mys gos läppar brudklänning blåsor v-rås träning osv.

Efter att legat i en famn i sala i få timmar känns livet genast mycket lättare och mina hjärtslag har kommit ner på en normal nivå igen. Det är konstigt hur man kan slappna av på vissa ställen och andra får en att vilja kväva hjärtat för några sekunder.


Men tanken på att lägga pengar på mobil? nja.

Tanken på att ja ska till Stockholm på onsdag?! jaaa!! =D och även kolla brudklänning med Elin. Nu drar det igång.


Efter onsdag ska jag börja kolla runt på vad planerna blir efter sommaren. Och till helgen som kommer är det inplanerat v-rås till Alva. Blir super kul! Ska bli najs och se Elin igen också.


Min blåsa i munnen har inte försvunnit en. den gör apont. Men får vara glad att den inte är som m.is hade haft förut verkligen hela underläppen. Då skulle jag nog gråtit ihjäl mig=)


Kul att träffa vännerna i Lördags! Massa skoj. Och fan vad det är kul och dansa! I veckan ska jag även kolla upp tränings pass. Så det får dra igång snart=)


Sovgott kram


fan vad trök...

Det känns som det är söndag och att Alva snart ska komma och hämta mig. Men icke, eller ja det är söndag. Men inte tillbaka till Leksand. Skönt! När min kropp förstår det och inte går in i stress så blir det ännu skönare.


Gårdagen. Började här ett gäng på nio. Bara tjejer självklart=) Sedan gick vi ner på stan. Och in på området. Avesta? Oki det var sista gången jag går ut på karnevalen kan jag lova.


Just nu har jag en eeenoorm irritation i kroppen, min mobil är död. Jag har väntat länge att den ska dö, men nu!? jag har inte råd. Så det är drygt!

Lite små less på det mesta just nu (just i dag). kan min stress ur kroppen försvinna.


Nej. Ut i solen och lägga sig och få lite färg kanske.


Ni når mig på mitt hem nr. (skriv så får ni det)

Kram hej hopp.

Deko 07-09

Grattis till oss!!
Vi klara det mer än galant!

Examen...

Eexamen, Fredagen den 29 maj. Känns härligt!

Dagen firade jag ..... Med att sova i soffan från fem till midnatt då jag böt plats till sängen=) vilket jag är väldigt nöjd med.(pga av slitiga veckor med ex-jobb och slutfest är kroppen och huvudet trött) Ler. Så i dag blir det att fira med Min ena moster och hennes man, min familj (linda tar också examen=)...) och även vänner. Det är karneval i avesta så vi ska väl pallra oss ner på den.


Jag är så otroligt nöjd med mina två år i leksand.

Jag har lärt mig mycket om mig själv, hur jag är jag.

Jag har lärt mig att inte ta allt lika hårt, eller lägga energi på irriterande personer som ja inte får ut nått av själv. =)

Även att jag har fått ett namn på en av mina rädslor, socialfobi vilket leder till panik. Tack och bock! har vart till en av de största hjälperna för mig.

Jag har insätt att den tråkigaste och utdragna läraren som får mig att somna är den bästa.

Jag har lärt mig min syn på dekoratörs yrke. Är det det jag vill bli?! Haha.ler. Redan i dag är jag inne på vad som ska bli nästa steg. Men börjar med sommaren här hemma i avesta sen får vi se vad jag och tess bestämmer oss för.

Jag har inte lärt mig men jag har fått något? Jag har fått otroliga vänner och en del av de kommer  vara med väldigt länge, andra har jag fått haft en otroligt rolig tid med!


Oki , kort och gott, jag har nu fått en titel efter utbildning, nu är jag: Caroline Lundqvist Dekoratör/kommunikatör. Och singel! (var tvungen och skriva ordet singel, tycker ordet är rätt fuut (fult) och undviker både säga och skriva det)
Men DET BJUDER JAG PÅ!


NU SKA VI FIRA!

Ha det bra!

Och tack alla "2årsLeksingar" För den här tiden!


hjärtklappning...

Just nu vill jag bara börja gråta.. Allt har gått fel med power point, och börjat i movie maker nu i ställe. Men jag förstår inte hur man kortar ner tiden. Min dag? Nja.

Sms: Jag förtjänar inte dig...

Vad säger man nehe?! Hur tänker du då, efter som jag själv inte tänkt tanken.

Folk säger jag tänker mycket, men varför förstår jag då inte alls när andra tänker och säger de i ord? För just nu för tiden tänker jag nog inte så mycket som har med det motsatta könet att göra. Förövrigt, aa jag tänker massa.


Ett erkännande från en kille: Ja vi tror att ni tjejer är kära i oss om ni träffar oss mer en tre gånger
och pratar i telen samt sms.


aaa och jag tror jag är gud

Good lord. Vad jag är trött vad tänkte ja när jag började baka?..oo.39 ?

Ska gå och rulla lite bollar nu och stoppa i lite dumle.

Kyss och hej. Och jag är inte kär. Och jag är inte ett dugg bitter på datorer!?


Ja vill ligga i famnen!!!!


God natt=D


Snart slut?....

Ännu sitter jag och glor i datorn. Ska nog ta en dusch och fixa till mitt hår innan jag pluggar vidare. Har ju trotts allt till kl 23.30 på mig att öva för att sedan öva vidare på scenen.  Sitter och lyssnar på Beyonce.
Vet ej den är inte mesta peppen just nu. Men den är fin=)

Jessicas bildspel fick mig att le men tårar kommer det bli..='''''')

Och min längtan hem har börjat blivit en ångest att snart åker vi alla åt olika håll. Självklart kommer man hålla kontakten med vissa och vissa inte.. Brr jag hatar sånt här. För oftast (oftast! inta alltid,säg det blir annrolunda nu?!) så blir det att man glider ifrån varandra då man inte bor tätt intill. Vilket känns super jobbigt då jag verkligen hatar sånt. Det finns gånger då man blir mer lessen över att förlora en vän än en kille. "Tro det eller ej men ni är inte i närheten av allt;)boys boys"..
Vetskapen att veta att man bara kan springa över till någon om man känner sig ensam. Bara det känns bra här. Trotts man längtar hem i bland/ofta nu i tvåan.
Det gick snabbare att komma till slutet en vad jag trott. Det kommer gå så snabbt den här veckan. Vi kommer knyta i hopp säcken.


Det kommer kännas mysko att fira examen med vännerna jag har hemma, då ingen här från är med. Examen när man slutar skolan är ju med någon av de vänner man gått med. Ohooo snälla inga tårar på torsdag då avslutningsfesten är! Snälla. Oki. Vatten fast maskara i helgen - Inköpes trotts enkronor i plånboken. =)


Men man får le och vara glad. För man har ju trotts allt haft två roliga år i hopp. Vist?!


Duscha var det. Och inte lyssna nå mer på Beyonce i kväll =) ler. tack och bock.

//Carroline♥


Pizza och film...

Hej på er!


Fullfart med Exjobb, full fart för alla... utom .... Mig?! Jag är nog segast på det här. Jag tycker jag planerar allt så jävla bra. Men jooo tjena. Just nu vill jag bara hemma.


Ida berättade i går vad dam bestod av. Vet ni det? Det är så jävla äckligt. Men det består mest av allt av hud. MM fatta så jävla äckligt. Och jag som avskyr att klia någon på ryggen då jag känner att det kommer fastna stora sjok under naglarna. Och nu finns hud överallt! Nu kanske jag låter astöntig men aaa, det är en av mina fobier. Ska jag klia någon på ryggen lär det vara någon jag veeeerrrklligen gillar. Eller bara bita i hopp =)


Vet ni att man bara andas med en näsborre i taget? Det skiftar varannan gång, men det är inget vi känner av. Det är då man drar in ett djupt andetag man använder sig av båda... Rätt häftigt va?!


I går hade vi mys i Stuga 25 ! Pizza efterrätt och film. Skönt och koppla bort allt för en stund=)


Nej tjena! Nu lär jag ta mig i kragen. Klippa låtar och skriva klart mitt manus.

Snart är det sluuuttt!!! Det pirrar när jag tänker på det! Fira blir det på lördagen då karnevalen är. Då vi även ska fira att elin ska gifta sig!! =D Men mest min Examen =D haha Måste erkänna att jag är så jävla stolt över mig sj. Och efter måndag kommer jag vara ännu mmerra!


Kisses!



Tanken på att packa upp?borta?...

Hej på er. Jag känner all stress här som ni kanske vet. Man önskar man bara kunde åka hem och fly undan ett tag. Prövade att prata i micken i dag. Gick bra man kan prata normal ton men ändå höras ut. Toppen ett problem borta.


Men förövrigt har min dag gått oki, känner att jag inte kan gå på nå mer tips in för redovisningen då allt gör mig mer nervös. Så jag får helt enkelt följa kbt metoden.

Sitter nu och ska öva på min engelska men lär bara skriva av mig mitt glädje tjut.


-->Eftersom jag fått jobb på Åhléns och hemtjänsten i sommar har jag inte tänkt nå mer på andra jobb som jag sökt
(-de skulle ju ha hört av sig för längesen om de var intresserade?! vist?)

Stolt av att fått förfrågan om två jobb.

I dag ringde det på telen och det var från Urban! Jepp japp japp!! Urban Outfitters! De vill att ja ska komma på intervju för sommar jobba där nästa vecka.

Men blir det bara deltid kommer jag ju behöva nått mer som att det inte kommer täcka upp en hyra..

Jaja osv.. får se hur intervjun går först och främst  och allt annat!! Önska mig lycka till.

Men vidare ut på FC (vår skolmejl) fortsatte jag. Där jag fått ett mejl ifrån En butikschef för en indiska butik i Stockholm. -Jag har några tider juni och augusti om du är intresserad?


HALLÅ OM jag är. Vad hände?! Vad hände med låg konjekturen?! Vad hände?!
Nu ska jag plugga vidare och ta till mig dagens eftermiddag.

Tack storasyster & lille bror för hjälpen i dag!

Kram på er!
//Carroline

Jag är bara fast! Lyssna och njut.

ååå pappa haj....

En del av vår natt kväll på fb! Börja med att trycka på låten, sedan filmen så de spelas samtidigt! Se och njut.

 


when the stars go blue...

Försöker vara duktig och få nått gjort. Men kommer ingen vart. Och tänker tanken - hade jag vart hemma hade jag gjort massor. Men nej, nu kan ja väl faktiskt inse det själv, att jag gör inge hemma när jag väl är det.
Då är det självklart annat som lockar.


Jag har i alla fall i dag bestämt mig för två låtar till min presentation. Det är bra. Förövrigt i dag har jag setat här vid datorn och vart i skolan på den där "öva" grejen. Var även på kbt.


kbt:n gick bra, efter att bölat från att jag slog ner arslet i stolen och in i halva mötet ungefär. För första gången på länge kände jag mej inte as töntig för att jag grät och jag började inte skratta åt mig själv. Vilket var super skönt !
men jag kan inte fatta vart paniken kommer ifrån.

Vilket stör mig, jag borde veta som att jag känner. Vist? Men nej.

 I alla fall är han super bra som vanligt, fattar inte hur han kan prata med en så man verkligen ser saker på annat sätt. Men det känns bra det är huvudsaken.


Sedan kom jag tillbaka till skolan då jag skulle fråga en av våra kära lärare en fråga. En fråga där man faktiskt kan se fler än en lösning och ge ett snällt svar. Men vissa verkar ju ha något stort problem ?!  Men jag fick det snäsigaste och kortaste fråga ställning till svar... Och tro det eller ej?! Men jag vände och gick utan att säga ett ända ord. (brukar jag inte göra. modigt av mig som alltid ska vara så snäll mot dom)

Och sedan börja tårarna rinna igen.

Vem kommer få ta mitt raseri utbrott sista dagen?

vem kommer få höra, då de säger -du har verkligen utvecklats här...

ohooo ja kan bara inte hålla mej till den kommentaren kommer.

Det är verkligen kbt som fått mig utvecklats och jag själv. Inte någon lärare som -faktiskt har sträckt ut handen....Som bara vill ta åt sig äran.. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Kan de inte göra en bok med alla deras klockrena kommentarer. Oki skolan är super om man inte har nå svårigheter med nått! Absolut. Men annars nej.
Knulla mig i arselet med en fisk tycker jag om vissa just nu.

Vet jätte moget!!!! Men det är nog så jag känner och som ja brukar säga?! Missförstå mig rätt, ta allt med en liten citronskiva och salt och kort och gott min blogg! Le och var glad. Tack och bock


I det här får man se att utbildningen är till för mig och hur jag själv kan ta mig fram i framtiden med de erfarenheter jag fått i Lior och de lärare som vart bra, och skita i dom som tar mer energi en ger.

Och det är ju bara en liten del av livet. En liten del i det stora hela.

Även att man får väl se sej själv som så jävla bra då andra är inskränkta stakare som kan sitta där och blir sura bara för dom tar allt som negative kritik i stället för att se att dom kan lära och hjälpa.


Åter till plugg.
 
Miss my mammiiii och mitt röda läppstift!!!=/

Nu har jag satt min sista potatis.

Kunde vart så men tame fan har jag nog inte gjort det!

Fredagen var jätte kul, Lördagen var jätte mysig och söndagen... STRESSSSSS och ångest.
 Hatar verkligen det här.. och fanskap.

Längtar tills i sommar, mejla med Therese och hon sa jag var välkommen och rida i sommar med.
Dom är så snälla. Längtar.


Oki nu ska man stå ut dom här två veckorna.


I morgon har jag Kbt behandling igen. Var jätte länge sen nu och det känns som man tappat en heldel... Så ska verkligen bli behövligt att träffa han.. Längtar fast det endå ska bli jobbigt.


Just nu önskar jag att jag kunde stanna tiden...och även hoppa över två veckor..

A tycker jag ska sluta läsa en del bloggar, och jag håller med nu. Det funkar inte.
Kram banan.

En del av klassen


velig...

Nu kommer min veliga känsla in. Vad vill jag egentligen?! Gör jag rätt eller fel. fuck är väl det ändra rätta ordet just nu. Jag vet i alla fall att jag vill pappa ska komma hem med thai inte pizza. En sak åt rätt riktning.

Prata just mer erika. Så jävla kul, hon skratta självklart åt det jag berätta samtidigt som hon börjar med att säga - Vad var det jag sa?! =)

Ler. jag vet att jag inte alltid kanske tänker helt rätt (eller jo rätt men inte smartast just då). Ex i går när jag sa till en av tjejerna på förfesten - Men hallå hur gammal är du? Min mening var verkligen hur gammal hon va som att jag känner igen henne otroligt mycket men inte kan sätta fingret på det. Men i själva verket i berusning och flams lät mest som en bitch kommentar. Men som tur var kände hon det samma så vi började väl skratta. =) har fortfarande inte kommit på vem hon är.


Nu är frågan. Vill - vara en man faller tillbaka till?

Det är frågan =D jag tror inte det men har inte bestämt mig en.


Kisses

tack bock för i går...

Brr o blä har jag mått i dag. Var länge sedan jag var så här bakis. Men nu så människa igen!

Hade skit kul i går. Länge sedan det var så roligt på kingen, typ när det var sportbaren. Var ut med super härliga människor och träffa en del ute också.

Det börjar verkligen bli sommar ute gick hem i natt i bara kavaj. Oki det var kallt! Men inte så man fryste arslet av sig. Alltså jag hade kjol och leggings oxå.

Nu ska jag göra klart massa saker sedan dra mig mot sala tror jag.


Hoppas ni haft en bra fredag och får en bra helg! kramkalas

otacksamt...?

Satt just och läste min väns Hockas blogg. Efter som jag hade den turen att få två jobb i sommar var jag tvungen att tack nej till schema på det ena stället men sa att jag självklart vill vara vikarie efter som jag inte vet hur mycket tid åhléns kommer ge och man har ju lediga dagar. Men som hon skrev så känns det på något sätt otacksamt att tack nej. Det är inte varje dag man blir erbjuden två jobb tre eller flera. Inte i  dag när det är som det är i alla fall. Och jag har nog svårt att ta in att jag faktiskt har möjlighet till två jobb. Åhlén känns verkligen jätte kul även om det är "bara" som säljare i lilla avesta. Men jag känner verkligen att jag trivts på natt/hejtjänsten också, och det kan jag säga att det beror på de otroliga människorna man jobbar med!

Men i alla fall känns det super bra att ha jobb nu när man lämnar skolan. Skönt att packa upp de två resväskorna och få vika ner kläderna( dock ligger mina kläder runt om i rummet som om min garderob har exploderat=)..) Men men. och jag har inte rest mig från datorn en. Lite ångest över att mamma ska åka nu lär jag erkänna! Lite ångest att jag ska ha redovisning. Jag fattar inte, de som går ky på andra ställen har inte ens redovisningar. Men vår skola är ju lite spec. som en sekt nästan. Det är nog det ordet jag känner att skolan representerar de dagar jag är på sämre humör när jag inte fattar vad de håller på med. Annars duger det mer en oki men det beror bara på folket man går med där.

virus cp...

Fick just en närmare psykos av damp, skrek nog alla fula ord man kan om en tjej som tydligen virus på sin ,
trotts om start på min dator i panik kom i alla fall hennes blogg upp i 71 fönster. Så jävla intressant va hon fan inte så det var värt det. Brr men i alla fall så i mitt skrik kom min underbara pappa och fixade till det. Så nu är det borta från min dator och jag tänker aldrig mer kolla på L.J s blogg. (det är början på för och efternamn, vet ej vad bloggen heter) och tänker inte kolla efter!


Men i alla fall Godmorgon!!

Nu sitter jag i alla fall i köket och pratar med mamma, hon beger sig till Oslo i dag. Jag är både avis som jag samtidigt undrar hur hon kan lämna mig med min examensredovisning helt själv =)

Så vad ska man ha på sig i kväll då?! kommer nog  på nått.

Ska dra på mig kläder och åka ner på stan och köpa en topp samt sprite och frysta hallon.
Hej hopp hoppas ni har en bra dag.kram


dröm hus

Nu har jag vart ute i ca 1 tim & 30 min. Det blev mellan 12-13 km. Sköönt. och duktig mig! Blev runt broarna och sen över Vedarsbo hem (bortanför strandbacken)

Gick förbi mitt drömhus. Där ska jag bo när jag blir stor=) Kanske inte ser mycket för stunden ut men har kompetens att bli underbart med vattnet mot baksidan.


Nu blir det en dusch och skrubbning, sedan brun utan sol och städning.

Ha en fortsatt bra kväll!

kramar

Detta är huset man ser älven lite, och gården är perfekt för hästar;)

Och vist passar jag in!! =D

(Oki, jag känner de som äger gården så är inte så att jag står framför ett bebott hus med okända människor. (är inte ens bebott)
lixom inte creapy =))

Kram och hej hopp och inte fan är jag nå klokare efter det där samtalet.

the fitting room, i like it a lot!

Sitter här och äter en polkagris. Rätt gott, till jag kom på att den smakar lim just när man biter av, det sög ju=) Vart och träffat lisa och emma i dag på stan i morgon ska vi festa=) vilket kommer bli skoj. Vad blandar man med äppel sprit? Inte äppelcider, det ha ja tröttnat lite på just för tillfället=) Nå tips?!jag älskar tips=)


Nu är jag hemma i avesta över helgen. Lämnade in mitt arbete i går vilket kändes riktigt bra=D En stor sten föll från mina axlar.


Efter att kommit hem i går blev det en timmes promenad vilket var skönt. Och en underbart skönt soven natt. Känns som man har lite och ta igen efter sängarna i leksand. Snart är det över. Herre gud.


På onsdag har jag min engelska redovisning. Brr i dont like it!. Fast endå gör jag det för jag kan det rätt bra. Dock har jag lite svårt och hålla mig för skratt då vissa ord kommer upp.. Ex kommentaren - .... The fitting room, I like it a lot!

Oki,de som känner mig vet nog varför mitt skratt bubblar just där.


För någon dag sedan bokade jag tid för att göra läpparna igen. längtar!!


Allt känns bra. Har två jobb i sommar och vänner jag älskar och familj som inte kunde bli bättre och jag ska vara brudtärna.  Och jag ska resa till stockholm massa gånger och träffa folk jag tycker om=D


Nu  blir det en promenad till josés låt! Love it! finns inte någon bättre och mer taggande låt just nu =D

Projektplan klart. Alexanders Rum.

I väntan på åka till leksand, kom dock hem lika snabbt. snart är allt klart!

Promenad i avesta är inte helt fel ändå

//Carroline

jag är trött..

och ska sova nu .kl slog just 2.20. men tror en del är klar nu i projektplanen. lyckades radera det jag gjort klart för en och halv timme sen så ja.. bara göra om. men nu så.
Sovgott dröm sött!

Caroline.. En brudtärna till en prinsessa.

Tro det eller ej men min bästa kompis ska gifta sig. Och hon fråga mig om jag ville agera brudtärna!? Hallå vad tror hon. Självklart. Och nu är det dags efter min kaosiga period med mig själv och ex jobb och sluta skola. Då det är avslutat går jag in för möhippa och brudklännings koll med den blivande bruden!? Måste erkänna att det är super svårt att fatta detta. Jag kan inte gå ifrån tanken med alla våra kvällar nätter killar skit snack allt. Allt som vänner gör. Oki hon försvinner inte från mig när hon gifter sig. Men kom igen, hålla tal!?. - JA elin kommer du ihåg när ---- tog dej baklänges!?.. Oj sorry mange allt eller inget;)

 Nej då detta påstående var på hittat, men ungefär=)

Nej plugga var det. Fatta ja ska vara tärna!?

Och det som är ännu svårare och försåt? Det är att hon ska bli fru!

Kram och hej!


Tillbaka i leksand

Fick jobbet på Åhléns. Blivit rekommenderad av min frisör att inte använda silver schampo då mitt hår inte går att få ljusare. Det är bra=) då  kanske jag ska inse nu att det inte är gult eller att det går att få ljusare. I morgon är det skolan igen. kan erkänna han var lite sötttofflig men så otroligt skönt att spendera natten i hans famn. Varför sover man så mycket bättre. Min stress över öronen försvinner. 
 Martin titta just in, härligare kille får man leta efter.Göllpöjk!
.Nu ska jag sussa. Natti

två låtar och godnatt...

Godkväll. En snabbis innan sängen väntar.

Nu har vi satt på en tvätt. Hur kan man ha så mycket tvätt?! Skönt när allt är rent och toppen att allt går ner i mina låder! Hmmf. Får lösa det=)

I morgon blir det att fixa frillan och sedan sitta och skriva rapport rapport och åter rapport! Gråta! Såå jävla tråkigt för det är så jävla svårt.


Haha du är lite tappad?! Ursäkta vad är det för kommentar. Jag är så upp plockad man kan bli;) Jag leeevvvvvveeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr !

Och glad är jag för det!

Godnatt.
//Carroline
Jag och min plupp

Bjuder på två låtar.
Hur kan han låta stor när han är så liten. Han ligger ju inte ens ner och sjunger? (som på simson)


Denna kommer alltid vara bra

Grattis till Ella. SVT here she comes

Efter att nu ätit lite thai mat är jag mätt och belåten. och efter pizzan jag åt tidigare. mitt söta jag köpte pizza och gick till mormor och åt med henne. Vilket var väldigt uppskattat.

Jag skriver nu Egentligen bara för att jag vill säga ett stort Grattis till ELLA som har fått jobb på SVT! Ett stort grattis gumman!

Nu kan jag lova att jag blev ännu mer taggad på att jag vill ha jobbet på åhlens.
I morgon ska jag fixa frillan!
kram

klassresa

Ett leende på mina lite mer fylliga läppar.

Ni vet hur det kan vara då man ska till skolan dagen efter man gjort nått mer håret? Lite nervöst så där om folk kommer säga nått/vad eller ej. Så kändes de då man kom till skolan med omgjord trut, för mig inte en stor grej men för andra..?! vem vet.

I alla fall så kom första kommentaren - få se på munnen nu då! Och så fortsatte det. Kändes verkligen skönt att folk kom rakt fram och fråga i ställe för står och små glor. Ett plus till er! =D


Det blev en snabb visit till leksand för redan i går bar det av hemåt igen. Kändes lite mysko som att man planerat att vara kvar tills i dag. Men det firade jag med att ta en sväng till sala och få sovsällskap. Ibland är det bra att man har en kompis som gillar köra bil, nämligen ett litet plus till lisa som körde dit mig=) Själv hade jag drukigt öl under kals dagen.


Klass dagen var riktigt bra, började med en brak frukost på tällbergs hotell. Sedan åkte vi vidare med bussen som knappt tog oss upp för det kulliga leksand/rättvik/mora. Det var en liten dala tripp vi gjorde som avslut. Vi kollade på den otroliga utsikten som finns i leksand. Vi stanna till på Dalhalla. Maffigt! Och även i Nusnäs, där det är dalahäst tillverkning. Och jag kan lova att jag nu vet varför det är dyrt med dalahästar. Dom gör ju allt för hand.. En kvinna som satt och målade häst efter häst. Kul och se. Själv skulle jag haft smärta i ryggen av att setat där i 30 år och måla.

Efter vi nått vasalopps målet i Mora bar det av hem mot leksand igen. Och inställd grill kväll blev en grill kväll i stuga 25 sedan bar det av hemåt.

Allt vel kan verkligen få en och tappa lusten på allt. Tack och bock!


Tack för en bra ordnad dag. Emelie och Sara.
Tack för en bra klassresa!
En del av deko2



Leksand...

Nu tänker jag sluta läsa delar av klassens bloggar blir bara sjukt mer stressad av det.
Tack bock=)

Redo för leksand?!

En tabbe, vanan att kolla allas bloggar då ja sätter ner mitt arsel på stolen. Och självklart gjorde jag det även nu och en än gång såg..jag är klar med projekt plan. jag är snart klar med......osv....KOM IGEN!?säg att ni har redovisning jobb och man och barn oxå klar. Ler. inte alls stressande. så nu ska jag radera er från mina favoriter så jag kan gå in när jag är klar själv. Nej då=) Kommer stå ut med min avundsjuka att ni är klara och inte jag.

Jag är sprallig i kroppen för jag äntligen ska få träffa alla. Herregu, och jag börjar nästan gråta för jag är glad. (Erika skatta inte!) Är det bara jag som känner så här. Panik över att det snart är slut men super skönt att det är klart.

Oki i dag är jag lite arg. Eller besviken eller lite orolig. Vet inte vilket ord jag ska välja.Men det är i bakhuvudet så inte så att det är nått jag bryr mej massa över.brr.

Jag vill ha den underbart söta klänningen från indiska!nu. punkt slut.knulla sug. (tänkte de skulle rimma men lyckades inte.)Bjudde jag på dådå!

Hej hopp på er!
Lycklig het över att få se stuga 25!AAA=D
//Carroline

Och alla de som bara varit vän på låtsas....
Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit....

......Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, och lärt mig hata. *sjunga*

tiiissdag...

Hej på er!

I dag har det väl gått bra på Åhléns men lär säga att går dagen var roligare. Det är lite svårt och komma ut på "marknaden" med nya kunskaper och de som jobbar har jobbat några år om man säger så. Det blir svårt veta om folk ser ens kunskaper eller ser mig som försiktig då det sista jag tänker göra är att köra över någon. Oki nu har jag provjobbar på Åhléns i Avesta två dagar och så får se om det blir jobb till sommaren! Skulle verkligen vara toppen då jag fagtiskt hör o häpna vill vara här i avesta då. Jag brukar säga att det är för att jag vill kärna pengarna och det gör man ju bäst då man bor hemma. Eller är det den där karln som kommit in i mitt liv som spökar i inte åka till stockholms känslan som hänger i just nu. (uppsala känslan går dock ej ur kroppen) Jag kör på att det är pengarna fortfarande. Och lär ju erkänna att det skulle vara super efter som att man alltid är ledig söndagar. Behöver jag säga mer!? =D

Även känslan att få packa upp allt och inte leva i en väska för tremånader. Slippa flytta runt och bo hos någon med andra krav. Detta är jag nämligen lite trött på just nu.

Fan vad jag hatar egoistiska människor apropå ingenting. Såna där självkära människor som speglar sina bästa sidor för bra/mycket (Lite äklande i min smak). Ler. Man ska självkart visa sina bästa sidor! Så miss förstå mig rätt.


Nu ska jag ta mej i kragen och krypa ner i sängen. Då jag redan sovit två timmar känns de som detta kommer bli ett problem med att somna in igen. Packa i morgon då. Lär även ner på stan och göra lite inköp. Packningen blir inte så stor. Sängkläder, badlakan handduk, tandborste(Försäg ligger den alltid i väskan) Jo det är sant, fast slog mig nu att jag kanske även borde skaffa en tandkräm och ha där i med jämnan också. Annars får man ju inte direkt användning för tandborsten!? Eller jo och nej. Mer då. Kläder till klass dagen. Smink. Sen var det hem på fredag så tar resten sen.

I morgon får jag träffa mina rooooommiiisss! Yeey.

Och nu är jag inte ett dugg trött!


Hmm. Tiden går så fort...

Kom nyss hem från cabaren på d-hagen. Den var bra. De gjorde parodi på, vet ej om ni minns men när några tjejer hade klätt sig i byggkläder och bar överkropp i skolkatalogen;) Förlåt E men kunde man låta bli och tänka på dej då. Haha. Var det en tabbe man gör i unga dagar eller var det en seriöc grej som man skulle kunna göra i dag också.Ler...


Detta som ja skrivit nedan är nog inget för alla utan bara lite minen=D så ni som inte känner mig sen före gymnasiet Samt lite Leksand tid,tycker nog bara detta som kommer är blaj. Oki? Nu är ni förvarnade..
Så ni som slutar läsa nu. Sovgott och dröm sött!


Kom på hur mycket jag saknar gamla tiden. Absolut inte skolan. Utan den där tiden då man var en förvirrande ungdom. När man längtade efter att bli stor och komma från den här hålan. Och det vara bara en själv och närmaste vän.
Alla vägar har sitt pris? Allt har ett pris?...

Saknar sommar kvällarna i fönstret med -, plock blommor i dike. Rida de små hästarna efter vägkanten. Saknar de "lyckliga" dagarna. Som man tror man kommer känna igen. En dag. Men man nu ser att det är en del i livet och att det är nya roliga saker nu. Fyfan jag vill inte bli gammal. Kommer ni ihåg min ålders noja när jag skulle fylla 18? Jag ville inte bli gammal då. Ler. 18 är ingenting i dag. Jag minns när jag var med - vid lillsjön, var inte gammal men mins hur jag tänkt hur jag ville se ut som henne när jag blev stor, och också ha en orange bikini. Jag saknar nätterna nere i - rum av tegelsten. Första kortet som sedan blev till säkert hundratals. Hennes föräldrar. All jävla chokladpudding. Tågbilder/båtbilder/vacker het var nog det ordet som vi använde.

Jag saknar de fulla nätterna, jag saknar allas jävla leende. Utan stress och press. Saknar kvällarna i soffan med oliver. Saknar den där känslan av att man är fri och gör vad fan man vill. Kissa i backen, vi kunde förfan ha blivit på körda=) Saknar när - sa hon tyckte jag var en frän tjej som ville ha fräna tatueringar. Saknar skrik kvällarna i stugan, och kramarna som de viste behövdes.allt sex och pojksnack om inte tala om!..osv


Hmm. Tiden går så fort. Och just nu tror jag att jag känner som jag gör för att man inser att denna del i livet snar är slut.. Som dom sagt, vi knyter i hopp säcken. Den där ----- säcken. Kan vi inte öppna upp den lite igen och göra sista veckorna underbara. Fyfasen vad ja kommer böla sista dagarna.
•Oki.Lär köpa vattenfast maskara!jag som hatar det hmmf.


Puss och god natt.
//Carroline  köpt byxa för en 14 åring i dag=D

Prov jobba...

Lägga ner huvudet på kudden efter provjobbat en dag är inte fel. I morgon ska jag börja senare och vara kvar lite längre.. Dagen har gått bra, super trevlig personal och jag känner att jag verkligen skulle passa in. Ligger nu och väntar på att pappa ska komma hem med glass som jag beställt -Pappa du vet att du är jätte snäll va?! -Vad vill du?! Skratta, tur att han känner sina barn väl=)

I morgon provjobb igen, onsdag bär det av till leksand.

Tordag klassresa och grillning på kvällen samt lite vin =D fredag bär det av hem igen på tåget med Erika. Sedan vet jag bara att jag ska plugga och ta stor hjälp av min mamma, samt träffa han igen=D Den här veckan kommer gå såå fort!Känns lite trist o inte vara i Leksand i dag o träffa alla. Men man lär tänka lite längre ibland... Fest på torsdag kväll va?! Jessica är på det vet jag redan.. ler.


Min blogg har fått upp mot ca 19 fler läsare (redan dagen efter/sedan) jag gjorde min trut,
gjorde det mig så mycket mer intressant? ;) Välkomna i alla fall!

Ha de!

Kram

//Carroline


Så är jag lycklig...

Jag tror jag just skickat det sötaste och det virrigaste sms:et jag någonsin skickat till någon människa av det andra könet. Fast jag egentligen inte känner mer en för någon annan. Utan för jag bara uppskattar en känsla, eller?



Jag vet att jag är virrig i skalet. Jag vet att jag ler dumt när jag inte förstår men inte vill värka dum. Jag vet att jag älskar att ligga nära tätt in till någon jag tycker om. Jag vet att jag blir virrig i pallet då jag inte vet vad jag känner. Men jag vet att så länge jag känner pirret i kroppen för minsta lilla (att solen lyser. Att jag klarat nått. Att jag bara går på en öppen gata. Att se hästar i en hage. Få ett sms som det står något sött i. Att veta att jag planerat nå kul. Att få cp ryck av att jag är glad Att vara med vänner jag tycker om osv. Inte spec stora saker) så är jag lycklig. Detta var bara en instickare i dagens bloggande. Och kanske fattar ni noll nu. Men det tror jag är en del av charmen.
Sovgott
//Carroline

Ps. jag är nervös.Ler...Ds

Hårfärg?...Så vart an vinden bär säg att du stannar här...

Dagens caroline tankar...vilken hårfärg.
Bara rött, Röd/brunt med slingor, mörtk eller ljust?!



Bjuder även på bild på underbara kusin barnen. Och missa inte Janne från sjukhuset;)
Nelly&Tuva

Från v. Alexander Anton, "sjukhus" Janne, Adam Albin, Dennis


Uppdatering helgen.Torsdag till i dag.

 Oki, en snabb uppdatering från helgen.. den började i torsdag, då jag fixade till mina läppar, inge knölar och så fyllde hon i lite som dragit i hopp sig. Efter det blev det bil färd till Sala där vi grilla Jag Emma Emma och Sofia. Mycket trevligt. Vi drog sedan hem till Emma. Inte min Emma utan den andra. Var så skönt att bara vara några tjejer.jordgubbar och dricka.;D Sedan kom 2 pöjkar kricko (kallas han så?) och Andreas. Blev kvar ett tag sedan drog vi vidare till Andreas och stannade där ett tag. Vet ej vad klockan var när vi rundade av kvällen. Fredagen spendera jag med Andreas i sala..Vad gör man i sala?! Knullar?! Haha.sorry. Nej men vi käka sov sov kolla nån tjej film, men ja sov. Ler. sen åkte vi runt lite. underbart väder..Sedan på torsdagen hämtade mamma och pappa mig och vi åkte till Veronika och dennis, släkten firade deras 30 års dag då. Kul och träffa alla på mammas sida=)god mat och fika. Inge alkohol, ja fick köra hem. Njöt av solen!. Sen så efter det har jag bara fixat lite hemma. Inte gjort någe spec...Nu har jag sovit super bra två nätter i rad vilket känns super skönt. behövdes verkligen. Så det var lite kort uppdatering om helgen=D

Leksand i veckan=/ Kul å träffa alla igen=D

Lite nostalgi. Någon som minns denna låt=)

Vart är mobilen?

Oki ,alla som känner mig vet att jah alltid/väldigt ofta tappar bort min mobil då det är en sak som bara av reflex följer mig överallt. köket, toa, sängen, tv soffan, och promenaden. Och en av mina mindre bra reflexer är att vid stress tappar jag tanken på vad jag gör. och i det fallet oxå vart jag lägger mobilen. Mins vart den var sist men inte just nu/då.....

Tog pappas mobil för att ringa min, då ett hopp på att hitta den i förväntingen om/på det ringer inne på toa eller i trappan eller kanske under soffkudden, så börjar det durra i min vänstra hand under laddaren. vad säger man?!

Att ni får en uppdatering i morgon om helgen då ja nu behöver sova och stänga ner allt man kan vara anträffbar på. Fattar inte varför jag e stressad då jag mår så bra. Eller jo. snart tre veckor kvar i skolan. fått ett sommar jobb, skickat in en till ansökan till annat jobb, och provjobba i veckan på ännu ett annat.. Examens jobb, uppg. från skolan, pirrig i kroppen, inte tid med något, vilja göra allt.blockerad i huve. vilket jag stör mig på och blir mer stressad.
God natt på er=D
kram
//Carroline

Helt klart bästa låt!



Sommar plåga?

RSS 2.0