30 sep

Tisdag...Eller nej Måndag...Nej (kolla på almanackan) Tisdag... Inte alls virrig.. Uppstigning fem, sovit förbi klockan två dar i rad, men som tur vaknat... inte morgon människa!! I dag har jag lyft och gått jätte mycket.. Skit bra! Träning... Ja så e det... Snart är det helg Stockholm, känns inte lika långt nu när det faktiskt var tisdag...Eller ja de ha väl inte känts långt på två veckor, man vill de ska va långt men ändå i morgon?! Jeje ;)

Har längtat hem massa i går å i dag... Men e nog för ja e trött... Och känner mej så där lite lost...Eller igentligen inte det heller...haha...

Det är en period nu som jag tänkt mindre en vanligt... Så skönt... Allt känns bra ,förutom mitt sår på handen.. Ska sätta på ett fint plåster kanske det känns bättre... Nej nu är det dags för duschen..

Sov gott alla kära

// Carroline


28 sep

Hemma hos Ammi o Mats igen, helgen har vart bra gått så fort. i går gjorde ja av med 2000:- Köpte bland annat en Jl tröja samt Adidas. Och lite mer... Sedan blev det Charlotte på kvällen. Vart någon bar, skit trevligt!
Ligger i sängen nu ska ta mer en lite sovstund.. Behövs!! till kvällen blir det kräftor o glass med grädde banan och maränger samt choklad sås =D Jam Jam....

Bestämt mig för att bo kvar här i alla fall hela perioden, min snälla syster låter mig ha bilen...I dag ska jag och Mats fixa med den...Tydligen ingen olja och massa mer... Kul får ja va värsta mekaniken...eller så blir det att jag står bredvid och håller sällskap =D

Ha en bra söndag!
// Carroline



22.33... Bara ler... Ligger i sängen redan tidigare en ja gjort någon gång sen ja kom hit. Redan vid en sju va ja redo och lägga mig, trodde där mot klockan var lite mer... Jag har fått ett tidsfördriv! Är skit kul;) I morgon blir det att gå upp vid en fem.. Yes love it! Not! Men slutar då en timme tidigare också ju inte helt fel...Fast kommer vara död.. Gick bra och fixa bilen, mats skratta åt mig?! Hmm undra varför.. Det bjuder jag på =D

Oki just nu känns allt bara bra och är på värsta babbel humöret... Men sova var det annars kommer ja inte vara så glad i morgon...

 Natti sov gott o dröm sött ha en bra dag i morgon!..
//Blandning mellan meka och mongo


26 sep

En vecka har gått.. Och den har gått bra.. Känns inte så svårt men de ja jobbar med e så härliga!
alla är verkligen så olika, idag höll vi på och garva ihjäl=)
Nästa vecka ska ja å cay göra kök ... blir nog en utmaning...skoj!
Den här veckan har gått så fort. Hmm vill inte nästa ska gå lika fort.. kommer vara så klumpig.. nervös...=)

Fick sluta tidigare i dag för hon ja går med skulle göra det, kom hem och la mig i Mats och Ammis säng, massage!! Så skönt..
Imorgon blir de shopping! Sen utgång =D

hejhopp



 


22 sep

Första dagen gick bra... super trevliga!! och igång å jobba på en gång..
Jag kommer hem kanske 3 okt en snabbis för hämta kläder å gratta syster.. annars helgen där på lär jag hem i alla fall...nu till helgen blir det utgång i örebro och shoppa..Så skoj!

Kråkan! vet inte om ja håller på och ångra mig!? vad gör ja?!Vill ha min kråka här nu..eller a christians kråka sorry!!
Lisa Miss you!

Natti
Lite bilder från i går...

Mjukis o sol vatten.Skön dag.
Kräfta på kroken,snacka om botten napp.






Sovgott


21 sep

oo.51... Var på Ikea i dag med Mats, gick snabbt o köra dit, samt kom jag på att jag har noll koll. När vi nästan va framme klämde jag ur mej -fan vad långt.. Jag trodde vi skulle åka för bi tågstationen inne i örebro och efter det ha en bra bit kvar.. Men nej dit kom vi aldrig, vi hade ju åkte för bi örebro centrum för länge sen och han sa till och med att man åkte av till centrum en vägen?! Japp det här kommer gå bra..noll koll! key inte så kul info kanske. Men men min blogg! :P


Ikea här va bra ju! Det känns toppen.. Så i mån kommer ja va grymt nervös...

Ligger nu i sängen och funderar på å försöka sova någon timme.. Saknar Linda o Niklas sååå mycket.. Mamma å pappa er saknar jag inte nått alls, inte alls avis, nej inte alls;) Oki jo saknar er lite då...Och jag saknar Robert som en toka!!Du är tok bra!!


Jeje sova var det.. I morgon ska jag o Mats ut med båten o fiska!! Och efter som det var lilja 4-ever på tv i kväll får vi se ps i love you i mån i ställe.. (fan va vidrig film lilja 4-ever är...blää. Men är väl det dom vill ha ut med den också)..


God natt. Sovgott. Dröm sött. Osv...


Ibland kan man känna sig jävligt snygg. Haha förlåt Erika o Christian!
Miss you Girl!! <3


19 sep

Begravning för Björn i dag..
Tungt men vackert...

Nallebjörn
Vila i frid...



Man kan alltid le åt den otroligt slöa katten, orka ställa sig upp för att slicka ur en skål?!


Arnold

För övrigt är det bra, är i Örebro nu. I morgon blir de tur till Ikea och film kväll med Ammi o Mats.Godiss!
Fast det skulle kunna vart lite bättre...

Najs!
Sovgott

18 sep

Det är torsdag morgon.. känns det som , men klockan är 11.3o redan. Hemma i Avesta nu för att packa om och sedan ge mig av till Örebro. Mamma o pappa åker utomlands nu. Så avis jag vill också åka i väg till värmen för just nu fryser jag som en tok.


Idag är det packa, tvätta all tvätt, ta en lång skön dusch o bara njuta av livet.  I morgon ska jag på begravning. Känns tungt, men ska gå bra. Är mammas kusin som gått bort, inte så nära för mig men känns konstigt man har ju träffat han med sitt leden. Blir/går nog bra.


Går runt med ett leende på läpparna. "Det går bra nu, pengar rullar in som dom ska, de går bra"


Hejdå för i dag!

over head penna

-over head penna?!
Höll på å skratta i hjäl mig,tur att du finns där när övertrött heten går in!



Nya mössa två
Lyckliga dagar!



19.2o Fick så otroligt söta hjärtan av min syster nyss..
Gjorda av en godispåse=)



Packar det sista och vill med mamma och pappa till värmen!! Men icke=)  Hoppas de får en trevlig resa....
Så lär jag berätta att jag hade en undebar morgon ligga med datorn i knä som ger värme, musik och nya solo samt glass skål på magen=)najs najs
Natti!

16 sep

Tacco kväll i går med Familjen två, massa tjej snacka, själv klart lite snusk oxå.
Sover som en idiot i dessa sängar, ont i ryggen kan ej sova. blir inte piggast på dagarna. går på övertrött het just nu. men det går bra. det mästa går bra nu. inte vart så glad på länge faktiskt. inte på flera månader typ sen jag var här sist. innan jag blanda in kärlek i livet igen. så till baka på banan! good.
En tjej i klassen ska flytta in i D och P gammla lägenhet i falun, renovera den massa, slå ut en vägg samt tapetsera o byta kök..Kommer nog bli bra ut med skiten=)
Gick promenad med Erika i dag på noret. Mysigt köpte små voodos,nu jävlar;) nej men var som små tur gubbar. Och ett halsband med en dalahäst på.Litet minne så där.
Köpt massa kläder mössor i helgen var i borlänge med mamma mormor linda johan.
Trevlig värre, men svårare att få med allt hem=D

Ser fram imot lian faktiskt ska bli kul. dom är super trevliga som ja pratat med. Örebro i 8 veckor. boende inte fixat helt men de löser sej alltid =)

Det är dags att ta tag i packningen nu. Pappa hämtar mig i morgon för hemfärd över helgen. Packa sen topmodel!

Känner pepp!!

//Carroline

En dag i skolan..
En av de nya mössorna..

RSS 2.0