målat klart

nästan:D ska flytta gaderoben efter hemresan o måla där oxå. kunde ej flytta den själv i dag så målade rund:Dhaha. såå fult. sen kolla ja in i andres rum, där var de två olika färger på väggarna, han konstatera att tjejen som bodde där innan var lika smart som jag:)ler.

allt känns mye bättre nu. känner att ja börjar komma i ordning, pratat med veronika i dag o känner hur skönt de verkligen ska bli o komma hem. ska försöka fylla på telen så ja kan ringa lite fler som inte bor i avesta oxå:)

hann även med en till sak i dag som ja ikke kan säga här,men de kändes bra;)

akke brygge är såååå otroligt fint. det är en "fristad" här känns det som....tror ja tycker det för de på minner om hösten här då ja å tess satt där i sista höst solen... sen kom vinters helvete:)

nu har ja i allfall skruvat i hopp hyllan. host. ursäkta men ikea möbler är inte de bästa. alltid någe som blir halvdant. fick inte i en skruv hålet var förstort...haha.mongo. men men billigt o helt oki =) valde en ljus färg för ja skulle matcha skåpet.hahaha men de blev fel en då. men men =) blir fint med ljust nu till våren o allt. den matchar spegeln i alla fall då:)

Längtar nu till lördag, utgång i borlänge med tess o carro!! hoppas ida följer med oxå o gärna andra med:)såå kul.

oki, varför sluta ja lyssna på green day. inte för ja lyssnat på de massor men men. och fyfan älskar låten nedan!!!! Ha på högt lyssna njut.

nu ska jag ta och sova. i morgon ska ja åka en 20 min senare till jobbet. var i så god tid i dag så att jag fick sitta på oslo s i en halvtimme:) ler. i know im best;D eller bara ute i god tid.
sovgott dröm sött:) i morgon får ni uppdatering från bussen innan ja somnar för att vakna upp i västeråssss.

kram på er

"Efter regn kommer solsken" :)


nytt hem.

Efter att vaknat upp hos s har dagen flytit på, har vart till tilly o hämta saker. hämtat de sista sakerna ur lägenheten, och fått otrolig hjälp av fredrik! sara var på jobb så hennes pojkvän skulle hjälpa mig flytta de sista sakerna. blev en hel dag med honom. flyttade sakerna köpt färg allt på ikea. O han hjälpte mig sätta upp lampan:D så nu har ja målat en del av rummet. orkar inte mer nu ska krypa ner o sova. upp o jobba i morgon. träffa lollo o sedan fixa de sista på rummet. Onsdagen blir jobb igen, sedan hem o packa för påsken. in till sara o fredrik och spendera tiden där tills bussen går:)
Sedan heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.
Skriver mer i mån. kramar


JA LÄNGTAR HEM!!!!!!!!!!!!!!

Snart är lägenheten helt ur städad. fyfan. trött lässs till tusen.skulle kunna skjuta någon.
tur att emma var här idag när ja kom hem. annars hade ja nog slagit huvudet i väggen eller nått.

inga barn gjorda här vid datorn inte. längtar bara hem så otroligt mycket. efter alla er där hemma. ja trodde ikke ja skulle längta hem så otroligt! aldirg. längtar så till folk som känner en. längtar till allt. som inte finns här. 

" finns det fler en två exenplar? "

snart hemma snart hemma.
i morgon blir de att fixa o trixa:)

för mycket

Hittade fråge grej på mys blogg. tänkte ta mig ann den för att tänka på konkreta frågor o slippa tänka själv nu i kväll när ja skriver blogg. ja trodde att jag hade fått alla jobbiga saker mot mig men de värkar inte ta slut...ni ser, bara det att de inte går att ta bort fet text.:) i am happy!!!!


1. Hur ser din drömtjej/kille ut? Han ska ha glittnarnde ögon, ett leende som får mig att le. inte ful? (JAAA jag är sååå ytlig!?NOT) gärna längre en mig,som kortast en cm längre:) ha en stil!!!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? jo ja har väl det
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Helle, en arbetskamrat.
4. Hur lång är du? 166  cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? ja mins ikke, länge sedan ja såg på film.Garanterat en tjejfilm i allafall:D
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: 250 kr in på ditt konti från skolmåltiderna:)
7. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta till 1000<3
8. När såg du senast din mamma? oj, när jag var hemma sist? för länge sen.. 
9. Vilken är din favoritplats? första tanken: klipporna hos ammi och mats. hemma hos mamma och pappa eller vart som helst i världen där det är varmt, soligt eller enbart vackert med någon jag tycker om.
10. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Tio år? 34. :/ ler:) Då tror jag att jag smider planer med kärleken. Just nu skulle jag säga reser och bara är lycklig.Har ett chefs jobb och kickar sååå asss!!
11. Hur stor är din säng? inte en aning.tillrekligt stor för att inte kunna värma upp hela:)
12. Vad sover du i? trosor. när det är kallt? allt som behövs!
13. Var har du bott/bor? Avesta, Leksand:(stockholm örebro) nu oslo
14. Tycker du om kaffe? nej nu och alltid
15. Vad dricker du helst till frukost? Oboy mjölk eller juice.
16. Kan du spela poker? Ja, de kan alla.men de kanske ikke går så bra:Dsist ja spela vann ja över killarna, alltså år sen. :)
17. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? nej.
18. Vill du ha barn? Ja självklart en dag.
19. Föredrar du havet eller en bassäng? havet självklart
20. Vad spenderar du helst pengar på? det som får mig att må bra, kläder, människor ja tycker om.
21. Vem är den roligaste människan du känner? Mig själv, är så jälva kul
22. Vad har du för ringsignal? sigur ros - gobbledigook
23. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en pepparkaks hjärtan från sverige.
24. Vilken var den senaste boken du läste? Minns ikke, senaste boken jag kollade i var Disel
25. Har du haft sex under de senaste två månaderna? ja
26. Dansar du i bilen? ja dansar direkt det är bra musik och ja får sprall i kroppen
27. Har du någon piercing? ja navel och öron
28. Har du någon tatuering? nix
29. Gillar du någon just nu? ja..
30. Röka eller snusa? röka går helt bort. sååå äkligt.
31. Har du pojkvän/flickvän? nej
32. Vad ska du göra ikväll? försöka packa för flytt, kolla på tv och sova för att vara pigg i morgon
33. Har du några syskon? Världens bästa storasyster och lille bror.

Så där nu har ja svara på alla frågor fick ni höra lite nya saker oxå:). paradise hotell nu godnattkram.


whyyyy

  jubelidiot

Train - Hey Soul Sister




12.03

börja jag skriva inlägget.
Och sitter ännu kvar och inte fått i hopp ett drit. Jag längtar så hem till elin just nu. och känner mig otroligt långt bort!! Elin är en av de människorna jag alltid skulle vilja ha i min väska:) oki psyko!!:D Får köpa mig en jävligt snygg och dyrväska att ha dig i heltenkelt:) Guuuu så ja saknar dig .. <3

Inte långt kvar nu till ja far hem, och den här veckan kommer gå så fort?! ja vet ikke själv hur ja ska hinna med o flytta. må kolla upp om ikea har hem körning här. Ohooo ja ska få ett nytt hem för ett tag fram över:D ja ska få ett helt eget rum. ler. låter som en femåring som just slutar dela rum med syskon.eller ja,hade ju hellre delat med linda eller niklas en som de vart nu. ler. Nu har ja i allafall fattat vad usb som ja fick till mobilen är till för:D så kanske bilder då?!=D ohhooo hoppa upp o ned av lycka.

Ska försöka få niklas fixa bloggen den här gången jag kommer hem. iställe för att fixa en ny. har i huvudet hur ja vill de ska se ut:)får se om han kan fixa det.

Jag har en sån otrolig lätt kännsla efter ja pratat med dig elin. På nå sätt kanske allt är meningen.

Har ni nån gång kännt att ni inte unnar en människa någon lycka överhuvud taget?
Det gör jag nu. så otroligt mye.

Tipp topp.
klä sig och på jobb då!


Den bästa kommentaren i dag:
"intelligenta människor manipulerar man. idioter slår man"

fattar inte vart vissa får allt i från:)Men ja liker det väldigt gott:D


ha en fin dag. kram banan

när allting suddas ut...

vet inte vart jag ska börja. hänt massa o ingenting. jobbar på som vanligt. tråkiga saker händer. och just nu faller tårarna verkligen mer en vanligt. jag längtar hem till familjen. som i alla mina andra inlägg nu på slutet.

jobbat i dag. sedan vart hos kamils kompis o ätit mat men han o tilly. Så sjukt hyggliga människor. nu ska ja försöka sova. ska upp kl 0700 i morgon. rörmokaren kommer o ska fixa under bänken.

ja flyttar inte in hos killarna om ca en vecka, utan till andres i stället. ja tror det blir jätte bra=)

Var på Alice i underlandet i går. 3D. tycker den var jätte bra. kanske för att ja itne hade några förväntningar alls. andra som haft det har blitt lite besvikna verkar de som...Super kul med bio i allafall.

nu ska ja sov. uppdaterar i morgon en sväng kanske. o sedan efter helgen, i helgen blir de jannicas fördelsedags fest. sedan hoffmaistro på söndag!!! :D

"jag vet inte varför, men jag vet vem jag är"

en ledig söndag

kom just hem, vart på marknaden med jhonny o mats. Gått runt lite på lukka. Kom hem till en nystädad lägenhet

Emma gick just på bio med w. sedan skulle hon ta sig hem tror ja. Ja ska ta mig lite ris o steka på drysta grönsaker. blir jamm jamm.

Ringa till mäklaren igen på måndag o se om spisen går å ordna fort. svårt när man inte kan göra någon mat.

Nu till veckan blir det att jobba. Ida är fortfarande i usa så får ta hennes pass. bra för mig:) det är värdelöst o jobba enstaka dagar får lixom inte samma taggning. jag lär  få mer jobb snart, annars vet ja ikke hur långt detta kommer hålla. jag tycker dt är så kul nu när jag får jobba hos mats mycket och innan jul då ja fick jobba var dag. underbart... så kul när man känner att man bara kan bli bättre o bättre och fagtiskt får höra att man gör det bra:)

nu ska jag ta mig en dusch och sätta på en tvätt maskin. får se vad som sker efter det.
just nu längtar ja hem så sjukt mye! vet inte riktigt vad ja ska ta mig till... (själklart inte hem till avesta men hem till vänner o familj.)skulle vilja ha er här:D Oslo är så mycket bättre!

hejhopp

lördag

och fortfarande seg efter festen på disel. Det var super kul i torsdags. blev hämtad av gänget på jobbet for hem till killarna för lämna bil. och sedan vidare med buss till nydalen. Visades nya kollektion och vi fick leka och dricka öl och grogg. En bra kväll, fortsatte ut på fisk o vilt. där blev de gratis shot och öl. Och sedan kom min undebara mats o tog med mig hem:D inte lika kul för han som för mig kanske!
ler.

nu har ja just kommit från jobbet. emma lagar mat så det svider i ögonen på mig=) steker lök. ska duscha o göra mig klar för kvällen. ska till tony, han ska flytta så en liten flytt fest. men ska IKKE dricka en droppe.:)
Men först, sofie ska flytta hem. så säga hejdå till henne. och sedan möta upp mats.

hoppas ni har de bra där hemma.
kramar


(Lite bilder på tilly sen hon var utomlands. (till mamma) ..)

en dag till

på jobb.
 jag orkar ej skriva nå spec. jobbar på och hoppas på att snön ska vara borta . Tilly är hem kommen:D
sååå kul.

Vill bara säga hej till er alla!
Saknar familjen.
Veronika kommer du hem till påsk?
Fest i borlänge lördagen vid påsk?Lisa med?

DISEL FEST PÅ TORSDAG!!!GLÄDJER MIG SJUKT!!!!!!!

Kramar
sköt om er!


Godmorgon!

Det är sol! fåglarna kvittrar och snön smällter!!Synd att ja ej får igång så att ja kan skicka över bilderna från telen till datorn. själv tycker ja bloggen blir skit tråkig utan bilder. Jaja, låg kvar i mats säng länge i dag efter han dratt. var nog kvar till en halv två. :/ Men såå skönt. nu känns de verkligen som all feber är borta:) bara täppt näsa o visky röst kvar! love it!!not.

Men det är sol.ska spida på lite byta kläder o fixa till mig o dra ner på stan. Ledig dag. nu fram över i mars ska ja få jobba var dag hos mats i vinterbro o ha kvar min fasta tisdag i ski. Dan sa nåå som glädje mig så i går:Dmen säger ikke.ler.
Men ska bli otroligt kul att jobba så mye och vara i vinter bro o ski o kanske någe på stora ski om tiden räcker till?
ohooo. ja kommer aldrig klara av att gå å bli gammal  o inte jobba?!.ler. eller försig då har man klämt ut ett par ungar och gjort massa ting så då kanske man gör de med ro:) Får skaffa sig en hobby:) (hmm som vad då,korsord?)

Nästa vecka kommer tilly hem:DOHooooo! sååå härligt:) kommer träffa henne var dag oxå:)
händer mycket nu. och pengarna drar.bbbbbbbrrr. varför kan man inte vara helt ekonomiskt oberoend. eller bara ha"pappas kort" ;)

Längtar till påsk. mats påpeka i  går att det var en månad kvar då ja sa SNART SKA JA HEM! :)

ja inte kommer ja ut i solen av att sitta här! kramar på er.

måndag

Heeelloooo!

Kom just hem från mats, hade hoppats på att sofie skulle vara hemma o gå ner med mig på stan men ikke.
Jobbar,både hon o emma. så ska dra mig ner snart.

Kollade i almenakan tidigare, e inte långt kvar tills jag bär av hem en sväng, och absolut inte långt tills dom kommer hit i maj! OCH DET  INNEBÄR att det inte är långt kvar till SOL!!!VÄRME!! :D

Var på stan o kika lite med jannica innan vi skulle ut i lördags. Ja har bara convers och ett par till skor här, så ja kände att ja behövde några lite finnare att gå ut i o även ha till vardags. Hitta de jag ville ha för 349 vad salg på de. hitta även ett par till för samma pris. Tänkte att ja köper de o kollar lite hemma o sedan kan ja lämna tillbaka om ja har rå ångest för att ja köpt två par skor när ja verkligen inte har råd. MEEEN . i kassan blev det 198 kr. 99 kr styck!:D såååå jälva härligt!:D Jannica skaffa sig tre par skor:)

Kul att skorna kosta runt 500 innan, var bara just den dinsko som hade de på salg.:D ska gå ner o kolla efter ett par stövlar. vet ikke,har hittat ett par men de e över knänna höga.vet ej om ja gillar det eller ej.super fint på andra.men sig själv?? behöver ett par stövlar men har aldrig tagit mig råd. känner inte att ja vill lägga 700 på dinsko stövlar.men 400 oki:)

nu är jag super hungrig. men har ej så mye hemma o äta.Må handla mat till veckan. Trist. ler.

Har setat o petat rent min dator med nål. hihi, oki kanske inte så bra men ja tog risken:D

ge mig vår så alla går så där snyggt klädda!!!!!!

inge vättigt som kom ut ur min trut i dag:DHa de toppen.kleeem.

RSS 2.0