wherever you are..

Oki, sovmorgonen blev i dag och inte på söndag. Jag tyckte jag anteckna som fan när vi var i nacka! Men nej där fick jag...Jaja ska skriva klart o skicka in det nu i alla fall. Varför kan man inte bara få njuta i skolan ibland.. Ler..


Ååå.. Vaknade i dag av att jag drömt. Jag var totalt rubbad (alltså värld bäst) jävla kär i drömmen. Och god morgon! Inse det var en dröm och välkommen tillbaka till vardagen... Ohhoo, en dag. Då kommer jag vara så där och pirrig i hela kroppen. Längtttaar..(ja jag vet tjejer, men på "riktigt" då allt fastiskt kan gå bra .. Ler/som alltid..) ok, hitta killen i drömmen, vem vet om det är han?


...You make me high

I can fly touch the sky

 wherever you are I feel free in ecstasy

just you and me...

Massa tankar och massa måsten... Men det blir nog bra till slut allt brukar ju lösa sig... konstigt nog. Nej fan jag har inte tid med det här.. Tänk att hur stressad man en är eller inte har tid så tar man sig och skriva här?


Martin du är toppen go!!


Skriver mer i kväll!

Kram



22.46.....Simmat 4o längder = ca 1 km. Solat med aroma spray. Så härligt och doftar gott. Så nu har jag ätit kex och så.. Direkt jag gjort något sportig blir jag jätte taggad och vill fortsätta. Nästa gång jag kommer hem ska jag rida. Ska åter ut till hästen jag flög av...Ska bli så mysig och rida även om ja tar det lugnt..


Fan vill inte han ska åka tillbaka... trodde inte jag skulle börja gilla han på det här viset/eller? ;).inte i somras i alla fall.. hmmf.. Fast på nått sätt gillar jag det.. Ler...


I morgon blir det stockholm, ohoo. Får träffa han jag ska bo med under min lia! Hoppas jag inte gör bort mig totalt då. Blide äpple eller citron i morgon?! vad ska jag blanda med. Inte äppelcider. Tröttna på det sist..


Lyckliga dagar!! Det kryper i kroppen och jag känner mig sprallig...

I morgon äger vi lisa;)

Fick höra i dag att rödhåriga är fina. Och fina människor, men dom som inte är det naturligt och färgar håret till det inte är det. haha ler. Ja är jävla snäll och fin.Go for it!


Haha.. kom och tänka på när jag och Elin var ut på juldagen för några år sedan... Saknar den tiden så mycket!! Jag skulle upp och jobba dagen efter, ni vet när det är sån där otrolig rea... hmmf. Ja ni kan ju tänka er. Väl där skulle jag pumpa upp ballonger. Hade inte sån ork så höll pumpen mot magen o röde andra handen.. sen va de ju bara att spy... dagen gick otroligt segt, Elin kunde inte komma med postafen... Och haha det roligaste av allt.. var att på kvällen dansade vi tajt, ramlade hon bakåt och jag över henne vilket blev att hon slog i huvudet tappade balans förmågan efter ett litet tag. Jag fick förjävligt ont i hakan efter som den tjongade i golvet när min kropp mötte hennes.(tur det inte var glas eller nått tänkt jag dagen efter.) Haha men ler. sne haka o blåmärke hade jag. (då var jag dock inte så fin, ont gjorde det oxå) Fattar inte hur Ammi ville ha mig i butiken.. ibland vill man spola tillbaka tiden!! En sån stund är just nu..


I morgon är min utväxt borta och mitt hår kommer gå att kamma;)

Ni får sova så  gott


"Som värsta prinsessan på ärten".. Jag är alltid prinsessa;)


Kram på er

//Carroline

When both boy and girl start suddenly shaking inside....

Tack Niklas att du fixa min blogg! 
Lilla lille bror=D

(Inspirationen kommer från min fröken söt klänning)

Just nu är jag nog mest trött över hur glad jag skulle ha kunnat vara men, skulle helst lägga mig under täcket nu. Och snart är de det jag tänker göra. Super trött. I morgon ska jag vila och också gör lite läxa, pallra mig ner på stan och gå på systemet till lördagen. Stockholm? Inte Stockholm? Får se hur dagen i morgon går.


Fan vad jag vill ha pengar. Det här suger ju. Köpte ett par vita spets trosor på H&M i onsdag. När jag stod där och tittade slog det mig att jag hade alla utom ett par helvita spetts trosor de har där. Så nu har jag alla. Det är kul med underkläder..


Snart är det verkligen dags för x-jobbet. Herregud. Ska göra klart allt jag har nu, sedan lägga upp grunden och köra igång.


Nej nu ska jag krypa ner i sängen så jag kommer upp i tid i morgon. Min sovmorgon får bli på söndag! Verkligen. Då ska jag sova =D Eller ja beror ju på. Åker jag till Stockholm får jag sova tågresan.


.....don´t waste your time
speed up your breathing
just close your eyes
we´ll hope it´s not for
nothing at all....


//Carroline


27 jan

Hörru Tessibell!! Haha pullan är på 120.. pulsen blev pullan i hennes öron!? Hur gick det till!? skadad!! Skönt att skrika lite i dag, vi är då knäppa. Men det bjuder vi på.


Vart ut och sprungit och gått i en timme. Rensa huvudet efter gårdagens dåliga humör, dagens lättnad efter redovisning, glädje och förvirran efter kbt och sen bara jävla irritation. Blev över bron och tillbaka och nu är min hosta tillbaka (välkommen). Tack och bock. Och alla tankar gick bra tills jag gick förbi lägenhet där en kille skriker till en annan igenom fönstret - varför skalla du mig för?! (har även nått för näsan) ..-ska du säga att hunden spö dig eller... OKI! Vad kul att jag är ute o går själv och han som skalla är på samma trottoar som mig. Japp, då ringer vi erika sen springer vi lite igen då. Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen skrubba lite. Sedan sova så jag är pigg i morgon när vi ska till borlänge!! Ohoo. Blir roligt.


En del som skriver på msn.. sitter inte där hela tiden.. därför ni kanske inte får svar. Och svarar inte om jag vet att ja bara kollar till och ska gå igen efter en minut.


Natti


Låt mig va!Kanon kul.


26 jan

Hej hej. Halv dag i dag samt egna samtal. Gick helt oki. Ont som fan i ryggen sen lördags, tur knät gör ont också så tar de bort lite av ryggen. Ler. jag är sjukt trött men lär skriva rent lite innan jag kryper ner i mina nytvättade lakan. Love it! Blev tre vänder till tvättstugan och nu är det kläder runt om i stugan.. Erika åt ostbågar i går, och den första jag tänker på är milla. Hon är en ostbåge i mina ögon.. haha. fan va vi har svullat i helgen. Inte bra.

Och jag har verkligen stess mage nu och bröst. Kanske borde lugna sig lite nu. Men är så mycket och jag vill hinna göra allt men man lär väl välja, kanske lär göra nått tråkigt för att kunna göra kul sen.. hmmf. Nej duscha sen lägga sig. Tidig kväll i kväll. Natti.


26 jan

"face it raring...så länge du är i närheten så tittar ingen åt mitt håll"

jag tog det som en komplimang men jag tycker du borde se dej om en gång till;)
Kort och gott. kul kväll i går. Och jag är sjukt seg i dag.men har städat och så iallafall.
godnatt ha en bra vecka!


jaajjjaaa

Kan jag i te bara börja lita... skulle nog göra så mycket.. träffa lisa i dag.det var bäst! På hela danen. Jag gillar verkligen henne. Sjuukt... o nu längtar ja hem .inte till aversta.men hem. O ja jag är gull!hej hopp le o var glad=) ö sitter för när a l.... D vet ni det.... ja e glad. Sjuk...oki ..sorry för jah verkligen trampa med min klack på din fot.men orka. Kom igen..ja tror ja är sjukt trött på killar..kom igen... ohooo...nej ja vill inte ens skapa en relation på krogen.o nej ja vill inte ge ut mitt nr....känns ju givande?! O nej ja vill inte veta ditt efter namn för jag har inte fb...eller ja men de behöver ju inta alla veta.....fan va trött jag är.sista fången ja gick ut på lucky när det var snö... sköönt att snäll 18 ?19? åring körde hem.kom igen tjjer va ska han göra om man står där o ser söt ut..haha han kan ju plcka poäng;)

Nej god natt.emma vi saknar dig.......din plutt....ja viill känna pepp... nu ska jag skaffa loka o maka...givande..aa o vakna i mån.. pizza...vem fan kom på pizza!? PiTTsa heter det ...nån som ja prob med det.j ah anog  prob med z men inte t...zz känns ju lite tönt..hahaha...gfan va trött jag är..eller ne.. jaaaaaaaaaaaa ja vet ja ångrar mig snabbt. men bara ibland. när jag inte vet.hahah got natt=D

21 jan

Oki,nu sitter jag här framför datorn har massa och göra . och aa jag ska göra bort det nu. En del av det i alla fall =) helt sjukt är saker och ting meningen?! Ohhoo.. plocka ner mig på jorden så jag slipper bli för besviken sen! Ee det ska gå bra. fattar inte just nu bara.. vart i borlänge o självklart blev det handla. Byxor body trosor linnen.  Ohoo! Najs men mitt kort är inte najs. tur ja har mat till fredag =D sorry mamma ,mer på hög ;)


Ja ja nu är jag glad och haft en bra dag på kupolen. Gillar vår lärare som fan. Och hon gilla min tröja;) fattar inte vad massa ser med den, den är så vanlig men ändå ovanlig.. är det för den är just ful snygg?! Ja köpte den i princip för den va ful snygg och de va 70% rea samt inte alls som har sån. o själv klart ett av mina gamla favorit märken =) men e kul i allfall =D


Sneglar mot papperet som ligger på sängen.. vågar jag?! nja. Men måste. Det handlar ju om mig min framtid.. Och om jag ska komma någon vart. Ipoden på strålande högt ljud för att slippa tänka och höra saker runt om kring. Ja jag vet man inte ska ha för högt, men efter ett tag blir man typ döv och då lär man ju höja. Oki ta tag i mig själv nu! Skicka i väg det där mejlet. Men jag vill ringa. Men jag vill bara höra en glad röst!? Fyfan =)nu är jag tönt (men det bjuder jag på!)..men jag är sjukt nervös. Sjuk glad. sjukt less. Allt på samma gång .. men jag mår bra =D

                       

Ha det bra.Sovgott.

//carroline

20 jan

Ligger här då.prata nyss med mamma o sa jag skulle lägga mig tidigt. Men hallå det är stuga 25, det går inte?! Herre gud. Va mysigt jannica och emelie kom över i kväll. Kollade topmodell och åt lite paj.. men jag höll på och somna av stress. Sjukt stressad nu.. räcker det inte med saker och göra nu.. fyfan...
Jaja. Måste ju ge gordon ett plus.. gillar han som lärare. Och i dag fick vi pengar i handen för vi värva någon till skolan . skulle fått 5oo kr presentkort på mat. Men vi fick 3oo kr i pengar i ställe.. vet inte vilket som va bäst. Men nu kan jag ju lägga de 3oo till surf grejen.. toppen =D

Vi är verkligen klara här snart. Det är sjukt. Det har gått så fort?! Ja saknar första veckan. Verkligen. Eller första delen av ettan. Jessica och jag, kiss tävling i baken, fylla för 1oo, bäbisar, lyckliga. Olyckliga? Leenden!! Att lära känna alla, förfester med allas soffryggstöd.. allt. Tess och emelies systemkvitto påse?.. när mamma kollade på mitt konto utdrag...system ica system system ica..lager 157... osv...system... Varma kvällar springa mellan stugorna... lära känna lekar på festerna... baren.. våt tröja;)Lucky.. har massa att räkna upp.. Jessica i cykelsits, johannes drog hem mig på longboard.. Efter fester till morgonen.  Kort och gott finns det mycket att minnas i alla fall =) Det är bra....


Lucky till helgen då=)kommer bli roligt. Erikas c kommer. Han e sjukt trevlig och trackar min mobil en del;) är så kul för erika blir alltid lika paff och får de där dum flin leendet(kär) på läpparna... Ge mig!! Jag vill också ..who knows!?!?! =D
E jag dum flinar nog redan så det räcker och blir över....I dag.en seg dag vart arg och less till och med. ... den här veckan är seg men nervös... men i dag har det verkligen varit nostalgi ... sätt kort sen många somrar sen i norberg. Kuul! viste ej ens dom fanns=)
Natti på er hoppas ni sover gott.

Kupolen i morgon och butikskommunikation!

Kramar

//Carroline

20 jan

Godkväll. En blandad dag både bra och dålig.. första gången på kbt:n  gick bra.  Läskigt dock. Men men=)

Fixat boende också, ska bo inneboende hos micke. En kompis till samme. Han verkar as trevlig och jätte snäll. Ett helt eget rum. och hela perioden!? Hur bra o skönt e inte det.. toppen.. oki för er som ej vet ska jag ha min lia på urban outfitters.. en klädbutik i stockholm.. najs najs. I morgon är det ekonomi hela dagen.. då lär man va utvilad. Sen butikskommunikation på onsdag i borlänge. Då ska jag köpa ett linne. eller två=) Jag är taggad som fan till helgen!

Lite kort om formex vi va på för nån dag sen. minns ej om ja skrivit nått: det var inte som jag tänkt mig. Kort gott.

Sov gott god natt.

s. Längtar till nästa vecka.. verkligen ...                                 

kram//

carroline




18 jan

En riktigt less o piss dag. ville inte gå upp i morse för det första vet ej hur många gånger jag tryckte om klockan.   Dagen har vart sjukt seg och jag vet inte riktigt vad jag har fått gjort.. ja måste verkligen rensa ur mina kläder. Men känns ju inte på topp kul.. hitta dock två sprit flaskor på vinden när jag öppnade dörren.. en äpple 1L och en citron på 70 cl (hälften kvar)samt en vin flaska... och nyligen fick jag hem en äpple på 1L efter som ja trodde att jag tagit slut på den förra=) så ?! då kom vi till det lilla problemet. Ja blir lite uppkäftig när jag dricker ren sprit.. så blir en fin prydnad.. hahahaha.. eller så får ja festa med folk jag gillar och lämna mobilen hemma... nej då så farligt är det inte.. Emmi är sjuk! Lilla flickan då.inte vita helger så hårt på helgerna;)Nej då.krya på dig så väl.nu blir erika glad efter som jag kommer möta henne vid tåget=) 22.5o fick ja info om att du kom...

Nu ska ja packa. Komma på hur jag ska få ner allt?! GAAHHA. Längtar efter krypa ner och sova..och hoppas på en bra dag i morgon!!


18 jan

Oj klockan är redan oo.19.
Två timmar försenat blev tåget på väg från Stockholm hem i fredags... stod stilla fem minuter från Stockholms central.. någon hade hoppa framför något tåg... och två timmar för att rensa upp...tack bock.
Jag som vart så trött idag. Somnat bara jag lagt ner huvudet. Fått lite saker gjorda i dag trotts seg. Men bästa av allt. Upp på häst ryggen igen, och redan när jag hoppat av ville jag upp igen.. Tyvärr gör det fortfarande ont men gick nog bättre en vad jag trott det skulle göra?! eller?... Haft en bra lugn dag. Äter som en häst. Lite trött och less. Men har hunnit med och träffat lisa en sväng i dag också. köpte godis och kollade film nu på kvällen. mys.  Nu då i morgon? Då bär det av till leksand igen. För en vecka till. Sen nästa helg fest. Erikas kille kommer så ska väl tagga till lite med dom då.. Blir skoj sista helgen på lucky kanske?! =) Känner inte för måndagens redovisning, men sen är det första träffen med han kbt gubben.. Har lite saker och greja med i veckan i alla fall.. hmmf, kan man börja räkna ner dagarna nu =D


Sovgott.

//Carroline

Hej igen..kan inte sova.. jo jag börjar bli lite trött på det... låg och läste några bloggar igen ...kom in på miccis blogg.skulle sovit hos henne under stockholms tiden men blev ändrade planer pga smidigheten=) såg då hon skrivit en dikt under hon skrivit att jag skulle komma... den lyder så här..

En vän kan bejaka
och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar,
drömmar och minnen.

Hon lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga
Och när du är rädd
kan hon få dig att våga.

Hon står vid din sida
när livet är hårt.
Och hon får dig att skratta
åt det som varit svårt

  
Från en sak till en annan
... kanske min, jag ger upp kommentar faktiskt har en mening?! Är glad för mina vänner=) Det ni! Ler. mycket glad. Miccis vi lär ses snart igen. men det är ja ju rätt säker på som att jag kommer spendera en hel del tid i stockholm snart.

Gotthard - One life, one soul kan inte sluta lyssna på den.. den är sååå fin. Lugn och skön.. Ska lägga mej nu och försöka hitta nån snygg tröja som är lite cool.. undra om jag hittar nån där ingen blåser huvudet av sig =) ler.

Hoppas ni får en bra dag i morgon/i dag. För mig, packa. Läsa. Försöka hitta info...blööö...
gör min söndag!?


Carroline



13 jan

Heey på er! Ska duscha av mig snart och krypa ner i sängen och läsa men tänkte skriva en snabbis... Kul att det ökar i läsande.. men lite läskigt också efter som man inte vet vilka det är =D Men vissa så.. Le och var glad...Fick just hjälp av peter med mitt personliga brev.. han sa bra saker man kan lägga till, men ler. lite ung och oerfaren vill jag nog vara ;) haha nejdå. Tack och bock! En helt oki dag i dag.. Lite jobbigt efter som jag var på väg och somna 3 gånger på lektionen.. kan bero på att vi låg och prata till halv 4, vi ligger alla tre i ett rum, sov party varje kväll!! =D Tjej snack tjej snack.. Ler... Var kul och träffa alla i dag...Lite konstigt och se Emely utan mage..Har haft emma  här nu på kvällen också. Skulle göra läxa. Hur gick det?! .ler. Blir nog bra det här =Dstil historia?! Och vi hittade inte något alls knappt...Men men... I morgon blir det stockholm. Formex på torsdag, sen studiebesök på fredagen. De hade tydligen bytit dag... Studiebesöket ska vara på pub har jag hört.. där jag vart och gjort skyltning med coco.. Najs.. Vill ta hål i min kropp nu, va nyss en tjej på tven med hål i näsan. så jävla vacker! Oohhoo.. tuttarna.. Jaja nog om det=) Just det i dag efter gordons lektion var jag taggad för att bita i det sura äpplet. Lyckades jag ?! får nog höra det i morgon eller någon annan dag,men hoppas verkligen det!! Nu ska jag skicka in uppg. Sen dusch.


Sovgott! Ha en jätte bra dag i morgon och vissa av er vi ses mån!

Kramar

//Carroline Wihii, har pirr känsla i kroppen och lyckliiiihhh..


12 jan

Ringt och bokat klipp tid. 31a fick jag en tid, hade vela haft helgen innan!!! Men hon hade så kort tid då så hon skulle inte hinna!=/ attnas jag som ville vara fin! Ler. nej nu ger jag mej. Hopp i kläder och ner på stan och köpa dom där viktiga sakerna som kostar massa som blondinbella blir sponsrad med. Haha nej samme inte alls bitter ett schampo är trist och köpa och lägga pengar på ;) Åå vad jag vill ha sommar nu! nu nu nu. Ligga på stranden i värmen.. brr, nu vart det ännu kallare när jag tänkte på det.. bra jobbat.. Oho prat glad i dag.. Stockholm på onsdag då, till miccis!! Blir så kul... längtar! Sen blir det studie besök på nå ställe som man inte vet om?eller nån som vet... sen formex på fredagen. Sen lördag kväll tänkte jag bjuda Emma och lisa på mat. Men lisa vet inte om det en så nu vet du om du läser här... är tack till emma som körde mig till v-rås. Yeey..nej stan var det. nu längtar ja tills jag ska färga håret!! Weee.

Kram och hej uppd. När jag ligger i den hårda sängen i leksand igen...i dag känns det lite lättare att jag ska dit..o i morgon ska jag bita i det sura äpplet och prata med " nån " lärare... urs och fy.. måste vara på bra humör så inte tårarna börjar störtrinna som de oftast får en att göra...ingen som vet vilka ja pratar om?!haha...
Ohoo hitta en adidas tröja i går som jag bara vill ha...men koosttarrrr lite mycket just nu för de pengar jag inte har=D
Stan.... ha en bra dag.
kramar
//carroline

12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31  åå nu kändes det massa längre tills ja ska fixa håret...

2o.37... Nu då.. sitter och väntar på att flickorna ska komma och plocka upp mig och vi ska åka till leksand.. Blev glad av höra alvas röst så känns kul. Och jannica messade tidigare och erika har ringt och låtit putt för vi kommer sent;)

En bra låt:

Gotthard - One life, one soul


Jaja om några timmar är jag i leksand... och jag känner mig helt likgiltig nu på att åka dit.. bättre en vad jag känt tidigare i alla fall...Ni som inte sätt ps. i love you......Se den...jag måste se den igen.. kanske i kväll när jag ligger i sängen och önskar att ha ... bredvid... ?? =) Hej så länge.
 Det är bara le och se glad ut! Kanon kul!!

 
Kram

11 jan

GODDAGENS! Hemma från västerås nu. Blev en kjol i svart. Storleken på den tänker jag inte nämna men vart ju inte lessen;) dock ej rea men vad gör det. kommer vara super fin till sommaren till ett tunt linne och lätta skor.. och super snyggt nu till ett svart linne med stövlar vid utgång, haha jag som älskar mina ben?! not men en då... eller lite tuffare ?! En topp med tryck. Köpte även ett par strumpor som går upp över vaderna, rosa svart och grått.

Nu vill jag ha pizzariskakor med smör på!! jam jam!! O i morgon blir det ringa och boka tid för håret...Och nästa helg ska emma klippa mig ;D bort med det slitna topparna.

Kram och hej


10 jan

Galet kul det blev i går. den här veckan har verkligen vart bra. Bort sätt från pluggandet i början. men det var dock as bra o skönt när det var gjort. Man kan ju inte alltid ha kul?.. umgåtts med Lisa och Emma i princip hela veckan. Har även vart i Oslo hos s, myst, kollat på film, ätit, promenerat och kollat runt lite.. hand i hand.. weey... oki jag har tränings värk i vaderna.. finns inte en ända rak gata där, upp eller ner får man välja på.. eller nej man kan ej välja för man lär ju tillbaka.. e ni fattar .. ler... Har vart jätte mysigt och det bästa.. vi ska ses igen...=)..... Det hände så sjukt mycket roligt i går, emma gick in i en skyllt sen fråga hon mig hur jag kom under den? ... Böja på benen?.. hahahaaa. Vi låg bokstavligen på baken o skrattade.. Sedan var det krogen. Inte alls mycket folk dock. Men va gjorde det;)

Träffa på killarna då är ju kvällen redan gjord!! Det är verkligen så kul att gå ut med tjejerna.. vi är verkligen bara vi och dansar och bara är... inge jävla måste vara perfekt o stå och kroma .. haha. eller de gör vi ju men inte på sånt vis... och garvar åt det mesta och det är ju det som är bäst=) vi är bäst...

Några timmar senare....Kort o gott. nu blir det till lisa o kolla på film!! .

Och nu ha ja ångrat mig om det mesta o är irriterad...ohoo.vill spola tillbaka till i går, dock slippa att lägga sig=)

o3.13....Sitter och väntar på att hämta mamma o nettan från fest. men kan bli sent.. men va gör det=) jag är ju ändå vaken längre delen av natten... kom nyss från lisa o samme. Samme gjorde taccos till oss och vi kollade på film=) mys.

Söndag i morgon då, jag ska städa och plocka lite... samt till v-rås... jag mammi och linda. blir trevligt...fyfan såg bilderna från går dagen, host!ja, jag kan alltid vara seriös ?!haha icke. de bjuder vi på....

Allmänt. Det roliga är att jag skulle kunna skriva vad som helst här o folk bara jaja.. då vet vi det.. en del skulle prata om det andra skulle bara ta in det och inte reflektera mer i det....undra hur många som överdriver eller drar till med saker på sin blogg för att det ska bli mer intressant?.... Not me!! Jag har lätt och sväva i väg i tankar, ja... men svårt att överdriva och försöka vara någon/något annan en vad jag är...extremt svårt ... och då blir det svårt och skriva också.. jag är bara jag.. kanske dock är därför mina inlägg är så trista.. men trotts de är det ju folk som läser.. fast jag inte skriver om mode, mat eller något annat som rör världen... jag har grym oro i min mage... och önskar den skulle kommit upp i går när jag spydde. Haha.. sista gången jag drack fem mintu kan jag lova...brrr blir inte nå mer. Den sista kom upp innan den han halvvägs ner i halsen o sedan ner igen=D... men va tvungen att stå o drägla över toan ett tag sen var det bra.. Lite saliv tillförsel ska man inte klaga på! Urs fy fan... haha emma blev ett ställ för hinken i natt...tur att man e så smart när allt snurrar...oki jag är inte så kräsen och så där, får hoppas ni inte är det och tar allt med en nypa salt så där.. Nu skulle jag vilja krypa ner i sängen vid en varm famn... och värma mina otroligt charmigt kalla fötter, sedan vakna upp i morgon till ett leende och bara känna att oron är borta ur magen... men chi fick jag... Men annars är det bra =D jag mår bra. Dock inte pengar på mobilen som är as tråkigt och konstigt?!. men orkar inte fylla på heller. får ta de sen någon gång. Nej nu lär jag tänka happy thoughts...

Sovgott.

Kram//

Carroline


o5...... Bilresan.. Petting är underskattat .... Nu ska vi in och filma.... Hatar han!?...mor o dotter, jag har inte träffat min på 18 år?!.osv.  4 kommentarer från 4 personer. Ju äldre man blir, blir man mer högljudd? Eller var dom halvt döva efter hög musik.. för sig va ja nog rätt livlig i bilen i går.. ler....  Försvinner inte kärleksbekymmer när man blir äldre, det är ju då man ska vara ett riktigt par, älska varandra och tycka den man är tillsammans med är vacker...

Nu så är alla hemkörda i alla fall..... och jag ligger i min underbara säng... ska försöka sova någon timme nu.... Vad gör man om man inte vill säga en sak till någon, inte ens de närmaste. För man vill inte att det blir en grej, om det inte är det.. fast det är det just nu, men det kanske blir bättre. Men man känner man vill/behöver prata om det??.. kanske... kan inte någon bara säga...just nu orkar jag inte tänka själv.


I morgon ska jag ha min blå o vit randiga sköna tröja på mig och strumpbyxor o vita skorna.. mys...
Natti hoppas ni sover gott


7 jan

Sala västerås oslo...sitter på bussen nu.. ska o hälsa på s...blir skoj...Men så där efter en timme blev jag rastlös o vid örebro kunde jag sova till karlskoga...nu är det inte så långt kvar i alla fall=D bara tre timmar...haha....Fryser om fötterna varför tog jag inte sockor med för.... Haft turen och fått sova med emma två nätter i rad..i får innan vi somna sa hon - carro du är så snäll!.... wohoo...hur ofta säger man det igentligen till varan...eller så sa hon så för jag legat o dragit henne på armarna i två kvällar i rad..;) ....ne då vet det hade en annan anledning!! Man är väl bäst...nix blir åksjuk...kram

5 jan

Försov mig,men kom upp vid 9 i alla fall..Varför hittar du bara såna? Hitta någon som är ******. Du är så jävla klockren gumman! ja kan då garva ihjäl mej åt dig... woohoo... 3 samtal avklarade mm.. helt oki har det gott. Hejopp nu ska jag fortsätta.. 4 samtalet av klarat.. Fått tid för Kbt nu.. nu ska det bort... fast nu blev jag nervös! hejhopp!

5 jan

Hmmf. I dag har bara inte varit någon bra dag.. sov massa länge dock var det skönt.. men att vakna täppt är inte kul när man känt sig helt frisk i två dagar... ohooo.. ringa vårdcentralen i morgon.. ska dom få köra ner en pinne i halsen på mig.. fyfan.. blä och urs... Man får va bitter ibland om man inte är det på riktigt =*) färga ut växten.. hur ska jag stå ut tills jag kommer hem innan karlskoga? Får ha uppsatt hår helt enkelt=) Boka tid i morgon... samt ringa fem till samtal. Upp kl o7.45.....kul nu är jag döv på ena örat också...Igår tackade samme mig för jag para i hopp han och lisa.(lite skämtsamt så där). haha... så jävla roligt han fick drygot mig på köpet efter som jag alltid trackar dom...men va fan?! vem vill inte det.... är man bäst är man, i dag är dom förlovade bor i hopp... sötast ever... en dag ska jag inte hitta nått fel inom 2 veckor och inte säga jag ger upp!!!!skratta.

Im searching for the words

inside my head

Im feeling nervous

Trying to be so perfect

'Coz I know you're worth it..

Blööö vill inte va sjuk, inte förkyld, inte nu!! Inte när lycklighet kliar i kroppen.. inte när jag ha planer på åka...inte när jag ....ler....(ska vi va tysta)....Oki ja bara babblar, men i dag ha det inte hänt så mycket mer en att jag pluggat.. och en otroligt kul lunch/middag vid köksbordet... gillar't! Och min söta lilla lille bror köpte en choklad till mig bara så där!(Oki jag hade fråga om han kunde men han sa då nej) men sen kom han hem med en, han vart genast mycket underbarare;)

Nix pix. Vet ni vad... jag älskar riskakor! Dipp och grönsaker... jummi..

Sovgott och dröm sött.

Somna hellre blöt en vakna? El Vem vet (oki inte spåra)?! ;D


Kramar//

Carroline


Are you worth it?





3 jan

o2.o6....Oki ca 4 timmars blogg skrivning till och från blev inte så mycket och jag tröttnade. Men så vi börjar om!? Ler. det slog mig att jag klagade på erika i dag för dålig uppd. Så kan ju inte va sämre själv. För sig har hon kanske mer väsentligt att säga när hon väl skriver.. haha. slut i huvudet ja är.. blir grymt glad av dina små kommentarer om mig gumman. Själv klart gör vi inte slut för vi flyttar från leksand.. men du , som du bölar för att jag ska åka hem på ett lov. Du kommer böla ihjäl dig vid sommaren. Och jag med! Tusen gånger om. Fyfan...från det till nått annat...hmmf...och jag kommer inte på något.. haft främmande i dag. Trevligt! Var jätte länge sedan maud var här, dock var camilla sjuk... vilket var synd... nu då i mån. v-rås om alva kan, blev massa glad av prata med henne i dag..man ha grymt kul med henne... Men i alla fall annars blir jag hemma. Massa o ta tag i men tvätta är först på schema, om ja inte ska börja gå utan trosor, hmm.. de känner ja inte för, inte min grej.. mycket hmmf idag... bara lite trött och less... ont i huvudet och mår illa.. stress.. blä och fy... grymt på mys humör?! Öö ja när skrev ja det i min blogg senast?! ha nog inte skrivit det i den någon gång.. inte och menat med någon spec person i alla fall. .är det nu man ska börja sakna att vakna bredvid någon? jaja skit samma bara le och va glad... känns som det verkligen är en jag kommentar nu.. det är bara schö!

Kram och ha en bra helg!

//carrolineeeee

1 jan -o9

Nytt år! 2oo9.. Vad ska det bjuda på då? Något bra hoppas jag på som många andra..

2oo8... hunnit göra sjukt mycket som jag inte trodde jag skulle göra. Men där ser man;) Träffade grymma nya människor i går, kul! Middag, tolvslag på stan sedan krogen. Helt lagom kväll.. Nyårs puss, emma gumms. Massa krams och sånt. Körde ett jätte trevligt spel.. man hade massa lappar med kommentarer på som man skulle ge till någon som man tyckte eller trodde det stämde på  i sällskapet.. fina ögon, trevlig, gillar ge men inte ta, fin i kväll  porrig i smyg osv. var en del av de jag fick.. haha emma fick en lapp där det stod mormor trosor eller nått sånt ?! haha. förlåt gumman kunde inte låta bli.. nu stämmer dock inte detta efter som emma alltid ha snygga trosor. Men kul bara... En bra lek för att få bra stämning! Se och lär! Självklart så förstår väl alla att det spårar tillslut;) Men vad gör det man lever bara en gång...

Från det till hem vägen i bilen, blev max. jammi! Sedan bar det av hem vid så där tre fyra tiden? Diskuterade kvällen självklart men kom även in på att fan va tråkigt va lever vi för igentligen? Tänk om allt bara är som ett spel. Typ som sims. Eller lever vi bara för att föröka oss?! Vad är det för givande om vi inte har någon mening... vi gör ju inte jorden bättre direkt... så kan ju inte vara för bygga upp den.. diskuterade även vad alla små val gör att man kommer in på olika vägar här i livet...oki nu låter vi massa djupa men så djupt va det inte mer kul bara och konstigt=) om man inte vart i hopp med den eller den hade man aldrig träffa den. Hade man inte åkt fel hade man inte stött i hopp med killen som växlade pengar.. jaja man blir ju inte alls snurrig om man tänker så där =D Nu då?! 2oo9, året vi går ut skolan, känns nyss som vi började. Ett sätt skönt! men samtidigt lite små panik just nu. Men går över om jag känner mig... Jag har inte gjort nått nyårs löfte, nix vet ej, inte haft en ända tanke på det i år, och sluta äta godis på veckorna hur värt känns det? känns som ja kan göra val här i livet utan löften...Tyvär har jag inga kort, gud så jag lär skaffa en kamera. Men det kan inte bli av nu om ja ska ha råd och åka någon stans snart.ler... Gud såå slö jag känner mig i dag. Borde ta en dusch men det får bli i morgon bitti.. I mån kommer maud och camilla! Trevligt, då ska jag göra efterrätten som vi åt i går. Jammi! Hoppas ni haft en bra början på det nya året.jag är glad i alla fall, mitt börjar bra sen finns de ju saker man skulle skippat men kom igen! En bra vän, nya vänner, pirr i magen och bara allmänt skön känsla!

Sovgott  och gott nytt år..Kramar
//Carroline

Ps. om man nu ska skriva kommentar behöver men ju inte länka till en skit sida;) aja du fick mej ju le i alla fall! ovanligt! nixpix. kram på dig.

RSS 2.0