hänger jag inte med på allt men känns ju bra=D


mat.. mat åter mat...

Goddagens. Sushin är äten. Och ja vet egentligen inte vad som är gott med det.

Min sista lia period är bokad och klar nu. Åker till Stockholm nästa vecka och veckan där på är jag med regiondekoratör inom indiska. Ska bli jätte roligt.. hej hopp nu ska jag vila knoppen lite. åter kommer mot kvällen..


Kisses och grattis...

God morgon på er. Meningen att gå ut på en promenad nu på morgonen igen, men jag har så ont i mina hälar så ska se om det gått över till senare, då tar jag en promenad. Så blir det i morgon bitti med mamma igen. =D

Tattoo spelas på radion. Jag tycker den fortfarande är så bra=) nej frukost och klä på sig ner på stan med mamma och sedan handla SUSHIIII. Jammiii! Sen stan och träffa elin oxå
Kisses och ett stort Grattis till Jessica i dag!


När jag pratat med dessa två tjejer känns min avesta tripp verkligen helt hemma...

Nu är jag nöjd. Jag mår skit över projektplanen jag ska skriva. Verkligen. Min hud har gått tillbaka till det mindre finare jaget och det gör mig mer stressad. Men det känns bra pratade med elin i dag äntligen, ska ses i morgon!

Mamma och jag ska äta sushi i morgon också. Tror ni ja längtar. Ska ta en tugga för jessica som fyller år då=) Snällt va.haha.

Jag har även pratat med lisa. Hon kommer följa med mej på 30 års firandet. Vilket kommer blir super roligt!

När jag pratat med dessa två tjejer känns min avesta tripp verkligen helt hemma. Och det blev helt klart bättre med en jobbint. Samt en fika med killarna måste hinnas med också.


Dysleksi dyslexi dyklexi dyskleksi jag fattar inte hur svårt man kan välja att stava ett ord som är till för en benämnelse på att ha svårt att stava och läsa.. Jag undrar vem som kom på den geniala iden. Och dyslexin är just den anledningen som försvårar mitt skrivande radikalt i denna jävla projektplans skriv stund. Och på nått sätt är det ju något jag kan slippa tänka på då jag jobbar då det är kreativt och man pratar i ställe för skriver.

I går låg jag för att läsa en bok. Why we buy. Och ja fick ta sättet från man var liten och dela upp orden för att få ut det rätta.. Var länge sedan jag kände av det och blev nedstämd av det.

Men det värsta med att ha dyslexi det är att skriva lappar. I alla fall för mig.(eller nej det värsta är när det inte blir som man vill och man vill spy av förtvivlan, eller när nån jävel står och säger att de inte kommer klara prov fast de jämt får vg eller mvg, tur e den tiden förbi, eller ja nästan snart) men lapp då, Oki om det är hemma eller till någon vän som vet om att det kan bli lite knasigt ibland=) Men när det gäller jobb. När dom säger - skriv en lapp.

- mmmm...

Självklart frågar jag om det är något ord jag inte kan men skulle vara så skönt att bara skriva en lapp utan att tänka om det är e eller ä dubbel stavning eller inte...kommer personen i frågan se vad de står utan att reagera någe spec.

Och jag hatar kommentaren - haha, kan du inte stava eller?! .. Spec då de inte är beredda på det korta svaret ne?!kort och gott. Och blir knäpptysta. Tänk innan jälva idioter. Eller ta svaret på ett normalt sätt. Känns ju inte som dyslexi är nyhet direkt.


Om jag fick välja vad ja ville då skulle ja vilja kunna flytande svenska i stavning oxå inte bara tal samt bra engelska kunskaper. Då skulle jag nog vara känd inom dekoratörs yrket och resa runt jorden inom ett år =D Drömma kan jag i alla fall , och det kommer man långt på! Ler. och natti!

GHAAA...

Sitter och letar igenom gamla block och hoppas på att hitta det jag söker. Men nja. hitta dock min kreativa sida under lektionstid. Även frank delade med sig av ett självporträtt och en autograf.
Har nyss ringt ett samtal. ska i väg med CV och personligt brev samt möte nästa vecka?! Efter jag la på luren lät jag konstigt och hoppade högt?! haha. tur man är själv hemma i bland lär ja säga;)
Nix pix fåtal vet vart jag ska och så ska det vara. jag känner att jag blir mer och mer hemlighets full för varje dag. ohoo. men efter nästa vecka kommer ja lägga av med det...så söndagen kanske blir en blottning. haha.
alltså inte nu utan nästa.
Har i alla fall bestämt mig för att inte åka till Stockholm på fredag. En avgränsning kallas det. Ler. Men Uppsala på lördag och träffa Erika en sväng sedan fira dessa två 30 åringar! =D
Min mobil har fått fnatt. Den ligger och blinkar med ca 2-3 sekunders mellanrum Vad säger vi om det!? om jag låssas att jag är på disco kanske det funkar ett tag till (hoppas batteri snart dör..Ler)
Go och glad!



Någon mer en jag som håller på och blir tokig över projektplan!!? Jag vill bara den här tiden ska vara över nu! ._____.

Jag bjuder på en mig i min extrema tråkighet!


godmorgon...

Började dagen med en timmes promenad. I början gnällde jag så mycket så mamma fråga om vi skulle vända hem igen. Ler. japp jag kan jag med!! Men nej, inte vända om då hade jag ju gått upp i onödan. Haha. fyfasen vad bitter jag kände mig, mina ögon var nog halvt öppna och kroppen var så där "döv" om ni vet hur jag menar...

Men efter en stund lätta till och med jag upp mitt humör och promenaden blev lite trevligare=) Nu känns det bra efter ätit frukost och fruktsallad. Nu står mamma och sjunger och lagar mat. Korvstroganoff. JAMMMMIIII! Love it.

Själv ska jag hoppa in i duschen och värma mig lite.

vad har du i kikaren....

Prata just med Erika, oj oj farligt att ha conviq i min närhet;) miss you.


Lisa? Vad har du i kikarn. Ler. Nej ja tror inte jag vill... Eller nej jag vet att jag inte vill..


Jalla jalla i sängen nu!!
Jag är glad.mogen.

Den bjuder jag på! =D natti.

//Carroline

Kille till tjej:
-Hmm, Brun utan sol, frans och brynfärgning. Vaxad kropp, hårtoning, tandblekning. Varför?!
-För att jag vill se naturlig ut till sommaren förstås!!


You and me against...

Klockan är nu 18.30.. ca så där... Sov en stund efter stan med bror. Blev super trött.allt står nog inte helt rätt till i min lilla kropp just nu.. Låt solen komma tillbaka. Fick förfrågan om att följa josé på releasefest i stockholm nu på fredag. Och funderar på att åka skulle vara super kul och trevligt!. Ska ju ändå till Uppsala på lördagen så då är det ju inte svårare en att ta tåget dit..


Vet ni hur trist jag tycker det är att vara själv hemma. Inte konstigt man går upp i vikt man äter ju bara. Väntar nu på att lille bror ska ta sej hem så vi kan göra kvällsmat tillsammans. Ska även snart hoppa in i duschen för en skrubbning hår inpackning och sedan pröva den nya lotion. Fick värde check på kicks för någon dag sedan och så var det erbjudande på den så blev så där 20 kr eller nått. Super! Min nya tröja är nu ren tvättad. Vist är det svårt att dra av sej en vit jätte stor tröja som inte sitter tajt vid huvudet utan att få smink fläckar på den?? Nej.


Jag känner att de dagar när man sitter hemma o ska göra viktiga saker är de dagar man vill skriva mest blogg. Då man igentligen inte har tiden. Men man har tråkigt så man vill skriva av sej.


Ska försöka få min bror att göra om min blogg snart igen. Fast fantasin i mitt huvudet ändras ju i princip jätte ofta, allt och inget=) Jag saknar verkligen vissa personer som jag spenderar min tid i leksand med. Samt de här hemma som ja inte hunnit träffa en.. Synd att vi alla inte bor närmare varandra eller var rika eller hade all tid i världen. Det är inte så svårt att lyfta luren och slå en signal, men ändå blir det inte av... Men det är ju lika för alla så man får hoppas på inga sura miner och ta det en dag när man har tid. Grejen är ju att man vill ju ha tiden och babbla massa länge=) inte hej hejdå. Det är väl i princip bara Jessica jag ringer såna damp samtal till. Hej ja har en ide.(mitt i tandborstningen) gladpåsk hejdå.


Nu då. stockholm på fredag? Hmm.får tänka någon dag till och se hur man ligger till med allt.


Vänner är det bästa man har och jag är verkligen super glad över mina!

You and me against the world!

1 2 3 4 ...

God morgon! Allt bra med er i dag?

Jag har grym träningsvärk ! skojar inte. Höll inte på och ta mig upp ur sängen i morse.

Det är bara le och va glad.

Just nu är jag nervös. Brr.. och i går var jag de och i morgon kommer jag vara det.. le.. goo carro!

På lördag bär det av till uppsala. 3o års fest. Har prata om det länge nu och nu är det snart dags. Blir nog trevligt tror ja=D

Och snart är vi tillbaka i leksand!? Någon som längtar?!jag tycker det ska bli super kul med två till innebonde. Kommer bli trångt men va gör det=D inget för mig i alla fall. Men förövrigt längtar jag inte...Fast ska bli skönt att det är slut snart i allafall=)


Nu ska jag väl ta o göra något! Ha en bra dag.hörs om några timmar igen.

Närhet närhet närhet...

Hoppas ni haft en bra dag. Jag tänkte bara köra en liten kort uppd. Om dagen. Var och träna gym med lille bror i dag. Gick bra men har tränings värk från gårdagens ridning. Så ja i morgon kommer min kropp vara mörbultad =D Så länge man gjort nått är det också lugnt.


Efter träning och upp packning så åkte jag till Sala, träffa på emma en snabbis. I dag gick jag fagtiskt in i en parkerad cykel! Ja vet, fråga inte!!=D . jaja, sedan gick jag till grann porten och kolla på film.. ler.


Fick ett sms från tess att jag är en charmis. Och det är därför hon också gillar mig. Vart så glad!Tack gumman. Du är topp notch!


Kom hem vid en halv nio, åt och stekte ägg faktiskt. Var ett jävla tjat på ägg just nu;) sedan dog jag i soffan. Mamma kom med alvedon och masserade mina fötter.. Nu har jag hoppas i min pyjamas och ska krypa ner i sängen. Fönstret står  på glänt så det luktar så där friskt i rummet. Härligt med ett varmt täcke.


Sovgott. Kram

//Carroline

tävling hos milla...


Camillaannerberg.blogg.se
Hon har sin första super söta tävling=D

I dag är det inte jätt sol.Men varmt. Fåglarna kvittrar och jag är uppe i tid. Fixa och trixa blir det i dag.
Kram på er.


Tub från Urban outfitters 340 el 370:-
Kjol från Indiska.99:-

Ett ofixat hår utan produkter. och massa packning i bakgrunden=)

lördag söndag...

Godkväll.

Dagens dag.

Hem från sala- Går dagens kväll var helt oki! Måste ju dock säga att jag tycker det var trevligast hos emma. Kvällen på krogen? Var inte som juldagen i sala, den sjönk =) Sluta med att alla tre gick åt olika håll och faktiskt jag först hemåt!? En kille fråga om jag förföljde han då han bodde i porten bredvid?. Jo det brukar va mitt mål. Att förfölja någon och hoppas den bor bredvid spec när jag är så där inte social och har sängen i huvudet.. haha. booyyss.

Dagen i dag- Åkte hem vid så där halv tolv tiden efter en natt med tess i sängen. ler. inte varje dag...

Bilfärden hem var varm. Underbart väder ute!! Körde bar fota då jag bara hade klackar med mig. Kittlas som fan under fötterna=) Stoppa i mig lite mat sedan var det på med ridkläderna. Och ut i vackra vädret och upp på hästryggen med ullis, niklas tjej.. Det är inget nyss att det är sjukt härligt att rida, men i dag var jag skraj. Måste rida mera så jag kommer igång igen och bort med tanken på att hästen framför ska tvärnita eller att hästen jag rider ska flyga åt sidan.. Har även haft magkramp i dag. Jätte skönt! not!


Men sedan i alla fall har vi varit hos linda och Johan han hade sin familj där också. Super trevligt synd pappa inte var med bara, han drog i väg på fiske resa i dag. Vi åt i alla fall jätte gott tre olika pajer ost och kex och god efterrätt. Tack och bock. Efter vi ätit förflytta jag mig till deras säng. Ler japp jätte trevlig slocknade direkt. Tur man känner sig som hemma.


Nu ligger jag i sängen och är jätte trött. Små sms.ar lite. och längtar tills i morgon. Fast det är saker som måste göras i morgon så känns det kul. Fått energi av solen=D


Sovgott hörrni.

kramar

Låt från emmas blogg.


Och en annan låt.

glad påsk dag...

Å fick just höra en super kul grej för elin =D nu håller ja tusen tummar kan jag lova. Hon vet nog inte jag vet men hon vet ja vet i morgon när ja fått tag på hennes nya nr..

Men God morgon o glad påsk


 Jag har bränt mig på näsan från i går i solen. Mamma har bakat bröd och dukat för middag.
Vår hörna har inte ruvat ägg utan sprack av godis i magen..



We ride..

Tack anonym ska ha en bra kväll=) hoppas det samma.

Innan jag hänger tvätt och kryper ner för natti natti ska jag dela med mej en låt till tess!

Remixad, vet dock inte .. tror jag gillar Oremixen mer, beror lite på när var hur. För i morgon?! REMIX;)

Ses i mån. Ladda nu med sömn och mat.


Måste erkänna det känns konstigt och gå ut och krogen stänger 1?! Mm.. för vist gör den det i sala.


Ohoo ni ska bara veta.. haha. urs vad jag bara känner för att skrika ut saker just nu men det får bli i morgon när ja träffar tjejerna inom stängda dörrar;)


Hur kan en kille få så många plus i kanten utan att man hittar något dåligt? läskigt?! Nej,Grymt!


Jag är taggad för morgon dagen. Dock lite ångest över mitt vackra pengar prob. Men men. Träffa syster i morgon också. Roligt värre hon skulle låna nå kläder, tror det skulle bli min fröken söt klänning. Den är underbart söt. Love it! om om om igen. gjort om om om igen i den också.... Ler...glöm det=D.....


Längtar till maten i morgon längtar till kvällen i morgon längtar längtar.. samtidigt som jag skulle vilja sova i 7 dygn. Man kan aldrig ta igen det man missat i att sova men man kan vila upp sig för stunden. Det är ju tur det i alla fall =)


Vart ska vi sova i natt?! I min sääännnnggggg... i morgon emmas soffaaa... eller?!


Fortsättning följer..

Kramdå.
Kanske ska bokstavera T A  A L L T  M E D  E N  N Y P A  S A L T ....


Till Tess.
 

sol och påsk...

Väntar på att tvätten ska bli klar så jag har något att ta på mig i morgon. Vart i örebro hela dagen. Tagit det lugnt och ätit mat. Solat. Ohoo värme!

Jag och mormor pressade lite. Behövs på min otroligt bleka kropp, men på nått sätt gillar jag den ljusa hyn! Oj ja vet smäll i huvudet eller nått=)

I morgon blir det fest. Bestämt oss för sala. Jag är glad jag omges bara med bra människor just nu. Skönt och toppen bra det ska det bli fortsättning på! Fick ett par ridskor i dag av min moster!! stort leende..

Som sagt fest i mån med Emma och Tess. Kommer bli skoj. Men middag först med familjen sedan vidare till emma sedan vidare?! Till nån hon känner. Blir nog super! Ska bli så kul.

Jag är så uppe i varv just nu fast jag inte borde efter massa vilande i dag. Fick höra av pappa att jag körde bra i dag;) även de två i baksätet men är ett plus i kanten om pappa säger det. ler.


Hoppas ni har en bra påsk.

Kram

//Carroline


Le och var glad...

Lunch med Jessica i dag. Vi slår till med en lunch över 100lappen självklart. Vi skrattar då konstant nästan hela tiden. och har nog de bästa samtals ämnena på rätt plats, ja ni som känner oss vet ju.. =)
Tid är bokad. Känns bra men nervös.. Inget mer om det.

Hem på fredag. Packa bilen i morgon och bege sej till tåget fredag morgon.

Jag ler eller har lett hela dagen. Ni vet när man är så där pirrigt nervös och bara så där gulligt sprallig och får allt gjort. Det är min dag i dag.

Just ja de kollade lägg på oss i dag?!på lunchen. Haha sedan vid notan skulle betalas gav de mej jessicas lägg och hennes nota och tvärt om, berodde det på mitt blonda hår= hon var blond på sitt lägg. Hennes bruna hår= Ja var brunett när ja tog körkort. Lika förövrigt är vi ju inte. Men vi fick oss ett gott skratt i alla fall=)

Nu ska jag springa över till micke och hämta mina saker. Bjudna på 2fester i kväll men vi tackade nej, orkar inte i kväll. Massa och fixa. Längtar till lördag.



Här får ni en rejäl uppd.

Hej på er. Ursäkta min dåliga uppdatering!

Fredag. Fullt upp hela tiden. I går bärga vi bil från solna till jakobsberg. Vilket var mindre kul.

Tänkte skriva om helgen. Var ut med jessica i fredags. Hamnade på s. Super trevlig kväll och trotts lång tid ifrån varan faller vi tillbaka fort! We are back;D "varning leksand" Ler.

Vi splittra på oss då natt bussen tog mig hem och henne?! Who know?! Och min resa bestod av påse och buss. Tack för en trevlig kväll. Och jag tror att allt har sin tid, kom jag på i dag på pendeln hem då allt kändes super.


Lördag. Börja med super bakis och var tvungen och meka bil med lisa?! Nej var varken gladast eller piggast, så i bilen satt jag medan hon höll på;) haha. Ja va inte så bitter som det lät nu. Men i alla fall var vi lite små sega men efter fått med oss mickis ut drog vi hem till henne!.. Där träffa vi även på hennes vän som jag aldrig minns namnet på. Ta inte illa upp!!jag är kass på namn. Men i alla fall hör och häpna han bjöd mig och lisa hela kvällen. Börja med taxi sen inträde. Vi var till en krog först marie leuvo eller nått. Vet ej hur de stavas, Där jag träffa på linda som jag går med på Urban. Vilket var super roligt och ses utanför jobb.

Sedan drog vi vidare till ambassadör.. I alla fall kom vi in på Vip, Sa mitt för och efternamn, stod inte med på listan men sa bara vänta lite hur många är ni. Sen va de bara gå före?! Yeye e det charmen eller att ja inte sa nå mer en oki. Ler i alla fall där inne blev det shots drink och champagne. Nej ja betala fortfarande inte en krona. Träffa på ett ragg från förra helgen också, ?!Hur liten är världen hur stor är det att man väljer att gå till samma krog i stockholm och sedan också springer på varan där.det är ju inte litet (och nej inte samma ställe som förra helgen=)om ni inte hänger med.var det som va hela  grejen....Ler)

Jaja kvällen fortsatte vid 4 bar det hemåt, efter pratat med en hockey spelare.. oki erkänn ja e lite svag för dom!! Oho. haha ler. Nja inte vilka som helst men de som ser ut som de ska;)

(Mickis skulle uppskatta om du messa eller något skriv här om det är bra?!får ej tag på dig på mobilen,inte konstigt men hoppades du bara skulle glömt den i väskan eller nått)
Och hansom var med oss hela kvällen betalade vår taxi hem också. Sedan bjöd på mat nästa dag när vi andra två var bakis som satan! Tack och bock för en bra helg. Ska dra in nån låt när jag har min dator (han skriver låtar)..Men oki lär ju erkänna att det sjukaste var att ingen av oss stötte på han. Så jag ser inte nån anledning i att han bjöd. Men kul hade vi!


En bra helg och veckan har fortsatt bra=)en tröja på carlings i dag! En vit stor med ett skissat ansikte på .Den är gammal men den föll mej bara till smak i dag;) Lite urban kläder också..

I dag lär jag avsluta mitt inlägg med de super bra "betyget" (1-4 )jag fick i dag. Ohoooo!

Bara 3or och 4or på betygsskalan rakt igenom vilket lyder:

3=bra,prestation/kunskapsnivå är på en bra nivå

4=Mycket bra, prestation/kunskapsnivån överträffar förväntningarna

Och av 10 st möjliga fick jag 3 -3or och 7- 4or

Mitt leende är super stooort! Då även kommentaren var super.


Min avslutnings kommentar i dag och mål i livet är: Ett jobb med stil, en kille med klass.

Ni får bilder annan dag.då det inte går just nu pga ingen sladd till dator.
Kram
//Carroline

Vad du är....

..vacker, som en lucia..

Sa en tant vid kassan/hemköp till mig idag.. söt tant.. =)


Fick mess från min kära kusin i dag.. hon undra om jag skulle med till bron på lördag kväll.

Då är det 6 månader sedan han hoppade. Tiden har gått så fort fast ändå känns det som en evighet. Vardagen rullar på.. Jobbiga tankar och oförståliga tankar.. Hade känts lättare om han vart sjuk och man förstod varför han gick bort. Men nu är det inte så... Fråger utan svar, svar utan fråger?


Var på bio i går, I skuggan bakom värmen. Den var bra! Helt oki, handla om en tjej som har heroin missbruk/jobbar som väcktare och blir kär i en kille som är polis.. Bra för vara en svensk film. Värd och se. Ja.


Efter det gick jag och lisa ut för att ta ett gals vin, vilket var jätte trevligt. Hamna vid nått ställe vid slussen.. Sluta med fler glas vin och en super trevlig kväll som ska göras om=)


I morgon är det fredag. Då kommer Pojje till stan. Prata om att gå ut då. Men får se annars funderar jag ärligt på bara ta det lugnt och vara hemma hos lisa. Trött sovit i dag efter jobbet också.


I dag har vi gjort i ordning underklädes väggen, blev fint! Och vi va nog alla lite små sega;)




Ha der bra!

Kramar

//Carroline

RSS 2.0