dagens idag...

Dagens idag. trött. rastlös. gick bra att avsluta dagen. känns skönt att inte behöva knarka alvedon. värk är kvar men inte i närheten av vart. ångest för första gången verkligen ångest över pengar. samtidigt som ja känner att allt ordnar sig=)  skavsår på tutten. hur det gått till?!det vette fan, trist men sant.. kunde ju vart roligare... neh just nu känns mycket jobbigt men samtidigt känns allt så lätt=) ... just nu är jag less och irreterad på vissa människor, men det bjuder jag på.. fr ja tänker inte orka ta tag i det heller. not my prob... just nu är jag inte kär intreserad eller nånting av någon av motsatta körn. vilket känns toppen! Umgås med dom man gillar,kan de bli bättre?=)
nu ska ja bre en macka och äta den med ett glas mjölk.sedan sova. och sedan jobba. och efter det köpa sushi och åka till lill sjön med tess, Första doppet för i år?! vem vet.kanske. men ja tror inte det. ja kommer frysa arselet av mig. byyyyeeeeee

Tack för gulliga messet johan. Tack bea för din kommentar, saknar dig med. folk slutar inte betyda något bara för man inte ses =) tack tess för skjusen, du ser ut som en hejare i kassan;) Tack mamma för du kom hem i dag, tack pappa för god mat...Tack  tack tack tack. tack elin för att du inte kunde träna i dag. =)ler.
Lycka till syster i morgon!!=D
nej alvedon och macka nu då.sen sussssssssssa.natti

England har inte samma målvakt i dag=/

Vilket va synd.. inte för att dom inte vann men för att den de hade då de spela mot sv. Var snygg, tills han börja muppa och trodde han var cool. =) Eller han e snygg ändå, men inte lika. Hihi. Uppsala reggae festival i år då=) en dag i alla fall och det räcker bra! Elins bröllop närmar sig också. Och mejl från norge i dag, sommar jobbarna skulle bli tillfrågade jobb först efter sommaren som ja fatta det annars skulle dom höra av sig. Tror jag ska skicka en brevbomb till två sommarjobbare;) Eller tre om sofie också ville med oss. Ler. Och så ska jag skiva : jag vet vart du bor! (vilket är förståligt om man tänker efter som att jag hade tänkt skicka bomben hem till dom) ler.


I morgon blir det jobba och träna, och sedan kommer mamma hem=D

Hejhopp kram

le och var glad!

God eftermiddag. Besökt tandläkaren och vart hemma från jobbet. Om jag gillar det? Ne jag hatar och vara hemma från jobb. Ska gå långt innan jag sjukannmäler mig. 

Natten har vart vidrig! Ont som fan, flyttat runt ihuset för hitta det svalaste ställe. för att sedan åka till akuten vid 3-4,då jag gråtit mig igenom halva natten..?!?visdomstand eller inte?!!? Svar : inte! (förutom en på gång i övre tandrad men det var en senar fråga) I allafall har jag en infektion i tanden. eller ja roten. så nu har hon borra ur övre delen av tanden och fyllt den för att sedan om någon veckan borra upp den igen och göra rotfyllning. Och jag som prata pengar i går, slutade på en summa i dag som låg på ca 650:- vilket blev posetive...eller mer ett jaha efter utmattning. Men aa. När denna tand är klar så var ungefärliga priset på 3400:- kunde då tillkomma om det blev något prob.?! känns det som jag har råd? Ne, men jag tänker inte ha ont heller.

Nu har jag i allafall sovit hela dagen. Och ska nu åka och köpa mat till mig och pappa.
hoppas ni har det bra i solen=)
kramar


peace and love

Börja med säga tack till Tess för toppen kul dag kväll och natt!  Och super kul och träffa J, A och D igen oxå!synd ni bor så långt bort!!
Så där vid 11 tiden var vi på g för att börja dagen i värmen!fyfasen det var varmt och underbart att spendera lite tid i parken. Jag kan ju även erkänna att jag nu från går dagen gillar..... Håkan Hellström... jo kiss my ass, han va ju super bra live?! va fan gör dom med hans inspelade låtar, då jag tycker han låter förjävligt och man inte ens orkar lyssna på texterna. Men nu så..nu blir det nog mer håkan.. =) Peace and love + i kanten till banden. Men erkänner att URF är mycket trevligare!! Och redan nu går jag i tankar om jag ska övertala tess att åka dit. =)

Låt mig va... för jag mår fan inte bra! Ler. Jag har fruktansvärt ont i truten en. Så orkar ej prata i telen..Det blir bara värre och värre, var 4de timme är det 2 panodil, nu även voltaren. även gör det ont och inte kan jag äta heller... Och jag grinar för det gör så jävla ont. INTE ALLS BITTER! JO less! Är det visdomständer kan jag lova att jag kommer hata såna i framtiden. men kan dom verkligen göra så här ont och dom har sagt att jag inte har några eller ska få? Jag tror att jag har infektion eller nått, och kommer säkert komma till tandläkaren i morgon på kontroll och sedan säger de att jag måste gå till läkaren oxå för få något mot detta...och bli ännu mera fattig. Tandläkar damen sa jag kunde räkan med allt mellan 200-1000 spänn.  Trevligt=)

I all min lessamhet över tänderna så ska jag bjuda på någon bild från gårdagen som var underbart kul!=D få tal av bilder jag minns och inte minns då jag inte har bilderna på min data. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra helg och att ni får en bra kommande vecka!
kramar
//Carroline
=)


Sverige - England

Kan det bli en vinst?! Sitter nu i hög position för att skrika rakt ut om Sverige tar hem detta!


Jag återkommer!

En skön eftermiddag...


Seize the day...

Hej på er! Vart tog den lilla solen vägen?
i kväll är det hoffmaestro på P&L och kan lova att det svider lite att inte få se dom!! Och ni som är där och inte ser dom?!HOST idiot! =)

ha en bra dag!

Träning och lite till...

Nu har jag och therese vart grymt duktiga! Först ett pass boxit 1tim o 15 min sedan broarna runt på ca 40min. Och en slutsats: Jävligt bra jobbat, i morgon kommer jag inte kunna röra mig;) Ler. i morgon ska jag städa och tvätta. Börja med att gå upp i tid, sedan ska jag och t köpa oss sushi (hur de nu stavas) men i alla fall köpa med oss det och sätta oss på holmen om vädret till låter. Och det sägs att det ska det! Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka mig till och sova. Det är kokhett på mitt rum, inte skönt! ska byta täcken i morgon. Lite kort om mig: Jag har fortfarande ont i tänderna, nyss tagit en dusch med skrubb och hårinpackning. Borstat tänderna med eltandborste (intressant va;)..) Dock slår det mig varje gång att jag verkligen älskar eltandborste, de får verkligen tänderna rena när de gasar runt i truten, det ända negativa är att det kittlas i näsan!!! Vilket är väldigt jobbigt, och bidrar nog till extremt snygga miner. så tips! : aldrig eltandborste vi din första dejt.Haha fast vem fan släpar med sig en sån bort?! skratta igen! och ja, lite depp men det känns nog bra om någon dag, aldrig kul att sluta träffas på fel sätt, fattar inte varför vi ska sluta träffas helt heller när vi trivs att umgås?hmm. men men...Men ja kan inte säga så mycket om det och vill inte heller mellan han och moá. får se om han hör av sig... Och nu?!!?!

Sovgott hoppas ni haft en bra dag! =D Kram.


Mister man en står det tusen åter. (när jag hör den kommentaren tänker jag på en blommig sommar äng?!hmm ja fråga inte varför.ler) Eller Lisa : Det går alltid en ny buss, om man inte bor i Horndal då. Skratta. Du är du Lisa och det gillar vi=D Tack Therese för tränings passet. Och Elin krya på dig!!
//Carroline

 

blide tokig...

Blide tokig jag! Funkar varken att acceptera era kommentarer eller kolla besökslistan en. Roligt det här. Nja.

I dag blir det boxit. Roligt! =D Och jag har träningsverk i dag. ler. Går i en dvala känns det som, jag borde vara lite ledsen (eller oki jag va ledsen i går.har inte klämt fram en tår sen separationsångesten i leksand.) men nu efter i gårdagens händelse känns det mest tråkigt?! ='/ Nej ! äta var det ,ner på stan med mamma, sedan ska jag börja att göra om ett par missS . jeans. Använder de aldrig längre så kan lika gärna plocka fram sandpapper och sprättare. Slipper jag köpa ett par nya ljusa jeans när jag redan har ett par=D eller ja man har väl flera men inte som ser ut som jag vill. E ni vet hur det är=D


Jag kan fortfarande inte smälta att jag kunde se hela himlen i går när vi åkte bil. =) Härligt värre! och det är sooool! På min bleka kropp...

Somehow i just know..

Hellre ingen, än någon ibland.

Hade skrivit en del. Men orka?! Nix pix. I dag. Ridit, glömt äta frukost och lunch, slog mig vid så där femtiden då jag kom hem och mamma sa att jag var tvungen äta innan lisas alovera party. Kasta i mig min favorit sallad! Duscha sminka mig och i väg till lisa. Fixa allt på tre kvart! Snabbt för vara jag =D I morgon är det boxit. Stakars Elin ;) .ler. kommer dock ha tränings värk i benen efter dagens ridtur. Kanske bra så att ja inte sparkar ur all irritation på henne=)


Min kusin berätta att dom ska riva flykting förläggning i Karlskoga. Flera hyreshus. De har haft prob med dessa människor där. Stölder/bilstölder osv. Sen hade de intervjua en av de som bodde där -"vart ska ni ta vägen nu?" Sv; -" Till Avesta"  ...... Välkomna!


Tack och bock!

Jag vill till Norge nu! Nu nu nu nu nu nu nu. =/


-hej snygging.

(öö hej,öö jag som inte fixa mig något.. Tack=D..)

Ibland är det de små sakerna som gör en glad, det som är oväntat.


(tagit bilder i dag!Ohooo, men orkar ej lägga upp de nu! Sovgott)
Ha drömmar som driver dig framåt. God natt.  

//Carroline

Godmorgon ..

Natten gick bra! Jobbade med en tjej som heter Tove, roligt var det! Börja med att vi fick tre larm inom en halvtimme då vi redan var på ett!? mm, det kändes lite stressigt men va fan;) vi klara det galant!

Nu på morgonen när jag åkte hem spelade de Måns Z nya låt på radion! Den var riktigt bra!!!! Förvånad att han gjort så bra låt!ME LIKE!!!
tack och bock duscha och sedan åka. Elin önska mig lycka till.=/

//Carroline

Midsommar,jobba och en bra låt från Emma!

Hoppas ni får en fortsatt bra helg och haft en bra midsommar!
själv drar jag mig till jobbet för en natt =D
sköt om er!

Kör hårt nu!


Lika glad är jag för det!

Och en snodd bra låt från emma;)

msn...

caroline säger:

ha du inte kontakt med han i dag då

« °• miho » säger:

nja han reser jorden runt.. han bjöd me mig

caroline säger:

ooooooooo ditt jävla pucko!

(Hallå och vad f'n gör du i hedemora?! Dum brud jag skulle släppt allt för ett tag;)...)

caroline säger:

hahahah kooosegris!!!

« °• miho » säger:

de är du

caroline säger:

i knooow=D

caroline säger:

ler. nu kan ja sova gött

« °• miho » säger:

gör så stumpan , dröm vilda drömmar om mig!

caroline säger:

yess alltid!!

« °• miho » säger:

bra

(Det finns dom som fastnar mer än andra i ens tycke och smak, du har lyckat tjejen;) haha.ler.)

go natt ja godt folk




 


sovgott och dröm någe sött...

Och sista uppdateringen för kvällen. I dag har vart en lång dag. Har fortfarande ont i truten. Vilket är jävligt jobbigt! Men att det känns som tänderna sitter löst och ont i hela höger sida av kinden beror på att jag biter i hopp mina tänder max på nätterna nu tydligen. Vaknade av det i morse=/


I allt stök och plock kom min lille bror med en tröja till mig. Fick hans adidas tröja som han ej kan ha längre! Tack och bock lille bror! Gillar adidas tröjor dom e så snygga, de flesta i alla fall. Gulligt att han tänkte på mig=) Här även mejlat flera i Norge i dag och blivit medlem på någon sida. Therese jobbar nog mer effektivt en mig just nu. Vi sökte ett jobb i dag på ett hotell lååångt lååångt bort. Haha, vi kommer hamna i bergen! ;) Nej men vi är öppna för förslag då vi vill vara utanför Oslo men nära så det är lätt att ta sig. Hotellet låg 21 mil bort. Haha. Det bjuder vi på;)


I morgon är det midsommar. Det går så fort till allt. Då vänder det och börjar bli mörkt igen, och det som inte hunnit blivit ljust en. Sugit. Men sommaren håller nog i sig ett tag bara den börjar någon gång=) Hoppas.


Det är skönt att mina vänner fattar att jag är lite deppig nu. Och stor del beror på att vädret är som det är. Samt att rastlösheten sätter in. Och när det är sånt här väder och man inte gör något spec, så börjar man tänka. Just nu vill jag spola tillbaka till förra helgen. Eller helgen innan det. Jag tycker det här börjar bli jobbigt. Men jag vet själv att i morgon kommer det kännas annorlunda, och nästa dag också.


I morgon är en ny dag och i morgon ska mitt trök humör vara över för denna gång. Punkt slut. Ler. Än en gång, jag är så glad över mina riktiga vänner!! Gamla som nya.


Kommer bli så kul att träffa barnen i morgon, Adam har överraskning till oss så vi måste ringa då vi närmar oss. Jag är skit nyfiken!! Som ett barn! =D


Sovgott nu och ha en bra midsommar. Jag och Elin hoppas på regn ;)


Kram

//Carroline

Kul med fint väder!

Fredag. mot kvällen sägs det bli så här. jippi. ser inte bra ur för nedredelen. hmmf! Glad midsommar =D

Baby thats the best of me

Jag trodde inte jag skulle känna så här!!

Jag vill göra tuttarna större, jag vill ha tuttar om Jordan. Jag vill suga bort min bulliga mage, jag vill skaffa löshår och se ut som Kissie, jag vill prata som blondinbella och även vara känd som det.. Jag vill ha en kille som är super snygg och drar upp min status. Jag vill operera min näsa lite neråt.


Och vet ni va?! Jag trodde inte att jag skulle känna så här? Och jag gör det inte heller. =D

Haha (dom som känner mig gick nog inte på det där,bara undra om jag är slut;)..) Och,Jag känner mig slut i huvudet idag efter att kollat in video klipp på kissie. Jag orkar varken gilla eller ogilla henne då hon gör sin grej. Och hon både kärnar och får saker för det. själv skulle jag nog inte utsätta mig för det, att enligt mig förnedra sig så jävla mycket. Orka?! Skulle inte orka dra i mitt löshår så mycket heller om jag hade nått.  Oki hur jag kom in på detta (förutom att elin nämnt henne några gånger;)...) var för att det stod i nya solo hur de trackar på varandra för att öka deras egna tittar siffror och även att det ryktas om att de fuskar sig till det. En sak ja gillar hos kissie är att hon går till samma klinik som mig ;) 


Och vem vill inte ha Magdalena Graaf som barnvackt?? jag skulle klara mig bra utan. Trotts att hon ser bra ut vad säger att hon tar hand om mitt barn bättre en nära och kära till mig som trotts allt känner ungen i frågan oxå .

Bye bye

Morgon!

God morgon från fröken äggmacka! År och dagar sedan man åt ägg till frukost! typ leksand.

Sitter nu och väntar in att Therese ska komma, ska vi skicka i väg två mejl till innan hon far till jobbet och jag till stallet med miccis. Om miccis tillåter ska jag hoppa och rida i dag. Första gången på länge jag verkligen inte känner för det.Jag blev hemma i soffan...(seriösa problem lär jag ha nu!?) Så hoppas på att få spendera min tid och titta på henne om hon rider på banan..


-         Mamma vet du vad jag ska ha på mig i morgon?

-         Nej?

-         Min bruna nya blus, och leggings!

-         Men du, tänk på att vara varmt klädd i ställe för snygg! Vi ska nämligen vara i partytält oavsätt väder. Om det bara är 10 grader kanske det är skönt med en fliströja?

Ja ni hör ju!? Jag ska ut på landet jag! =) Min tanke på att vara midsommar vacker skiter sig kanske, men men. Då kör vi mys klädd i ställe! =D Vädret är inte riktigt som vi vill just nu. Hoppas de blir bättre i morgon=) Eller?!


Någon som har något tips då kroppen är stressad till max men man själv inte känner sig stressad? Hur gör man då. Jag vet fan inte. Nå tips?

OCH!? Någon som vet hur man gör då statistik grejen har fastnat på ett datum för länge sedan..? Någon? tack!

Hej hopp ha en bra dag hör i kväll!



Helt klart bäst!!! Älskar denna låt.

Peac & Love...

Peac & Love! Lördagen Kalle Baah! Om jag ska!Mm jag ska!! Eller VI ska! Tess ska gunga med mig;) Pepp pepp kan jag lova jag känner nu!


Nu har vi även skickat i väg för att börja våra dagar mot Norge. Fyfasen pirrar i hela min lilla kropp!


"Tänk vad det kan killa utan killars hjälp;)"


Dagen i dag börja så där. Japp ont i huvudet, men nu börjar det kännas som tänderna sitter fast igen. Lunch med Therese. Sedan blev det thai medtag hem till henne. Och när man slår på hennes hemtel behöver man inte slå 0226 innan nr, så långt bort är det inte fick jag lära mig :D


Fått lite saker gjorda i dag. skönt.

Kiss bye

Och Kalle Baah är verkligen inte bara dom vi ska se ;)

sova skönt i natt!

Ett tränings pass, en blogg, en lång dag och ont i huvudet och känns som tänderna sitter löst. Otroligt skönt efter passet i dag. Riktigt roligt, jag skulle kunna dö av skratta. man kämpar så man vill dö. Eller snarare kräkas. Lät ju inte lika brutalt som dö men. E ni fattar.

Ett tips innan ni går på boxit! Bajsa! Japp ni hörde/läste rätt, kan bli jobbigt om man blir prutt- nödig just när man slår som mest. Nu är det INTE JAG som kom på denna grej i dag utan min kära slagpåse/eller hon som använder mig som detsamma.! Haha. Min kära vän (nämner inga namn) blir bara mer och mer vulgär i sina ord, vem vill veta om hon haft ett såkallat samlag innan ja ska krypa in mellan hennes ben?! Alltså under, från ena sidan till den andra!

Detta är i alla fall en toppen tjej vi snackar om och hennes vulgära ord är ju faktiskt en stor del av våran vänskap! Så jävla rolig! Och underbart bäst <3

Säger förlåt nu för att ja skrev detta;)


Japp hörrni nu då. Känns kul när man börjar komma in i saker och ting på jobbet.

Förövrigt är jag inne på ett piss humör just nu men det finns ju saker som piggar upp en=)


Ni ska få se en (och enda) sak som fick mig och skratta i dag förutom Elin (OJ!?) Ler och a en kortis.... Det är  iallafall herr S som dela med sig av detta... Eller är det P eller G,H,J,F..osv . Who knows? och vem fan bryr sig?! ;) Cute.


Kyss god natt sovgott

//Carroline

Se,Lyssna och njut! Och skratta!!


Och dagens låt!!!


Bye bye

"När allting bli upp och ned... (Caroline)

...så ställer man sig på huvudet så ramlar allt på plats" (sofie)

Du är klok du tjejen!


häst hejhopp..

hej på er! Lite känslan av kiss my ass fortfarande! Men lite bättre i dag efter att spenderat halva dagen på Åhlens, kommer bli super bra det här. Dom är så trevliga och snälla, kommer helt klart trivas där. Just nu känns det super mycket med kassan! Men så är det med det mesta som är nytt. ska smälta det i dag sedan kolla i morgon oxå. Sedan blir det att plugga lite mer själv sedan är det dags att jobba! Ska bli roligt.

Ska bli kul och åka bort på midsommar. Vi kommer hem lördag kväll så om det händer något? Hör av er jag är på!Gör man något på lördagen?'

Nu ska jag äta...och sen?..... upp på hästen!
kramhejhopp

Kiss my ass...

i bland tröttnar man vist? Jag sitter nu och borde tänka på alla kloka ord jag själv med andra säger varje dag. just i dag är jag trött som i går. just i dag vill jag ha sol, som många andra. i morgon skulle det lätta lite. vad var det jag sa? i bland har man lust och kasta mobilen i väggen? känner fler lika som jag?... (linda ja ska ej kasta din tel i väggen.ler) känner för att ta en lång promenad rensa tankarna på vad som har hänt och vad som kommer hända. Just nu är jag super ivrig på allt! Åhlens. elins möhippa,bröllop . Oslo . att hitta mig själv som jag tappat i två dagar. och just nu känns det som att jag snart är inne på den tredje. Blir tokig av att vara i avesta då jag inte gör något. rastlös!trött, sover sover sover. vilket är välbehövligt just nu men fan så tråkigt! jag längtar och drömmer. Drömmarna korsar varandra..

Kiss my ass

Emma:"börjar om på ruta ett, och du ligger flera rutor före"




Godnatt
Kram
//Carroline

fräknar tar över min bleka hy...

Underbara sol. värmen och den friska doften. Fräknar som tar över min bleka hy..... Sol och sommar....Får man nu i ett solarium då inte regnet ger sig. Skit väder, hade jag jobbat hade jag vart nöjd med vädret.. Så i morgon kommer säkert solen ska ni se;) Sol snälla SOL!

I dag har jag en dålig dag. känner mig less och huggig. Men finns ju dom som faktiskt piggar upp stämningen ni är guld värda!

Vart en sväng till mormor med mamma, även kört Linda till tåget. Hon åker till stockholm i dag för examen i morgon. Vi har även nu planerat att vi ska göra en New York resa i vår. Känns långt men kommer gå snabbt då jag och tess åker innan och har inget hem datum inbokat. =)

Hoppas ni har en bra dag i regnet! kram //Carroline

regn regn regn...

Sitter i soffan och tänker tanken på att göra något. Sen jag kom hem från Linda har jag enbart vart så seg.
Niklas har även fixat bloggen åt mig. Nöjd, enkel och bra! Tack och bock.

→    Jag har förvånats över ungdomsvåldet som tar folks liv. Sjukt! Idioter. Verkligen.

→    Om? När? Var och hur? Vad vill jag själv?

→    Längtar otroligt tills vi drar till Norge. Ska bli underbart kul att träffa nya människor. Lite den där pirriga känslan man hade då man började i Leksand. Ge mig, ge mig!


Nu har jag bestämt mig om midsommar. Jag ska fara med till Örebro till min moster, där träffa Ullis och kusin barn och självklart umgås med hela familjen som ska med. Längtar. Är det fint väder ska jag ta en promenad till klipporna. Även kolla in den nya båthamnen. (om det är regn? Hmm på med kläder och gå ändå!)


I dag är det lördag, i morgon är det söndag. Sedan måndag och då är det dags för första dagen på Åhléns =D Blir nog skoj.


Men hörrni! Vart tog sommaren vägen?! Värmen vi hade några dagar. Nu har det regnat konstant från gårdagen och tidigare vart grått och trist. Tackat nej till tre fester i helgen, känns lite konstigt. Men nej, jag känner inte alls för festa just nu eller jo om det var sol! Och jag skulle vilja tillbaka till Stockholm just nu. Det "livet" är så roligt! (periodvis)


Ne ni. Nu ska jag ta mig i kragen, sedan sitta och läsa igenom för att lära mig kassan.

Jag har nya favorit rätter som jag ska dela med mig av till er någon dag fram över. Grymt god och nyttig mat. Håll ut det kommer då jag har en kamera!?
Jag tycker personligen att bloggen blir så grymt tråkig utan bilder. Och det bidrar till seg uppd. från min sida. Ska bättra mig!


Ha en bra kväll!
//Carroline
Jag, Sara och solen sista veckan i Leksand

Hår hår hår...

Fan vad jag älskar mitt hår! Snart går det mot färgbyte pga att det blir så slitet av att blondera, vilket känns tungt då jag verkligen trivs sjukt bra!! fast, för sig trivdes jag bra i rött och brunt oxå. Tycker det är jätte fint med slingor på andra, men känns som det är något mellanting då det är på mitt huvud, och gillar jag mellanting? Njaaa. Jag tror jag ska pröva i alla fall=D är ju bara färga över.

Sovit hos syster i natt. Vi har kollat på film och ätit. Var skönt att inte göra något i går då regnet öste ner. Eller ja jag var på förfest hos emma, sedan drog jag vidare då de drog ut.

ha det bra

Kanin huvud

ridtur...

Kom nyss hem från en ridtur. skönt fast det regnar!
ska hoppa in i duschen och krypa ner i mys kläder.
Hoppas ni haft en bra dag!
kram

och jag förstår inte på modet, med ett band runt huvudet, inte hårband som du drar bak håret med (finns jätte fina flätor på glitter) utan dessa man sättar som björnborg. kan va jätte fint på de som passar i det  eller de som tränar. som att det nu är mode. Men hmm? aja. man kan inte fatta allt.  mig kommer ni inte se i detta i alla fall, förren jag blir känd, om det då är mode oxå och någon säger - ha på dig detta. det är blabla som gjort det...tack o bock. kommer inte jazz byzorna till baka snart? brrr. kameltå på hälften av sv befolking.

Tiden går fort när man har roligt!

Hej hej hej hej och hej för varje dag som gått utan att jag bloggat.

Tiden går fort när man har roligt! Eller hur säger man.


Lite snabbt om helgen, fredagen blev en lunch med Miccis, underbart att se den kvinnan efter lång tid.

Lördagen bar det av till v-rås med Elin och Marcus till Alva, där blev det som en liten Leksands träff med även en hel del nya ansikten=) Alva hade en toppen förfest som sedan drog sig vidare till blue m.

 Men jag och hennes syster åkte mot sala då hon inte kom in i v-rås. Där dansa vi hela kvällen och hade super kul! Träffa även på min emma. Då hon fick en smärre chock att jag var där=)

Och jag fick en puss på dansgolvet av en karl;)


Kvällen sluta hemma hos A, sedan spendera vi dagen i hopp fram till Elin och Marcus var på väg hemåt.

Söndag är vi på nu? Hänger ni med;) Kom i alla fall hem nöjd med helgen, hur avslutar man den då? Jo med att fara med Miccis ut på en två timmars ridtur. Om jag hade träningsverk i går? OM jag hade. Fyfasen


Måndag, Uppsala till Veronika. Vi har gått och gått och gått, gissa vart?! Jo på stan självklart=) Vi avsluta dagen med kina, och sedan mys i soffan. Chips och dipp självklart!

Såg filmen I taket lyser stjärnorna. Bra film, lite tårar? ja!!!! se den.

Sedan blev det.. oo nu minns ja inte vad den heter men är en svensk film som handlar om ett gäng killar som statar ett konstsimnings lag! Den var rolig! Se den=) På rygg. Kan den hetat så?


I dag blev det Grämby centrum och mer shopping. Köpte en skjorta i färgen brun. Super fin och skön tills jag bränner mig i sommar. Tun och härlig=) Japp någon gång kommer jag bränna mig! Röd hårig ljus hy ni vet.


Efter det bar det av hemåt, hälsa på mormor en sväng med mamma
och med träningsverken kvar i kroppen, tog jag och Elin oss ett Boxit pass på över en timme och avsluta med att sola lite!


Mmm känns som jag haft fullt upp men det är bara roligt=D


I morgon ska jag fixa med lite papper och så, sedan blir det en ridtur. Ska även försöka hinna ner på stan en sväng.


Gå ut på fredag? Låter frestande ända tills det slår en att det är student, det är studenternas dag. Så jag skippar nog det om det inte blir någon annanstans en avesta då=)


Nu ni sovgott dröm sött

//Carroline


Ett stort Grattis till Min moster som kom in på distansutbildning (chef och ledare, om jag inte minns fel) i Leksand till efter sommaren!! Grattis All lycka!

♥=Hjärta...

Som jag skrev tidigare har jag underbara vänner.
En av dessa är Tess som jag vill ge ett stort plus!
Eftersom vi tänker dra i väg efter sommarjobb till något nytt och kul för ett tag.

En dröm som blir verklig!

Som jag funderade på om det skulle sluta här och nu, då hon börjat dejta en kille?
Vilket är toppen kul! Och verkligen glad för henne, hoppas nu innerligt att det blir något!

Men varför är hon just en toppen tjej?

Jo för att hon kommer åka i väg med mig trotts om det skulle bli något

 -Men det har vi ju planerat/bestämt/sagt!? 

Ler av hela mitt ♥=hjärta!

Är inte van med att tjej/kill kompisar kan tänka sig åka i väg då de har kille/tjej mer än en vecka om ens det?

Ett stort plus till dig gumman!!


Kiss my ass!

//CARROLINAAAA

Erika,Tess & jag


Underbara helg.. avesta v-rå (kanske) sala avesta...

Jag tror detta kommer bli en lyckad helg! I kväll ska jag bara vara hemma och unna mig något gott, pappa och mamma ska tillaga/gör något gott. Något med räkor vet jag i alla fall. Haft en lång dag på stan, fikat med Micaela (Super trevligt!) och kikat lite kläder. Köpte strumpbyxor, är ett måste om det är så här kallt ute i morgon också, annars åker dom av! I morgon blir det fest hos Alva gumman ca 30 st som pratar om att komma. Grymt! Vi kommer ha så jäklans roligt.

Vet ej riktigt när vi åker i morgon en. Men ska i alla fall även träffa underbara Camilla! Känns super skoj då det var evigheter sedan.

Söndagen är två saker planerade. Men vet ej hur jag ska lägga upp det riktigt en=) Men det löser sig nog!

Hej svejs för i dag!

Kram

//Carroline

"för du och jag ska fånga dagen"

Know for sure...

Hur kan Riesen vara så gott men samtidigt inte?!


Jag tror att jag kommer på en klok sak varje dag(inte riktigt varje men ofta). I alla fall tror det. Och jag bestämmer mig för att följa det. För att faktiskt unna mig själv nå bra. För det är man trotts allt värd. Även att inte ta åt sig av saker runt om en. Vilket händer att man gör. För någon dag sen bestämde jag mig för att :


"Nästa gång jag släpper in någon i mitt liv oavsett vänner eller kärlek ska det vara en människa som är mogen i sig själv men sen kan vara omogen på mindre seriösa ting."


"Man ska ha folk i sin omgivning som inte tar mer energi än vad de ger."


Det är två av de saker som jag kommit på denna vecka. Vilka som är rätt självklara. Men ibland är det ju det självklara som är det mest bästa.


Ohoo, vad jag är stolt över mina vänner som är som mig/sig själva.

Haha, vist lät det lite ego.

Men fan vad härligt för oss och folk omkring oss.

för de som inte pallar?! palla!

Ja kan stå för det här:

att jag tycker mindre om människor som inte kan stå för vad de tycker/gjort och gör

Man behöver för de inte vara klumpig och dum för att man gör det.

Jag tycker mindre om folk som är för fega för att ta ställning.

Och jag älskar mina vänner för de står upp för sig själva och för mig.

"Skadar någon min vän så vad säger att den inte gör lika mot mig"

Sant eller hur?
De är inte vänner med alla för att ha en lång fb lista eller vara mest omtyckta på stan. "för nån kan ju tycka illa om mig?" .. Alla tycker nått om alla (snygg i håret,inte min stil..osv små saker som inte är nått spec). Jag tycker faktiskt inte illa om många personer bara för att, utan de ska gjort mig eller mina vänner något. Jag gillar människor. Tro det eller ej;)

(om jag inte har en bitter dag, med det lär gått över efter en dag =) ....)


Jag tror jag är på tänk humör nu, kanske är för att jag är extremt trött på vissas beteende.. och lyssnar på lugn musik...och kanske för att jag önskar jag förstod mig på en person som jag inte gör. Men jag är nöjd nu. Super nöjd. Det räcker för mig här och nu. Så här är min visdom i dag:


"Kämpa inte för något som inte är värt att kämpa för då det har med andra människor att göra. Men sluta inte kämpa för någon annans skull utan din egna."


Man kämpar till den dagen man tröttnar..


Kram på er hoppas ni haft en bra dag för det har jag!
(jag vet att jag är lite övertydlig i mina förklaringar i bland, vill inte någon ska miss tolka, som ofta sker.
Miss förstå mig rätt;)...eller?..)

//Carroline


En liten historia...=)

Livets lektion 1

Det var en gång en flock grodungar...

Som skulle arrangera en löptävling.


Målet var att nå toppen av ett högt torn


Många grodor hade samlats för att följa loppet och heja på deltagaran..


Så gick starten!...

Ingen av åskådarna trodde att grodungarna skulle klara att nå upp toppen av tornet.

-          Åh vilket kväkande!!De kommer Aldrig att nå fram!

-          Inte en chans att de lyckas, tornet är alldellens för högt


Grodungarna avbröt loppet en efter en...


Folkmängden fortsatte att ropa:

-             Det är alltför krävande! Ingen kommer att klara det!"


Fler och fler grodungar blev trötta och gav upp...

                      Bara en fortsatte högre och högre


HAN ville inte ge upp!


Till sluta hade alla de andra givit upp med att klättre

..Förutom en groda.

Som efter stor insats nådde toppen som enda deltagare!


Nu ville naturligtvis de andra deltagarna

 veta hur det egentligen gick till att genomföra en sådan bedrift

-         och verkligen nå MÅLET!?


Då visade sig att.....

vinnaren var döv!!



Och lärdomen av denna historia är:

Lyssna aldrig på folk som har en tendens till att alltid vara

negativ och pessimistisk...

...för det tar DINA bästa drömmar och önskningar ifrån dig,

som du bär i ditt hjärta!

Tänk alltid över ordens kraft,

för allt vad du hör och läser påverkar Dina handlingar!



Borlänge.. och snart helg...

Tider på tider på tider. Höll på att bli tokig på min kära bror i morse då han skulle köra mig i tid.. Men ja?!tre minuter i min tid skulle han klä på sig. Jag hatar vara ute i sista sekund. Hatar att komma sent! Men som tur var gick deras klocka efter min. Men jag är fortfarande lite putt. Dagen måste börja bra.

Men dagen har trotts allt vart toppen! Då vi hittat en bröllopsklänning och även en liten söt en till mig och Ullis. Tror ni man längtar efter få se henne nu! Elin fräste lite åt mig då hon satt på sig den absolut finaste klänningen på ställe och ja hennes kära vän blev tårögd! Japp det står jag för. Men hon var själv på väg och bli det också så hon bad mig -ne men ge dej. Härligt om vi båda skulle stå där och böla redan nu... go girl...


Så nu är jag super trött en hel dag i Borlänge blev det till slut.

Jag är glad över att läpparna inte alls blivit så svällda som sist och inte heller lika mycket pirr. Dock två blåmärken denna gång. Lite trist att ja inte får pussas i helgen;) (man får pussas efter någon dag självklart, men pirr känslan är inte toppen härlig då man får beröring.)


Nu då,betala in räkningar. Ta ett varmt bad i kylan? Vart tog sommaren vägen.


Pratade med Elin (En annan Elin) för ett tag sedan. Nu är jag super taggad till helgen! Kommer bli grymt kul, najs med nytt folk.


Kom till insikt i dag att allt inte känns så långt bort längre jag är ju trotts allt ....... Oki direkt jag säger åldern känns de långt, men tänker jag på mig så är det inte långt=D


Kisses

//Carroline

En gång i tiden var jag mörk..känns länge sedan.

läppanra gjorda och laddar för...

Hej på er! En lång dag  i Stockholm. Under min resa så ringer de från kliniken och meddelar att s är sjuk så jag lär byta tid, fick i ställe en tidigare tid vilket inte gjorde något. Fick en annan tjej som var så mycket bättre! Dock hade vi ett litet problem då min bedövning inte tog på ca tre kvart och när det var dags för under hade övre läpp redan börja få känsel tillbaka =/ hon sa att hon aldrig vart med om nått liknande att bedövningen inte tar efter så många stick och salva. E man speciell så är man, vart lite drygt efter som behandlingen tog 16 min sist och nu en timme. Men i alla fall nu är jag svullen men är nöjd med formen. lite större på ett ställe men det lägger nog till sig!

I alla fall så satt Kajo i kassan när jag kom in på kliniken och även hon som ringt mig på tåget. Mmm Kajo ni vet? hon var med i tre kronor om ja inte minns fel även Afrodite! hur fräsigt var inte det!? =D

Sedan blev det stan, köpte en fin kjol och ett linne som va rätt fult men sött men snyggt=D lite mej stil.

nej ni duscha och göra sig fräsch efter en dag i Stockholm! Ja tack.
Har tyvärr ingen kamera mobil så blide ingen bild på nå läppar i dag! Icke! haha ser fram mot morgon dagen då de kommer vara mer svällda :D Not!

I morgon blir det kolla klänning med Elin=D

kram på er


stockholm i morgon..sovgott..

Hej på er!!

Nu är jag hemma från kören och även sätt ett avsnitt av house. Tycker det var bättre förut innan de börja kunna se de döda.

Jo vist, jag har vart på kör men inte för att sjunga med min fina stämma själv, utan för att lyssna på min mamma. Med alla andra kör medlemmar. Var kul och lite mysigt. Vid slutet av det hela så hittade jag även på miccis som sätt mig för länge sedan men ja e seg som sagt! Så jävla kul. Kanske var det öde att jag skulle åka med på kören och just träffa henne;) vem vet! Ler. Vi har i alla fall bokat in en lunch på fredag. Känns riktigt skoj! Var år sedan vi satt ner och verkligen pratade =)


Min vecka är fullspäckad. Känns kul men ändå lite jobbigt. Lär lägga mig i tid i kväll som att det bär av till stockholm i morgon bitti. Veronika ska hoppa på tåget och spendera dagen med mig! Skoj=D Lilla Nelly ska också självklart med. Jag och veronika gör alltid mysiga saker, och oftast har det med att äta och införskaffa något snyggt;)


Längtar tills man börjar jobba och får pengar!just nu känns det surt så får stå ut med lindas tel ett tag till. Jag orkar inte ens skriva mess på den=) vilket känns både skönt och drygt. Nokia är inte min grej men det är en telefon så folk kan nå en i alla fall=D


Sovgott nu och dröm sött

Jag är jävligt söt!

Hihi

kram

My sassy girl...och dejta...

My sassy girl: En jätte härlig film,den ger mig gåshud på slutet. Ler. jo faktiskt på slutet, i  början undrar man lite vad man satt på för film,  men den är lite konstig och små rolig så där.man fattar inte allt så som oxå nog är meningen. Men när man väl fattar så blir den bra! Jag gillar den verkligen.


"Och angående ödet så vet jag bara att när ödet vill uppnå nått så kan det inte göra det själv. Man måste gå till den där platsen, man måste dyka upp. Man måste bygga en bro till den man älskar."


Kram


Nästa gång jag släpper in någon i mitt liv oavsätt vänner eller kärlek ska det vara en människa som är mogen i sig själv men sen kan vara omogen på mindre seriösa ting. För något har jag lärt mig, man ska ha folk i sin omgivning som inte tar mer energi än vad de ger.
Miss förstå mig rätt=D



Jag måste tillägga att jag inte längre är rädd för ordet dejta. Då min kära vän theres har stått för den pinsammaste första dejt, jag skulle kunna skratta ihjäl mig och det bästa av allt är att han vill ses igen. Så som sagt Dejta! Nu skrämmer ordet mig inte lika mycket längre eller?! Skratta. Sorry tess jag var tvungen. Du har förgyllt min dag!


När jag skulle skriva ordet dejta vart det ett rött sträck i word, så jag skulle kolla efter rätta stavningen då inte ordet fanns med. Jag valde då att skriva ordet träffas och sedan kolla synonymer. Till min förskräckelse fanns inte ordet dejta med där heller, i ställe blev ett av orden som är förklaring på träffas = dödas.


Sammanfattning, Ordet dejta är inte lika skrämmande längre, utan ordet träffas har fått dens plats. Och jag vet fortfarande inte hur man stavar ordet dejta för det röda sträcket får ligga kvar=D
kram igen


Pricken över i:et..En dikt jag fick för lääänge sedan...

Jag är så tacksam för

att jag fått möta dig.

För att du är speciell och

värdefull för mig.


Det som gör dig unik

finns i ditt sätt att vara,

din styrka och ditt mod

och allt som du kan klara


Den kärlek som du ger

i omtanke om andra

ger lärdom om hur vi

ska vara mot varandra


Du är en sån person

man lätt kan hålla kär.

Så tack för att du finns

just sådan som du är.

Ta vara på era riktiga vänner!
Godnatt
//Carroline


elin du är go..

Ett litet inlägg innan jag sussar kudde.

Pratat med Elin x antal timmar i telefonen nu, då vi pratat om allt från väder och vind.

Jag har i alla fall fått dispens (befrielse från skyldighet) från att ta med dejt till bröllopet. Då killar verkar få smärre alvarlig känsla för det hela, vilket är förstårligt men samtidigt inte efter som det inte är jag som ska gifta mig.. =) Jag är i alla fall nöjd och belåten att jag fick skippa den delen. Dock kom tal biten upp i stället. Vänta du bara;) Någon som har nå tips vad man ska säga? Har aldrig vart på bröllop själv sen jag var väldigt liten.  Längtar kommer bli så roligt.
Och ska ha massa näsdukar med mig.


Hon tyckte även jag skulle färga håret svart? Hmm jag börjar ana en liten "f" symtom i dig Elin;)


Det är skönt att somna med ett leende på läpparna, och skönt att vakna med det också, i morgon ska jag ner på stan med lille bror. Vi ska till arb. Skriva in och jag ska kolla Norge tankar. Fick samtal ifrån Åhléns i dag, kändes skoj och ett steg närmare att få börja=)


I morgon börjar träningen. Är jag taggad? Nja, glömmer jag det med flit? Jaa?! Ne då bara lite mycket i mitt lilla huvud.


Något som rör sig i mitt huvud. Varför blir man så bekväm när man kommer hem till Avesta?

Jag och min kära vän kom fram till att det ända som fanns att göra här är att utöva sexuella relationer som leder till annat, för förövrigt är det ganska tråkigt?! Ler. NYPA SALT var det nu ja;)


Nej jag tror jag är rätt trött nu och skulle kunna spåra i väg grymt mycket om jag hade haft henne kvar i mitt öra. Själv skulle jag vilja ligga vid en strand på en arm och bara vara glad=)

Vilket jag är men fattas då två ting.

Tjingeling

glass i solen...

Ghhhaaa=D

Sol sol sol stanna i morgon också! haft en mysig dag, låg i sängen till tolv. Men vaknade mycket tidigare men kände att jag är värd att ligga där i lugn och ro för att sedan göra mig klar och ner på stan. Vart en sväng på stan med lisa och emma, lunch. Sedan kom mamma så åkte vi till Hedemora för att köpa blomma, sedan lappens. Och glass=) Mmm.


Nu sitter jag o svullar chips. I morgon drar träningen i gång. Boxit. Me like! Dock gillar jag inte det som Elin vill träna men som sagt - carro det är tärnans uppg att få bruden i form. FYFAN! Vilket på hitt;)


Som det ser ut nu kommer ja och theres bege oss mot norge då vi är klara på sommar jobbet. Längtar redan. Men innan norge en vecka i solen. Låter toppen. Så fan ta dej om du skaffar kille nu som du inte får åka i väg för. =D


Nix nu ska ja titta på en film. Kram

Hej hopp.

RSS 2.0