vet inte hur många gånger jag borde säga sorry nu!

men verkligen, sorry. sjukt dålig uppdat. Men ska försöka bli bättre nu. Jobbat mye vart hemma i sv. träffat en gutt en del o försökt att ikke vara i lägenheten så mye....  Men nu ska de bli ändring. oki=) I dag har ja jobbat på stora carlings på ski o ja glädjer mig till de två sista timmarna i mån. Eller? lite nervös. ÖÖ ja:D helt alene ska ja vara då. Men ska nog gå tipptopp:D

Ja har verkligen träffat underbara vänner här och ja kan inte låta blir o bara vara sjukt förälskad i dom=) de får verkligen hela mig o skina=)

Vad har hänt? Jag jobbar jobbar jobbar,mindre på toys o mer på carlings, ska få några timmar på en annan carlings butik nu oxå ute i vinterbro.  Det ska bli göj.

Mer o mer carlings o ja älskar det=D

förövrigt så är det kallt här, men nu börjar det bli varmare . Jag har lagt undran en jeans jacka som blir att skaffa vid nästa lön. Levise. Sjukt snygg! Varenda tjej med stil kommer drägla efter den.dock ej billig,trotts rabatten:/ Men ja ska ha den. =)

Mamma pappa ammi o mats har nu bokat så de kommer i maj:D GLÄDJER MIG så! Tiden går så sjukt fort här o jag vill verkligen inte hem. hem för att bo. bo här, resa o bo här? bo här länge resa o hitta nåe annat?=)

Det händer mycket här men ändå känns det som allt o inget:) jobbar mest så inte så mye kul för er o veta igentligen.... Till helgen ska ja på julbord med toys =)blir kul.

hoppas det är bra med er där hemma vill ni veta nå spec så skriv:D jag har verkligen blogg torka!kram

nytt år=)

ser att det är en del som väntar på uppdatering. Jag har haft lite för mig de senaste dagarna och knappt spenderat någon tid hemma i lägenheten. Det blev att jobba på nyår fram till fyra.hela dagen som skulle vara underbart skön med ledighet och planering in för kvällen blev?!KAUUUS. Men jag tog dagen med några tusen över och kvällen hos deniel blev lyckad:D Inte super röj, men mysig middag och härliga människor:) Ett nyår jag är nöjd med förförsta gången på år:) Nästa år blir mer röj men vill ha lika underbara människor omkring mig då:)

Nu är sofie till baka oxå:) lite skönt o få lite liv i lägenheten. I kväll är vi bara hemma o i mån ska vi laga oss tacco. Jammi. Tredje dagen av 7 ;)

Ångest. Trodde ni att man skulle ha ångest över att gå ner i vikt? Nej, inte jag heller 4-5 kilo är borta och ja trivs IKKE. Oki alltid kul o vara slank o fin, men kom igen. Jag har två byxor som kan pryda min kropp de andra 10 byxorna är för stora. De är inte kul absolut inte när man säljer jeans och vet hur de ska sitta och har folk omkring sig som vet. Nu är det dags. TRÄNA. Få till baka rumpan. Min ser just nu ut som en förslappad mamma rumpa. Nästa lönen är dec lönenen = kort på strip aerobic :)

Fick en klänning av M för någon dag sedan!sååå sött av han! Ja skulle ej ha råd att köpa den den här månaden då ja har knapert o surt efter som de e rea på den... När ja kommer ut till han så hade han en överaskning och WOLLA ! klänningen:D Love it! Den är söt, Lite svår igentligen men därför gillar ja den:D

Har ni nå nyårslöfte? det har inte jag, bara mål att nå. Få tillbaka min rumpa=) jävla tjat eller hur. men fick lite ångest då jag prövade jeans i dag...

Nu ska jag sätta mig och föra över lite pengar och ordna. Ska även färga ögonbryna tror ja=) Så ja törs sova utan smink;) ler... (ni förstår säkert.ler.)

ha de bra:D hörs snart igen! ska försöka vara lite duktigare på o uppdater. OOOoo ja har köpt ny mobil med kamera oxå!så bilder ska ni få!kiss!




RSS 2.0