runt på stan i kväll är det fest.

HALLLOOOJ! nu har ja vart ner med emma på stan och fixa stumpbyxor och present till krille som fyllt 25 i veckan:) hoppas de blir bra!!!=D

Så nu ska jag äta, inte bara makor som jag lever på, utan mat. annars kommer ja bli drit full och det orkas icke! =)
Ja e närvös. men så peppad. nu är frågan om ja ska med dom och äta eller vänta in tess.min ekonomi säger vänta på tess. och min mage och trevligast säger följ dom och ät=) Men lutar på vänta på tess. E i kväll ska det bli grymt kul:D

Tack emma för rundturen på stan:)


Ha en kul halloween!!:D
Black Eyed Peas - I Gotta Feeling

GODMÖRRON!!!

Det pirrar i helga min kropp just nu.. sitter i fotöljen o pratar med syster. Saknar henne sååå.
Saknar sommaren i hennes lilla hus. där alla papparatzis är;) Folk tycker ja planerar tidigt för julen just nu:) men va fan. lär ju planera den korta tiden jag har hemma.
 Toys i dag då, satt nyss på en tvättmaskin o ska ta och hoppa in i duschen. Jag förstår int hur man kan köpa lego för 800 kr. till någon. oftast är det ju till småbarn. och småbarn har oftast bort små delarna i lego... känns ju rätt bortkastat?! =) men men. Får se hur mycket det finns kvar av halloween sakerna i dag :)

En dag borta från Carlings och man saknar det=) i morron är jag ledig! Ska ner på stan med tess på morgonen. sen när hon jobbar ska jag strosa runt själv. ska blir skönt att ha lite ledig tid. =) hihi.


Kllleeeeeeeeeeeeem ha en bra dag!





godkväll

jag har ont i min tand igen.biter i hopp så ja får sjukt ont.men oxå kan bevisa att min tand inte är död som tandläkaren sa. tror ni ja är trött på folk som inte kan det dom gör? OOO JA! Trött ont i huvudet och tanden... slut i huvudet:)

Nu är det snart helg. som ja längtat! och sen är det nästa helg oxå:)

I dag stod skorna o vänta på mig när jag kom hem!!!=Dsofie köpte med de hem.. ooo så fina, blev en 38 för 37 skulle inte töja sig någe alls. dom e lite stor men en sula i så kanske de blir kanooon:D

Vet ni vad ja vill nu?! ja vill att tanden slutar göra ont ja vill ligga i en stor säng med en man som värmer . och sova sjukt djupt och vackna och vara helt pigg.. helt avslappnad! skulle inte vara helt fel. men men . Vad är en 1 o 10 säng med theres i mot det? helt underbart så ja kanske ska ta och krypa ner :)

i morgon åker den blå tröjan på igen, torra händer och skär märken på armarna:) Toys.

natti dröm sött :D

Godmorgon=)

Jag lever och det är sol ute:) Det är skönt. Ska snart ta mig in i duschen o göra mig klar för dagen och sen lär vi rocka på jobbet i dag!! Känns just nu som folk spar pengar till julklappar. själv har jag hitta mig en shorta ja lär ha. punkt o slut=) I dag kommer mina skor hem oxå!! de kostar ganska billigt i norska.men vill inte tänka på vad de kostar i sv.. ler.. inte tänka inte tänka..

Black Eyed Peas - I Gotta Feeling (remix)  om ni inte hört den!? hör den! Love it och kan ju inte säga att jag blir mindre taggad av den:) I morgon fredag o sen lördag:D

Mindre roligt ting är att farfar ligger på sjukhus. hjärtinfarkt, efter som han har dåligt hjärta kan de inte göra någe. Men hoppas på att han får komma hem till avesta i dag eller i morgon.... Känns inte kul när man är så långt borta. Men livet är inte alltid roligt heller. Han är i allafall på sjukhus i bra händer då=)

Nu ska ja klä mig och göra mig redo för jobbet då. I morgon är det redan fredag och då går jag tillbaka till att vara toys tjej för en dag Sen lööööördag:Dsjukt pepp. vad vi ska göra? festa?!vad vart?!Inte en aning:D

Happyyyy tankar.
bye

Ja lever


inspration....noooo

var det ord jag fastna för på hannas blogg.kanske för just nu är min helt slut. just nu vill ja slå huvudet  i väggen och hoppas på att det känns bättre i morgon. Skit tal i  går. och jag måste lägga min egna ribba lägre om någon ska pressa den högre. för detta kör korv stopp i mitt huvud!!!!! på tal om hålla leendet uppe och ta nya tag tog det rätt hårt avslag i  dag då jag skulle åka buss hem från sofies jobb. mitt kort pep rött. men de gäller. i know it .kolla igår.( och åkte på buss kortet dit en halv timme innan) men buss gubbs jäveln sa att de inte funka o gav sig inte va ja en sa. han tjafsa o tjafsa. ja vägrar betala för de ska funka o mina pengar skulle ja ha till godis... inte till en irreterande skit gubbe. i allafall efter ett tag kommer en kille fram och säger han kan kolla mitt kort direkt då var det en kontrolant! och titta mitt kort var gilltigt!?!??!??!?!!?!?!? jag gjorde skjut mig i huvudet till sofie och kontrolanten börja skratta. Jag tror han själv måste tyckt buss chafören va störd då han sa att ja men ditt kort funkar inte !!! fast kontrolanten säger de funkar o är gilltigt. - JA DU SER DE FUNKAR INTE?! (jag) JOOOOOOOO! sen kom han o sa att ja måste kolla mitt kort - Fel på kortet.... (observera att det inte är hans maskin det är fel på!) Annars skulle han ju kunna sagt ursäkta och att jag borde kolla kortet. men i ställe -Fel på kort fel på kort kolla kolla!...Ja ni kan ju gissa vad det var för färg...(Jag älskar åka buss här!!)..... a skit samma detta skulle ja kuna skriva tusen mer dumma ord om .men känner det är klart nu...

Förövrigt har jag jobbat i dag. vart med tess och kolla lite åt hennes fest=) hon är på halloween fest i kväll:Dgjorde hon helt rätt i! A och sen var ja ut till sofie o kolla på ett par skor... har besluts ångest om storlek. min vänster fot är cp. 38 är stor o glappar men skönast åt fötterna. och 37 sitter jätte bra och självklart ska ja ta dom om de int va för min fot viker sig inåt.aja får se går 37 ut sig så är de helt klart ja tar dom annars får de glappa.ler:D

C gjorde min dag med att prata norska i dag. fyfan han lät förjävlig:) sorry... lät som en pöjk i målbrottet. En groda i halsen??
haha. sjuka männsika.

nu ska ja sova. o hoppas att solen lyser i morgon. i helgen blir det fest! och det ska inte vara lite:)
byeeeeeee

Ser det ut som ja bryr mig??så länge alla mår bra=)

hemma bäst borta bra.

Vem kom på det? och stämmer det? Just nu är det här mitt hem och jag trivs bara bättre och bättre för var dag=) Hade en svaka ett tag men nu så:D Längtar hem men inte hem hem för att det är hemma utan för de nära vännerna och familjen/släkt... Men jag trivs bättre o bättre här som sagt, mycket av att träffa nya vänner som fagtiskt känns som vänner. Ett plus till Amela som kom som en räddande ängel i dag. v .

Blev lite väl mycket på kort tid och jag kände bara att tårarna skulle spruta. Folk här säger att jag är för snäll! Vilket de som känner mig vet att jag inte är=) alltså att jag kan sätta gränser och så och jag gör det.men det är verkligen skillnad på här o hemma=) Kanske för jag helt änkelt är en jävligt snäll och glad tjej så länge folk är det mot mig:) kort o gott.

Har egentligen inte så mycket att dela med mig av i dag. I morgon blir det att jobba i allafall på carlings. dan skulle ta ett pass i annan butik så ja får ta hans öppning:)
Ja som ni märker jobbar jag en hel del. Men som att jag trivs känns det bara bra:) Men jag lär nog fatta att jag ska uppskatta min lediga tid oxå!! =)

Nu får ni sova så gott. i morgon blir det present letande:)
Sovgott.kram


Rubrik.

hej på er=)Ska tydligen jobba kvällen i ställe för morgonen. så vid ett drar jag mig ut till Ski. I morgon har jag fått en ledig dag. Paniken blev stor!? Vad ska jag göra en hel dag?! Brrr. Ler. men som tur är så är tess ledig så vi ska ut och kolla present till herr c. =) och jag ska kolla efter ett parstrump byxor. Vi ska även åka ut till Sofie för att kolla på skorna jag förälskat mig i:)

Nästa helg kommer dom:D Dåå ska vi fika gott!
Oki, jag kan erkänna en tabbe ja gjorde. Här i oslo äter folk bulle till frukost? kontigt ja! men jag har trott att det är en macka, ser så ut. förutom de som har choklad i sig=) I allafall i all stress (det var ett tag sedan) så röck ja åt mig en bullpåse?!!? (bulle skulle kunna va mjukt bröd på norska??) I allafall så har de legat i frysen nu länge föra tänkte vi kunde göra semlor av det sen=) Men i går åkte dom fram i min hätts ätning. Och ja, ja kommer bli beroende av att äta dom på dagarna:) Dom är egentligen inte så goda. men de lixom är någe och stoppa i sig=) yeye..

I med mjölken göra mig klar försöka hinna till banken. hinns det inte med får det bli i morgon på min LEDIGA dag. =/ nej happy nu! jätte skönt o vara ledig en dag=)

Ha en bra dag! Kleeem


regnar....

efter många timmar hemma och en c som sov över fikan kämpa jag mig ut i regnet för en promenad! Behöver luft kan ej andas känns det som i dag. Jag o tess har även vart duktiga och städa lägenheten i dag!och verkligen ett stort plus till tess som fan städar mest här.hon plockar diskar och fixar håller mig sällskap i duschen. sofie förstår sig inte på mig när jag skriker -vart ska du!?!? när någon lämnar rummet=) ...lär göra städschema! jag har jobbat så mycket så ja har inte hunni med och tänkt på att det är sjukt skitigt här.eller jo men inte så som de verkligen var! förutom min jätte klädhög som i princip exploderat. Ska ta och städa upp det i morgon. och fixa till inne i sovrummet.
 
Under min promenad hittade jag på utestället som jag tidigare försökt förklara för tess vart det låg men var på helt fel gata.. gick verkligen i snigelfart då jag nog tänkte mer än promenera... cherry sa till tess i dag att dom är 2 av få som erkänner att dom är grubblare.. men jag erkänner! i dag är jag det. Den delen av mig har vart borta ett längre tag men börjar den komma till baka nu för att det börjar bli höst?
Vid Karl johan möte ja upp c för att ta sällskap hem. Men gick med till honom en stund. Trevligt, var sjukt länge sen ja såg han, det är någe visst med den karl lite små flummig så där:)

 Promenaden kändes verkligen höstig. ni vet när det är kväll och gatulyset lyser på de orangebladen som singlar ner mot backen och regnet nuddar ansiktet... :) Nästa helg blir det fest. o helgen där på fyller jag 23 och mamma och pappa kommer:D Helgen där på? Festa och fira att jag fyllt med tjejerna:D

nu ska ja gå och plocka ur min säng så ja kan lägga mig o sova. jobba i morgon! sovgott
kram


Varfö den jobbiga känslan över att vilja krypa upp i hans famn och bara vara där en stund,
när jag egentligen inte känner?


*Passa på

och länka till den nya tjejen oxå! Detta är maylen som har börjat i butiken:) http://maylenborge.blogg.no/ 

hej hej på er!

Allt bra? jag är själv jätte seg men fått på mig kläder för att ta en fika med herr c.
Blev utekväll med Amela i går igen! Disel hade fest för JC och vi fick även komma senare på kvällen. Så Amela mötte upp mig på jobbet och sedan följde med hit. Fick låna hennes sjukt snygga väst! jag är kär långt upp över öronen i den! Vi drog sedan till Daniel och spelade spel. haha jag är inte bra på rita och gissa. Först läste jag fel men de gissa rätt. Sen konstatera ja o tess nu att lassie inte ser ut som hunden jag hade i huvudet. jag tänkte på båtsman:)hahahaha. fyfan. aldrig igen onykter.

Efter det blev det taxi till festen.. vet ej vart vi va men men:)

Det blev dansa och drika öl.
Och väl hemma slockna ja fort.  Och vakna med ett ryck då tess gick upp i morse. full och huvud ont.

Det blir pizza i kväll:D vi ska göra egen. mmm längtar!

Veckan : mån.toys. tis ons tors.carlings fredag.toys lördag.(om ja ska jobba så carlings.) Och hoppas på att hanna kommer till helgen!skulle vara sjukt kul!

Mamma o pappa är i karlskoga! ja vill oxå:/ nu punkt slut:)


Ha en bra dag kram


godnatt...

nu har vi vart och äti, stirra på tess när hon jobbat på som en tok. Sjukt gott var det med mc donalds för man inte ätit det på länge=) här är mellan strips o dricka som stor hemma=) Och det kostar självklart mer oxå. inte bara att kronan är värd mer här utan att det kostar mer en då. 80 spänn för en meny typ.


Att finna rätt man? "inte en chans.. nån sån finns inte"...  Jag vill nog tro att nån sån finns trotts allt, annars känns det ju rätt tråkigt. Fast just nu känns det tråkigt.. haha.. Och för stunden håller jag nog med dig h att nån sån ej finns =)alla är dom lika dana bara lite olika. =D 

I dag fylle Emma år hemma. Ett stort grattis gumman! En stor kram!

sovgott dröm sött


Replay...

Efter jobbet i går var det fest på replay i ett av deras shovroom, kul att se andra som jobbar på carlings oxå runt om i norge/oslo... Sedan fortsatte vi till en kareoke bar där några sjöng bättre en andra=) Var en jätte bra kväll!

Det känns super med den nya tjejen som ska jobba hos oss på butiken! Hon var med i går oxå. Hon fattar inte svenska o jag inte norska så är ju toppen;) Nerrå norksan börjar ge sig och är ju inte svårare en att säga -HAA?! när man inte försår:)

I dah har jag huvudvärk och är egentligen inte alls trött. Ska ta mig till posten och fråga när jag får mitt kort och bank nr. herre gu dom är så sega här!!! =/ inte kul alls. o lönen lär ju in nån stanns. ohoo...

Toys tyckte ja kunde ta betalt i lek i ställe. haha=) (lek=leksaker)

Nu ska ja hoppa in i duschen. fixa posten. städa o dra till sofies jobb o kolla på skor:)
Sen ska vi till tess och äta:Dhaha. Hon börja på Mc donalds i dag:)

Sitter med ett stort leende på läpparna, gårdagen var lyckad. bortsätt från huvudvärken är det bara bra.. I morgon ska jag jobba igen så tar vara på min lediga dag:)

Kram på er!

en dag till på toys

egentligen borde jag sova nu.jag vet. men har inte bestämmt om de ska bli en macka först? klockan är halv tolv. oki ingen macka. Jobbat i dag, har gått bra. men min övertrött het börjar komma nu. verkligen. skratta för minsta lilla på slutet. Fathina skratta åt mig då jag skratta åt saker? konstigt?nej. ovanligt?nej. ler. Det bjuder jag på! I morgon är det Toys igen sen blir det att gå på Replay festen=) Ska bli grymt kul!! Dricka gratis öl och bara ha skoj!

Jag fyller år om tre helger?! helt sjukt tiden har gått så fort och ja kan inte fatta det. E man blir ju bara 23 och lisa har hunnit varit det i snart ett år=) Varför ja nu skulle nämna det.ler. ne men vi har pratat om det en hel del då hon snart fyller 24 när ja väl fyllt 23. Miss!!

Hittar massa med leksaker ja bara vill köra till mina kusinbarn. Man blir helt sjuk. =)Hittat ett rosa kök ja vill köpa till nelly, och även att hon ska va lite större så hon kan börja leka med barbie! ler.

Längtar inte hem lika mycket nu längre. Man börjar hitta vänner här med sakta men säkert och börjar få ett umgänge. Jag har bra chefer och bra arbetskambrater. Emma inte att glömma. Och självklart dom jag bor med men de tar ja lite förgivet;)

En tabbe: För några dagar sedan skulle jag messa en av det andra könet.. Då vi sitter i soffan och pratar. Försökte komma på ett mess väl för att de inte skulle låta på fel sätt.eller framstå på ett sätt=) I allafall när messe var klart och kommentaren under mitt täcke....osv.  så skicka jag i väg det...  Inget mer med det eller hur?! =)Vem skickar inte sånna mess :)

Men till sin mamma?! Haha. JA skickade det så fel!! och skratta nog så jag ville dö. Tur att vi är rätt frispråkiga i vår familj annars hade jag nog dött=) För ja lär erkänna att lite pinsamt var det=)

Så bli inte förvårnade om ni får konstiga mess.jag skickar fel var o varrannan dag =)dock brukar inte messen få ett köns byte. och absolut inte hamna i mina föräldrars inkorg=)

Sovgott dröm sött! Det ska jag. Kul att ni läser min blogg frästen:D Super kul!!=D

kram

lite snabbt..

hej hej
jobba gick bra i går, först toys, helt död men sen efter att ätit lunch med tess kändes det bättre=) hon peppa mig lite under måltiden. Blev burger king =) jammiii.

Sen gick kvällen fort dan annställde en till tjej i går. känns super! kul att det blir en till och att det är en tjej=)
Nu ska jag göra mig klar laga mat åt tess. Sedan blir det att åka till jobbet. toys i dag.

Allt känns lite lättare nu, fick vara uppe hos Deniel i går på den övre carlings :D Det var kul med lite ombyte och även se hur han jobbade.. Super! På torska ska vi på replay fest. Blir nog skoj!

Sköt om er. hörs sen. kram

En bild från första veckan, ser ut som vi har vingar. Gillar den! 
Tack för du är du tess! du är toppen och piggar upp mig när ja är trött o bitter:)

ett två tre....

godkväll på er. Har er dag varit bra? (varför ens skriva det när man vet ingen svarar?) =)
Dagen har vart såå lång,men det går bra när man väl är på jobbet. Trivs super bra på Toys! Härliga och lättsamma människor.

Måste lära mig och säga nej eller bara inse att ja inte kan göra alla nöjda för mitt egna bästa... Ooo ja. Blev förfrågad om jag kunde jobba där i morgon oxå ska få massa pallar. Men jag jobbat på carlings i morgon tre till stägning, vid nio. Men varför inte?! Börjar 8.pip.00 på Toys i morgon bitti jobbar till 12 sedan blir det in o äta med tess på sentralen och sätta sig på tåget ut till ski. Det är pengar det är pengar får man tänka... jag ska åka o hälsa på niklas.. =) Har bestämmt att första månaden nu får vara jobb. prio ett. sen ser man lite mer vad man gör av med osv. Och som ja skrev i går tror ja så borde jag få mer tid på Carlings..

Sjukt trött var jag i morse, och i morgn ska jag upp enu tidigare. 6...hmm... jag e värkligen inte morgon människa!! Önskar ja var det.. Fick jag önska mig tre saker skulle det vara en av de=) (det skulle inte innerbära att jag var trött på kvällen utan bara morgon pugg)

Jag har blivitt rädd...skojar inte!
förra veckan när jag åkte buss så var det kö just innan jobbet. och bussch. valde att åka om på insidan av en lastbil, som den bussen framför oxå gjorde. men när den första åkt förbi så valde lastbilen att blinka innåt för att komma i mellan bussarna. då gubben i min buss gasa fram, och börja vifta och hojta. Och där med oxå vägrar släppa in lastbilen. Observera att han även uppna rutan och stack ut huvudet och armen och skrek åt lasbils caffören?!?! som att han hör lixom förutom ser en utlänning som bara skämmer ut sig och inte borde få köra buss... Själv satt jag bara och vänta på att han buss gubben skulle välja och präja bort lastbilen. Detta var strax innan en korsning, så ja man kan ju köra kugghjul modellen? orrrr? Aja det sluta med att lasbilen kom in framför och buss chaffören börja hojta o skrika o leta efter papper och penna (då man borde kolla på vägen och kanske se att folk ska kliva av samt på vid nästa håll plats? Nej då! Han i lastbilen skulle ju veta: -JAG ÄR EN BUSSCHAFFÖR!!! Hahahaha!?AAAA och jag sitter på din jävla buss som du inte ens kan köra eller visa andra människor i bussen respekt och bara släppa före jävla lastbilen..

Och i morse i min trötthet klev jag på bussen vid 8.24 för att åka till jobbet. och hoppas på att det är en lite trevligare och normalare chafför......... men....... vi hinner backa ut bussen köra framåt i nåra meter då han ska välja åka ut en annan väg som att en buss står och väntar på åka ut så han tar lite höger...och duns. verkligen DUNS!kör han in bak delen av bussen i en betongstolpe (dom är inte små varken låga eller smala. Ganska breda och går inte och missa.högre en bussen?!förstår ni?!) Han suckar till och kör en gång till och duns. han backar men kommer ingen vart. kastar sig ut ur bussen kollar och sedan in och prövar igen. Sen efter ett litet tag vänder han sig och ber oss gå av och ta nästa buss. För han sitter fast. Och det sjuka är att han verkligen gör det. Däcket och själva bakdelen av bussen har klämt fast stolpen! Kom till jobbet till slut. Fick en busschaför som inte var brun och körde helt oki förutom att en bom var på väg att åka ner på bussen (men just det kändes inte så farligt, utan mer. Jaha min dag i dag=/... Men han klara sig och ja kom i tid. Och när ja väl kom in på jobbet så jobbade "han" =) dagen blev genast mer givande.

Nu när ja skulle hem åkte ja buss igen hade hjärtklappning. haha. fy, vänta bara på att han skulle göra nå snyggt drag. Väl när ja satt mig på bussen, kom en pojk springande och på hoppande och ropa vänta vänta. Hans familj eller vänner kom väl strax efter. men då börja chaffören stänga dörrarna och pojken hoppa ut i mellan o forsatte säga vänta. då stänger han bara dörrarna och kör?! Är man dum i hela huvudet eller?! och hans "vänn eller släkting eller va de va som satt längstfram börja skratta...

Och nej ja tycker inte om utlänningar som kör buss längre!Fyfan. Dör jag under min tid i norge kan jag lova att det är en bussresa!! och det kommer inte vara en vit som kör den. ?! oki nu kanske ja låter dum. men fan ne dom som inte kan köra buss ska inte köra buss!!!När dom inte kan behärska sig!! Det är inte störst först!! Eller -jag är busschafför!!  Här har ni anledningarna till min nya rädsla att åka buss med en utlänning som kör... vilken ja försöker få bort på engång.. får se hur det går i mån =)be happyyy!

oo ja behövde verkligen skriva av mig detta=) haha. intresant va. Ska snart krypa ner i sängen och försöka sova så jag är pigg i mån. Nu har jag börja fundera på vad jag ska göra när maj kommer.. Trivs ja bra och allt känns bra blir ja kvar och jobbar. annars drar jag vidare=) Jag är sugen på Los angeles... =) Men oxå grymt sugen på uppsala men där har ja tänkt bo sen så det får vänta ett tag. å nu vart ja sugen på resturangen vi alltid äter på när vi är där=) sushi och kina. mmmm.... och bio, ja och veronika har de bästa tjej kvällarna ever=D

Ne nu ska v betala räkning. och sedan kolla topmodell och sova. Hur ska jag orka morgon dagen?? Brrrr vill ha en famn och ligga i nu.. nån som luktar gott. Hahaha. självklart. Sovgott dröm sött.

ett två tre på det 5 ska det ske på det 6 smäller det! undra vem som kom på det?! är fan för trött för mitt egna bästa...


vem tror ni vinner

för bästa bloggen?? ja tror på kenza, blondin bella känns som hon tappat det blonda sen hon gjorde håret brunt. Hennes nu mindre kloka kommentarer och tänk kan nu inte längre skyllas på hårfärgen.

och kissie är ju bara ett skämt. jag skäms nästan att ens nämna henne då ja inte kan se varför hon är populär,fast det är väl just det hon har kommit långt på att bara vara -ja vet ni gillar mig och tar efter mig för jag är så jävla snygg osv... Antingen ska man vara bra/skriva bra, göra om sig eller så ska man få folk o störa sig om man vill ha tittar siffror. =)

Snart är det pink i stockholm. Vill se!! =/  hoffm. skulle inte vara fel det heller. oo måste sätta mig vid min dator nån dag och fixa massa musik och så...
Vill skaffa mig en häst. Saknar att rida så mye här.(ridturerna med miccis) 
Haha ja ni hör ju få pengar och skaffa sig en hobby här skulle ju vara bra,saknar att träna och ut och gå har jag inte haft ork med senaste dagarna=) Jag har lite bitterdagar som ni säkert inte missat. Men egentligen är det toppen och bra=) Måste ju bara klaga av sig lite!

Såå har inge vättigt att skriva nu =)Så ska ta och dricka massa vatten och krypa ner i sängen. sovgott!

kram


russin

länge sen man satt i duschen tills man fick russin på fingrarna. Men det gjorde jag i dag, sjuuukt trött. Först 13 timmar på jobbet i går, satt på lagret 10 till 18 och inventera allt där, sedan ner i butiken och körde resten där.. Vid en 23 tiden var vi klara och tog oss till en av tjejerna som jobbar uppe. Och vid 7 i morse trängde alla i hopp sig för att sova. Vid tio skulle Amela dra hem så åkte med henne in till tåget i ställe för att vänta på att en bil skulle gå till oslo. Väl hemma sitter tjejerna i soffan och kollar på film. Jag gick o la mig och sov vid en två tiden och gick upp igen vid fem=) Ska krypa ner igen snart, innan man vaknar till liv helt. Börjar 9 i morgon på Toys. =) vet inte hur jag ska orka mig upp men blir säkert skit bra!

Det blir hem vid jul, men kommer bara en eller två dagar innan. Ooo längtar =D Men nu är det inte långt kvar tills mamma och pappa kommer, och som det ser ut nu är jag ledig på halloween, fest fest fest :)

Allt kommer gå så fort nu känns det som. Och planer har jag bara fram till jul. Sedan vet jag icke. Eller Carlings blir jag ju kvar på och hoppas på få mer tid där efter oxå. Just för tillfället känns det lite tråkit och vara här för jag är sjuuukt trött.ler.. och då man inte har pengar. Innan man får en norsk lön som kompenserar upp priserna här.. Blir nog bra till slut=)ska inte jobba så här mycket när ja fått lite löner i allafall =)
Gud vad jag vill bli lyxhustru. haha.

Nu ska ja kolla ut saker på ikea som vi ska köpa då alex kommer=)

Sovgott kramar!

Tänkte bjuda på bild från i veckan. Kom hem trött och jävlig efter jobbet, prata på som vanligt och röck av mig jackan, tjejerna börja skratta åt mig. Why?!
(dom tyckte att jag var söt...)


får mig att le...

Elin. Såg hur gulligt mange skrivit om dig på din blogg, och han har helt rätt om dig (konstigt vore det annars som att ni är gifta). att du skrev du sakna boxit passen o så alla bilder på er! vet du hur mycket jag saknar dig. Oki det låter som ett kärleksbrev. men hon är den bästa så då får hon fan vara värd det! Jag saknar att ha dig här och prata om allt och vara äklig (hon har en sån sida oxå) men även prat om killar. Vilket vi i lägenheten pratar mycket om en då .men just med dig, när vi ligger och skrattar i sängen åt våra tabbar mindre tabbar och det som inte vart tabbar alls. =) (och inte att glömma min krulliga lugg;)..haha...)Åt de "norska" killarna. haha. o vet du, ja har träffa han;) typ redan efter andra dan. oki jag vet att du suckar nu=) men kanske ler lite åt att jag är sjukt störrig och aldrig ger upp:D Fast jag lovar dig att kommentaren orka finns kvar!  oki. nu skulle jag kunna döpa om det här inlägget till: "kärleksbrev till världens bästa elin"  men det är fortfarande du som får mig o le, och du är ingen stolker gumman!kommer aldrig bli =) jag skickar mitt nr i helgen till dig. men ja har min sv tel med mig oxå så bara messa på=) Oki vi måste prata!!! Miss you!


Och när jag ändå håller på så fick linda mig o le i går. blev så glad när hon ringde och förgyllde min rast på toys. =)

nu är det nog med leende, för ja skulle sova för en halvtimme sedan ska åka tåget i morgon vid nio för att ha inventering på carlings hela dagen sen fest=D

men ja kan i allafall somna med leende på läpparna och veta att jag har dom bästa runt om kring mig både här o hemma =) Gaaad vad ja e kärleksfull :D

drömsött. vi hööörrs på söndag!


Godmorgon!

Immm så happy, sovit så mina ögon är så svällda, men fick sova ut i dag så det är det värt!!
Jag har även vågat en sak som ja inte trodde jag skulle vågat.men det var en annan fema=) Kanske har jag gjort bort mig totalt nu men vem bryr sig om 100 år?  Tur att jag har en moster som kommer med så bra kommentarer:)

På lördag blir det inventering på carlings och efter det blir det vin öl hemma hos en av tjejerna som jobbar på det övre carlings. Jag är nervös! jooo. så nervös. Inte för människorna utan för språket. =) det går lite knakigt med det just nu.. Asså det är egentligen inte svårt, men man har lixom ställt in sig på att det är det så det enklaste orden blir svåra. Och ett stort ? !! =)

På lördag ska ja höra när/om jag kan få åka hem till jul=)jag vill hem då, vill ju med familjen=) och sen får vi se om ja åker till baka till nyår.

Nu har jag sagt att ja ska duscha i en halvtimme och klockan tickar och risken för att inte hinna laga mat innan jobbet börjar bli stor=) I kväll jobbar jag till 21 30..

ha en jätte bra dag=)
kramar

kate voegele

Såååå bra.. som chill... me like! I dag har jag jobbat o kommit på att låga byxor inte är något att rekomendera i leksaks branchen! spec inte när de töjer sig snabbt.. =) pusta ut och tacka mig själv att jag tog på mig långt linne i dag!

Träffa på nina, hon börja när ja gick av vid fem. hon såg helt död ut!! stakars. hon skulle behövt vart hemma o sova=)

nu är det kallt här. kort o gott. fyfan.höll på och dö i morse trodde jag... men när ja åkte hem kom jag på att det inte var i närheten för då höll jag på och dö på riktigt.. plus att jag hade någon som luktade så sjukt mycket parfym framför mig när ja gick igenom gallerian så ja var på väg o spy =D Tror att det är tröttheten som gör att min kropp inte orkar hålla sig varm. eller så är det kallt=) Och vad får man ut av att ha på sig en hel flaska parfym en onsdag? 

Vart till jannica nu på kvällen för hämta o lämna saker. skönt med en promenad.vinter jacka vantar pandband.=)ja ni hör ju!

Snart kommer vi få in en till i lägenheten. ska bli skojigt=) En man!!! ohooo. Och inte långt kvar tills tess flyttar hem heller =( Men nååå kul då! alla har fått jobb nu i lyan:) Det känns toppen!! slipper ja va den som går själv upp på morgonen o är bitter för ja inte får sova=D haha.

Nu blir det sova. för att sedan jobba i morgon igen=)
Men!sovmorgon!!=D
natti kram

sug

hej på er!
kom nyss hem och gjort mig lite mat. om jag är på mens humör!? om jag är. vill äta allt, eller inte allt men mycket. e ni fattar inte nån mer ingående på det. Sug sug sug är min dag i dag. har vela gråtit hela förmiddagen (läs menshumör) men när jag väl kom till jobbet taggade jag till mig och fick lyckliga stunder. Tills det blev dött på folk o jag hade städa klart butiken.alla "måsten" var klara utom att nå målen. sååå fuck va sur jag verkligen blev. Kan inte folk behöva handla varje dag?? Bara bita ihopp och komma igen. =)

Gud vad vi ser olika på saker och ting,tjejer och killar, vi skrek rakt ut dumpad! (vilket inte gjorde min morgon bättre...)
Medan en av få killar jag litar på säger: nee va då?...  de e du väl inte.
hahaha Från min morgon till min kväll.sitter nu o diskuterar killar igen, haha. jepp jepp jepp. Och vi har konstaterat att vad spelar det för roll om "killen" tror att man är kär i han (då man inte är det). då bjuder man bara på det=)

Från en sak till en annan:
Var in en kille på jobbet i går, och började prata o fråga saker.. var väl trevlig till baka men han va lite små mysko:/. i dag kom han in igen och börja prata. och fråga om ja jobba själv (oki blir ja mördad nu?) sen om när ja sluta (oki vågar jag gå själv till tåge?) osv, och sen efter ett tag stirrande om jag ville ta en kaffe ( oki,min chef har sagt jag ska vara kompis med kunden o kunna ta en öl ihopp) !?! nej jag dricker inte kaffe svara ja bara! haha inte det bästa svaret men men.- du dricker inte kaffe? nej. det är inte gott - nej det är det inte?!?! (öö nej varför fråga om en kaffe? ) haha .. oki o killen såg ut att vara plockad från våran gata... herre gud de finns folk till allt. Kan en normal kille komma o fråga om vi ska dricka saft?

ja ni min dag har inte vart så händelserik i dag.. i morgon ska ja jobba på toys rus igen. börjar tio så blir att sova nu..
Natti

Några bilder från helgen...

Och tess hittade hem =)


hellooo

jag har ont i magen för ungjäken ska åka i morgon!! kan han inte ta sitt pack och flytta hit i ställe? eller typ till london eller något. Där det inte finns ormar som kan bita ihjäl en.. ler. oki jag är verkligen sååå storasyster nu. Eller bara skit rädd för ormar?!  =) Sitter o väntar på c ska komma o äta frukost med mig, sen blir det att dra till ski för jobba.. börjar två lär åka 1.. ohoo..

ne hörs senare!
Grattis Linnea!!! och Martin!! =)

Söndaaag

hello,en trött söndag igen och en vecka med jobb fram för sig. Carlings måndag o tisdag, Toys onsdag torsdag och fredag, Carlings lördag.

Går dagen var jätte roligt, självklart förfesten bäst. =)hamna på någe ställe som ja inte har en aning om vad det heter och det var lite konstigt=) .. Sen blev det justisia igen, vet ej hur de stavas. spillerill! I allafall var det skit kallt och vi gick och handla mat sedan drog oss hemåt.

Måste hitta nå kul ställe här, inte hittat någe som man fastnat för,försig har vi ju inte vart här så länge=)så hinns nog. Nu ska jag ta o bre mig några mackor och försöka komma på vad jag vill.vilket inte går...
När ska man sluta tro på folk?gha.

och i mån kommer sofie till baka oxå=) ohoo.ler.

Brrrrrrrr, på tisdag åker niklas.det känns ap drygt!!! Orolig=)men ska nog gå jätte bra! =D

Så nu blir det att slå av den här. ja vill hem till jul,nu har ja bestämt det så ska höra med dan nästa vecka om ja kan dra då.skulle var skönt. och super kul om de blir att vi firar i fjälen=)

bye bye.
laddar upp bilder i morgon från festen. funkar ej nu.klem

hahahaha...

Tess är på tapeten. =) bästa i dag.

10 00 toys 17 00 Carlings 2230 hemma. Lång dag men har gått bra.sjukt trött på tåget mellan men väl framme vart det bättre=)

killarna drog vid fem dom skulle på någe igenom carlings. och dricka öl.så ja fick jobba=)snällt! =) ja skulle få sluta i tid i morgon i alla fall så att jag hinner med allt innan utgång=) Fan va kul vi ska ha i morgon!!INGA BEKYMMER =D lyckliga dagar!

Gud så jag längtar. tills i morgon.i mån ska ja säljaaaa så mycket. har ett mål som ska vara i kassan..brrr.måste!

kolla in niklas blogg. han flyttar snart till australien den lillen=) http://www.bozter.se/ Han är göör go=D

nu ska ja duuuscha så tess och jag kan krypa ner i sängen o snacka skit..tyvärr finns inte sofie att hoppa på så får prata mig trött i ställe:D
hoppas du har det bra hemma gumman, stå på dig! =)

kiss kiss
heeerrå rå!



Heeellloooo Efter att läst hannas blogg :

"En annan sak jag funderat på, är hur man egentligen vågar lita på andra människor. Hur vet man att dom är ärliga, hur kan jag lita på att det är allvar?
Kan man nånsin skydda sig själv från att bli sårad?
En annan sak som många (likaså mig själv) tampas med är: ska man välja äventyr, eller trygghet?
Vad skulle du välja?"

Måste du alltid få mig att få en tanke två i mitt just nu oplanerade liv? =)Men jag gillar det att någon som grubblar som mig någon gång. någon som kan plocka sönder allt i minsta detalj, ja du hör ju du och jag skulle ju aldrig kunna röka på i hopp=)

Nej duschen var det, sen ska ja ta med tess till sängen;)


Elin. Hoppas allt är bra med dig och dina gutter=)
Lisaaaa. Hoppas du och herr Love har det bra i huset
Jess ´smörj dej jävligt sexigt i mandarin för min skull=)
Veronika ge en stor kram till nelly! och en till dig själv=)

natti




skjut mig...

just nu vill jag bara hem. sitta i soffan med mamma och prata...eller snarare ligga i hennes knä och känna sig så jävla lite som ja känner mig just nu... jepp japp... allt är toppen har inget och klaga på egentligen. men i bland blir det bara för mycket... och jag vill ha body lotion med mandarinlukt mitt i allt... buuuuuuuuuuu. och varför kan man inte bara höra av sig... oki jag är bitter just nu i morgon är jag glad igen,i know.

Tack för min klagande stund..

he´s back...

ja ja ja!!  =) killen med kallingar rätt över. sofie utbrast - åå jag har saknat honom!! ... Haha han e inte ens snygg =)och absolut inte sexig rumap;)

Mennnnn jag fick jobbet!!!!! På Toys a rus :) Min första dag på fredag. Det känns bra blir fler timmar.. Fick mess från min chef (carlings) i morse där det stod:  Jævla bra Carro! im proud:D keep it up! .... Tror ni det känns bra eller!!=D om det gör! Han måste alltså vart nöjd med min insats i går då jag var själv i butiken. Men jag har mycket kvar och lära!!

I dag har jag gått på stan med tess, medan sofie var på intervjun. Det finns mycket fint=) Vi var även ner till ake brygge i dag och kika lite, satt och slappa vid vatten kanten. Det har vart varmt här i dag. skönt som attan! Men sjukt dom här fåglarna dom lär vara muterade eller nått.. det är lixom fiskmåsar som är som mellan stora hundar.. and i dont like!!! brr. Veckan har gått så sjukt fort! i morgon är det redan torsdag. =) så ska jag jobba fredag lördag. fredag mellan 10 och 17 o sen lördag vet ja inte en. I morgon åker sofie hem oxå. över helgen. Så tess och jag får en barn fri helg:Dhaha. Vinet står på kylning. :D nu ska ja ut på promendad..

klem sovgott!


Hahaha!!

jag glömde berätta någe jävligt roligt! I dag när vi var på väg till bussen, så tog Tess säkra och bestämda steg in i en snurrdörr till köpcentra före mig och sofie, jag viste inte hur fort jag skulle få ur mig att hon gick åt fel håll!! och då vi kom in i dörren började den åka och med ett ryck märker hon att dörren startar mot henne och skriker till nå konstigt ljud. Ja vet ej hur mycket ja ville skratta och även skratta åt henne. Oki detta måste nog sätts för att inse hur kul det var! =) om hon hade gått lite lungt lixom men hon gick så bestämt som att hon var säker på att den skulle snurra hennes varv!!hahaha.

Från tess blogg :
"De började med att jag & sofie skulle följa med carro ner till bussterminalen. Då var vi tvugna att gå in i en snurrdörr, om ni förstår vad jag menar? Iaf så fick jag för mig att jag skulle gå in till vänster för att sedan komma ut. De va ju fel håll! Carro fick ur sig gaaaah, de ville säga akta haha. Så dagen började med ett gott skratt, de fick jag väl bjuda på:)"

haha

natti

Tänkte posta mig själv....

men portot blev för dyrt!

Fick kort från mamma i dag, en super söt nalle med texten ovan. =)Små saker är stora saker o gör en så glad! Jag älskar överaskningar, vem gör det inte lixom!? Det behöver inte vara en svin dyr märkes klocka ..eller jo...men kan oxå vara en nykelring. ler fan va ja kommer få äta upp detta=) Man blir glad på olika sätt och små saker förgyller vardagen:D

I vår lägenhet pratas det killar killar och åter killar, skratt och gråt. Eller nej ingen har gråtit en... goood! Jag tycker det är otroligt skönt att åka hit utan att ha något "gammalt" kvar. Eller a nu ljög jag lite.. på sätt och vis... Men på något sätt inte ha någon hemifrån som gör att hjärnan går i drygo. Start på nytt och se saker på annat sätt.. Igentligen vill jag inte komma någon vart med detta utan bara skriva av mig. Jag känner nog att jag har minst killproblem i vårt bo, som känns mycket skönt just nu=) det mesta flyter på och ja blev förfrågad om att ta fler helger på carlings uppe i dag oxå=)

Och har även hunnit med och fått en stalker!! det är sjukt läskigt. (nej det är inte du c) utan en som tydligen inte kan ha några vänner i oslo... ja hinner inte mer en ut på fb innan han poppar upp. o trackar livet ur mig?! såå nej bort ska han. man kan inte alltid vara snäll...

Yeee i dag har jag vart själv på carlings för första gången gick riktigt bra! oki lite fel blev det på slutet men inga stora prob o det brodde inte på mig fick ja höra seda,vilket var sjukt skönt annars hade ja grubbla det hela långa natten=) Var även på möte med butiken över o kom där med hem nyligen, halv tolv=) vi hade öppet till nio sen så blev man kvar o åt pizza samt gick igenom sifror och så.Sjukt kul, även om ja inte är haj på vad skillnader o allt sånt så blir man sjukt pepp på att sälja bättre. Oki! det är min andra dag men mål ska man ha=) vi sålde bra i dag så bonus på lönen=D Dan min chef är sjukt bra säljare! han ser vad folk kan ha och han kan mycket historia om jeans och så... ett plus till han! Det är lite mysko han e 88 som min lille bror o redan chef=)

Ja ni... vet inte riktigt vad jag mer ska dela av mig av i dag. stängt butik själv förförsta gången i mitt liv. och det var inte svårt?!jag har sålt bra, för att nyss kommit in i företaget, fått cread frågn kunder för bra servis. och jag går och hoppas på att en ska ringa, har ett leende på läpparna större delar av dagen och inte att glömma att jag har en underbar familj släkt och vänner där hemma som stöttar till tusen!

Ett lycka till till sofie som ska på intervju i morgon=D


toys a rus

Kom just hem från intervjun på Toys, Gud vilken butik!leksaker från golv till tak! =) man blir ju som ett barn! Hoppaaaass ja får jobb!skulle va perfekt o blanda upp med carlings...

Sov som en stock i natt, vid sex vakna ja o trodde klockan var gå upp dags. men icke=D sen vid 8 höll ja på och dö av klockan. Tess fick med nöje ta duschen före mig=)

Det är kallt här!!! Jag måste köpa mig en varm vinterjacka.. vissa går ivinter jacka här redan vilket ja inte kan förstå? dom kommer ja frysa i hjäl i vinter. Och jag med! =)

Nej nu ska ja äta soppa innan den blir kall. sedan glo på tv ett tag för att sedan gå åter ner på stan o ta tåget. Jobbar till nio i kväll så ingen behöver göra skallgång efter mig;)

vill ha jobbeeett. håll tummarna!! =) Känns just nu som att det inte kommer bli så att jag får det. det var jätte många som sökt över 200 och han leta fram mej bland 8 andra svenska Caroline... sjukt=)

ha de bra hörs:Dkram

Rubrik:

Dagen har gått fort. började städa o plocka lite nu på kvällen o tiden sprang i väg. i dag har tess vart på intervju på mc donalds hoppas hon får jobbet!! =)

Vi är nu inne på tredje veckan här.. och ja ska i morgon på intervju på Toys, och sedan i väg och jobba på Carlings. Ammi ringde idag o de första hon sa -gud vad stolt jag är över dig!!!! ... Ja va på väg och börja böla i telefonen men hindra mig fort som att vi satt på uteservering i solen;) (ohoo de har vart sol i dag riktigt skönt!) 

Det är kul och höra att folk tycker man gör bra saker och är duktig! Känns jätte bra! :)

Nu vill man bara komma igång med pengar o allt så man kan börja "leva" Men bara stå ut ett tag till. Här ser man fram mot det mesta, till intervjuer (a ni hör ju!), att jobba, att få bank kort nästa vecka osv. ÖLLL och fotboll till helgen:D Sofie ska hem till helgen så jag och tess bestämmde att det får bli fotboll och öl =) Känns inte helt fel. Det är skit dyrt här!! asså med öl cides o vin. sjukt!! 

Gud vad jag hoppar i vad jag skriver. de senaste dagarna har vart rätt virriga och mycket har hänt=)
Men ska försöka strukturera upp den här veckan lite bättre. hinna med och träffa elin oxå!
Fika med Emma en sväng i dag oxå. hon är super go tjej! Från avesta men vi sprang på varandra på Karl johan första veckan=)vet ej om ja sagt det tidigare.. Världen är liten! Hon skalar bananer till jobb. haha så sjukt kul, hon var gul om fingrarna i dag! =) jag vill oxå skala banan låter ju skit kul ju.

♥Ett jätte stort grattis till sis som fyller 25 år i dag=D Hoppas du haft det bäst!! Love You!

Sovgott

Hon fick sin brus till slut;) Den ska tydligen vara god, den var god om man inte luktade på den...
Och emma fick sin man =) Och Tess o jag njuter av solen=D








vacker söker vacker

Hanna är underbar! och kan göra en glad igenom den minimaliska kommentaren som man inte förväntar sig komma=) Vacker söker vacker var kommentaren när hon fick se bilden på en gutt i dag, hmm ? han är inte gutt för han är rätt så svensk, eller a man kan tveka när han öppnar käften men om man bortser från dialekten så aa.... =D Aja skit samma! han är het. Hahaha het var så inte mig att säga! Duger i världskrig? Vart vill jag komma med detta? få i hopp att jag skulle skriva något och även att hon är good vänn=)

Nu har vi iallafall kollat massa film, hunnit prata med hanna på msn och både skratta och stöttat=) även prata i telen en timme, igen=) Har även hunnit med och få bort min rastlöshet och planerat att gå till bemanningsföretag i morgon för att kolla om jag kan hitta någe extra jobb. i need $ . tänk om man kunde vara kalleanka. Eller fruanka=D om han inte var snål då vill säga? E ni fattar nu ger jag mig innan jag spårar=) Hoppa på tjejerna i soffan kanske!? Närkontakt tack. Nej fr dom gick och la sig..

Men i allafall:
Grattis affe, hoppas du haft en bra dag=D

kram

Godnatt från oslo


En riktig söndag!!

Tagit oss upp ur sängen och kollat på Patrik 1,5. =)
Det känns som en riktig söndag. I fredags gick ja ut med Jannica o tjejerna, var skit roligt. Börja med vin kväll hos dom sedan drog vi oss mot stan, vid 22.30 fick jag mess om jag kunde jobba på lördagen? Jo varför inte (vad är de för tid o fråga om man kan jobba?!)... =) Kvällen var skit kul o ja var hemma vid 3 tiden. Sofie mötte mig och vi skatta nog hela vägen hem! även hemma. Tess trodde vi hade en tredje person med sig hem, men det var bara jag som försökte prata norska! =D Lördagen jobbade jag mellan 2 och 6.....Vart jag jobbade??;)

 Det blev Carlings och det känns jätte bra även om ja inte kommer få lika mycket pengar nu till en början så känns det bra,både att man får en till merit och att jag känner att det är rätt just nu!(följa sitt hjärta vist jessi=)...) Jo Veronika, tror att jag ångrat mig om jag inte valt Carlings!..) killarna som jag jobbar med är super härliga, dock förstår jag inte allt de säger=) inte dom mig heller,haha men de lär man väl sig snart.

Då vet ni=D

Jag har vart på tre intervjuer sen jag kom hit 2 veckor och 1 dag, har fått de tre jobben=) ... Det känns jätte bra, jag är bra=D!!

I morgon fyller linda 25 år! Gud så jag skulle vilja hem och gratta henne!!!
Miss my sis. Och snart drar niklas oxå!? herre gud=)Liten blir stor.

ha en bra dag!
kram

kan ikke sova..

sitter o kollar på två ½ män. så kul. Kan ej sova. snurrar i huvudet. De andra sover. Och ja känner mig nog ensammast i världen just nu! haha. En famn? ja tack! Haha jag har tryckt på någe så texten e skit stor?! vet inte vad=P Nu ska jag krypa ner och drömma om mitt val el någe annat=)...


Lyx problem kan ge en ångest!

Hello hemma nu efter en lång dag. Åhlens intervjun gick bra ! Fick jobbet!! Sedan var det Carlings intervjun gick bra! Och fick jobbet!

Och just nu känner jag mig lite villsen!? Vilket ska jag välja. Åhelns har jag erfarenhet från även att det tar tio minuter att gå dit.... Carlings ligger en bit utanför stan och lär köpa ett månads kort på 1200 kr men Carlings är Crlings=). Lönen är lika men mer tid på Åhlens.... Så egentligen om man tänker pratar det mesta för Å. Men Carlings är som Linda sa mer jag! Jag älskar det strickta inom Åhlens, men jag älskar röran och sköna människorna inom Carlings. Carlings är ju lite dröm jobb sen man var liten, jag måste ta chansen nu känns de som och butiks chefen var grym!! jätte söt kille. Men timmarna på åhlens går i mot det. Och cheferna verkade jätte bra på båda ställena!!! Ja som ni hör är jag inte den just klaraste i mitt val just nu. Men ska sova på saken o i morgon ska jag ge ett beslut.. Ja behöver hjälp. hjärta eller hjärna?!?! Jag trodde nog aldrig detta skulle hända mig=) Eller jo. =)haha. E god natt nu vet ni hur jag har det i alla fall=D jag vill kräkas! eller inte.men än då.

Jeje, dagen har i allafall vart jätte bra, Lite små less efter åhlens intervjun för ja inte trodde den gick så bra! Fick lite pepp och drog vidare. asså jag tycker dt är snuskit här med alla knarkare skumma typer o så.. brrr. kan dom inte flytta till nå ställe där man inte ser dom.måste dom va mitt i ?!Det är verkligen många gånger värre en stockholm. Sen i allafall har jag vart på carlings hela dagen. och lärt mig jeans =) virrig i huvudet! men man borde ju lära sig rätt snabbt en då=)

haha ler hur ja än skriver kommer ja in på jobb tänket så nu släpper jag det här. Ni får sova så gott och drömma sött. Tack mamma pappa o linda för allt stöd hemi från!! Tack för er som var orliga i dag som gjorde mina missade samtal och allt=D haha ja ska bli bättre på höra av mig! =D

Och jag tjuvåkte tåg i dag=D haha oki de e inte kanske någe och vara stolt över.men var lite modigt av mig;) va inte så att ja gömde mig utan ja bara satt... :) urs ja har nog börja umgåts och lyssna på fel folk!! haha nej då.

Sovgott
Klem =P

RSS 2.0