saknar att måla...

Goddagens!

how do you do?!

19 sep, går bilen till Norge. det närmar sig! snabbt:/ Börjat fått lite separations ångest nu kan jag lova! Fyfasen!! Samtidigt som jag längtar och vill åka nu på en gång...

För några veckor sedan var vi ett gäng tjejer till v-rås. Där jag hitta en jätte fin t-shirt. Vart kär i den men då jag känner att jag kan fan inte lägga ett öre till på kläder som jag egentligen inte behöver! eller jag!? behöver man alltid;) men inte pengar till det då! Mamma fråga om jag hade chyglappar då jag går upp på mitt rum, då jag utbrast att jag hitta en tröja jag verkligen behövde! I allafall åter till v-rås. Jag köpte inte tröjan. Duktig jag!
Sedan i går kom Sofie och Sara förbi. Och ut i pyjamas gick jag för säg hej. haha . (såg ut som ett stort ruffs i rosa byxor;) mmm.ler. ) då de köpt tröjan åt mig!!!!! Höll på och börja tjura:Dhaha. Så jävla söta tjejer! Sånt där är verkligen sånt som förgyller och kul att man kan göra åt vänner! Tack verkligen tack!!

Fick just "handen ur röven" och plockade fram två målningar ja gjort på gymnasiet. inte målat sen dess. Saknar det lite. Tog foto på de via camen, inte dom bästa korten!! men men.. Nu har sofie fått sätt hur jag målar/skissar i allafall:)

Vart i hedemora i dag med ammi och mormor, åt lunch med linda=) trevligt värre. kul och göra någe, hitta int någe på next heller brukar alltid hitta något... Tur var väl det;)

Ha det bra nu. och sköt om er=)

Hemköp – Pök meh – Öppet alla dagar .. Där köper sara sin frukost?!hoho?!=)
Bra start på dagen kan man väl bara säga:D

//Carroline

Skissa av reklam bild för hand (tyvärr syns inte alla skyggor)

Gjort rutsystem och förstorat mycket, sedan målat av bilden förhand och Akvarell..





hellre få o riktiga vänner...

hellooooo, im happy! min bror har nu fixat spotify till mig=D så ny slipper jag sitta på youtube och klicka hela tiden då en låt slutar=D Dock vart han inte super glad då jag sa att vi skulle ändra min blogg inge;) Men han har inte nå val heller:D

Körde just hem affe och nu ska jag ta tag i allt här hemma på mitt rum.. är det någon mer som lägger saker på så smart ställe och sedan inte hittar på de?! så gör i allafall jag med viktiga saker. ska börja lägga de viktiga på riktigt osmarta ställen så kanske man hittar de när man behöver:D

Och så blir det ut och jobba natt nu då=) im not soo happy! buuut, jag ska äta suchi innan! :D

Tack josé och lisa för ert otroligt söta samtal i går:) hängde inte med på allt förutom: Rödvin! Puss puss och smack smack ! (puss puss smack smack var till mig i telen INTE mellan dom:) .....) Gaaaa vad jag längtar till baka till stockholm! Och jag saknar att vara på urban helt klart min bästa lia!

sköt om er. hoppas ni får en bra lördag kväll!



Gud så jag saknar mitt ljusa hår!!

Byeee.


fredag och regn...

Regnet öser ner... och i kväll kan jag erkänna att jag saknar han... 
fattar inte hur jag kan sakna denna man!?!? 
blir arg på mig själv... förövrigt är jag glad=)  Trött och kall efter fotbolls matchen. kanske därför man saknar nått och egentligen inte han =) Sovgott
kramar

Under parasoll i ösregn...
Linda. -Carro är du kåt?
Ja. - Va!?!
Linda. - Du ser så ut!

Vår humor är låg men det är de fan värt! Love =D
Tack Elin för du stötta med ditt asgarv. =) Det finns roliga stunder här i livet=D


godnatt...


Att vara eller icke vara....

hej på er.. i mitt trötta hjärtklappnings jag över att ringa ett samtal i morgon gör att jag inte kan sova.. kännt så någon gång? vill inte just det där samtalet får dig att våndas... Men när det är gjort är det gjort... jag känner i allafall så nu. och min trött het går ut över att jag inte orkar skriva mitt inlägg i word först innan jag publicerar det här... jepp, alltså får ni ta felstavningar om det uppstår några sånna. så kan vara fallet, men på nått sätt är väl ändå det jag?!

"När jag var liten skulle jag måla en bild och skriva namnen på kaninerna som fanns i buren".. och som ni vet kan dubbelstavningar vara lite svårt i bland... Skrev dit namnen bla bla bla och pillen.... ?.....Namnet på kaninen var pilen... ler. oki detta var i mina väldigt små dagar men på något sätt har min lite mindre bra stavning hängt kvar men vad gör det om det bli lite roligt i bland:) Som jag brukar säga. Det bjuder jag på!

Umgåts med Tess och Sofie i dag även ringt massa samtal, vart ner på stan och vart upp på arbetsförmedlingen. I morgon ska jag skaffa pass. och träffa Elin.

Linda gnällde lite över att jag inte nämner henne i min blogg någe.. som jag nu endå tycker att jag gör=)nån gång i allafall. hon är toppen! hon är en bitch men den alldra snällaste och bästaste oxå=) i mina ögon är bitch bra så länge man andvänder det vid rätt tillfälle=) vilket hon kan och vet. hon erbjöd till och med sin matlåda i dag=)haha. älskar na♥

brrrr vill inte ringa.... oki man ska inte tänka vill inte då det gör kännslan värre. men jag vill TAMME fan inte!

Vi väntar på bättre dagar vist?! efter i morgon kommer det vara underbart!

hejhopp.
Carroline

en dag i disken...

Mattant i dag då, gick galant! stod i disken nästan hela dagen vilket inte gjort något alls, riktigt skönt fagtikst! =) och smila in mig så jag fick det i morgon oxå. Skönt och slippa bränna sig på varma plåtar! tappa ut maten på golvet in för ett gäng 8a klassare medan de står och tjötar om mat... nu är det ju inte riktigt så och jag har för den delen aldrig tappat maten heller på den tiden jag jobba där förut. Men är skönt - Tack för maten -varsågod/varse goda! Rätt blöt blir man dock, glad att förkläde finns. Början av dagen fick jag stå och kolla på nya ettorna, de gick igenom hur man gjorde och så i matsalen. så jäkla söta! en liten kille skulle gå till sin plats då han stanna upp och kolla på mig och gjorde ett sånt där klick ljud med munnen och blinka till med ena ögat!HAHA så jävla sött nästa gång han kom fram gjorde han en skit ful min .osså en gång till samma min sen utbrast han - har du sätt kungfu panda?! Så jävla söt. och när han sa det slog det mig direkt vilken min han härmade. Barn är söta, när dom gör som man säger och inte skriker=)
escadaparfym och ginatrico kläder är tjejernas melodi. killanra har väl vanligt som alltid.

Och jävlar, var en tjej som tog sin tallrik och ställde ner åt fel håll plus med en hel jälva hög makaroner på ner i "ställe" och sa fan inget heller. HOST! fjortis väx upp. säkert nån kille som tycker du är jätte frän som inte kan skrapa av talriken som alla andra hundratals ungar på skolan gör... och jag fick mer att tömma sen, vilket egentligen inte gjorde ett skit men bara saken... "väluppfostrade" snor unge... ler. så var det där med nypa salt!

Trivs väldigt bra och vara där trotts allt=) bra personal helt oki syslor och så vidare...

Hunnit med och träffat elin i dag oxå!najs man får aldrig nog av henne.och man blir alltid kvar längre en tänkt. vart ut på en ridtur med miccis oxå. sköööönt!! en skrittur då florina är lite skadad. Men blev lite träng så kommer nog känna av i benen i morgon=)härligt.
nu ska jag sova! detta blev verkligen bara skriva av sig=D
sovgott.kram

en dag i taget...

Skrivit kontrakt för lägenheten i oslo och betalat depositionen nu. =) Snart drar vi och jag kan lova att det ska bli sjukt kul men nu börjar jag bli nervös! Det är snart. Ler.


I morgon ska jag vara mattant på å-dal igen, var länge sen nu, 2007 senast?! Men ombyte förnöjer och ska bli roligt. Varenda krona behövs! L. Vill se min jobb outfitt i morgon. Ibland är det tur att inte ha mobil kamera;) får se vad jag kan göra åt saken!


I dag har jag bara snurra runt ringt samtal och försökt fixat. Brr pirr pirr i magen.. Prata med en super trevlig gubbe om min försäkring. Helt sjukt skulle kunna prata med han längre bara för han va så snäll och hjälpsam=) (Sånt gillar vi!)  Hann med och träffa Lisa och Carl på stan en sväng också, smaka på lisas mat höll på och dö av att det var starkt. Brr god mat om man tog bort det starka;)fattar int hur man kan äta det där,snoret rinner ju..... Sedan blev jag bjuden på fika av systen. Vi hann även med att shoppa lite åt henne. blan. en jätte fin tröja som jag tänkte jag skulle ha när jag går ut nästa gång;)


Nu ska jag krypa ner, men lite uppdatering hann ni med och få i dag=)

Hoppas ni haft en bra dag och får en i morgon också.

Kramar

//Carroline  


ole dole - Snart drar viiii :D happythings! Pax för sängen! Ler.

Erika 18...

Just nu har jag så otroligt ont i hjärtat. Stressen trycker på och konsten att vara trött är inte någon konst längre.

Många gånger inser jag att summan 3+7 i detta fall inte blir 10.
Att det bara är en summa som egentligen är obetydlig om man inte själv står för den.

Jävla djup här va;) Ler.


Idag har vart en riktig slapp dag umgåts med mamma och ätit lunch hos mormor. Fick en jätte fin skål av henne i dag, i vitt och rosa. I ett jätte fint paket=) ni vet så där så man inte vill öppna det nästan. 


I går gratta vi Erika. Jätte god mat och jätte trevlig kväll. Lyckades fånga en del på kort.


Natti på er. Kram

//Carroline

Kvällens jag..

Kvällens 18 åring..





Vist är hon söt;)....

Släkten är värst??Eller han som kommer bli ingift? :) fyfan;)


Niklas, gillar inte den där blicken ;)....



Tack för en bra kväll!
Godnatt


lovelyyyyy

hejhopp gummisnopp.
JAG ÄR MOGEN!

Kassaapparat- tre dubbelstavningar i samma ord. mmm. vem fick den genitala iden?! not me i alla fall :) men ordet blev genast mer charmigt och jag kommer nog börja använda det även när jag inte behöver. eller inte.

nu fick jag tempo. eller snarare en rejäl frysning, sofie kommer snart för att ta upp mig och dra med mig ner på stan. mm jag sitter i min rosa, blå, vit och lila randiga morronrock  och hade inte tanke på stan innan nu. och när jag har tid och passa som vanligt drar jag ut på allt och stressar som fan sista tiden och kommer i tid en då=) bra för min puls?! NAJ. Jag ska lära mig i Norge. gå upp i tid, göra mig klar lugnt och stilla.... Tro inte att jag kommer vara rejält jävla övertrött och dryg varje dag då=) Men man borde ju vänja sig efter ett tag... typ som med mat, man vänjer magen äta vid en spec tid och alltid då blir hungrig då...eller så har man ingen tid och blir hungrig till och från men går bra en då.... bästa exempel.

nej, snabba på  var det. och sedan hem o göra sig ordning för kvällen! Varma kläder för vi ska sitta ute?! Jo tjena!! Ja ska ha de kläder jag tänkt =) Ja vet i bland är jag som fem men vad gör det efter några öl,  är ju trotts allt en långärmad jag ska ha :D


Det pirrar i magen och...

jag ler....och det är hemligt. :) Men jag gillar det ...


Elin och Mange bräck det här ni ;) (mitten blir lite långt spola till ca fyra för se bruden;)...)

tack för i dag...

Jag: Fyfan vilken tur att jag inte är full nu!
Tess o Lisa: -Jahaaa!
Tess: Klockan är ju bara tre på efter middagen.
Min irritation var hög så tidpunkten vad ju inte det som hade förväntas komma=)Samtal fortsätter.....
Tess: jobbigt om man skulle hitta någon i norge när ja ska hem.
Lisa: carro kommer hitta en rik norrman
Jag: Nej! en ute liggare!......?!?!?!why?!?!

Fråga inte hur ja en kom på att gå från en rik norrman till en uteliggare. Nej för fan ska inte ha en kille som lever på mig igen. NEVER EVER!!!!!!!!! Det är den största tabben jag gjort i mitt liv hit tills kan jag lova.Man ska leva på varandra eller jag mer på han;)  (nypa salt var det va?!)

Tack Tess o lisa för ät stunden även samme som blev barn för en stund och la allt i min mat.. Och tack tess för resten av dagen=)

I morgon fest. Längtar! Såg just att lisa o karl ska komma oxå! Ohhooo:D

http://walkofshame.blogg.no/

http://walkofshame.blogg.no/

till er som vill lära er lite norska.haha.tack för tipset sofie!

Explodera...

ville jag göra i morse när jag kom hem! verkligen. fick mess i går kväll om att jag var sur på en människa..hade tydligen någon annan berättat för den?! Vilket var rätt frustrerande då jag inte ens är sur på personen i fråga?! varför skulle jag i hela friden vara det för..(och nu senare på dagen visa det sig att det bara var nå jävla tönt sak.som personen i fråga bara tolkat..!!..)....  och sen var jag otroligt jävla trött på tafatta människor! GHA dom är verkligen inget för mig!!!! och tyvärr finns det otroligt jävla många av dom... Sedan på köpet fick jag ont i handleden i natt då jag lyfte upp en som ramlat från golvet. För ni vet, man är ju alltid stark;) Det har i allafall släppt nu så bara ut och ta nya tag i kväll=)

En natt kvar sen är det helg igen. I helgen blir det : följa med mamma på stan då ja vaknat. vet ej vad de va vi skulle göra?!minns ej. Men sedan ska ja träffa tess!! det var evigheter sedan!!=/ men i mån=D .. ska oxå boka biljetter till Jessica. Lördagen kommer jag hamna hos Erika som fyllt 18. ska dit och gratta henne ordentligt=) söndagen ?!bakis?! fixa och trixa...

ohoo jag fyller på en helg i år, det ni, så ni kan ju låta bli planera in då för då kommer de bli bjudning till Oslo;D

Nu ska jag gå och fixa natt maten....mixad frukt, smoothie....och fill.... frukt kanske?!

Veronika och Dennis!ha en jätte trevlig resa till new  york=D Och att flygresan går bra med nelly!Ses när du kommer hem=D


tisdag...

Bröllopet var toppen.Elin vacker som få som ni såg på nedanstående bilder. Mange var inte så pjåkig han heller! .ler. Festen var skit kul. Roligare en på väldigt länge. fyattans kan man spola tillbaka tiden??!


Klockan ringde 04.45 i morse. Rena rama mordet!!! Var på Åhléns för inventering 05.50. Sedan var det bara att pipa på.. Vid en tolv förflytta jag mig hemåt för äta och sedan tandläkaren. Aj Aj Aj Aj! Så jävla ont så tårarna flöda. Hur fan kan man få så ont i truten. Oki ibland går till och med det över min höga smärttröskel. Så nu är jag öm i käften och är glad att jag inte är rädd för tandläkaren trotts mindre roligare besöket. Bara ta nya tag tills nästa gång.. jippi...


I morgon blir det fika med Elin på förmiddagen, sedan ska jag ut och jobba natten. Även torsdag natt. Ska bli roligt. Hoppas det blir en lugn natt "peppar peppar ta i trä"


Förövrigt händer det inte så mycket. Allt rullar på, jag är super rastlös då jag inte jobbar. Svårt att koppla av och ta vara på lediga tiden... Hoppas allt är bra med er och ett litet extra leende till emma som också kommer komma till norge;) då gumman ska vi ha mys kvälla och känna på utelivet! =D


Kram hej hå!

Du är bäst!♥


Elin och Magnus 090815 ♥





torsdag,fredag,lördag.

Sitter och väntar in klockan ska bli 7-8 för att få ringa Emma om lägenheten i Oslo, hon pratade med mäklaren i går och skulle höra från han/hon i dag. Det ska nog inte vara några problem men kan ju erkänna att jag är lite små pirrig och nervös. Om de går som hon/vi vill kommer vi få lägenheten den 14 sep, men flytta in helgen där på. Pga att då är Roger så snäll och kör oss dit och där med får ju jag med mig mer kläder skor osv. ler.... nejdå!;) Det viktigaste är tv:en då vi får skjus, kläder och skit kan jag släpa på en buss/tåg.=D


Prata just med Alva på telefonen. Fyfan blev helt pirrig i ♥:a ska träffa henne i morgon på jobbet för få mina ballisar som jag glömde i början av sommaren. oo här är vi snabba! =) Ska gå på stan efter det, med Lisa Sofie och Erika, kommer bli skoj och spendera dagen med dom och sedan åka hem till Elin för att spendera kvällen och natten med henne.


Det är snart dags nu. På lördag blir Elin fru. =) I dag var vi ut och titta i kyrkan och kollade vart vi skulle stå och så. Pirrigt. Mange är så jävla söt. Skulle kunna skratta ihjäl mig =)


Har även vart ut till Magnus mormor och morfar, så jävla goda bullar! Fattar icke. Nu lär jag tjata lite på mamma så hon kan baka lite innan jag åker=)


Nu ska jag krypa ner i ett bad. Ha ansiktsmask och lyssna på musik. Bara njuta och börja fixa mig in för lördagen, ni vet raka benen noppa ögonbryn osv..=D


Ha en bra kväll! Och en bra morgon dag. Blir nog lite torka här nu tills söndag.


Kramar

Carroline



12 aug...

I dag har vi vart och ätit på Kingen. Mamma mormor och Niklas.


Sedan blev donken med Lisa en snabbis för sedan vara hundvackt med Sofie några timmar och även bilrejs vid sopgrejen...Oki jag erkänner, jag kan lite om bilar;)


Avrundar här i dag. Trött. Ni får sova så gott och hoppas ni haft en bra dag!
kramar
//Carroline

"Det känns fel och se han på våran balle..."

Ligger nu I sängen, klockan är 22.45. I dag har allt bara rullat på. Var ner på stan vid lunch träffa Sofie Erika och Emma alltid lika trevligt =) Sedan kom Elin, vi leta efter underkläder till bröllopet. Ni vet snygga från topp till tå;) hmmf, lär ha nått som inte syns igenom klänningen.. Det är nära nu! Oj så nära=) Vackra jävla människan I klänningen då! Älskar verkligen na så mycket. Satt I soffan o prata minnen och killar, konstatera även att vi aldrig skulle kunna bo I hopp för då skulle vi se ut som bollar. Ler. Vi åt godis och chilinötter och dela på en öl. Mmm. Oja! Gott! Öl är äckligt gott... Nu ska jag prata lite med människorna på msn, sedan sova I tid. I morgon blir det att gå ner på stan med mormor, banken och fixa till kontonummer till Norge även hjälpa henne på apoteket osv... och sedan äta på kingen med mamma mormor o Niklas. MYS! Naj natti och krami!

Under sommaren har jag left med myggspray allt för slippa myggbett till Elins bröllop då jag ska ha bara ben. Lyckats bra tills i helgen. Blåmärken?! vart de kom från...hmm inte en aning!! (jag gillar inte mygg, jag lovar
Bara le och se glad ut!? .ler. Riktiga sommar ben=D för en fem åring!


Sofie du kommer få stå ut med mig strosar runt i mina underbatr söta underkläder =D

Det är inte värt att hata någon, det kräver mer energi än att älska...

Han får mig vilja sparka och slå, få han att förstå..


Det är inte värt att hata någon, det kräver mer energi än att älska...


Lördag kväll...

Tröttnat lite på att blogga. Mm lite.dådå. kanske är det för livet känns fullt upp just nu.. och det både händer massor samtidigt som igenting. Setat ute och letat efter en sak till en människa. Kan inte nämna som att det ska bli en överraskning då min lön faller in på kontot. Är det tänkt i alla fall.. under mitt letande fann jag detta:


Ett armband med hjärta och en sån där ni vet man smackar i hopp innan man spelar in film. Jag vet en jag tror skulle älska detta armband och hade jag pengar och spendera så hade hon haft det i sin brevlåda snarast.. i hennes drömmar är hon nog en Hollywood tjej.

Min helg har vart bra. Jobbat och åkt båt. Festat. Hade fest här hemma i går. Och i dag har jag sätt ut som en sombi. Skoja inte! På torsdag ska jag ringa och höra vad mäklarna sagt. Men ska nog icke vara problem. Nu när vi fått boende blev vi erbjudna ett till hos ett par grabbs. =) Men vi väljer och bo vi tre, kan nog bara vara skönt också! Man vill ju kunna skutta runt naken eller bara i underkläder! Ler. Tack och bock en då=D


Den 14 sep får vi flytta in?! Vi vet på torsdag. =)


På onsdag blir det ut och äta på kingen med mamma och mormor. Veronika ledig?!?


Ooo ja hinner träffa fler människor nu när vi åker senare. Det som jag bestämt är Stockholm en helg. jessi och lisa. Sedan oxå Veronika någon helg eller dag=D


nu ska jag krypa i säng.sovgott dröm sött





Tack för en trevlig kväll!!
kram // Carroline

lägenhet i norge...

Lägenhet i norge så gott som klar. bara godkännas av mäklaren.
Blir vi åker i september i ställer då de som bor där nu har jobb tills dess. Känns super bra det här! nu kan jag lugna mina nerver och bara vara ett tag!

Återkommer i morgon.skulle sovit för lääänge sedan..fan lite svårt och fatta...vi åker?!mmm.

natti

08.00

Tandläkaren.... =/ Gillar inte =(

Carrohalslös och Carinakvist...

Hade tänkte att inte blogga mer i dag men har nu setat här ett tag och spenderat min tid med Carina på msn och fb. Därför känner jag att jag nu vill visa er den underbara flickan som jag spenderar mina dagar på Åhléns med=)


Här har ni henne och en vacker bild hon målat på oss, ska man kalla henne stalker? Ler.nej hon är rätt söt! Carrohalslös och Carinakvist. (observera krossade hjärtat,utan hals=utan kille) Hon själv är in lindad i en akrylatvävsrulle. Och mitt huvud är nerslaget med tygrullen freja vit.


Det är sånna här underbara människor som gör ens dag och jag är lycklig till att de finns! Även över er som inte hotar med att slå mig=) kram på er sovgott.


Här har ni oss i våra jobb outfit...... Och nja i bland förstår jag inte vad hon säger=)

Tisdag i dag? Och det är ”just a page in my diary..”

Känns som en lång dag i dag, vart helt förvånad då Carina kom smygande mellan hyllorna haha, jo ja lovar det såg skit kul ut. Ska i väg och träna snart om Elin hinner komma hemåt innan sju. Hoppas för känner för ett pass, var ett tag sen nu =/ ler.  Vem ska jag tänkta på i dag då? Jag kan inte komma på någon eller något som stör mig just nu så får bli för att enbart träna då.... Hon hinner inte komma hem så blidde inte träning i dag..synd.. Ler


Blir inte någon flytt fest till helgen för ingen av oss orkar ta tag i det. =) vilket känns skönt! men blir väl till att festa en då som det ser ut nu. E vill jag kommer till Sala. Men inte jätte sugen just nu i alla fall...


I morgon var jag överlycklig över sovmorgon! Men kunde ja glömma, 08.00 tandläkaren. Ooo jippi kommer ha ont i käften hela dagen säkert. Blä o fy... och fattig kommer ja bli på köpet!


Nix nu ska ja sova =D


helgen i bilder.








mat mat mat...

Helloooo. Grymt sugen på sushi. Men tess har ätit och mamma har ätit. Och nu är det sent..


I dag har jag skrattat åt mig själv och tess i telen, herre gud.

"Nästa kille jag träffar ska jag veta att det blir någe seriöst med innan jag har sex.

Nästa kille jag träffar ska jag ha sex med.

Det ända som fattats i år har vart en riktig kärlek.

Det här året har vart skönt att vara singel.

Varför messar han inte.

Varför messar han."


Är vi någon gång överens om killar?!haha. Ta allt med en nypa salt! =D


Lotta Engberg eller vad hon heter på tv, gud vad jag inte gillar henne jävla fjolla. Och hon kranka ner på allsång, att Anders inte kunde sjunga?! Öö nej kan hon det då? Och det är ju allsång för folket inte nån jävla talangtävling där man ska se super snygg ut. Herre gud vad ja inte gillar henne efter hon sa det. Hon kan ju gå och klippa sig.. Blä och fy.


2½ men  är det så jävla roligt eller. Skulle kunna dö av skratt. Så jävla dumma och roliga...

Nej god natt upp och jobba i morgon bitti inte sovmorgon! kramar


Måndag..vist??

Sitter nu och väntar in klockan känns det som, och som alltid sitter jag o väntar fast jag vet jag har saker och göra innan jag ska åka. Då med också gör dom i sista sekunden och stressar där efter också=) bra va. Vet inte vart detta har kommit ifrån. Jag som alltid vart en grym planerar människa. Spillerill? Nooo. Ler. Var helt död i dag när ja vakna första gången så är glad att jag fick lite sovmorgon i alla fall. GAHH vad jag verkligen inte har lust med någonting. Så jävla tråkigt allt är just nu. Ler. lägga sig under täcket och sova har jag lust med. =)

Ha en bra dag!! kramar

en söndag...

Kom nyss hem från hedemora. Blev helt klart mycket senare än vad jag tänkt!! Men trevligt har det ju varit i alla fall=) så får vara värt det. I dag har jag umgåtts med mamma och Adam. Vi har vart ute hos Linda och Johan under dagen också. Paddlat kanot och grilla korv. Verkligen en slö dag. Under paddlingen svängde kanoten åt olika håll innan linda hoppade i och tog ställning=) Jag hoppade ner i mitten och bara njöt av åkturen och slog varenda jävla mygga...nästan.... Mamma och Linda fick alltså göra jobbet=D Efter kommit hem där från blev det som sagt Hedemora med sofie=D. De andra åt pizza och sedan  blev det film. Går o väntar på att de ska ringa hela tiden ,var länge sedan ja gjorde det=) vill bara veta om vi får lägenheten eller ej... väntar och väntar. Den som väntar på någe bra väntar aldrig för länge?? Eller?! ALLTID för länge .Ler...


Den här helgen har varit lite mysko. Men är för jag jobbar och allt känns verkligen som söndag då. Eller lördagen kändes så... nu jobbar jag resten av veckan ut sedan är jag klar med mina veckor på Åhléns.. =/ Sedan får vi se, ska försöka få lite jobb veckorna där på också.


Snart är det dags för Elins bröllop=) inte långt kvar nu. Kommer bli jippi! Och så kommer dom leva lyckliga i alla sina dagar! =D


God natt nu! Sovgott. Ska få in bilderna från mammas tel i morgon. Kramar

RSS 2.0