miss my misse



Lång dag, drog mig till 10min innan ja skulle gå till bussen. orkade inte kliva upp. vad sker?
När ja väl kommer ner till bussen "noll koll" på hur den åker o så. som att ja flyttat. i allfall så va bussen en kvart sen.åå ja som älskar att komma sent. såå jävla pinsamt. men de sluta med att ja va två min sen. inte mycket=)

everybody var så glad å se en på toys i dag!skoj som skjuton. och tydligen är det en tjänst dom de vill jag ska söka:) vilket ja tyvärr ej kommer göra men de va så kul att de båda cheferna ville ja skulle göra det. :)50 % på kontrakt men var heltid. Iallafall så kommer ja kunna jobba massa där om de inte räcker till med carlings nu... nu jävlar ska ja sammla pengar.:) men tror de kommer bli en del på carlings:)

hade en kunde i dag som tog mig en timme, skojar inte,han förstod inte vad man sa o han tjata om samma sak. o ungarna cykla runt i hela butiken...bhhhhhhhhhhhhhhh. han var orolig över att stödhjulen till cykeln till jäntan inte var rätt fast dom var det.... för de va farlig att de tippade lite fram o tillbaka när hon cyklar..(allt var rätt) hon ska ju lära sig cykla utan. men i allafall kunde de vara farligt.... när han väl bestämmt sig för cykel fråga ja han hand cykelhjälm åt barnen hemma? - Nej va då behöver dom det? ...............?????ööö. ja.efter som de var farligt om stödhjulen inte låg direkt i backen?är inte hjälmen ett självklart ting?my gad my gad. Ja den timmen gick fort i allafall:)

efter jobbet har vi laga mat tvätta o kost oss i soffan.. i morgon är det toys igen o sedan middag hos dan :)

kos er. kram

godmorgon

jätte trött. ska till jobbet nu o jobba till en tre fyra, vet ej en. får se=) Dagarna går så fort...
i morgon blir det toys. de ringde mig i går o hade massa tider, får se hur allt blir nu i veckan eller nästa vecka då. men kanske har lite annat på g oxå.......ja trött o vill bara lägga mig ned igen känner sig stumm i kroppen lixom.

ha en fin dag i solen :) nu ska ja sälja jeans! kramar

btw . en snabbis då!

kom just hem. en snabbis innan ja somnar ! -dom har gått vidare till bla bla bla?! psssssssss.. kom igen vem fan bryr sig ja e väl den som bryr mig minst?? = en som inte bryr sig alls.  när de låter förjävligt urs nu blev ja ännu mer äklad;O. jess ops glapp i käften . fan nu blev ja bara ännu argare o ... ännu mer obetydlig... växupp. oho det är mitt nya ord. whooohooo living the dream

Sjukt kul kväll. tagit det lugnt efter killarna nyktrat till och hitlermustchen bort tvättad:) ler. vart ner nu när de jobba. en tjej masera mig ingenom en kille för han inte skulle känna sig otrogen?:) setat i baren o betalat ? 0......
alex o ja tog oss en dans sväng efter att de dratt bort stolen från min bak... 

19 år. yeye de va den bästa!:D  not. alex såg ut som en tjej som kunde ha barn o kille, o ja 19. alex är 21? 20? minns ej.) yngdre en mig i allafall:D

så sjukt glad att ja gick ut i kväll. en av de bästa kvällarna hittills i norge. igentligen så lugn men så bra..

när www blir till 333 då säger vi godnatt

GODNATT:D jobb i mån.kleeem

Jag säger bara HEJHÅÅÅÅÅÅÅ






and you know that the real you is the superstar

Armani parfymen ska tillbaka på min kropp!! haft en annan ett tag nu, men efter att kastat på mig Armani i dag så är den bara klockren på mig:)

pratat med mamma på msn ett tag nu. sitter o väntar på att alex ska sluta jobbet ska vi göra mat i hopp. sedan kanske dra ner på byn en sväng.

Vaknade vid tio i dag. sov så länge jag kunde.. vid halv elva kom killarna uppifrån ner. dyyyngraka. de hade just kommit hem från efterfest. :) Alex hon drog på jobb och ja gick upp till dom. Roligare o sitta å skratta åt dom en bara vara här nere i dag:)

sjose som skulle sätta upp min gardinstång i dag?? nej .tar det en annan dag.ler. vill ha den rakt tror ja!

i dag är första dagen på evigeter som bergochdalbanan känns som att gå rakt. ja e rädd för säga det men det känns otroligt skönt.

jag håller just på o dör. ja ja tycker det kan vara taskigt o skratta åt andra. Men i bland kan man fan inte låta bli och ja får väl bara försvara mig med?!: jaha men hur många av er har aldrig skrattat åt mig!?=D
hahaha nu lät ja som en annan kille. Jag - har du köpt ny mobil? han - nej jag har snott den!? Jag - ha?!det kan du ju inte göra!?vafan!? han - Jo det var ju nån som snodde min?

Tur att man bara kan skratta åt det. igentlige så idiotiskt sagt det är nog det dumaste o roligaste ja hört på länge, själva sättet som han sa det på fick mig bara le. aja i allafall, nu kom ja helt av mig men ja aja. de va ju kul att ja satt o skratta åt en annan just.. Skulle linda vart här... :) jag vet hon hade skrattat med mig.

i morgon är det jobb igen!ja ska ha min nyyyaaa klänning på mig. eller nej..eller jo kan ha den till schorts. kom på att ja inte kan ha svarta vanliga strumpbyxor med kort klänning på stege. har haft det en gång o aldrig igen. fast då var ja på sjukt dåligt humör. ler.men ja va snygg det var ju huvudsaken. eller? jo

tre veckor kvar till 17 maj:D  mammaaaaa pappaaa ammi o mats:D
party party! fyfasen vad sugen ja blev på köttbullar potatis mos gräddsås o lingonsylt! ja då vet ja va ja ska göra på onsdag när ja e ledig:)

nu har ja enbart babblat av mig lite känner ja .ska ta o ta en dusch.behövs. lortgris just nu:) kan bli så.

den här låten är så gald:) lite små barnslig men vad gör det?!=D ha en fin kväll hörs senare hejhopp


"låt mig kyssa dig godnatt,låt mig kyssa dig godmorgon. du och jag mot världen"



hej på er. ligger nu i sängen, ska snart upp igen. Öppnar i morgon vid tio åka strax efter åta hemifrån.  åta åta åta ullabella..... :)

setat o prata timmar i soffan innan nu.sjukt trött men alla tankar snurrar. sjukt mycket. ja e verkligen gladare, men samtidigt lika ledssen. blev så skuffad i dag. och ja känner att ja snart exploderar på nästa person som säger fel sak.. i dag var ja så less o bara tröttna fräste tillbaka i telefon. jag är inte dum i huvudet och för andra är det kan ja inte bara sluta tro på dom, men ändå så skuffad. varför säga något till någon o säga att den inte får säga? när du kanske fagtiskt borde sagt det själv? fyfan. SKJUT MIG.så lågt så dumt så fegt.

ja just nu verkar det som ja bara har konstiga människor omkring mig, men så är det inte:)

imorgon öppna butiken,dan kommer kl 13 och efter ja slutat fyra ska ja till grunnelökka igen o hjälpa till då med. räknar med att vara klar vid 23. så vet ej om det blir nån fest för mig i morgon. beror lite på hur ja mår o så.. för jag är såååå : TRÖTT :)

skar mig på tummen i dag. aj aj aj. kl är halv två.sov.

natti:D hörs på söndag


då är det helg igen

Och jag har just hållt på med mina skattepapper, och fått lite klarhet i det hela.

sitter här med en dundrande huvudvärk efter några öl med Alexsanda hennes vän och Olver i går. Alex o hennes vän drog vid 11 ja o olver drog vidare och var hemma vid halv 4? tipp topp trevligt i går:)

 kom nyss hem till mig och försöker att fatta helften av det hela. har sågat mig igenom olivbrödet och smackat på det ja vill ha ned i magen. oboy med den blåa mjölken. vad sker med mig? varför kämpar jag så otroligt för något andra säger "är du seriöc?!" du är värd såå mycket bättre" han är verkligen dum i huvudet" Den jobbigaste tanken med detta är att jag väldigt ofta är duktig på att förfina allt för att skydda och för att jag tycker om personen i fråga och vill inte snacka skit om han..finns ingen anledning det har ja nog växt i från:).vad hade andra sagt om de vetat allt?varför vill jag inte höra?..kanske för ja trodde jag kände han?eller ja trodde inte de, ja tror det.ja känner han men inte han om ni förstår hur ja menar?

Men vem är det jag tycker om? när jag hatar han för det han gör.

Att vara mogen i jobb är en helt annan sak än att vara det på fritiden och i privatliv. jag försöker få mig själv och inse. fast ja vet inte vad ja ska inse för jag ser "allt". ja vet bara att om man vill så går allt, kanske inte dirket men om man vill kämpar man för det.

Jag trodde jag skulle få vara glad i går när ja vände ryggen åt.. Men nej.inte mer förvirrad,men besviken.. i stället för att orka känna gick jag runt med alex på stan och sedan hem för fixa tillsig o öl :) Var även på Replay i går de hade varusalg. Hitta lite fina saker men la ned det. behöver ju inte bara köpa för att köpa?

i dag då? ja e hemma nu ska i väg till grunnelökka o jobba i kväll, packa upp in för nyöppningen. skulle behöva ta mig ner på stan o hämta ett par byxor till helgen. osv. får se vad som orkas med:)

vad sker. Ja har så otroligt mycket i huvudet just nu (som den senaste tiden), vad kommer ske här näst?? Min chef har sagt upp sig, vem kommer ta över? vad sker med mig. känns så tråkigt att han ska sluta,  han som fixa in mig:) Men vad kommer ske?

fick kort från mormor i dag. Träffa på post gubben vid lådan! tur det! han sa som att mitt namn ej står så skickas brev tillbaka. så ska skriva det i dag innan ja drar. jävligt stort CAROLINE :)

nu ska ja ta o vila en stund. innan ja ska i väg på jobb.
ta allt med en nypa salt, skriver bara av mig i morgon kanske allt känns helt anledes, eller exakt lika dant?!vem vet.ha en bra dag. klem

right back at you!!!! <3<3 


goooodmorgon

. oki, ja sitter o försöker bli medläm på en sida. men alla namn är upptagna o ja känner ikke att ja har lust o hitta på någe som man gjorde när man var liten.

Deras tips
Namnet är upptaget. Prova med sexiga caroline Fantastiska caroline eller diamant caroline istället Eller : Namnet är upptaget. Prova med chica caroline singel caroline eller svärmorsdrömmen caroline istället.

Komigen?! haha .skratta hysteriskt. "bli medlem på 1 min" ohooo. om man ska hitta på ett namn utan att välja deras allternativ så blir det nog en timme minst:)

Det är nog meningen att ja inte ska ha nån sån där sida trotts allt;) så nu har jag gett upp o tryckt på X.

:)

det snöa här i går, de säger att det är aska från island. är de sant? ha... snällt att de delar med sig:D

i kväll är de möte med jobbet. drygt o komma hem så jäkla sent....spec när man lär stå på jb.torget mitt på natten vid alla knarkare.

ne ha en bra dag.klem




vissa dagar längtar man hem mer en andra..

Senaste tiden har ja längtat hem en del.. ja gör det inte längre inte på samma vis i allafall:) ja saknar familjen o vänner oerhört mycker men förövrigt börjar bitar falla på plats:D och ja glädjer mig igen till sol och snygga kläder. hitta just den här bilden på bloggen. vi är ganska lika bara att ja har lite mer fläsk att ta i ..hehe. tootoola!

i m the bigest fean of my mam. hahaha min egnelska kan inte bli bättre:D

Att ha en egen måne ... vem har inte dömt om det som barn. Ler oki jag drömde om det  i tonåren med elin. när allt var kaus så skulle vi haft det... ja kan erkänna att senast jag tänkte tanken var i dag... jag vill ha en egen måne änn i dag o kommer vilja ha det tills ja.. ?! bra fråga du!

Ohooo p&l here i coomeeeee. det bara är så. ler.det bårdar inte gott men tamme fan ska ja dit....
Elin häng på??;)

oki, ska ja försöka komma på någe kul o berätta?? =) det går väldigt bra här borta trotts min deppiga tid. men ja har kommit på att : ja är värd någon bättre o kommer helt klart hitta någon:D medan han inte kommer hitta någon som e lika bra.. hehe.  helt ärlig är jag oxå :). ne nu lät det som ja typ skulle vara rolig men ja va helt helt ärlig:)

ohoo. prata med O, på bussen i går. första gången ja såg han berätta ja hur lika han var mitt ex. alltså i fejan. int stil o så men i allafall ,sedan i går på bussen fråga han om jag kom i håg det. vilket är självklart! hellooo. ler. och så berätta han att ja såg ut som hans ex. men att han inte "kunde" säga det tillbaka då ja sa det. hahaha. det var ganska göj. hur ofta sker det? och ja e super nyfiken på hur hon ser ut nu. han skulle visa nån gång:) de sägs ju att man har någon i världen som är just kopia av en själv!? ohoo är detta min. ler oki de tror ja inte! men man kan ju hoppas:D oki ja e trött.

nu ska ja knalla mig till sängs innan min dator exploderar av värme hetta. o stänger av sig av lycka. och min olycka. jaaa längtar till fredag ska va med o packa upp in för nyöppninge av ett carlings här i oslo!!!:D Living the dreammmm:D kyss o godnatt

grodanboll



godmorgon

(pappa=) -Vad gör du vaken så här tidigt?
Solen skiner in igenom fönstret och ska ner för att möta jannica på en lunch innan hon drar ut på resa  för jobbet igen..

Blev lugnt i går, emma var här.vi kikade på film o sedan sov på soffan.
Nu ska jag göra mig klar. hejhopp:)


tack elin för bra låt..loooove it



Helloooooooouuuuu. Tillbaka i oslo. Pratat med jessica på bussen och hon är så otrolig söt! Grattis gumman på din dag!
"ja men du vet ja har ju sån där nörd stil". HAHAAA.nej ja missa de;) längtar tills du kommer o vi ska göra oslo galet!!!!!!

Nu är det bara att börja spara så att resa blir av. snart har man betala av alla skulder o då går allt till mig själv!! MERA JOBB TACK! snart börjar väl folk på carlings ska ha semester och toys behöva folk oxå igen för sommaren. jiho! 

Halleluja.


 


oooooooo ja!

köpte linser i dag:D najs najs!sovgott:D

godnatt avesta

sista kvällen i min säng för ett tag fram över nu... Åter till oslo i mån som ja säkert nämnt tidigare:)
har nu fått en pencelinkur som sträcker sig några dagar.. jihoo.. men festa på lördag kan ju ske en då eller måla klart rummet?!:)

I morgon vid tio sätter jag mig på bussen.VILLINTE! känner mig just nu som en liten unge som har lust o hänga sig kvar i trapprecket. ont i bröstet av stress.. Samtidigt som ja bara vill dit o må bra... ja saknar redan de här hemma innan ja ens lämnat dörren. haft så kul med elin dom här dagarna.. ja ja vet ja ska tänka posetivt, i know. ja gör det i mån när ja inte är trött:)

Jobbar öppe på lördag:) de ska bli skoj!toppen pass börjar vid tolv o slutar vid sex. sen får vi se vad som sker. skulle vilja ha med mig elin hem... fixa rummet o snacka skit:D dricka öl. Festa skulle ikke va fel heller, beror lite på vad som sker... :)

nu ska ja fixa mig lite o hoppa i säng. kosa ner mig lite.

hoppas ni har det bra:D
kramar.

godmorgon

Öl med elin i går:) super trevlig men tiden går alltid för fort. Sluta med att vi drog in madrasser i vardagsrummet hennes o la oss och sov. :) max har legat å sparkat mig i ryggen i natt vilket var som masage!

fyfasen vad ont ja har i kroppen! sittknölarna :*) ryggen o axlarna jumskarna!. blir ingen simmning i dag int. :)stakars min kropp blivit lite väl övertränad under dom här dagarna.ler.skönt!

Skulle börjat trännat i oslo för länge sen men har inte råd. må vänta tills ja fått mer tider med regelbundet.

Sitter nu  o väntar på att niklas ska till jobbet.ska köra han. sedan ska ja åka förbi mormor en sväng. äta frukost:) sedan har ja lite saker att uträtta på stan. :/ orka. apoteket är nog det mest tråkigaste o nödvändigaste man kan göra samtidigt....sen i kväll blir det att bara vara hemma o umgås med familjen. o i morgon tillbaka till oslo...... ._. ....

 

... oki så där en timme senare. fasta på andras bloggar innan ja uppdaterar min egna. väntar ännu på niklas.
är trött. kommer somna hos mormor. men det behövs nog..
snart är det 17 maj:D då kommer mamma pappa o ammi mats till mig i oslo:Dglädjer mig redan. i juni kommer jessica sedan ska alva och tess dyka upp oxå :) tiden går så fort man hinner inte med! Snart är man på en solig strand!OHOOO.

ååååå ja vill på reggae festival........ gentleman kommer till uppsala i år. tack o bock för det. Sååå grymt sexig live. inte förövrigt:) Väntar på lönen nu så ja kan boka in p&l :)

KRAM HEJDÅ


lala

en hel dag med mormor, mc donalds, tagit kort vart på banken. kolla pris till tatuering gått på stan. nu räkningar sedan sola o i väg o simma med elin... återkommer mot kvällningen. snor min brors t-shirts :P
bye

som jag hade dej förut

ohoo. kom em för så där en timme sedan. Morgonen började med att elin hämta mig vid tio. Med släpvagn och redo för åka till stockholm. "skit röv" "är du bajsnödig?" " nej jag glömde nyklen" :) När vi närma oss stockholm tog vi in på mc donalds. (jepp vad där i går kväll oxå men i hedemora då.ler.)  åt lite för att orka sätta igång å flytta alla hennes saker. när vi kommer till lägenheten så var vi tvugna å ta dit en låssmed. för vi orkade inte ta oss in mitt i stan o leta runt o sen till baka efter nykel.
Innan han kom plinga vi på hos grannen o bad han låsa upp ner till alla föråd.

Efter som vi inte hade nykel till föråden heller så fick vi "bryta" oss in:D GÖJ! ler. försökte att skruva bort själva saken som låset sitter på. men de e ju så smarta o börjer skruvaran på insidan! DHA!...
men gissa vad ja e så jälva smart o skruvar bort gångjärnen som dörren sitter fast i:D WOLLA! inne. hehe

Hur tänker dom lixom? de va ju inte svårt alls. och jag är inte ens "utbildad" tjuv:)
 När väl dörr gubben kom hade vi fått ut det mästa från förådet. och plocka ut de sista utur lägenheten!
oki han jobbade svart helt klart:) vi pruta ner från 900 till 590 han ville ikke ge oss konto nr för få rästen?..Det gjorde ju inte elin nått:) han ville knappt se körkort eller nått för att se att de stämde med brevlådans namn heller?!HAHA hur lätt är de o ta sig in hos folk..det är egentligen lite dumt o läskigt?

vid en fyra tiden var det dags att dra oss hemåt igen. skruvade fast dörren och åkte hem. hemma vid en sju och då åkte jag och mamma å simma, simmade 1 km:D OHOOO(41 längder). gjorde även 40 armlyft utan paus. yey.. jess ja e super duktig!!! saknar simma ingen ork i norge. allt känns upp o ned där just nu.ja e arg o less på samma gång. fyfan. 

vid nio var vi hemma och har ätit lite. nu ska ja krypa ner i sängen o verkligen sova!kommer sova så gott i natt för hela kroppen är trött:) kanske slippa drömma. skulle vara skönt!

i morgon blir det....ler...lunch med mormor...mc donalds?! ler. jo tredje dagen på rad. :) är inte ens sugen men men. bjuda till för mormors skull:D ler. ska även träffa syster:) sedan blir de sola och hem o fixa massa små saker. räkningar o sånt där....... deklaration..oo yee....
ringa ammi o jessica persika.... mys kväll hemma bara...

på onsdag blir det öööööööl! längtar. oja:) Elin o ja ska sätta oss på kingen en sväng. Försökte mig på å få med lisa dit i dag men hon svara ikke. skulle ha hälsa på nico. får hoppas han jobbar på onsdag:D

nu fick ni massa info om dagen. ja MÅ börja lägga in kort nu. tar kort o så men orkar aldrig lägga in.oki bättring på mig!!

sovgott dröm sött!
kram Carroline


"låt mig kyssa dig godnatt,låt mig kyssa dig godmorgon. du och jag mot världen"



helloooo

goddagens. snart ska ja dra till elin en sväng. mamma ska sova för hon ska upp i morgon bitti. pappa grejsar med toan uppe. den ska bli som ny:D

i dag har ja sovit till en halvtvå sen fick ja super goood mat.lasange.  efter det blev det att åka till sara o pär. gratta sara o träffa erika o sandra!!:D love. massa gott fika.jammjamm

nu sitter ja här pratat med mormor ska ta med henne på tisdag på lunch o mys en stund.. i morgon blir det sola simma träffa nico och kanske en lunch på stan:)

fyyyyyyyyyyyja hatar att drömma just nu...drömde så ja trodde det var sant i dag när jag vaknade:''''(

hypnotisera mig!!!!!!!tackhejdå


fyra timmar kvar

till att kliva av bussen i västerås... Hmm. där ja kan minas mig till baka att ha ett krossat hjärta.rasat i vikt men ut med underbara vänner...tiden går så fort och har inte tänkt på det innan... på nått sätt har man glömt det dåliga. o i dag så obetydligt. kommer den här dagen oxå vara så om något år?
Dra någonstanns och börja på nytt?  nej.. ja trivs så otroligt bra i oslo.men kan inte neka att det kryper i kroppen på mig. det är vår. och på nått sätt vill jag bara möta våren i stockholm som singel ;)... Stockholm är underbart på sommaren. gud så ja saknar tiden på urban out fitters... fyyyyyyfan!om man skulle kunna spola tillbaka tiden skulle det vara till det... trevliga människor, och en tid i mitt liv som var så otroligt bra:) <3

våren i oslo var på nå sätt med ...Och brudarna sååå klart!!:Dmitt mål just nu är fortfarande det samma. möta våren med de underbaraste tjejerna i oslo, ha sommaren där.besök besök jobba jobba jobba!!! resa en sväng med den vackraste tjejen i de fina klänningarna. till baka till oslo. sedna blir det nog en stockholms tjej av mig..i allafall ett tag. så känns det just nu i allafall. kl 01.14 på natten på en buss på väg till avesta.... ler.om jag gillar att planera mitt liv?? nej. Jag älskar att längta se fram mot saker oavsätt om de blir de ja tänkt eller ej

kanske jag borde äta en banan:) vad har jag ätit i dag? oppss. sorry mamma:) en banan två bullar och en coollaaa. o jo fryst suchi(tror ja stavar suchi fel ??men i så fall tror ja ni fattar va ja menar en då?? inte?nehe?! :)..ja? bra!!:) bläää med fryst, ja.vetkligen!!!!!:D inget ja rekomenderar alls. sen öl.. hehe. öl öl vår vår!

Tess!!!Suschi vid lillsjön nån dag i veckan!?!?!?!?!

Ska ta mig in till nico i morgon tror ja=) först sovaaaaaa.

oo hej hej magnus!skoj du kika in o längta kommentar!:D
 
du känner mig inte, du bryr dig inte ens... nanananaa 'sjunga' LOVE!! :D
Andres ska få sjunga för mig när ja kommer tillbaka fy attan va han får mig le:D

nej ni massa babbel bara nu. ska försöka mig ut på lite bloggar samt fb en gång till:) sedan försöka sova så ja e pigg när ja träffar mamma undra om pappa e med oxå??=) hoppas

BAMSEKRAMAR!!!!!!!


jessica

you are my sweet love

sweet love

I morgon bär det av hemmåt för några dagar. det är ett kaous i mitt huvud här.. och ja må få mitt huvud att komma i från allt för ett tag. Redan nu ler jag igen och känner att krafterna kommer sakta men säkert till baka.stor del är av att jag vet ja åker hem i morgon kväll. lit.kanske ett tillbaka slag sker. ja vet att nästa helg kommer va den kämpigaste och jobbigaste och kommer känna mig villsen igen. ja e rädd. självklart vill jag att det bara ska vara jag i hans tankar. samtidigt som jag inte vet...
Jag kan inte säga att killar är skit, men säger som jannica att vi har så otroligt mycket högre smärttröskel vi kvinnor :) och därför kämpar vi mera o kan ta skit/dåliga saker till en viss del på bättre sätt! girl power;)

Efter att Andres nu har setat och spelat gitarr för mig och sjungit så ler ja ännu. trist han åkte till jobbet. Själv här i kväll. men de känns bra... borde packa. men:) ska ta en dusch och försöka få ner lite saker. Jeans jackan ska med hem!!!:D Det är vår. Solglasögonen självklart!! vackert och vacker!

Jobbat i dag stilla så stilla. alla är ute i vår solen:/ eller :) för dom.  kramen av maylen i dag var väl behövlig! hon är sån toppen tjej!Tack tjejen
Tilly sa något som fick mig gråta i dag. hon bryr sig verkling så om en. hon/du är guld värd.
setat på fridays med jannica tess och maria samt björns o petters lillasyster i dag. mys . Ätit och snackat. det är vår men det är kallt. Vita byxor får vänta för min del ett tag o ja tycker de borde vänta för andra oxå ett tag till;) Tess o jannica är allt för roliga,herre gu så kul. jannica skulle vänta på sin banan. tess skrattar man bara alltid åt.

I morgon är det jobb igen, till kl 16 har jag för mig. sedan blir det direkt till festen:D Tony ska ha flytt fest så blir där tills bussen går kl 23. blir bra med lite öl sedan sova hela bussresan:)

på någe sätt känns de så dumt o åka hem så snabbt igen. men ja känner att det är det ända rätta nu. ja ska se det som en ferie. 

just för tillfälle känns det som ja lurar mig själv? eller ja fick ett litet hopp lixom. vet ikke hur ja ska förklara det ..och ja ska absolut inte förklara det här:) ..ler... nu ska ni få några låtar. de låtarna andres sjöng för mig i kväll båda är i samma youtub klipp (LIKE!). sedan är det melissa horn som jga inte på någe sätt får nog av. Sovgott dröm sött. Godnatt


Oki: för ja tar låtar från youtub o i bland vill de inte dela med sig!!! De låtar han sjöng!LYSSNA :) http://www.youtube.com/watch?v=xLluvXi5nOs

Melissa Horn:


Ses hemma:) och vi andra ses när ja kommer åter:DDDDDDDDDD



varför vill ja bara säga gör inge dumt?:/



yes box

vakna nyss de rann svätt från mig!drömt mardröm. brrrr. sen ha ja prata med mamma en timme:)o nu ska ja göra mig klar o till jobb. ska jobba en sväng uppe i dag, de fick ej ut någon annan. mitt rum får vänta ett tag till helt änkelt.yes box. byee

tredje gången gillt

nu har ja tryckt mig bakåt två gånger o allt försvunnit. göj!?NOT.
kort om vad som finns i huvudet då:

- prata med en på storå att ja gärna tar pass (carlingsbutik) hon lät glad över att ja kunde tänka mig jobba.+
- boka bord o fixa på torsdag.
- gå in till butiken som ringde o fråga om ja kunde jobba onsdagen innan påsken. + :D
- har dom sätts en?nejnejnejnejnej ja
- göra klart rummet. tar ja på torsdag eller fredag så jag är ledig...
- träffa sara på torsdag:)
- jobba i morgon.....happy?nej. lyckas alltid komma de dagar ja verkligen känner att fyfan va skönt det ska vara o vara ledig..sånna dagar har ja inte ofta... Men ja kommer bli gira i mån. ska jobba kväll så kan ju hoppas det är mer folk en i dag:)

kanske köra 501 i morgon med en vit topp?eller....hmm ler. så jävla fula jeans men snygga en då.ska slita dom väl...någon som vill slita dom åt mig? :D

nu ska ja tvätta fejan. drika lite vann. o krypa ner i sängen kanske lyssna på en band bok.....
o längta hem lite till. var så skönt o vara hemma. Men ja känner mig verkligen hemma här nu:) bara rummet blir klart. vart ut o gått lite med hunden i dag oxå. affe heter den så söt låter som han ska dö när man går fort,fast han får välja farten:) tilly kunde knappt slita sig från han.:)

nej, packa i hopp innan ja hinner trycka på bakåt knappen igen. :) sovgott dröm sött....

säger bara...

o a jeje

sova snart...

godkväll. har inte rest mig från datorn sen ja kom hem. ska ta o packa upp så andres får till baka sin hockytrunk:)haha skrattar mig till döds när jag tänkte på att han spelat hockye!eller har han det??

jaaa längtar till lönen. då ska ja köpa mig ...ler. ja ska spara. =) nejdå men de lite saker ja ska köpa mig iallafall.skor. skor. väska. o inge mer?!=) lär verkligen spara på nästa lön... ååååå fan att jag inte kunde ta passet i onsdags. det hade vart så jävla kul...


åå sola ja tack.solat tre gånger hemma. så e lite små röd just nu:)
och fräkning. i morgon blir det jobb. sedan ska ja försöka mig på tilly. eller någe.

pratat med jessica o tess på msn .saknar. men båda har planer på komma så blir  super:)
 har inte så mycket mer o skriva nu. väntar på att mamma ska ringa sen ska ja väl hoppa i säng.ta en snabbdusch.
kram hej

äntligen midsommar

Små rolig film, fördrivit tiden lite under buss turen.  har ont i röven. :) och vill verkligen inte åka till baka nu.
snart är el räkningen betald o ska försöka få till baka gett grejen nästa vecka. en sak i taget.  o sen är det klart allt det dryga.

har haft det jätte bra hemma, skulle gärna stannat lite längre. får se om ja drar hem om nån vecka igen beror lite på hur de går med de andar som ja pratat med... living the dreammmmmmmmm.
håller alla tummar ja kan hålla..två då. ler.ååå boring!!

Vart att gå ut i avesta med tess, i stället för borlänge. var kul men allt är sig likt=)tess är bäst:)svensk pizza blev det oxå:) inte jätta stort fann av det kanske :)men på krogen var det samma människor exakt samma.. och på något sätt kan man bara le sig lycklig... jag vet jag är såååå boring som inte ville med på efter fest!?!?! sorry affe, ja vad har hänt!?=D Man lär sluta när kvällen är på topp? =) not. ler.

fått håret fixat och nästan en dess bortklippt:D håret är sååå mycket finare nu. love it.
och jag har hittat den perfekta skinnvästen!!!!!! tyvärr sitter den på min mosters man.. funderar nästan på att betala för att få den:)  Ingen fest utan skinnväst!! :D har även fått nya kläder av mamma:) från åhelns självklart:D och en hatt till sommaren:D

just för tillfälle håller ja på o svättas i hjäl...rövsvätt. ne meng. kunde haft. bara lite varm:)arm svätt? ja ja vet så jävla äklig.

Det bästa i äntligen midsommar var då två i filmen pratar i telen och hon säger att killen är så pryd sedan : knulla knulla knulla knulla...... sedan när de ses säger han att hon är en knull apa. hahahahaha. kanske låter skit tråkigt men ja tycker det var väldigt roligt....

I morgon är det jobb igen. öppnar. Sedan ska ja hem o försöka måla bakom gaderobben. har nu köpt brun färg oxå:) må in på clasolsson.
nu orkar ja inte skriva mer blogg 3 timmar kvar........FACEBOOK!! :) fan va tråkigt.

tack alla för påsk helgen. ni är bäst.
och ja saknar roooobert......

kramar!

RSS 2.0