godkväll..

hej hej=)

i går hade vi lite födelsedags firande här. vi åt tacco och kladdkaka som ja snott från millar blogg!!den var super!! men vi hade den knappt inne en tjugominuter. skulle vart lite kortare en då=)

Fick halsduk o mössa av jannica och tess!såå jävla bra! ja har kollat på mössan och behövde verkligen en halsduk!! =) Av emma fick ja två ljus koppar!super fina. Det här året har ja verkligen bara fått bra saker:) Fick även skorna av mamma o pappa=) och en liten parfym o handskrivet brev från milla:D (emma tog med från sv)
Sluta med att ja tess o emma drog oss till cafe sör tog en öl o snacka.

Möte upp mats o tog taxi hem!oo lyx. tur var de ja höll på o kissa på mig! =)
Vid halv 8 kommer sofie in och säger att tess är borta!? Vilket hon oxå var!?!? vi har ringt som tokar och bestämde oss att kl 1 får ja försöka få fram nr till killen hon prata med tidigare under kvällen..men två timmar senare ringer hon. Va då inget var ju konstigt=)hon sov ju bara hos han..ja menar hon gick ju bara i väg halvfyra på morgonen ner för att öppna dörren till han o ta upp han hit?!....men kom inte upp igen. haha konstigt att man blir orolig?!hon är gal! ler.nu har vi fått hem na i allafall o vi har hunnit åkt ut till killen o hämta hennes hemnyklar som hon glömt,skit trevliga var de som bodde där. dock lukta det äkligt. haha. och det är kallt ute:)

nu ska ja prata med mamma lite. sedan ta en dusch. plocka fram för i mån och fixa. Sedan blir det att möta upp s o sova där...:)

godnatt. tack för i går tjejer!!




hejhopp

hej hej på er=)

i morgon får ja mina skor:D yey!
och på måndag kommer lönen från toys=) Im happy!
fan vad jag vill kunna sjunga! som celine dion. sjukt fin röst...om ni missat de=)

nu har ja ätit nugatti så jag mår illa. Längtar sjukt till juldagen hemma!Ska bli så grymt kul o gå ut med lisa och hoppas på att killarna oxå är på!! MISSSSSS soooo! Kanske en liten emma kan ta sig till avesta???

Nu blir det dusch handla med tess, sedan ska jag ut på promenad med mats. Han trottsa på en öl men jag orkar inte i dag!!=) Öppnar i morgon. yey! i morgon ska vi kicka ass. må ha bra på kassa.

Nu är det helgen middag i morgon med tjejerna blir så mys!! sen ut på någe,vad vet vi ej=) Söndag blir städ o chill dag och johan ska dras hit. sedan är de måndag svinspruta, jobb. tidag jobb. alla andra dagar jobb, sedan fredag:D Ammi Mats och adam kommer då! Stannar över helgen och på söndag då ja vinkat av dom ska ja jobba på carlings igen.nu börjar söndagsöppet. Och det är advent:)

nej göra sig klar:)
klem


helllooo

på måndag blir det att ta spruta mot svininfluensan. Det får vara värt att vara sjuk några dagar om ja slipper bli så sjuk som man blir av influensan.. om man ens blir sjuk. pappa blev ej det.han kände noll, medan elin fick feber o yr... Så ja. nu har ja bestämmt mig o dragit med tess i allafall :) så sofie ska göra när hon är hemma.skönt!! då slipper någon av oss smitta den andra. haha göj om tess eller sofie ej skulle ta den o bli sjuka. då skulle ja total mobba dom. haha. göj göj, Nu har ja lagt undan jeans på jobbet som ja ska köpa mig näst uke. Monki har även öppnat här nu,så ska ta mig dit o köpa en väska o en tröja som ja fann på i dag. Den kosta bara 180 (tröjan) Nu börjar man vänja sig med norska pengar. och slutar räkna om allt. Igentligen skulle ja kunna kolla samma tröja i sv o betala mindre för den..hmmm? men men men???hmm aa nej jo nej. Ler.

Tack för i dag,i morgon blir det toys. hejhopp!

hejhopp förlåt för dålig uppd. och grattis milla:)

Börjar med Grattis till dig gumman! hoppas du haft en bra dag! Du är ju trotts allt ett år äldre=)
Grattis Grattis

Sitter nu här o väntar på att sofie ska dusja klart sedan ska vi kolla på en riktig tjej film. har dock ej valt en men det är det kravet jag nu har=)

Det är lite små sjukt här. ler. jag blir virrig och skäms och ler när han är i närheten?!ohooo vad är detta. Just nu är det bara larv enlig mig=)

kroppskomplex.oooo ja. börjar bli mjuk här borta. Men ja kommer imindre kläder?? mysko ja.  Ne men de få musklerna efter ridning o träning börjar tvina bort och ja blir mjuk?! joo det är panik. Men efter jul drar träningen igång igen... Varför inte nu?? Massa jobb och känner att varken tid eller pengar finns. Så det får bli min egna julklapp till mig själv:)

har inte så mye o säga egentligen. jobbat i dag oxå.min lediga måndag blev till o jobba så söndag blir min lediga dag då allt är stängt=) På lördag ska vi ha middag o fira min födelsdag.har blivit rätt uppskjuten länge=)men nu är det dags.
ska bli göj o mys!!!:D

Nu blir det film mys o ni har fått lite uppdatering.
Snart kommer ammi o mats o hälsar på oxå:D inte långt kvar!!
Johan är i oslo nu oxå!Göj ,ska se han nån dag innan han drar hem..

hejhopp


Keri Hilson - Knock You Down

jag skulle nog

ha sovit för lääänge sen. slockna i sängen och fick en närmare chok när m ringde. ohooo. Ska hitt på någe fram över=) det blir nog göj!

damm vad jag trivs bra på carlings,sjukt. nu börjar man känna att lite av grunderna lägger sig på plats,men så mycket mer och lära:) Känner att detta kommer utveckla mig så sjukt mycket.

nu ska ja göra mig en macka sen krypa ner:) sofie kollar en film så vi ska glo klart på sen sen sussa. Ledig i morgon!!underbart!!! ska kolla upp nöffspruta. yey. sen blir det att chilla med tess:) Så kommer Emma tillbaka med julklappen till mig:DOhoo längtar!

see you tooo morrra!kram

Moss

är på landet. punkt slut. herre gud så långt man var tvungen och åka! =)Men festen var göj. dock ej krogen så vidare=) Sov hos mette. och hon bodde verkligen änu mer ut i skogen... herregu.men vilket hus!! kom nyss hem, har spenderat dagen ute vid henne. kollat film och tagit igen oss:) Vissa blev verkligen måtligt dragna! =) överförfriskade. ler. utan o nämna namn så var att gnugga en bar rumpan mot min kjol väldigt rimligt under kvällens gång=)

I mån har jag ledig dag.ska njuta till fullooo!! Nu håller vi på o gör oss en äppel paj.jam jam.

Att äta i sängen är inte alltid lätt. Men allt går:) Min nya kjola. Hejhopp

god dag ens

Heej:D

allt bra med er? Det hoppas ja.
I går blev det att gå ut efter jobbet med Tess och möta upp Andreas (från toys) och hans vän. Vi hamna på justitsia och drack några öl. Tilly kom förbi efter jobb och lika söt som alltid.
 Det var en jätte trevlig kväll och jag hade ont  i kinderna av allt skratt. I kväll ska killarna komma hit på fest. och ta sig en sväng om med Tess och Sofie! Gör dom helt rätt i :D men jah är så avis. för att dom e så sjukt roliga=)
Meeen själv ska ja hoppa i min nya kjol och converse skorna och dra mig ut till ski. Blev inge jobb på storgatan i dag:((((((((((((((  Men när ja sa det till dan sa han snabbt -Då kommer du hit! -ööö jahaa? Ler. Här är man inte planerad. så ja ska åka dit till fyra innan ska ja fika med Jannica och tess:) Kommer bli göj.länge sen ja träffa henne nu.

Efter helgen får ja en tidig julklapp från mamma o pappa:D Lääängtar!! är ett par skor:)

Det kommer kort från går dagen! jag lova.ler. Tess ska bara få lägga in de först. haha oki ja kan erkänna att ja inte orkar lägga in de nu:) Ja e sjukt peppad detta kommer bli så kul i kväll (regfesten som ja skrivit om) VIST GÅR VECKORNA FORT!?? Sen nästa helg har vi fest här. Nån hemmi från sm vill ta sig hit??? =)Lisa.... ler

Lisa har skaffa sig en liten hund=) den ska heta Elsa.haha. ler. sorry men det är så sjukt kul! Kommer kännas som man ropar på sin gammelmormor. Eller?försig hette hon elisabeht. Eller ne otilia? Ler jaja .glöm de.
Kul i allafall att de skaffa sig en vovve=)

Snart kommer Ammi och mats så får de med sig nån pojk oxå:) Vi ska äta massa ägg. oki jävligt tjat om ägg nu=) Men ja levde på det hemma hos dom då jag bodde där under min praktik på ikea=) kanske vi ska göra en jodgubbspaj tills dom kommer:D

Låten logiskt ger mig ont i magen! den kom på nu.men den är bra.men bläääää...

Nu är frågan.ska ja låta min madrass vara uppe? eller dra i hopp den för festen här hemma?.....e ja låter den va. orkar inte...ser mysigare ut o ha den uppe oxå om de ska ha hem folk. YEEESSS

Längtar till : i kväll.nästa helg. hem över jul. NYÅR. sedan..hmm till sommaren??=)Det här ska bli det bästa nyåret ever!!

Varför har vi lås på balkongen???sånt där man brukar ha på dörren nu vet? Mamma berätta att bovar klättrar upp via stuprören och därför har man det?! oki..nå mer mysko en att folk rånar med spruta här?! brrrr.
Hahaha. sen finns det en trick man som sätter sig bredvid en fast vagnen är tomm o sen hoppar han närmare och närmare sen börjar han ta en på låret. haha. Tilly hade råka ut för han o även hennes vän. tror han håller sig på hennes linje kan hoppas!!=D


"Lova aldrig någe du inte kan hålla om du ändå inte tänkt hålla det"

hej hej en snabbis då

borde sova men har pratat med elin massa länge nu. Och fan vad jag längtar hem nu!!!! Länge sen ja satt o skratta så mycket av panik av att killar fattar noll.men är detta någe nytt?!noooooo. ler. se min irroni i det hela.tack.bock.

 En dag på jobbet. Den var lång för att sedan träffa på tilly,sjukt att vi väntar in varan när vi slutar för att ta tåg hem i hopp.haha som när man gick i lågstadiet. cute eller hur. Min fotsvätt i dag har vart enorm!ja skojar inte,trodde ike ja kunde ha så. Men när tilly plaska runt i sina skor gjorde inte mina så mye.haha. Jag är trött och jag tror jag är rätt trött och less i all lycka... ja trivs bra på jobbet, och vill ha mer tid på Carlings nu!!! Och vet ni vad;)

På lördag ska jag jobba på Carlings Storgata! det är grymt! =) det må ju betyda att ja gjort bra i från mig som att D frågar om ja vill det. kul men läskit:) Går nog toppen. får pimpa mig innan jobbet så ja bara kan dra på regfesten sen.. Känner ni hur fort veckorna går eller???
(Carlings Storgatan är en större butik som ligger inne i oslo sentrum:)..då vet ni där hemma.ler...)

Nu ska ja sova,för att åka till sentralstationen i mån och kasta på ett par byxor till tilly på tåget o sen åka hem igen:) bra va.ler. städa äta och jobba på toys står på schemat i mån...nej ja ska gå nu för ja ska inte sova hemma!!HEJHÅ BYE


hej hej på dig!

Det är kallt ja lovar. sitter nu i min vinter jacka och skriver några rader till er, jävla bra va. ler. Sen ja flyttade mig hit så har ja börja frysa. och tycker oslo är sjukt kallt överallt. har mitt underhudsfett sluta värma?!herre gud. att man inte har andra saker o klaga på =) Ska köpa mig mössa vantar allt you name it vid lön:)

Fick beröm i dag av Dan "the bigmini boss" =) han va stolt över mig o maylen i lördags samt mina tal:D kändes bra i dag och jobba och det är så mycket roligare och jobba med någon.

Livet rullar på. och alla snakkes om kickoffen. kanske ska ja vara glad att ja däckade vid halv 11? Men tamefan så han ja till och med o göra en "snack" sak innan ja slockna.ler. dock är det lite hych hych över det hela sååå. säger int nå mer om det.

i morgon är det Carlings igen. Får ta morgon passe fram till fyra i ställe för ha stängning. känns bra men är förjääävligt trött efter kickoff. Skulle behöva en dag död..

Mötte upp Tilly på tåget i morse. Hon är så toppen go tjej från örebro. Hon jobbar på JC om ja inte nämnt det tidigare?? I allafall är det henne ja ska fira nyår med och det känns grymt kul.planerna på vad man ska ha på sig är redan i gång:) vi är taggade till max. fyfan:) Och hon bjöd med en totalt snygging i dag tills dess. hoppas hoppas han blir på;)

Klev på en kille på bussen i dag kändes som de blev en vägg. nådde inte ens upp till hans axel med huvudet=)
han var sååå lång..men vilken jävla kille! sjuuuukt snygg. men som att han var så lång kunde ja ju inte stirra ut han som ja önskar ja kunde gjort... den buss resan varade knappt i två minuter o ja han bli kär i han såg ut... trotts hans längd... så där långa brukar inte vara snygga. enstaka men han va sååå snygg...

Jaja nu var de massa tjat om killar=) Tilly konstatera i dag att ja gillar en kille som ja själv försöker konstatera att ja inte gillar men kan inte få in det i huvudet.. varför är han han för??!!? Why, why?
Och jag har fan lite ont i hjärta. Tilly ska flytta ut till vinterbro för att bli butikschef på JC där. Alltså inte vara kvar på Ski med mig :( Men så sjukt kul för henne och jag gick och köpte mig en jälva dyr ros i dag med super långt skaft och gav henne på slutet av dagen. Det var hon verkligen värd. Både för hennes nya jobb men oxå för hon hjälpt mig så sjukt mye nu de här sista veckorna!! =D She is The girl.

Hem kommen från jobbet så blev det att steka på mormors pankakor, grädde och sylt. sedan sova en timma på soffan. när ja väl vakna kändes det som ja sovit fler timmar men icke. Kanske en ny telefon när ja åker hem nu? hmm vad ska ja göra för min lön?? ja vet:D julklappar:D

nu är det reg.festen till helgen, sedan är det min förflyttade fördelsedags fest, sedan kommer Ammi och mats:D sen kommer man jobba varje helg...(För de gör ja ju inte reda?!?!) Sen är det jul och hem för några dagar:D

Elin dålig uppdatering på din blogg inte bra!!! =D Ni andra skriver bra ock sköj o läsa:D
Sovgott dröm sött!

Jag lever. och här ser ni en del av butiken ja spenderar dagarna i  :)


CARLINGS-WORKING CLASS HEROES-ANNO 2009


Kick-offen är över och jag har sjukt ont i kroppen. efter vin vin vin och öl slutade min kväll svart vid halv 11.men han med en hel del före det=) och ha grymt roligt och ja bara gillar folket grymt mycket!!
Vi van även Kpk tävlingen som var. bästa krona per kund. Så vi fick gå upp på scen o ta mot diplom o så=) Det var GÖJ och skit bra!!!!

I dag har det vart toys och det mesta ja gjort har gått segt eller helt fel. andreas stod och skratta åt mig då alla skylltar kom ut i fel format och jag hade inte gjort fel! =)
Med mitt nervös fall över samtal med stefan under lördag natt som jag har noll minne av. och självklart tror ni icke han drar till med någe som gör att ja fick otroligt ont i magen;) yeye ja skulle helt klart kunna sagt det..helt klart vem skulle inta sagt det åt han lixom?!;) nooo wayyy. ler.

men hur kunde ja ringa han när ja lades i sängen och telefon låg under toalettstolen när jag vaknade?

Ja kul kväll som ni kanske hör:) fått med det viktigaste av helgen. förutom att ja och maylen gjorde bra jobb under lördagen oxå i butiken. Men när man ligger bra till ska man icke göra personalrabat! nix pix drar ner talen som fasen ju:/ man lär sig någe nytt varje dag:D Kul var det i allafall och jobba med henne. och våra trändiga högtalare:D (låna från tilly på JC då våra bara sprakade till max när vi körde pepp musik:)....)

Hade även mitt första sälj på 3och5 på Carlings:) var göj. nu är de bara pressa målet:D

Reg fest till helgen sjukt taggad. ja vet att ja planerar väldigt långt i förväg. men veckerna går sjukt fort här och tiden springer i väg. Snart får jag min första lön om jag längtar!!AA..

kiss my ass,tack :D bye.
Se mer kort på : http://maylenborge.blogg.no/
Klem:D



Kickoff

Ja ska på Kickoff med Carlings på Lördag! ska bli så GÖJ!!! Fyfan alltså.
Deniel ringde mig i dag på väg till jobbet o sa att de fixat en plats till. och fråga vem  av mej o maylen som skulle få den. Ja fick den och blev glad som fan över det:D Men känns endå trist vill ha henne med!! Och tammefan fixa de in henne oxå:D så vi ska jobba i hopp på lördag sedan dra oss mot Kickoffen som skulle vara vid oslo (nydalen) sedan middag o fest.hotell o mass:Dsåååå taggad.

Ooo ja får kanske besök av ammi o mats den 4 dec. Im happy:D
Inte långt kvar. o ja får lön nästa uke. im happy. händer så mycket nu =)
nästa helg är det regions fest. och helgen där på ska ja ha födelsedags festen i ställe för nu i helga=)
 sen kommer ammi o mats då kanske o sen är de inte långt kvar till jula:D tiden går så sjuuukt fort... Och vet ni?! Jag tror ja är kär fast ja inte själv vet om det en. eller ja borde veta men vill nog inte inse det...brr. och vet ni? ja kommer aldrig kunna få den killen :) o de stör mig inte ens. eller jo...lit. men inte mye:D

Ohoo maylen vi ska ha så grymt Göj på lördag!! =D

sovgott..


Killar är förvirrande!

hahaha, som alltid får hon mig och skratta. Hanna du är bara så sjukt rätt! Oki?! någon som kan förklara hur man gör så man kan länka till de man skriver om. Ex om ja vill att ni ska kunna klicka på hanna o se hennes blogg ( var jag övertydlig nu?.ler.) Någon som har lust och förklara. era tittar siffror kanske ökar;) Yeye nått lär man ju locka er med.

Yeye, sitter här en snabbis nu,för några timmar sen fanns det inte i tanken att orka sig till stolen och ut på bloggen. Vid sju däcka jag i sängen.  prata med tess men efter ett tag blev det bara mummel. Sååå sjukt trött.

Hade Jeans kväll i går på Carlings, kom hem halv ett i natt och upp igen vid 7. Så kanske inte så konstigt. Meen att sova nu kan nog bli ett projekt!

Var kul och ha jeans kväll, fins ju sjukt mye historier bakom jeans som man inte vet som vanlig svenson:) Lee är i allafall min nya favvo byxa (Skulle dan se detta skulle han skrika rakt ut:)...) Den är igentligen helt kass den byxan ja fastnat för, den töjer sig till max, ingen stretch i linning osv. Men så snygg efter man sytt in den! Och man får fin rumpa. ska ha den till helgen så ska ta kort så ni får se:D Funderar på att införskaffa mig samma i annan vask. Snart är det lön tror ni jag längtar! håller på och kräks på att vara fattig.

Kom en mörk man i dag och tiggde pengar. ja hade ipod med högmusik så ja hörde noll vad han sa men kvinnan brevid gav nå mynt. fick sjukt dåligt samvete! men skulle man ge varenda uteliggare här så skulle man vara pankare än vad man är nu själv. Oki om man viste att det sammla pengar till en hyra eller att skaffa sig ett vättigt liv. men när man ser de hälla i sig öl, eller köra i sig sprutor. såå... nej. Oki alla gör säkert inte det. Men nej.  brrr. Det är de värsta med stor städer, att det kryllar av på tända människor i klungor och folk som sitter och tigger. i allafall här. Man kanske ska sätta sig med en skyllt och tigga en dag : hjälp mig jag har inte råd med hyran och inte heller till en öl på lördagar....Eller kanske!? Ja vill flytta hem!? ooo varför har inte alla tiggare tänkt på det. Om de skriver att de ska dra hem kanske de vore stenrikta vid det här lagret?.... ne oki ska vara snäll=) Dom har inte gjort mig nå,bara ger mig en klump i halsen o illamående... Men dt lyckas ju andra människor med oxå utan attt vara fattiga o tiggare så...:) sååå be happy! =D

Ja min dag i allmänhet har vart väldigt oki, trött som vanligt;) nästan på snudd till övertrött. packat upp djur i fem timmar. (mekaniska djur självklart) Gjort vägg med sara. Dagen har vart göj på jobbet!
I morgon är det Toys igen.  Även fredag och på lördag ska ja och Maylen kicka as! =D
Sedan blir det fest och utgång:D Tjejerna ska fira mig i helgen som att mamma å pappa var här i helgen som va:)
Nu ska ja dricka vatten o krypa ner på madrassen som e svin kall igen! kunde d inte lägga in värme i den oxå..Blir lixom varmt under täcket man kallt under i från. skulle ha en man o ligga på. De skulle vara varmt och gött:)


Sov gott för att sedan ha en bra dag! (jävla trevlig jag är)

kram
//Carroline

väntar på tess, tvättar, pratar med hanna.

Vet ni vad?? Jag har vunnit parfymen Calvin Kleins Secret Obsession. Milla hade tävling på sin blogg och jag vann:D Så hon ska skicka den hem till mig:D lyckliga dagar. brr i miss .. ler. =D

Var till banken i dag. och mitt kort har lega en månad och vänta på signatur och kort. Tack bock för någon sagt det dom tre tidigare gångerna denna månad jag vart in och fråga vart fan det vart! tog kort i dag o skrev min krussidull. kortet blev drit fult, halft blinka o trasselsudd i håre.men ja va så arg så ja fräste bara när hon fråga om vi skulle ta om det.haha. här har de lägg på baksidan av bank kortet. smart tycker ja.men då kanske man ska offra ett leende på kortet. vilket ja valde o inte göra. men ska ändå ej ha de som lägg. för mitt bankkort ska inte följa med ut på på krogen:)
Så ja hade i prinsip ett mindre damp tillfälle på banken. Emma fråga om ja blev arg. hon är så söt. hon är en av få som fagtiskt ser hur ja mår!!? vilket är konstigt för ja har inte kännt na länge...

HAHA
i dag på bussen, två män/killar satt mitt i mot, de på väg av:

Jag: - han var lite små söt? .. =)....
Emma: - Aa! han såg ut och ha stor....

haha. har hon seriöct setat och kollat in mellan benen på han under trick resan! och när hon sagt det kom de båda tillbaka och satte sig för att de skulle av nästa?!vart fan kollar man då?! hahaha ... (jag kan inte uttala mig, jackan låg då för..haha)
Efter detta blev det gång på stan och kolla efter skor och sedan fika på cafe sör. 

nu väntar ja på att tess ska komma hem. Skit trök att sofie inte ska med ut nästa helg.hade sätt fram mot att vi skulle ut alla tre o fira mig, men men hon lär ju göra som hon vill. Ser i allafall grymt mye fram mot nästa helg. 
Ska även jobba mer maylene för första gången själv=D ska bli göy! Hoppas hon bränner en bra skiva eller har ipood med bra musik på.. då ska vi rocka:D

I dag prata ja o emma om hur länge jag blir kvar här. tänkte på att hitta nytt ställe och bo på börjar komma. Tiden får så fort lär säga upp den här i feb. sen kommer våren o kommer gå sjukt fort. till sommaren ska ja vara kvar i allafall .och får ja mer på carlings så blir det änu längre=) känns bra. för nu börjar känslan att vara i en väska försvinna. och hoppas verkligen emma stannar i norge=)

I bland blir man posetive överaskad. fick en smärre chok när ja vann parfymen och har nog inte smällt det än=) och vill ha den på än gång. fick en smärre chok vid ett annat tillfälle oxå.. :)

sovgott. och happy tankar!
  nu ska jag hänga sista tvätten för i kväll och plocka fram kläder för imorgon.
natti

23 år och en bra helg:D

Hej på er=)

Nu ska jag ta mig tid och skriva i hopp lite om helgen, har vart en del och var död som en fisk i går. Mamma och pappa dök upp i fredags, jag skulle hunnit med massor hade jag tänkt. Men hann inte med något alls :/ vilket ja skäms för!!! Som tur var är dom så snälla och hjälpte mig med alltJ vi handlade och tog oss en promenad runt här på grunelycka. Sedan mös vi framför tv och drack julmust och glögg. De har ej julmust här, bara julbrus, som smakar som tuttifrutti godis och 20 kg socker=) Lördag morgon sjöng dom för mig och fick öppna presenter. Ja fick ett jätte fint halsbands smycke. Tro hopp o kärlek fast i ny stil. Sjukt snyggt och jag älskar det!! Ska fixa mig en kedja så jag han börja använda det. Fick även tågbiljetter hem o tillbaka middag på kvällen massa mat under tiden dom var här och massa från sv. Fick en middag av syster när hon kommer hit. Och av tess fick jag en bok . Så sjukt fint gjort! Där hon satt in kort på som ja gjortJalltså på mig o vänner o så får jag fortsätta sätta in sj=)e ni får se snart

 Men i alla fall, efter sång åt vi frukost och drog oss ut, skulle ta oss till parken med nakna kroppar=) kom inte så långt då vi glömt paraply hemma o det öste ner regn=) vi kollade på slottet i ställe och gick ut o åt lunch på Hard rock. Skiiit gott!! J sedan gick vi o kolla lit för sedan dra oss hem en sväng innan middagen på kvällen. Vi var ut på kvällen och åt på Ake brygge. Mysigt, super gott. =)

Dagen gick så sjukt fort och ja ville inte den skulle ta slut!! =) hade verkligen längta efter dom. Man vill ju hinna med så mycket och göra så mycket samtidigt som man vill prata o ta det lugnt=)

Dom åkte hem i går vid en 11 tin eller blev det 12?  Trist!!! Men det är ju en bit o åka så=)

Snart är det jul och då får ja komma hem igen=D längtar. Jag har börja längtat hem mer nu sen ja börja pratat med folk via msn, asså så man ser o kan prata i ”telen”…

Men men så är det=) Hade i alla fall en toppen helg och verkligen tack för alla sms och meddelande på facebook!!!Och tack Ammi för ditt glada samtal:)  (ni är så välkomna så snart ni kan:) då ska jag steka ägg till Mats.ler)

Ni är så goa! =)

Lite bilder från helgen ."bild bomb"
slottet

Oki observera!?!?!? vem var det som total bojkotta banden i pannan!?!?!? OHOoooo im best;Dler men se även att ja inte har det nere i pannan.det är fortfarande inte oki!
Hard Rock Cafe



Operahuset

Akebrygge. Minns ej vad resturangen hete=)
Dom bästa <3










Tack världens bästa tess! <3
Tack mammi o pappi för helgen!!


Vi avslutar med norges blivade kung o drottning
(...vi kunde inte bestäma vilken som skulle vara vad;)...)

haha jag dör!hoppas ni haft lika bra helg som jag!
kramar
//Carroline


sjuukt lång dag sjuuukt trött

heeej ja är trött på bullar, först köpte ja ju bullar i ställe för mjukt bröd som ja skrev förr?....i dag skulle ja köpa bullar med choklad idag tills mamma o pappa kommer i morgon.efter ja ätit i dag skulle ja ta en..... i ställe för choklad, var det RUSSIN!!!! tror ni ja blev bitter eller!ja ja gillar inte dom där bullarna längre!! .... ler. skit. blä.fy.

sovgott. =)


godmorgon era svennisar

vakna nyss till liv i en famn o på någe sätt så gillar ja det :) Här faller snöööö men det ligger inte kvar, konstigt för de är ändå en del!!!och det är kallt.i dag blir de mössa till jobbet:)

I morgon kommer mamma och pappa!!=D ska bli så kul. det har fått den här veckan o gå så fort=)
mm pappa till o med en fars dag present väntar;)

Nu ska ja göra mig klar för jobb.... hemma vid en 10 i kväll...  bye ha en bra dag.

Varför blir det aldrig som tänkt? eller är det ens tänkt..


hanna: haha. du är inte sj och vara hopplös, i gonna tell you. puss :)

Han e sååå duktig:)

Första snön...

Det var lite små mysigt =) Och det fick mig att le då jag gjort klart över entren. Fick fixa till granar och paket ovanför entren i dag på toys. Fick jul känsla satt i en nalles knä och drog ljus runt över granarna. jo ja satt på nallens ben .den är gigantisk! tror mig den kosta 15 000:- så stor är den och så go. vill ha den =) I allt pysslande kände ja verkligen hur jag sakna dekoratörs yrket. och hur kul fagtiskt jul är och skyllta!! i leksand var det så många som klaga att julskylltning var trist.. Men jag tycker det är kul. Det är väldigt lätt. =)

Mamma har messa som en tok idag. hon är och handlar saker till mig tills de kommer på fredag. =) längtar.

Sjukt trött är ja nu kom hem vid 23 45 i går. Hade möte på carlings efter stängning. PIZZA! jammiii:)

Mycket snackande blir det med fatina på jobbet, hon är en grymt go tjej. gillar henne väldigt mycket! ni får se bilder fram över hon ska med ut nästa helg så lär no bli nå kort=)

i mån är det toys igen... eftermiddag.. skönt o jobba kvällar=) och ger lit mer pengar oxå. heeerligt.

jag har börja tänka på norska i huvudet nu.. ler=) men ja snackar sv fortfarande. Det går bra:D
i dag fick ja mitt personal kort på toys oxå, julklappar:) Synd att int hela familjen är barn;)

Och fars dag till helgen :) glöm int det!

hoppas allt är bra.ha de!

20.36

jag är lika trött om inte tröttare. Pratat med elin ett bra tag på msn nu och guuuu så jag saknar na! Hon har nu i allafall prata mig ur ångesten:) Hon är bäst många gånger om.. ta allt cred elin! det är du värd. "nu ger vi blanka fan i lungsot och allt" Saknar..

nu är frippan bokad hemma oxå=Dfärgning och klippning. Jag trivs så bra i så här ljust så kommer nog hålla kvar vid det.. fast skulle vara skönt o vakna utan knutar i huvudet:) ne så illa är det inte! eller i bland. men men... Sofie kommer hem med cola snart!!! längtar är så törstig..jaja ja vet man kan gå till köket och hämta vatten.men vattnet är inte jätte gott i denna stad... brr.å nej! i dont like.

Mamma messa mig fem gånger på en timme i dag. ja höll på att bli tockig =) hon är orolig för mig,att jag ska få gulsot va ja på väg o sänga men mena så klart svininfluensa. De ger ju vaccination till de som är i risk zon nu... där med jag tydligen oxå.. hon hade inte kunna sovit i natt o ringt runt i dag till sjukhus för att höra efter. Så nu väljer jag mellan att ta sprutan eller inte. Tar ja den finns det en liten chans att få gulianbare igen. men den är liten.men är det värt och reskera?.. om ja int tar sprutan kan ja få svininfluensan som att ja har kasst immunförsvar... Vad väljer man? och nu snackas de om att det är någe annat här i norge som tydligen inte vaccinet hjälper emot... E ja som är så frisk och kry! ler. ne men får tänka vidare ett tag till och uppsöka läkare nästa vecka o prata om hur ja ska göra.

Sofie kom hem och ja bad henne kasta hit min nugatti(choklad i burk) Då hon tar ut den i kylen skriker hon rakt ut: - HAR DU VART DEPRIMERAD!!!???

tack för den sofie =) ja har bara inte vart på humör o dränkt mig i choklar. Men tack för din bekräftelse:D hahaha.herre gud. i morse i min mongo bitterhet tänkte jag på saker som hände första dagarna här. vi tappa sofies underkläder på gatan, jag sprang ut i hissen för att kolla spegenl då en man står hissen o kliver av på vår våning av förvirring av att hissen öppnas ja säger hej hej o kollar spegeln och går in i lägenheten igen och konstaterar att vi måste köpa en spegel!!=) Tess har vart läskig i natt. hon har sätt arg ut o typ slaggit runt sig med armarna... brr.läskigt. och nu har ja inte ett skit mer o skriva!
kkkram


varför lägger man ut fula kort på fb.kanske roar nån...

hej hej o hå. Vakna sju i morse tröck på snos (nej ja tröck av) och vakna tio i ått. fem min innan ja skulle gå till bussen?! sminka mig o gjorde mig klar på tio min så nere vid bussen 2 min över ått. och på ett pissigt bittert humör. ler. Sen har jag inte vaknat till liv på hela långa dagen tror jag.. och i mitt bitter humör känner jag mig dum!!! hur tänker jag egentligen. inte alls. ? jo de gjorde jag.eller? ja vet inte o ja tänker inte ta reda på det helller. i kväll ska ja ligga i sängen 10 pip! öppnar imorgon.sen har ja en lång dag.möte på carlings vid nio ...vet inte riktigt vad ja ska driva med där i mellan.kommer säkert på någe. just ni vill ja skjuta mig själv i huvudet. =)

ångest.nej tack.men jo....
godnatt...


1 nov.. :)

God...dagens! Eller godkväll! Sitter med sjukt hög musik i öronen. och är så kallat drit trött!! Hade riktigt roligt i går på festen och skulle inte ha någe mot att spola tillbaka tiden! Synd bara att sofie ej var med och gjorde oss sällskap:)men nästa helg ska hon ta tag i fest känslan:)

Jag känner mig så sjukt lättad! Man kan inte både ha kakan och äta den, så sant! Och jag njuter av känslan att veta att jag bara vart rubbad ett tag! Men nu så:)

I veckan blir det mycket jobb på toys. bara tisdag på Carlings=/ Känns trist. Men lär verkligen fylla upp de tomma dagarna så att jag har råd med hyran.nu är det ju ny månad oxå. Den här månaden ska ja jobba massor, för i dec är det lägre skatt på lönen här:) Tack bock!

Pratar med elin på "telefon"msn. sååå härligt och höra hennes röst! sjukt länge sedan. Dock fick ja en mindre snäll liknelse av henne då hon hörde mig. haha. jag lät tydligen som någon man inte vill låta som. ingen nämnd ingen klämd:)

Nuuu borde jag duscha jag borde städa och jag borde göra massa saker. klockan är bara 20. och jag är död trött den här dagen har verkligen vart lång (inget mig i mot) och sen ja kom hem har tiden gått så sakta.... varför har man ofta bråttom hem?... yeye. hoppas ni sover gott och har haft en rolig helg :D
 kram

för att spela den 18 gånger till... :)

RSS 2.0