GODMORGON:D

Gårdagen bestod av Jobb, och sedan öl på ryes med Amela och Emma, träffa självklart på trevliga människor, både svenka o norska.Ryes är förövrigt ganska svenne ställe:)
Gillar det. Efter att ja kommit hem o lagt mig plingar det på port telen, var mats som kom efter konserten!!Blev sååå glad. he is the man!My man;)


Snön öser ner ute:/ i dag Blir det att få i mig någe o äta. Möta upp jannica på stan. Göra sig klar a hos henne för kvällen. Sedan blir det fest och kadiz (vet ej om de stavas så?) Är en kille inom carlings som fyller år o ska fira han där..Blir nog en kul kväll=) Vad man ska ha på sig är frågan bara!! Eller ja tror jag vet.ler. Glädjer mig såå att gå ut med jannica i kväll!tipptopp

Var en kväll ja å mats satt o prata om när ja var i stockholm, fyyy så jag saknar jessica o hanna och all tid med lisa...
SAKNAR ER!

Nu ska jag steka mig två ägg:) (hej hej ammi o mats) sedan packa ner de jag ska ha med mig.ÅÅÅ fysatan va detta kommer bli kul.. På butiken o köpa öl oxå. minde kul o släpa på men men:D

Ha en jätte bra dag!

Låt från Emmas blogg!sååå otroligt bra.(gillar dina låttips)

Vad är det här för dag.

Jo det är ingen vanlig dag för det är pappas o niklas födelsedag! hurra hurra HURRA!

Mats ringde o väckte mig för en timme sen, vart tog det vägen att ja skulle gå upp i tid och Tvätta o greja
Drömt massas sjukt i natt så inte sovit tipptopp. Var länge sen jag hade mardrömar. :)

I alla fall så är allt annars bra med mig, Fort farande trött på snön. och det har gått x antal månader:) Började bli vår här. Yes!JEANS JACKA! men nej. nästa dag då snön borde smällt bort mer så vad det till baka som förr. Och kallt igen. Näst år är det ja som lägger pengar på en vinterjacka direkt det blir kallt ute o avsätt vad andra säger=)Nu känns det absolut onödigt. Fast jag fryser. ler.

Jobbar på gör ja, är i killarnas kollektiv. umgås  massa med min käresta och ja bara är:)
Den sista april flyttar jag in i deras kollektiv:D Klart och bestämmt.. SJUKT SKÖNT! Som det säjs, de är tre killar och de är renare hos dom en oss!=/  där anledningen till att ja ikke är hemma så mye..... Ja har trött plocka efter andra.. Så nu längtar ja så sjukt till våren o flytta in till dom!!!:D
Blir att bo där augusti ut sen hitta nå eget eller i hopp med tilly eller nån:D

I dag ska ja tvätta klart , och sen möta upp mats på stan. ska lämna någon duk och åka o kolla runt lite, ja må köpa vantar!:D
Prata nyss med pappa, saknar sååå. Blir bra å komma hem till familjen en sväng i påsk. A just ja ja kommer hem i påsk!:D 1-5 :te......

Då ska ja bada i linda o johans badtunna!!OHOOO. För då borde den vara klar:D?!

Nu är första tvätten klar o jag borde ha duchat:D hejhopp

veckan

Onsdag. Hemma för en stund. Ska snart i väg o jobba. Jobbade i går, var verkligen helt dött i butiken! Så himlarns trist men jag fick där mot mycket gjort. Har fått börja gjort lite pappers arbete också :D kanske inte låter jätte kul, men är det. 
Killarnas inflyttnings fest i helgen var göj. Massa folk.

 I veckan blir det att jobba varje dag! :D happy.  morgon blir det förmiddag och en tur på stan med emma då jag slutat. Längtar=)

Fredan blir det att jobba kvällen, sedan ska mats bjuda mig på middag när ja kommer hem från jobb:D

Lördag blir det jobba, o sedan lugn helg.

Just för tillfälle håller jag på o får krupp, städa för någon dag sedan o det ser grisigt ut redan nu! Disk står ut placerat i köket, bordet är inte avtorkat, filtarna ligger i hoppknölade i soffan… Fyyyfasen så ja längtar efter att bo själv, eller någon som är lite lik en själv o vill ha lite fint omkring sig.

Blä o fy
Så nu ha ja spytt ur mig lite galla, berätta lite om min vecka och ska nu ta en duch hänga tvätt sminka på mig en feja och sedan ta mig ner på byn o ta bussen till vinterbro..

Hoppas ni har de bra!klem


helloo

Det blev inte o turista runt i dag, fixa massa annat. Sitter nu o väntat på emma, o mats ska komma in en sväng. Tipptopp låt! I morgon blir de sååå göj jobba o sedan fest:Dkram

lovat för mye?

Ler, ja har just satt mig vid datorn för att skriva ett litet kort inlägg. ska snart möta upp mats o följa han hem...

Mäklaren var som sagt här i dag, kändes så bra att han var så trevlig! ska mejla han i morgon med mer uppgifter o så. kanon!allt kommer lösa sig tipptopp. de som är drygt är att depon vi ska ha när vi flyttar ut kommer vi inte få förren lägenheten skrivs av från hon som har första hands kontraktet. en månad senare!SURT! tycker hon borde ha kollat upp det innan kontraktet skrevs. igentligen så har vi rätt o få pengarna tillbaka från henne då vi flyttar ut. Men de känns bättre om vi får det direkt från mäklaren..Men allt löser sig ju:D Emma som har lägenheten kommer snart hit, kul å träffa henne in real:D

I morgon kommer Emma!!=D happy, blir göj. Så ska hon med på killarnas inflyttnings fest. kommer bli sååå kul! Hon ska vara här nån dag o söka jobb. Ja hoppas hon flyttar sig tillbaka till norge:)

Förövrigt rullar allt på. jobbar inte lika mycket som innan jul tyvärr. Men har säkert nämt att ja börjat ute i vinterbro nu oxå. Ska vara på stora butiken på ski till helgen, hade igentligen ett pass på "min" butik man de behövde folk uppe o maylen hade nog inge mot o få ta min tid oxå=D

Det har vart lite jobbiga dagar nu, vart på smått lessamt humör och inte orkat med o göra saker. var lite jobbigt å lämna familjen den här gången. hade det så underbart bra hemma när mats var med. kul och träffa kicki oxå! länge sen..Se bilder på nelly och prata massa, längtar till hon fyller i sommar=)

Skulle vela hunnit med så mycket mer hemma, men ja tror ikke att ja kunde löst det bättre en så den här gången:) Så kul o träffa alla o även visa mats hur ja bor o vilka vänner ja har hemma.
han blev dock besviken över carlings. vilket ja förstår!!det är så annat här o i sverige. sjukt!har inte tänkt på det innan.. vi har ju fan inte jeans i sv...En dag ska ja flytta hem till sv o bli butikschef o få en super butik;D

nu är ja sjukt sugen på choklad!!!
och ska göra mig klar.ni fick inga bilder i dag:) ta lite mån då kanske:Dkanske ska leka turist i oslo i morgon!?!?!=D kanske! ler.

ha de bra nu!kramar i massor

Ta vara på de som gör dig glad<3

thi, oki...håll i er;) kärestan min är killen i mitten=D


godmorgon

Nu blir det att möta upp love för att gå på nudie butiken, sedan hem till han och äta våffler :) Mäklaren var just här, toppen trevlig fyr! =D kom på att jag glömte berätta en sak ,men förövrigt fick ja med allt:D ohoo.
Vet ni! ni ska få er en upp datering till kvällen. har en fri dag så ska ta mig tid o skriva lite. försöka få in lite kort kanske?! hmm.. Jaja vi får se ska inte lova för mycket=) ha en bra dag nu.Seee you!

det är kallt. kallare här en i oslo.varför har jag klagat för?=)

det är bara klaga lite till då=) Nej då, längtar till att åka tillbaka! Underbart:)
Kommer bli själv i lägenheten i mars sofie ska flytta hem. Ska bli härligt och rå sig själv samtidigt väldigt tomt! Blev bara lite stressad nu då det är saker som måste fixas innan hon flyttar och allt..  Kanske inte någe ja kände för att ja ville känna nu när jag är hemma för att verkligen koppla av. Men men.... Allt löser sig som ja brukar säga!;D

I dag har jag vart på stan, sprungit på nicko alltid lika glad :) Fikat med ullis och carina, vart till borlänge med lisa och emma för att lisa skulle ta hål i läppen. Sedan blev det MAX. loove it. men nu räcker det verkligen med mcdonalds max o burgerking. noooo more.. inte på länge i allafall=) Min mage gör ont sen ja kom hem:) ätit mer en på länge!

Pratat med mats massa sååå skönt att höra hans röst. länge sedan man längtade så mycket efter att bara höra en människa. och jag är verkligen kär upp över öronen! he is pööörfekt! En dag mindre tills han kommer=)

I morgon blir det att stå upp kvart över sex. Sedan kör vi till arlanda kl sju. =)Niklas kommer i morgon!! Längtar så otroligt. ska bli så kul å se han. brun långhårig ooo han kommer va snygg:D I morgon blir det nog bara hemma dag. Man vill göra så mycket när man väl är hemma så man nestan har mer stress än i oslo. Träffa alla hinna runt till alla göra allt. Men i mån blir det arlanda ta det lugnt fixa lite hemma o sedan är det tooorsdag:D


nu ska ja krypa i säng o hoppas på att kunna sova trotts att jag nyss vaknat efter tre timmars sömn.
sovgott!kramar

trälig bussresa

Den är väl allt för trälig :) Så sjukt seg och blir inte bättre av att man åker i från kylan till enu mera kyla=) Borde vara i karlskoga snart. Större delen av resan har snart gått och fått sovit en heldel.

Sakna redan mats efter att satt ner arselet på bussen och knappt kommit utanför norge!TOPPEN! ler. nej men känns super bra :) Mats är nu frästen min käresta sen en vecka tillbaka:) Hur det gick till? Det undrar jag med efter som han både tog min mat och söp ner mig första gången vi sågs. :)

Var ut med tilly i lördags, Vi hamna hos Jannica och tess på inflyttnings fest!sjukt roligt, och en otrolig lägenhet!! Var massaa människor och trevligt!

Så nu är jag på väg hem, är i karlskoga så ska ta o lägga ner datorn innan vi kommer till örebro. då får ja nog någon bredvid mig och blir sååå trångt. Lisa möter upp mig i v-rås! :Dlängtar!!!!!
På torsdag kommer mats:D så blir det borlänge och träffa tess på fredag. längtar!

Veckan kommer gå så fort. och så är man snart tillbaka i norge igen. hoppas allt slask är borta då...
:) ha de bra

RSS 2.0