familjen Lundqvist...

Efter att pratat med Linda i går niklas i dag pappa i dag och mamma i dag. Längtar jag lite efter dom.. världsbäst:a ever! och älsk värda.  


Natti.



Sprallig...

Välkommen penicillinkur.. 3 om dagen i 5 dar. Kan dom inte ta i lite mer. Aja nu vill jag bara bli bra.


Vad glor du på, jävla idiot. Var de ord jag ville klämma ur mig när en "gubbe" glodde som en tok på väg in till apoteket... Brr, jag var hungrig som fan ont i magen och totalt kissnödig..inte den trevligaste just då..


Låg med rumpan upp i vädret och leta efter en skruv då jessica tittade in i dag! Ohoo vad jag blev sprallig och glad.Vi ska ut till helgen som det ser ut. Leder alltså mot en fullspäckad helg igen vilket jag gillar.


Orkade inte stanna på stan i dag. Så blir träffa med n någon annan dag.. När jag kom hem åt jag,sedan kröp jag ner för kolla film men blev o sova till 20.oo i ställe. Brr kommer bli trött av penicillinet. Men bara kämpa.


Sen ringde gulleplutten Erika! Ohoo. Då blir ja så där spralligt glad igen när ja väl vaknat till liv.


Dagens förvåning var när jag stod i kön på ica, pratade med mamma sa jag hade super ont i magen och om ja skulle hämta ut receptet. Då jag oftast håller ut några dagar till för de kan ju bli bra? inte alltid men ofta... Då en dam framför mig i kassan vänder sej om -Ne men stakare (och ser jätte lessen ut) Haha. Kul att folk lyssnar trotts de har ryggen åt. Själv lär ja se personen för ens höra vad den säger om ja inte anstränger mig.


Min dag har i alla fall vart bra trotts magont gått bra på urban. Blev medbjuden ut till helgen. Vilket känns super kul=)


även utgång med mickis=)

Och solen tittade fram i dag. Och värmen kändes lite;)

Hoppas ni haft en bra dag!i morgon får jag lite sovmorgon då vi ska ut till kungens kurva Ikea. Och köpa lite saker till butiken.



Kram

//Carroline

























huvud ont...

Hemma i dag. Huvudvärk som inte ger sig. Jag hatar och vara hemma! Urs. Känns fel och bara fel,spelar ej nån roll hur sjuk ja en är. Men i dag var huvudvärken för stark för att gå i väg. Dock hade jag krånglat mig upp gjort mig klar och var på väg och gå.. Men man måste känna sin kropp..Man vill ju göra bra i från sig när man är där...känna sin kropp, Det ja oftast försöker och inte göra=) Har i alla fall vilat nu, men huvudvärken är kvar. Hoppas den är borta till kvällen.


Var någon som kommentera för någon dag sedan om också letat efter någon kille men ej hitta nr. jag har inte hittat nr och även laggt ner det efter två dagar;) men vem är du , ?!vem?! anonymt blir svårt och tolka. Skriv bara första bokstaven om ni inte vill skriva namnet;)


Det är konstigt hur ena vägen leder till den andra. Hur man möter folk, och sedan möter andra som bara allt faller på plats. Kontakter är a och o i livet om man vill ta sig någonstans, dra

nytta av varandra. Och även jävligt tur.. Ett leende kan ta dig långt och man kan ju alltid välja säng vägen om man känner det.. Men tänk på hålla värdigheten kvar;) Det är nog bland den sista vägen jag själv skulle välja, men vi är ju olika=)


Ibland blir man bara så överraskad. Vilket både är kul och överraskande. Och kan också vara rätt förvirrande.


Nej. Krypa ner igen o ringa till mamma.


Vet ni hur liten världen är? Jag har fått det konstaterat om om om igen nu när man befinner sig här.


Hoppas ni har en bra måndag. I dag hatar jag själv denna måndag med lite stolt bitterhet. För igentligen är jag glad när jag inte har denna huvudvärk.


nattttiiii...

Efter små sovit i soffan ska ja göra mig klar och krypa ner. Så jag är pigg i morgon, undra vad som händer då. Nu i veckan ska vi ut till ikea jag och linda. Köpta lite saker till butiken.. Men vet ej vad som händer i morgon får bli en överraskning. Fick beröm över kill dockorna jag fixa innan helgen vilket var roligt värre.. känns super och vill verkligen inte sluta. Halva tiden har gått nu..


Jag har fundrat lite.. varför snackar man skit om någon på ett negative sätt med andra sedan umgås med den mer en ytligt.. vet inte om ni förstår hur jag menar riktigt men... alla snackar skit, yess we do. Och man gör det med de närmsta. Och gör man det med andra så är det väl saker man faktiskt står för om det skulle komma ut, vilket det oftast gör. Jag tycker det känns väldigt konstigt när jag vet någon snackat om någon om någons sätt och sedan så är de jätte "bra kompisar" när de ses?..

alla har för och nackdelar helt klart. Men min tanke blir direkt? Vad säger du om mig när jag inte är med.. och genast blir personen i fråga mindre lit bar för mig. Man kanske ska tänka på vad man säger till vilka.. och stå för vad man tycker. Jag menar inte att man ska vara otrevlig mot någon... Oki ex Lisa vet att jag inte gillar en tjej, det är nog bland den mest patetiska och osäkraste människan enligt mig. Skulle jag och lisa då träffa på henne och jag skulle kasta mig runt halsen på (den som ja inte gillar och sagt till lisa) - åå hej!!! Skulle det ju kännas väldigt töntigt och patetiskt. Varför inte bara hålla en låg profil... man kan inte gilla alla... och om nu det är så,räkna inte med att jag tolkar dina -åååhej som att du är min bästa vän o inte snackar om mig... du kanske säger exakt samma sak om mig som om nån annan när ja inte är med! GO TJEJER!!!! Om jag var lisa vid det exemplet skulle jag bli rätt förvånad och inte förstå vad jag höll på med... bla bla bla. Ler... Bara av skrivning var det där.

Sovgott dröm sött


Och det var ett ex, var varken om mig eller lisa det hela syftade på;)

"det är inte tjejen i filmen som skrivit brevet"

Sean Kingston & Brandy...

Helt klart bara bäst...

upp och ner, ner och upp du var där när mitt liv var tufft...

Klockan är nu lite över halv sex.. ni har inte glömt vrida klockan va?.. I veckan var det en kille (kund) som frågade mig om vad klockan var, och om jag hade ställt om den.. såg nog ut som ett stort frågetäcken då jag inte hört nått om ställa om klockan så vart väll bara ett sånt där ?! -Va?! - kom du till jobbet i tid i morse? - Aaa. -Amen då går den nog rätt;).... -Jaha..mm... Vissa är allt för roliga. Tror inte jag som kund skulle fråga någon nått sånt. Man får massa konstiga frågor. Själv börja jag prata engelska med en kund för nån dag sedan till han utbrast -aaa you dont talk sv... ?!öö jo?! det visa sig att jag inte hört vad han sagt på grund av verkligen grötig dialekt samt hög musik. Tror ni ja vill börja as garva eller?! Öö ja.ler... Det bjuder jag på=)


Men ja till min helg!

Fredagen kom dom hit, besökte mig på jobbet. Från i torsdags har allt känts så bra. Vi var ut och åt på sen super mysig restaurang i fredags. Sedan la ja och mamma oss och kollade på film. Dock somna hon och jag såg filmen själv=) På lördagen blev det stan. Jag köpte ett läppglans för 5oo .... Nej jag skojar inte... ler. var sånt som skulle göra att läpparna blev lite fylligare. Kanske lite men inte mycket. Och ja jag tycker det var värt och pröva.. och det var super skönt och sitter länge trotts man äter dricker.. tacka vet jag annars för de priset=D köpte även ett par bruna skor i går. Snörning och lite klak från din sko.. snyggt till korta skin jackan.


Sedan så Kom emma när mamma åkte. Och vi drog oss hemåt åt, sedan fixa oss för kvällen. Kom hem kvart i sex i morse!!=D Jooo vi hade så kul, blev blue moon bar.. Blev gästlistan vilket var skönt efter som man inte behöver vara där så tidigt. Det är inte nå svårt och bli med på den alls, ett tips om ni vill dit..

Redan på pendeln in träffa vi på trevliga människor.

Varför jag gillar blue moon? Bra musik, härlig krog. Blandat med slick och inte. Ler. Vi dansade 5 timmar i natt, i sträck. bra jobbat va;)

Vet inte om jag skrev om vakten som erbjöd att köra hem mig där förra helgen? Ser helt oki ut. Eller oki bättre en oki men helt oki..?!

Ur hans trut i natt kom - Vill du följa med mig hem och ha vilt sex?

?!gav han ett leende en klapp på axeln (Sa nått), och gick.


Vad tror dom.. Jooo yes, klart man vill ha sex med en stureplans vakt? Nej.. Inte just för den anledningen i alla fall=)


Vi hade i alla fall så grymt kul i går. Kommer kunna leva på denna kväll länge.. Fick en "kalla" av emma i går. Super fin, det är blomman som ska finnas i min brud bukett den dagen det händer=)


Ps. kort på sms kille blev positive överraskning;)..Ds.


Lite kort från fredag(kommer snart ska bara lägga in) lördag kommer då emma lagt in de=)

Ha de bra!

Kram

//Carroline

Dumpa honom...

Kom nyss hem från stan. Vart med veronika och sätt bio och även vart ut och ätit.. mm tro det eller ej vi hann till och med köpa på oss nått plagg;) det behövdes verkligen komma ut och göra nått. Trevlig mysigt rolig allt på samma gång..Ohoo! =D 

Dumpa honom var filmen vi såg och jag tycker den var super bra. Jag skulle lätt kunna se den igen...Det var verkligen alla känslor (rolig!) som finns i ett liv mellan tjej kille singel o inte... såååå se den... Gott skratt och känn igen er! Var inte bara en tjej film heller=)


Förra helgen var vi ut som ni vet. Träffade då en kille, som ja mitt feg arsel inte våga fråga om nr. och inte vad han hette heller. haha nej. Ja vart as feg och känns dumt ursäkta kul vi spendera kvällen i hopp men vad heter du?! Det eller de?! Go carro. Aja i alla fall valde jag messa till 4 nr som kunde vara rätt. Men icke..Nån trodde att det var nån kompis som drev och någon svara snällt nej och en svara nej inte i lördags... Sedan har messen fortsatt med den sista.. Vilket är skit kul, han är säkert ful men aja=D

Oki nu lät jag ytlig. Och ja kanske, men de va första tanken jag hade... och just nu känner jag att jag får vara ytlig... vilket inte känns som något negative. Ler. Och det är kul och messa lite spännande då där, vem vet kanske är en hoti!=)


Är hos lisa nu. Ska upp tidigt i morgon så ska ta och krypa ner. Lian känns bara bättre och bättre. Mer ansvar mer koll på saker. I dag måla vi podiet i antren sen fick jag ta med mig två "praktikanter" och ställa i ordning det. Sedan blev det lite måla och dock byte. Han även plocka i hopp lite herr kläder till herr fönstret som ska bytas i morgon=D


I morgon kommer Mammi!! Just det, hörde även hon besökt min blogg i dag för första gången. Haha välkommen.. Men jo jag kommer fortsätta skriva på mitt sätt även om hon besöker bloggen då och då;)


Ta en öl?en drink? Osv. Varför inte en jälva promenad för?! haha ler. key kanske låter skit trist men det är ju trevligare med en promenad och prata en sitta på en bar och dricka med en av det motsatta könet. Kanske tycker jag det för jag blir stirrig när det är folk om kring svårt att fokusera på de som pratar.. mycket och se=) Men oki kan vara trevlig oxå, får helt enkelt göra det med någon som är intressant.ler. Och pga kylan här fattar jag det låter bättre med en drink.ingen vill väl frysa arselet av sig på en dejt...hahahahaha not.jag är trött.
(jag är mogen!)


Nu vill jag ha en pojkvän som kan vara här och masera mina fötter och lår... skulle vara underbart!

Nej hörni sovgott och nu har ni fått er en liten uppdatering;)

Såna här dagar trivs jag i stockholm. Ler.

Kramdå!

//Carroline♥
Bjuder på Mammas låt....


Sedan vill jag tillägga, varför blir dom bara inte i hopp för....K*KEN

sovgott...




Godnatt

super kallt i stockholm åter igen....

Hej på er! Jag skulle vilja säga att allt är super bra solen skiner och livet leker. Men nej... jag är deppig som en gris..solen skiner inte och det är svin kallt.. Kalorier kalorier... Om ni undrar hur jag vet att det bränner kalorier att frysa.. kan ja bara ge svaret att en del tjejer som har anorexis duschar kallt för att bränna mera... Men känns just nu som det inte funkar på min kropp.ler. och livet leker inte. Inte i dag. Mina tankar är på annat håll och vill bara ligga i min säng och prata med mamma... GRÅTA vill jag göra också. Känns som ja skulle kunna gråta en flod.. dock är probet att det inte går heller för jag har inget och vara lessen för. haha ler.  Jag tror eller jag vet att vissa känner igen sig... Man känner sig halv.. Man är fast man inte är.. Jag har inga pengar och det gör att man blir deppigare för det också..Ja som ni ser är det kanske inte så jätte bra nu. Men det är ju inte värsta alvar heller...(alltså man dör inte av det)

Kliar i ögonen. Är det katterna?

Vill  hem till mammi o pappiiiii! Take me home...


Oki ska ja berätta något kul då i ställe... I dag har jag pratat engelska i princip hela dagen.. mm det är sant=) och tjejen jag prata med förstod bara inte en sak som jag sa under hela dagen=D Ohooo jag är lycklig för det... Blev lite svengelska.. ler... Men hoppas linda är tillbaka i morgon ... Jag är oerhört trött... extremt... ska lägga mej tio i dag.. så jag blir piggare i morgon. Detta är första gången på år jag kan erkänna att man blir piggare av att lägga sig i tid o gå upp i tid..(och inte sova för mycket) jag ha sagt ja blir pigg om ja går upp vid nio tiden inte seg hela dagen.. Men att det inte beror på när ja la mig.. oki fram till 1-2 då... men jo..så pigg som ja förra veckan ha ja inte var på länge.. härligt värre. Så, 10 till 8-9. en pigg caroline hela dagen.


Massa tankar i huvudet och vet ej hur jag ska få ut dom riktigt. Kanske är för jag är medveten om att i morgon är det andra tankar och dom i dag är glömda. Jag längtar verkligen till i morgon ska äta våffler med lisa. Och torsdag träffa veronika och på fredag kommer dom.. och mamma ska sova kvar en natt.. härligt...


Om man ska förklara sig själv med tre ord... (såg milla gjort de och massa mer tre saker)

Jag skulle välja... hmm de mysko var att jag tänkte på detta i går. Och hade tre ord men nu är de borta... sprallig var ett (jag är oftast glad och då är jag så där pirrig i kroppen, så där tok sprallig och vill göra massor.. hmm? förstår ni) stark (kanske inte i muskler. Men kämpa. Observera att jag fick höra att jag var stark i dag;) -yes spänna det lilla man har bit i hopp;)

Proper.(inte jag som kom på ordet) men (jag har mina principer och tankar men inte på ett tråkigt sätt utan ett sätt att ha stil. sug på den ni!)


Nej nu har det gått nån timme sen ja skrev det här över... ja e så seg.. nu ska ja gå från soffan. Ha en bra kväll sovgott. hörs i morgon

nål i hö...

det är som leta efter en nål i hö... Sol i dag. Springa till pendeln nu.kram.

stockholm och slängkyss...

Tror ni man blir glad?
Dagens Sugholm.

La även in bilder från mobilen, bilden som ja skulle skicka till mamma och pappa i lördags. Visa man mår bra så där och skicka en puss.. kanske tur att jag inte fick i väg den.. Observera att handen som man ska skicka kyssen med blev ett hakstöd i stället. (jag mår bra nu.haha.).. Det bjuder jag på och jag hoppas pussen kommer fram en då. =D

..en dag till...

Godkväll . vaknade med ont i huvudet.. hur trevligt är det på en skala. Inte alls tycker jag.. plus jävla snö plus jävla irriterad att ja är så feg (ge mig stake! =kraft mod...)  glömsk och klumpig.. så nu har jag fått med allt... brr. Nu vill jag hem.. men ändå vara kvar. Ler. stockholm får mig pigg.. kanske det blir det här i framtiden ett tag.. men helt klart nått eget!!!!!!! Är lite små trött att bo med människor och inte kunna ha sina egna saker.. inget ont mot någon ska ja väl påpeka!!...


Tror jag börjar få urinvägs infektion. Gör ont i magen.. fyfasen.. igen. Förut fick ja njurbäcken infektion smärta!! inte skönt!! hmm. Kände mig febrig i morse, urs detta är inte bra... piss liv i dag.. Ler men gick bra på praktiken.. gjorde skyltfönster i dag samt börja riva bort pappers bilder från pelare. Ska göra om till bad och det ska målas. Dagarna går fort.. och snart har det redan gått två veckor på praktiken...


Nej hörrni i dag e de mest drygt och skriva..ni får sova så gott.kramar

//Carroline

                     
Vill ha

A dream is a wish your heart makes...

Ligger och spänner tuttarna. Spänn, slappna av,spänn. Tänkte jag skulle slippa kunna göra penntricket om några år. Hahaha. Oki. Nej det gör ja inte.men kunde gjort.=) Ja har jävla ont i tänderna. Tror jag bitit i hopp en del idag. Ska hoppa in i duschen snart och sedan beck och krypa ner för sova... Skönhets sömn är det bästa..
Alltså att vakna och se att någon ligger och kollar på en är underskattat.. i alla fall i min värld.. tills nu.. jag är förälskad i tanken.. Dock ska det ju självklart vara någon man känner något för annars kan det mer gå över till vara massa läskigt..


Jag hoppas jag kommit ett steg närmare nu.. hihi. Operation messa ska ske i morgon. Ska tvinga mickis.haha.. En liten operation på en lång väg herre gud.. Jag ska ta reda på hur man gör för att göra privata inlägg. Så man kan skriva ut de lilla extra. Och vet ni va. Det ska bara vara för tjejer.;) Prata med emelie♥ i dag. Messade henne, ja tror messet vart lite krångligt, man vill ha så mycket i så lite=D haha så hon ringde upp för få förklaring. Så kul och prata med henne! 


Och vet ni vad. På onsdag är det våffeldagen. Då ska jag hem till lisa och mumma i mig massor. Grädde och sylt lär vi ha också. Man ska ta vara på släkten det är ju endå dom som står en nära=) i alla fall oftast.. Mickis och jag ska även ha mys kväll i veckan och se film, sedan kommer veronika torsdag och även fredag tror jag med mamma o ammi, som ja sagt några gånger. Min vecka är fullspäckad. Ska försöka hinna med och träffa niklas också..

Den senare tiden har jag fått frågan vad jag har tänkt fram över.. Och jag tror jag ger ett rätt osexit svar... Ler men det bästa svare jag nu kan ge är saker jag vill ska hända och tänker ska hända i framtiden..Surfa ex, åka i väg och jobba (för att jag just nu inte har nått här). Men självklart skulle ett jobb dyka upp kanske jag slår mig till ro ett litet tag eller a att bara nått kommer in i livet så faller nog bitar på plats på nått sätt=) tar dag för dag helt enkelt.


Har ni vart in på hemsidan kyssjohanna någon gång? Gå in där annars.de har de sötaste armbanden och annat med massa fina ord på.. Samt från 100 lappen till MASSA mer... Ja gillar sidan och vet ett armband ska bli mitt en dag.


Lite sugen nu på att tattuera in något under armen. Denna bilds nederdel text ros blad.. Men har även text ur en abba låt jag är sugen på.. Ja vi får väl se. Färg ska det vara i alla fall..


Nu blir det dusch och beck.,sova..kram
//Carroline♥

sotaflicka.blogg.se♥

 

tro det eller ej...

Hej på er! Nu är det sista dagen på helgen och den ända tanken i mitt huvud är fan fan fan fan... Hade en trevlig kväll i går med mickis, Var väl hemma så där vid en 4 i morse tror jag.. inte konstigt att man är så trött just nu...Längtar redan till nästa helg då mamma veronika och ammi kommer. Vi ska även ut jag och mickis på lördag kväll.. bluemoonbar blev det i går.. Det var ett helt oki ställe, bra musik verkligen!!! Vakten erbjöd sej köra hem mig då mickis drog.. Men lilla vakt det fanns väl en anledning till att jag stannade? .ler.. Mickis hade otroligt fula snopp sugrör. Brr.. läskiga. =)

I morgon blir det urban igen. Börjar nio till fem.

Tack för en bra kväll mickis och "pilotmannen"  p i p =)


Ut med det gamla in med det nya.. I går åkte det bort många från min telefonbok på mobilen.. Så skönt!! Tame fan ingen ånger där inte=) Er jag pratar med är självklart kvar!


Hoppas ni haft en bra helg. Kramar

//Carroline

Kolla in att hon/mickis ser lite ut som Linda Rosing;)


Själv klart nr på handleden efter som Mickis oftast försvinner och jag oftast har min mobil borta eller död.. Jah skulle hem!Och ja kom hem i taxi.Tack och bock.. mmmmmmmmmmmm spola till baka tiden lite tack...
Muggjävlarna var det enda mickis hade i sin lägenhet i stort sätt=) bortsätt från plast gaffel kläder och hår produkter;)


Är himlen alltid blå bakom molnen?....

Nu har jag tagit en skönhets sömn. Lite snabbt så där men lite längre en tänk... Ska nu dra på mig kläder och packa. Springa upp till lisa. Och in på systemet åt Miccis. Ooo...palla trycket=) Tar en låt från jessicas blogg.. En fin bra låt som faktiskt stämmer... Trott eller ej mitt hjärta kan också gå i krasch fast vissa verkar tro att allt är oki.. Bara för jag är glad och sprallig och gillar vissa saker så betyder det inte att det är det enda och att jag inte blir lessen...brrr... vissa saker tar hårdare en andra. - Om du säger du är min vän så är du kanske det! japp jag tror ni känner igen låten=)

Ha en bra dag!!

lördag hela veckan...

God morgon på er!

Kellys i går. Var helt oki ställe man passade ju i alla fall in med sneakers och en munktröja..var lite olika stilar..men rock..ler... Dit är inte sista gången jag går.. bra ställe och börja på? Sedan dra sig vidare. I dag är vi bjuda på nån fest i hässelby, men nejtack. Orka åka längst bort på gröna linjen.. var inte min stil på killar heller. jo faktigst är det sant den ena hade fula skor:/ sånna där spring skor,vem fan går ut med det på krogen ?! Oho.. finns sjukt mycket snygga skor till helt oki piser nu. Så varför välja nått som man ska ha när man tränar.. herre gud.killar...

-Vad är din stil? (pekar på en kille bortanför) - RANDIGT?!

Hahahaaaa ja miccis ja laddar upp för randiga killar..

Går dagen var i alla fall helt oki... vissa sjönk lägre en andra i går... synd men sant...

Nu ska jag lägga mig under täcket ett tag för att sedan packa och dra mig in mot stan igen och möta lisa och samme=) lunch! Är redan hungrig men orkar ej ta det nu..

Men ha en bra dag.

//Carroline

lallalaaala

Bara för den är otroligt bra!!! Ingen tanke ingen anledning bara bra!


En sak som är mysko. Det är hur folk kan ha mage att bete sej jävligt dumt omoget osv. Sen inte säga något om det eller någonting sen bara helt plötsligt försöka ta sig närmare och låssas som inget hänt?!Ohooo me like... lite små lustigt och jag skrattar faktiskt åt det... 
(Den bästa kommentaren som gör hela saken med tjavs.)- Gammalt gnabb. (jo självklart men stå för det innan någonting annat...Sen så... Innan host! pinsamt)

Inget och skriva men tame fan skriver jag en då. Och tame fan läser ni också =D Nej ha inte kommit från denna maskin en. varför förvånar det mig inte. Vet ni vad. I dah efter jag gått ut från systembolaget och lämnat gallerian .stod det två utlänningar (ursäkta ordvalet men vet ej vart dom va ifrån ,inte världsbäst på kartan så skit samma om de är från öst eller väst. Eller ja dom va inte min hudfärg i alla fall och inte raka motsatsen heller. var detta en bra förklaring!? Aja till ska. De stod där och prata och tog på varan ni vet så där högt och fort. Det låter liksom som de skäller på varan. Den ena hade fru och barn med sig. Så jag traskade för bi sen såg ja två tjejer glodde extra mycket på dom och när jag vänder mig och står de och puttar på varandra.. det slutar med att det är ett bråk och dom ligger på marken?! frun står och skriker men inte riktigt vågar göra nått. Folk stannar upp men bara glor.. efter en stund så vänder ja mig om igen då jag hör en tjej skriva att de får ge sej och att det är förfan massa folk här.. då va de ena tjejen som setat på bänken när jag gått förbi.. herregu. När ska man sluta förvånas. Och skulle en svensk tjej vågat gått in så där?allt detta hände väl på as kort tid.men förklaringen blev lång.. Välkommen!


En annan sak jag fundera på är vad man kan göra om fötterna somnar ofta.. finns det nått knep förutom att grimasera och känna smärtan när man sprattlar..

Och vad ska man göra när man är segast i världen på förflytta sig in i badrummet för sminka sig ;D

Sovgott hörrni när ni väl flyttar er till sängarna. Men sent i dag som att det är fredag va?! Tro eller ej men legat i sängen före 11 hela veckan... har vart skönt=)


-gu vad trevligt att du ringde mig!...när tappade jag alla koppar ur skåpet.

Vart ut till vällingby en sväng och träffade på Miccis. Trevlig ,hon hade en hel del att göra. Ska ta och tvätta av mig lite sedan dra mig in mot centrum. Ska möta upp miccis där och sedan få se vad som händer. Hon träffade på nå killar på tunnelbanan i går och skulle göra nått med dom. Anntingen hänger ja på där eller så blir det något annat=) blir inte nå fest i kväll för min del i alla fall.. inte lust alls...vill.. nått annat.. Är proppmätt. Min lunch i dag bestod av en paj, avokado paprika och tomat. Samt gräddfil. Mm jammi.

Prata även med lisa på bussen hem, då jag utbrast -gu vad trevligt att du ringde mig!! 'Super glad vart jag'(efter så där en halvtimmes prat eller nått... Till svars fick jag ,-öö det var du som ringde mig.. Haha.! Har verkligen inte alla koppar i skåpet just nu. Är nog en stor längtan till min riktiga vänner som har satt in.Tur jag har Lisa och Miccis här... Jag var säker på att det var hon som ringt.. Även trodde jag vi pratat för två dagar sedan men var inte så. Var min kusin lisa jag pratat med och min lisa inte på en vecka.

Hon och samme skulle ha mys i natt på hotell här i stockholm. Tänkte träffa på dom i morgon en sväng.. Innan hem och byta om o ut.. Vet inte hur ja planerar och hur ja tänker jag ska hinna allt. men allt ska göras=)


Det får räcka för dagen. Nu blir det lite fix.. Hoppas ni haft en bra dag. Och faktiskt det har vart värmande i dag i solen när den tittade fram. Och jag försökte även intala mig själv när jag höll på och frysa ihjäl att det bränner kalorier det bränner kalorier osv... Allt ont har nått gott med sig.


Kram hej!
Ofixad dag.. hos miccis..Nu ska ja sminka på mig lite...


På stan...

Att identifiera ordet på stan kan ha många olika vinklar slog det mig när jag skrev in det i msn rutan. Hem är stan så liten, och man kan väl hitta någonting man vill ha. I leksand då finns ej stan. Kallar man stan för stan blir man kollad på och sedan skrattad åt. Noret är Leksands benämnelse på stan. Stockholm. Här känns stan som det mesta. T-centralen och utåt. Det är affärer till massa och utbudet finns och hitta. Hur stort lär det vara för kalasas som stan? Hur många affärer lär ingå, och inte vilka affärer som helst. Ica i Leksand funkar ju lixom inte att lägga till i "stan känslan". Avesta, H&M finns ju. Även Lindex och Åhléns. Är det för det är stora kedjor. Och vad blir avestas stan kallad när Åhléns kanske försvinner. ?! Bra fråga va?! Haha. tur jag har noll koll i huvudet just nu.. Men som jag brukar säga... Det bjuder jag på!


Kyss!♥
Man kan säga att Leksands centrum är Ejendalsarena det är väl där allt händer..
Dessa hulkar finns att tillgå i leksand, dock har dom bytits ut under årens gång!

Tankarna på pendeltåget snurrar...

God morgon! Är fortfarande förkyld och mina läppar gör ont. Eller nja bara övre. Ska ta och åka in till stan snart. Jag är så otroligt seg. Har min söta orangerutiga skjorta på mig i dag. Och blåsa håret ska jag göra. bara låta det vara i dag. Få vila lite.

Tankarna på pendeltåget snurrar kan jag lova.. Solen lyser en rakt i ansiktet och man önskar att värmen bestod när man även klev av.

Men nej man fryser arslet av sig direkt man lämnar tåget. Det är nästan som när man ska dyka under vattnet man tar luft innan man dyker ner under... Men i detta ögonblick andas man in av att försöka behålla värmen vid avstigning. Fuck not! det gick inte och mina lår och skinkor blir iskalla och händerna hade gråtit om dom kunde... Det är inte lätt och heta Carro när man längtar efter vår/sommar värme.. Nej detta går ej=D Ut i kylan ska jag nu.

Tycker lite synd om J som kommit hem efter han vart massa många veckor i thailand. Brr. Välkommen hem till kylan;) Nej men snart är det väl så att dagarna blir längre en nätterna?! Då kommer det vara ljust och härligt. Vår kom nu.

Fast kollar man brudarna som kommer in i butiken men korta byxor och ballerina skor kan man ju tänka sej det är varmt ute.. haha sen när man titta ut föll det snö/hagel ner en stund.. åter igen Brrr!

Ha en bra dag!

//Carroline

(A just ja, får gärna kommentera in läggen  här i ställe för Facebook.)

En liten parantes så där=)


dagens goda gärning...

Försöket att skriva blogg i går gick inte så bra.. eller jo.skriva men sedan att uppdatera sket sig. Det gick segt och var febrig så gav upp. Kort och gott. Underbart mysigt en fika med alva i går. Inte en snabb inte, satt nog i några timmar och pratade om väder och vind.. eller ja man kan även kalla det topp till tå;) Hon är så otroligt underbar. En av få som verkligen får mitt förtroende till fullo. Och jag har inte sätt henne le så här sen jag träffade henne första veckan i Leksand. Ohoo.. Go girl! Ler.


Deras chefer från London kom I går. Jag fick vara med på genomgången i butiken deras tänk och så, super kul...erfarenheterna kryllar!! den som sa de inte skulle prata med mig och lugnade mina hispiga nerver för ett tag kan ju köra upp det i arslet!.. Ler.. I dag har vi ändra om hela dam golvet.. nya planer och så. Klätt lite dockor... Imorgon ska dom ut till ikea. Japp det ska dom och jag får vara ledig!! Det ska jag spendera i sängen. Bli frisk.. Kanske tar mej till Miccis salong en sväng. Skulle vara kul och se hur hon jobbar.. men får se hur ja mår i mån. Blir film mys med lisa och hennes kille i morgon också. Lördag blir det fest med miccis ;D


Lisa och jag har vart på ikea i dag gick igenom det fort som fan. Köpte klädroller och ljus. Hon köpte mer.ler. Sedan blev det max. hihi jag love max. om jag nu ska älska något hamburgarställe... Vi satt där ett x antal timmar och babblade på vett och brett.


Mina läppar är torsk läppar!! Dom är röda och fnasiga och gör ont. Läppsyl är bluff. Dom måste ju bli bra nu. Dom har nog bara ca tre veckor på sig =D


Prata med N i går för första gången utan fylla. Vilken upplevelse. Haha. ska ses nästa vecka någon gång.. Najsigt.


Dagens goda gärning. Var en gubbe som stod och rotade i soptunnan när ja vänta på pendeln, (tanken, hur kan man göra så?!) men han hittade inte någon flaska. Så han började gå. Då sträckte jag fram min trokadero flaska till han.. Han tackade=) Ja, dagens goda gärning. Lite, men väl ment. Och sen kanske han igentligen är sten rik och gör så för få ännu mer pengar, men då bjuder jag fan på det.. Hans tänder såg inte ut och ha pengar.haha. Ler...


I dag såg jag den snyggaste jag sätt.. Det var en upplevelse...  A kort och gott så.
Sova var det nu ja.

Sovgott.dröm sött.

//carroline

Det provisoriska bikini skåpet vi skapa för någon dag sedan..

Var in på din sko i går, tänk att de till och med tänker ut vad de ska ha för speglar som ökar köp suget. Jag såg ut som en sticka i spegeln och aa helt sant skon ser mer attraktiv ut då...


Måste köpa mig en kamera. men kommer i håg det när jag ser mina mobil bilder.men förtränger det när jag ser kontot.

trott trott trott...

I dag kom söta bikinis in på Urban. Tror ni suget är stort? Oo ja! Även söta överdelar som skulle vara super snygg under kavajen så det är dags att klä av sig lite. I dag har jag gått med en som heter björn. Super trevlig kille! Han på minner om Kate Moss ex pojkvän Pete Doherty. Men fräschare =)

Men i dag då. Fixat ett skåp till bikinin, även hjälpt till med leveransen. Kollat vart det nya ska hänga osv..dagen går fort.. Tror dock jag börjar bli sjuk eller nått, nyser snorar och fryser. Och otroligt trött... Legat och sovit när jag kom hem;) Gick i dag från praktiken till t-centralen orkade int ta tunnelbanan när det var sol för en stund.

men det är otroligt kallt ute!! Eller?


Jag har vart ute och cyklat i tankar och känslor. Snygg het som jag tyckt vart snyggt på en person är inte det längre.. var jag rubbad just då eller bara kommit på något annat nu.. virrpanna nr1! Här är jag. Ler. Ibland önskar jag att jag var lite modigare, alltså, på en viss fromt. Hihi. E nu kom jag på att jag inte orkar skriva om det.

 Var en kille som kolla på mig i dag. Han var säkert över 25, han viska till en tant..eller oki sorry 40-50 års åldern...Och sedan kollade hon in mig upp och ned och mmm.:a till han. och log?! OKI?! Men gör det desktet eller säg ursäkta att vi glor men .... Va skit snyggt eller .... Var skit fult hur tänkte du?! ..eller tusen andra
alternativ, ja va snygg i dag så tror det första alternativet ;) haha..

Jag ska ta och krypa ner snart.och hoppas på att jag kan sova fast jag sovit i dag.. avokado är sååå gott.. för er som inte vet det... tomat soppa också!! Jami.. I morgon ska jag fika med alva. Blir toppen trevligt!


Sovgott hoppas ni har det bra och Emma det tycker jag verkligen!! kom inte och skrik hej! =D

Kram

//Carroline

Dagens Urban....Middag keso avokado paprika,Mjölk..


Kate Moss & Pete Doherty.


Urban outfitters...

Urban outfitters. Lovelyyyy, Första dagen.. kändes klockrent från start. Tack olle för tipset om praktik och tack crille som visa mig en rolig butik!...  Alla är jätte snälla både personal och de jag går med. Idag har vi grejat lite med skyltfönsterna även fixat på rean. samt möte. Känns bra i morgon blir det upp tidigt och börja kl 8.


Nu sitter jag ute i Jakobsberg. Kom nyss hem har vart hos Lisa och ätit burger king =D och snackat massa skit.. Kul att hon bor så nära bara några hus bort.. Micke är och tränar, han försöker vara duktig. Jag skulle bli det när jag kom hit hade jag tänkt. Men nej efter en dag så ne... =)Träffa alva i dag också.. Skulle springa och möta henne innan hon försvann på tåget till v-rås. Han se henne i så där en sekund kram och hej typ. Men blir en fika i morgon eller onsdag. Kul...


Helgen var det fest för lisa. Var trevligt dock jäkligt segt i början men sen så. Jessica och ja drack oss väl väldigt på g. Och sedan vatten på krogen, vilket var första gången jag gjorde det och även såg det positiva med det nästa dag...


Vet inte rikgtigt vad jag ska säga i dag. Inte något spec tanke så.. Eller jo.. den första tanken i morse... hihi, singel..Eller ja inte första men när jag kom till pendeln....Jag var inte så jätte nervös i morse. Eller både ja och nej.. först var jag det men trodde det skulle vara värre, sen när jag kom till butiken och prata med linda i telen höll ja på och dö då hon skulle fortsätta jobba. Självklart var jag en halvtimme tidig!! =) men strosa lite...

Jag får Basilskräck direkt ja kommer till stockholm. tvätta händerna direkt ja kommer innanför dörren hoppar ur byxorna ut och in.. japp det är två av sakerna jag gör.. jag är trött ska snart sova han ska bara få komma hem nån gång o ska säga hej=) lite trevlig lär jag vara. Även ringa mamma...

Får ta lite kort sen så ni får se också


Hoppas allt är bra med er!!

Kram

//carroline


Bilden är äldre.Hittad på nätet...går det att inte älska deras provrums "hus"?!

Sista natten i avesta och min säng på längeee...

Lördag redan och i kväll blir det utgång, kläder är inte bestämt en, bara mina nya pumps. Jaaaaa. Jag vet vad erika tänker.... Dom kosta bara 200 kr! och är igentligen så som ja ska kunna jobba i;) Alltså inte så höga.

Är jag taggad? NEJ!!! Första gången på länge jag inte är så här inte taggad. Men om ja känner mig rätt kommer det bli bra direkt efter duschen=) Fix trix med håret och på med kläder, kanske nya leggingsen /svarta med dragkedja ner till, duger det?


Haha oki, var in för pröva ett par byxor på Veromoda i dag. Med mamma. Sen efter jag konstatera att de var förstora och dragit av mig dom. Var lite så där slö så orka ej ta av mej jackan för att pröva byxor.. men när byxorna åkt av var jag på väg och hoppa i skorna då mamma kolla på mig och det slog mig att jag kanske ska ta på mig mina egna byxor innan jag lämnar provhytten? Kanske en ide vad vet jag, jag valde i alla fall att ta på dom...


Nu blir det inte nå mera försöka få med, eller vara trevlig. Jag är trött och less och har försökt men nu ger jag upp.. dålig stil tycker jag jävligt dålig stil.. eller nej mer jävligt feg och töntig!!

Så har jag fått ur mig det också, och ingen av er som läser behöver ta åt er. Eller ja dom ja vet läser i alla fall=)


....Jo det är sant jag ska sova i min säng i natt.Ler...

Så vad händer för er i kväll? Hoppas ni får en bra lördag i alla fall

Kram

// Carroline


Vill haaaaaa:

Dagens låt!


Minnen...

Till minnas lite delar från leksand september 2007.. Fest fest fest , ett glas vin som leder till fler osv. En del av den roligaste i livet. Maskeraden var också en av de roliga minnena. Vi klämde in oss 1o st i bilen. Jajamän den gick, dock hamna jag och jannica i skuffen, bäbis och bomullsplockare.. Jessica höll igång hela maskerad kvällen själv trampa jag i en brinnande marschall och tappade bort mig själv bakom skolan. Tappade mobilen i spy hinken.. och jessica tömde den i toan=) haha. orka bry sig?! Den funkar ju en i dag;) Hahaha!! För mycket att veta? De bjuder jag på! Det är en av få gånger jag verkligen blivit värre en jessica. På nått sätt är det som alla spärrar försvann i leksand.. Fler med mej som tycker det ;) Jag tycker även att dom som inte var med oss missade en heldel=D

Även bild från första veckan då firat plockade en blomma till jessica.. Lyckliga dagar i deko1..



vaniljmunk...

Hej för andra gången i dag! Jag är en aktiv skrivare känner jag, eller så är jag otrolig datanörd dessa dagar då jag är hemma, välj själva!


I dag har jag inte vart ner på stan. För jag orkade inte. Blev helt slut och avslagen sen.. har börjat plockat fram nu det jag ska ha med mej. Kommer glömma hälften, och ha med mej mer en vad jag behöver. Fick upp gardinerna i dag också, äntligen. Försöker få in en bil men mobilen cpar lite.__.
Har även setat i bilen i nästan 2 timmar och kört folk. Eller a delar av familjen=) Sedan gick ja in o köpte en vanilj... hmm nu står det still. Inte vinerbröd, en sån där runt med smet i mitten? Inte bulle... Ler kommer ni på?? Det gör inte jag..och inte en sån som har vaniljen i sig.. utan den är i mitten,ser ut som en munk fast i ställe för hål= smet. Hål= smet.. Är ni med=) vaniljmunk!? Eller kom jah på ett eget ord nu :/ ?! Ju mer jag tänker på det känns det som det är det rätta ordet..


I morgon är det fest. Micke kommer från Stockholm och ska med oss ut. Sedan åker ja med han på söndag. Ohoo vad jag kommer sakna min familj. Ler. Men får besök om två helger. Det blir najs! Mamma och ammi kommer. Även kommer veronika den veckan! Om man kollar i kalandern så kommer tiden gå så fort nu. Vet ej när jag ska planera in allt.


Men gu klockan är bara 21.28 och jag har krupit ner i sängen!? vad är det med mig! Film! =D

Sovgott

Kram

//carroline

En dag till...Lycklighet..

Steg upp vid 9.15 och tog en timme i badrummet. Jag har duschat skrubba mig haft ansisktsmask. Färga ögonbryn och fransar smörjt in mig och hoppat i mjukis!


Planer för dagen:
Göra klart det som måste göras. Ner på stan system. Och lämna tillbaka mössan. Jepp nu har jag bestämt mig=)


Tankar för dagen:

Hur ska jag hinna allt.

Varför ska nått gå fel när jag inte har tid ork osv osv...

Super glad Lia på urban outfitters som börjar efter helgen och sista veckan lian med Indiskas Regiondekoratör i Stockholm! Ohoooo =) Lycklighet!

Vad ska jag packa med mig. 7 skor kanske känns lite för mycket?!

Tvätta, vart ska jag börja, sätta på mig i dag? Vad jag kan gå ner på stan i och inte ska ha med mig.

Har kommit på att reflektion faktiskt är rätt bra för att minnas saker. För jag har jäkla kort minne. För er som inte märkt det..

Otroligt skönt att sova.. herregud skulle kunna sova i fler timmar. Känns som jag skulle behöva en hel sov dag, men vet med mig att det kommer ge mej otrolig rastlöshet och massa bara grubbel.. Massa roligare och göra nått =D


Ha en bra dag.
Me me me me Like!!!
Sorry, dåliga mobil bilder:/

ett hejhå grattis!...

Klockan är 21.58. och jag ska faktiskt krypa ner i sängen nu, tidigare en på länge och Jag är super nöjd med mina skor som jag köpte i dag. Herre gud! Ny in komna.me like ;)

Ett grattis till solstrålen som fyller 1år i dag. (hon kollar inte själv men hennes mamma om ni inte hänger med)..Ler.

Och ett hipp hurra till Lisa som fyller 23 i morgon=)


Sovgott allesammans åter i mån!

Natti

//Carroline
Dagens 1-åring.

Morgondagens 23-åring



Måste tillägga att det bästa som finns är att sova i nybäddad säng!!
Luktar ljuvligt...

God natt!


En tanke....

Tänkte varför folk kopierar från andra och lägger in på sin sida. Då menar jag inte en bild eller musik klipp. Utan text, eller kollagen som andra gjort.. Oki om man skriver att man hittat det och så men att skriva eller kopiera helt och ta på sig "äran" för det. Vad är det värt? Är det inte bättre och säga detta hitta jag på någons blogg eller så? Och kopiera ett helt inlägg, vill man att folk ska tro att man är någon annan då? Har man inte bloggen för dela med sej av sina tankar och dagar?

Hmm ja det finns människor av alla sorter. Varför inte bara vara nöjd med den man själv är när man kan försöka vara nån annan och blir då också mer miss nöjd med oss själva?..

Minns ej vem som sa det, men om man nu plockar alla bra delar från olika människor och inte ser det minde bra sakerna med deras liv. Tänk då hur värdelöst sitt egna blir. Vi är en person och har ett liv. Är det inte bättre och göra det bästa av det och sig själ. Se och lär självklart av andra! Kopiera! Men gör det för att det är nått du själv fagtisgt står för men gör din grej av det?

Vill man vara kopia vist kör på, men tro inte att man blir omtyckt för den man är utan den som folk tror man är. Hur blir det den dagen inte det som du anpassat dig till inte passar in?

I dont know.

Varför ska man säga att man tycker om ett grönt äpple om man igentligen tycker om röda?

Det är konstigt men sant det är så små saker som kanske gör en unik..

Nej fyfasen. Blogg för sig själ och dela med sig till andra.. Inte för att plocka från alla för att få sig själv och framstå som "sin perfekta" människa... (Missförstå mig rätt! Ler)


Skål för dig/mig själv!!

trött....

Hey!

Borlänge med lille bror. Blev de vita Adidas skorna. Samt en klädsel till lördag.=/ Men det låssas vi inte om ett tag till.

Och håret fixat, dock tycker jag de slår över lite i gult. Men är väl bara jag, men det ska hon i alla fall få fixa när jag kommer hem någon helg. Ler...

Natalie var super, tycker absolut hon var! Så om det bara är färgning kan jag rekommendera henne. Klippning vet jag inte.. inte prövat...

Funderingar på vad man ska ha på sig på 30 års festen. Man vill ju se liten vuxen ut men inte för proper =) e det löser sig. Veronika har du nå planer??

Träffa ida i dag! SKIT KUL! Gillar henne skarpt.. alltid så snygg!

Nej ni nu ska jag fixa och trixa. Lite stressad in för allt. Allt med rummet och två saker till måste vara klara i dag. Så det blir packa och tvätta i morgon.. En resväska!? Vad ska jag ha med mej.. Hur ska jag lyckas;)

Jag är skit trött nu..

Kramen

//Carroline


3 anledningar...

3 anledningar till att jag inte tror jag har nån framtid som hockeyspelare,

1.dom är super duktiga på att åka skridskor bak och fram, jag skulle dock bli åksjuk i den farten samt att de vänder huvet från sida till sida, då mitt balanssinne skulle bli yrt.

2.jag skulle bli tokig/ inte tolerera att någon först tar pucken av mig och sedan hoppar nästa in i en. Oki om det bara är pucktagandet. Eller om man är jävligt arg en dag kanske det skulle va skönt och slå på någon...Men kan man ju göra en då oavsett is eller ej:D

3. Men inte minst. Detta tandskydd, har ni haft bettskena någon gång? Först får man kväljning när man stoppar in den. Sen blir det ju inte bättre om man tar ut den och stoppar in den igen med kallt saliv. Och i en is hall, jo det är nog riktigt kallt då och slemmigt. brr.

Så alltså Åksjuka/yr. Bli tokig. Kväljningar.

Av dessa anledningar skippar jag att vilja spela själv, men ett plus till som dom gillar detta =D


Jag fryser om fötterna och rumpan. Trotts dubbla stumpor och två par byxor.


Blev lite små plock på stan i dag. Det var jag värd=) blev en smink grej, solglasögon (vet att det är tidigt och ja... det är såna där som många har, och jag tycker det känns extremt gammalt redan, men är det de som gäller i sommar så vist, deras fulhet gör dom lite fräsigt i mitt tycke.) Köpte även en blomma till mitt rum =D Vuxen poäng!


Har inte så mycket och dela med mej av i dag... Prata en sväng med Erika om livet... när allt seriöst var överstökat skratta vi lite vilket behövdes!!! Gick och log efter vi pratat=) EochC ni kan väl fixa en blind dejt till mig, men säg inte att jag vet om det!! jum jum;)


Nej hörni,  1 2  3 4, eller ja 3 dagar sedan stockholm.. jag börjar bli nervös och komma in i min nervös koma. Då man inte får ett skit gjort...


Kram

//Carroline


Dagens frilla!

Super tjusigt med inbakade flätor, samt skönt att få bort håret. Gör ett diadem av det! fläta en fläta åt ena hållet från benan och en åt det andra, fäst sedan bara med hårspännen på vadra sidan .Vill ni ha en bra grund kör med tupering. Och sedan kör jag även med krustången på det (tupering, samt krustång) Annars bara tupering just vid flätan om ni inte vill håret ska bli så glidit så det underlättar när du ska fläta,men tänk då på att inte ta för långt ut;)....(för er som ej kan, ta hjälp eller lär er.).. Kör hårt,, det ska inte se för perfekt ut!!

GHa...

Haft sönder fyra saker...tror inte jag ska röra någonting i dag.. pöss hej! .__.

Och snart kastar ja allas jävla grejer som ni glömt, orka vänta tills ni har vägarna för bi. Jag menar jag har ju inte nog med saker/kläder själv för att förvara saker till folk jag knappt umgås med längre?! Inte alls irriterad i dag!! Nej igentligen inte bara just nu för stunden. Hår fix hejhopp..


Onsdag va?...

Pappa höll på och skrämma ihjäl mig, har sotan vart här?! (NEJ, har jag sovit över, missat att han ringde på och då med missat besöket och mamma och pappa får betala för det?!Ööö..) Men nej! Det är onsdag, han kommer torsdag! Tror ni det blir att ställa klockan eller?! JA!

Springer in ut på niklas rum och väntar på skivan, oki.. ja ska få alla album, det var överkurs, men kanske man hittar någon godbit på alla;) Det kan jag då tro i alla fall...


Och till min lycka körde jag ner handen i hans mat och jammi! Svamp! Pappa har gjort den där goda maten. Är kött med svamp och lök i nån sås, till ris. Super gott, hoppa frukosten.. äter mat dricker mjölken till blogg läsningen! Den dagliga kontrollen blev på morgonen den här gången..


Hur jag sovit i mitt nya hörn? Underbart!! I dag ska tv bänken in. Även få det jätte söta kakfatet som bara står av mamma. (Fick iden från en tjej som heter Linn som är en av de bloggar som ja läser dagligen.) Ska ha mina nagellack på som bara ligger i en påse annars, samt parfymer. Super söt ide=)

Nej åter kommer efter hockeyn! Och för er som inte vet, så snöar det även i dag i den lilla staden Avesta..

Kramar.

//Carroline

Lägger in den söta låten Som emma hade på sin blogg Enjoy:


slippa kolla youtube...

Jag trodde det skulle göra ont, men det kändes inte.

Jag trodde orden skulle göra ont, men det gjorde det inte

Jag trodde din lycklighet skulle såra mig, men det gör den inte.

Jag trodde att ditt liv med någon annan skulle få mig krossad. Men nej.

Varför känner jag inte?! Varför får jag dåligt samvete för jag inte gör det?!

Inte en känsla?! Men borde jag. Eller är det så här det är? Man älskar någon en gång i livet, man gråter sig till söms och man gråter sig vaken. Man kommer över, tänker någon dag ibland. Sen inte alls. Eller har det bara vart för mycket, Som ger denna likgiltighet? Som igentligen inte finns utan bara ett ord för att sätta ord på det..


 Till och med att jag börjar tänka på varför jag inte tänker. Ler, välkommen till min värld..

Städar och städar. Nej jag städar inte hela tiden kommer upp massa saker i mellan och har grymt tunga möbler så lär vänta på hjälp..
- Mamma det kommer aldrig gå, den är skit tung!? - Antingen bestämmer man sig för att det går eller inte.. Så? Ska det gå? .. -Ja. men.ler...(självklart gick det fin fint)..... Man ska inte underskatta en kvinnas muskler (jag tänkte pappa skulle hjälpa mig med byrån)
min mamma kanske är en pappa?! .skratta.


Jag vet ej, jag är sån där städ människa på kvällarna/nätterna. Kanske är det för det absolut inte finns annat och göra då. Men har alltid vart så. Mitt rum känns redan mycket öppnare och renare. Fast inte alla möbler står på plats.. Möblera om e det roligaste =D när jag var liten möblera jag om varje gång jag städade vilket var väldigt ofta då. (även om jag bara skulle städa skrivbordet) Hade nog sängen på alla möjliga tänk bara ställen som gick och även på sätt som kanske inte riktigt gick =)

I morgon ska min bror fixa In flames nya album åt mig!! Lycklighet.. Slippa sitta och kolla Youtube.


Sovgott på er.

Hörs säkert i morgon efter hockeyn.

Natti

//Carroline♥



Everyday takes figuring out how to live,
Sometimes it feels like a mistake,
Sometimes its a winners parade,
Delight and angers,
I guess thats the way its supposed to be...

Please heal me, I cant sleep
Thought I was unbreakable,but this is killing me
Call me, everything
Make me fell unbreakable, now you set me free

I feel the fear takes hold
Afraid this hell I create is my own
Come my fatigueness, I cant take it anymore
This used to be my own world, but now I've lost control

Please heal me, I cant sleep
Thought I was unbreakable,but this is killing me,
Call me, everything,
Make me fell unbreakable, now you set me free

Chasing leftovers,
Under the fading sun,
Searching for shelter,
I feel my time has come

Please heal me, I cant sleep
Thought I was unbreakable,but this is killing me,
Call me, everything,
Make me fell unbreakable, now you set me free

When my time comes...

Hej på er!

Simmat och vart på stan och syndat. Köpte mössan. Men nja!? Blir nog att lämna tillbaka den om jag inte sminkar mig råsnyggt/sött så den kanske faller i smak. Men nej. Tror inte det i alla fall.. och prövade ett par sådana legings jeans i dag på veromoda, har ett par tidigare men från gina som glider neeeeer.. men snygga dock.. Men de satt ej som tänk dom på veromoda. Lisa sa att jag var för smal (varenda benget i denna stad samt alla andra städer har såna ...så nej) Jag konstatera att jag lär skaffa bullfitta om de ska sitta bra på mig... Ursäkta mitt språk men det är sant, dom var pösiga på någe sätt.. (nu stannar jag här innan jag spårar, går det ens och skaffa det?!).. haha..


Jag mår illa, vill spola tillbaka tiden men samtidigt bara fortsätta framåt. Så nu har jag valt att njuta av kvällen som är nu!


Jag ser ut som ett spöke i ansiktet just nu efter jag badat, simmat och dykt från kanten med mamma, jag såg så smidig ut sa hon. Haha det gjorde inte hon! Haha.  men duktig;) Länge sedan man dök, i alla fall jag. Det är otroligt skönt. längtar till sommar!! Köpte en ansiktstvätt i dag på apoteket. Halva priset super!! Brukar aldrig ha sånt vatten men sjukt skönt;D Tack bock för dom 16-17 kronorna..

Ha en bra kväll nu.

sovgott

....Forget the wrong that I´ve done
Help me leave behind some

Reasons to be missed....


hade tänkt ta den låten men blidde en annan i stället

Lyssna och njut!

Byyyee

//Carroline

pirrigt...

Jag har gjort de värsta samtalen i dag. Men nu känns det super! Och pirrigt och allt på samma gång.

Torsdag blir det borlänge mer lille bror! Ohoo. Blir kul, ska köpa nya skor. Även fixa håret på torsdag inte att glömma!?


Räcker det inte med snö nu? Fattar verkligen inte vart allt kommer ifrån. Vill ha vackert väder. Nu är det grått och trist.

Hösten är den vackraste årstiden här i Sverige, verkligen. Men det mesta hänger ju på solen.


Nu ska jag ta och fixa massa sedan packa badkläder och simma. Ska även köpa en mössa =D Om den passar i hopp med en tröja. I kväll blir det engelska kurs med linda. Samt i mån mellan halvlekarna!!! Hon kommer inte undan den här gången;) Tur jag har dej syster ryster! Hur kommer detta gå ?! Vi får se!


Ha en bra dag.

Kram.

ödet?


städa...

Godkväll!


Vem tror ni skakar om en Oboy ask för se om inne hållet är färskt och sedan öppnar den. Ler. Inte alltid smartast men fick då veta svaret när det puffade upp i näsan när jag öppna den=D Den duger än!


Går igenom vinden så jag ska få in mera saker. hitta en mapp med massa födelsedags kort och brev jag fått. Blev så full i skratt när jag läste ett brev. (-jag älskar dig... över hela sinsen...) han var nog ung och dum men ändå lite roligt skrivet.. jag viste nog inte vad sinsen va då ens.;) Hittat massa saker. (Gamla kort!!haha.) 
Flytta hemifrån blir inte nå prob, har bestick tallrikar te koppar. Och massa mer redan..  Kul nu längtar jag mer!!


Börjar känna mig taggad för nästa helg. eller nej, men jag försöker intala mig på det. Ohooo Pepp.


Affe och micke är mina boys dom. Men du affe lite spårning i natt då =) Micke spårar jämt så behöver inte säga mer. Jag kommer ha en kompis i mitt rum där, inte levande men;) Ni får se när jag flyttar in!

Nej ni. Jag ska väl ta och plocka lite mer. I morgon ska jag möblera om. Men först gå upp i tid och ringa.. Jag arbetar av min ring lista sakta men säkert..


Hej hopp sov gott!
//Carroline
 

nixpix...

Tjejen kunde tyvärr inte ha klänningen. Vilket var synd.. tror hon redan sätt ut i huvudet hur den skulle sitta och hur fin hon skulle vara på balen. Ja så där vi är?! Eller ja i alla fall jag..

Nu ska jag ta och städa. Sedan skriva i hopp lite..


Så här glad blev jag när jag själv tryckte på någon knapp på datorn, pappa fick göra en återställning till gårdagen.
Tack gode gud att jag har nån som kan datorer.


Lister och volym..

Med mina nymålade rosa naglar hjälper jag pappa med listerna till fönstret. Äntligen är det snart klart, vill ha upp mina gardiner som nu ligger i förpaktningen och väntar. Jag glömmer alltid äta frukost när jag är ledig, vilket inte är bra då  kilon flyger uppåt. Blir bra med Lia och lite rutiner! Och försök på inte äta godis varje dag..


Fixat håret i dag med den gamla krus tången, tror nästan varenda tjej har en sådan. Om ni inte gjort er av med den för länge sedan=) Men min funkar kanon och volymen bli som tusan mycket mer. Min bror ut brast. Vad mycket hår du har. Ohoo ;D Not men  Yess!


Pappa funderade på vad jag gjort med rullgardinen, den var ju helt "slapp".. Här är svaret: Jag rulla ju upp den  snett för den skulle bli rak. (då den blir lös på ena sidan men inte mycket) Vilket  han sa jag inte kunde göra för då funkar den inte som den ska!? Oki, men det är bättre om den sitter rakt en funkar=) duma dom som gör rullgardiner och inte fäster dom rakt längst in..hmmf!

Han diggade inte mitt beslut om att ta nagellack och festa tapet kanten med heller, jag menar ju att ändå listen kommer över.(skulle inte göra det mitt på en vägg med andra ord!Ler.)


Nej massa nu, en tjej från säter kommer och ska kolla min balklänning idag. håller tummen hon kan ha den! Samtidigt som man får lite separations ångest..


Listerna är uppe! Bara fin puts sen så;D

Ha en bra dag! Åter kommer mot kvällen.
Kram
//Carroline

Ohoo...

 

Pink, tisdag 10 november 2009, kl 19.30


Hovet, Stockholm

Känner i alla fall något....

-         hata kärringen på ica ( nu bojkottar jag dom totalt i Avesta)

-         domaren på matchen. (övervägde och svina min mobil i huvudet på han men våga dock inte.ler. )

-         Det räcker med snö nu!! =(

-         Massor och göra i veckan, men snart i stockholm ;D

-         Ska köpa ett par nya jeans i mån. tror jag. Fika på stan

-         God morgon yxskaft.

-         Jag är trött. Men rastlös till hundra (ovanligt nej)

-         Tack cherry för i går=D jätte rolig kväll!!

-         Inte förvånad att S var den som slog huvudet på spiken. Jepp in flames. Good boy.

-         Lägga sig och kolla på en film. Planera alla samtal för morgon dagen..

-         Blogg torka verkligen. Och har kommit in i nå anti blogg tid.

-         Festa nästa helg? Just nu tvekar jag..

-         Vill köpa en ny mys dress =D

-         Frissan i veckan.

-         V, berätta att hennes mamma berömt mig på jobbet. Samt att de tyckte det gick så smidigt med mej mot andra vikarier. Vilket känns skit kul!!

-         Nu dog min mobil och orkar inte ladda.

-         Killen i live badet pekade på mig, brr. Kunde tagit någon av de tjejerna som skrek som grisar och inte den som hatar när folk kollar på en. Raggnings grejen gick inte hem;)


Sovgott. I morgon ska jag bli normal igen=D


En del av min dag i bilen..

Hej på er.

Inte haft tiden och skriva i dag och inte lust heller. dagen har gått fort men ändå sakta. Kört bil, fikat på stan med grabbs och girls, gått på stan, kört bil till tåg och kört bil hem, handlat, kört bil, kolla film med mamma och pappa, hunnit börja hata gubbkåta jävlar, kommit på att jag vill inte att en katt ska äta upp min frukost. Och att dagen har vart rätt oki i dag en då trots allas track..

Kanske just därför en låt spelas högt på min dator just nu.. Jag borde inte tycka om den..
men jo jag gör det..


You receive what you give
And this is like nothing...
I feel like shit;
But at least I feel something


Kom på själv vilken det är.

Hejdå

//Carroline
Mm.en del av min dag i bilen.

When both boy and girl start suddenly shaking inside....

Å nej blev min tanke då sista avsnittet av Samantha Who tog slut. Det är verkligen en så jäkla rolig serie. Lättsam och knasig..(like me,me like) Har lega och sträck kollat på de 12 avsnitten..


Längtar till massa saker. Sommaren absolut! Veronikas och Dennis 3o års fest. Lian. Allt vad sommaren har och erbjuda. Till P&L då jag får träffa Johan,alex och denka. Vårt tält ska äga! (Ett rosa ett ska vi ha! haha..) =D Varje nyår säger man att det ska bli det bästa året. Men det har inte lyckats för min del.. Men den här sommaren ska absolut få bli det. Och ingen jävla kille ska få paja det för mig.. Det ska vara underbart underbart! Varma långa nätter. Sol och värme. Och regnar de får man göra det bästa av det. då kommer jag stå där i mina sandaler och skratta. Lite regn får inte förstöra.. och bada kan man göra fast det regnar..


Lägger in min totala favorit låt. Hade den tidigare i nått inlägg också men som att det är ny här också bjuder vi på de!


Hoppas ni haft en bra dag. Natti kram

//Carroline♥


sovgott dröm sött..

"Glädjen i livet" är inte att höra orden "jag älskar dig"
Men att vara tillräckligt lycklig för att säga dom.

Sant?eller inte?

Hoppa ner i sängen nu för att sova.Upp i morgon för att köra mormor till falun. Ska även ta med mig ett block och penna och uppdatera min kbt läxa. Som jag så fint glömt.
Hoppas ni sover gott, och super kul att så många läser min blogg=)
kramar Ha en bra dag i morgon, vi hoppas på fint väder va?! I do!
Natti.
//Carroline♥

ingen ridning i dag...

Blev inge rida i dag =((( Lovisa är sjuk=/ Krya på dig så kör vi till helgen. =D
Så nu får jag ta tag i slutrapporten=) Skicka i väg sommar jobbs ansökan. Och fylla på mobiltelefonen..
Sedan ska jag spendera ex antal timmar i telen med elin.. ohoo.


Hörs senare . hörs hej!


Ha en bra dag..

God morgon på er.

Lite snabbt bara lägga in låten som jag hittade på Emmas Blogg i går. Ska nu packa mig ner för trappan och ta en dusch ringa min chef och se om niklas var duktig och ta med ridvästen hem. (Nej! han var inte det.eller hans tjej glöm. hmmf.)Ser ut som en bra dag att rida på i alla fall inte för kallt får jag hoppar=/ Men drar på mina knä sockor ;)  dom kom till användning. Tack bock!


Glömde bort film tipset jag fick i går.. så lär hitta på nått sj och se på mot kvällen. Har nån något bra? Skriv! En lättsam film.. inge böl.. tack!


Ha en bra dag.




Ska man dit i år?!
Urf.08






en till dag rullar på...

Låt den rätte komma in. Helt oki film, lite spec dock. Svensk och värd att se. Rätt rak film.. men den dög att kolla på.


Love and other disasters. Små rolig, fick en och skratta fler gånger. Det är ju självklart en tjej film med dessa små kommentarer som passar in i ens egna liv och man kan känna igen sig. Oavsätt det är om henne eller om hennes bög vän. Helt klart en film man kan kolla på om man känner att man bara har en seg dag för glo på film på..


"Herr kavajen" har flyttat in på min klädstång! Och nu vill jag verkligen ha våren här.. Även en lite vit och blå randig urringad blus har flyttat in.. Vilket känns toppen=D Nu är det bara att hitta en skjorta i vitt. Även sugen på ett par adidas skor jag hitta i borlänge.. varför ska jag ha beslutsångest för?! Kanske bra =D


Var och åt lunch med mamma och linda i dag! Trevlig. Och goottt! Kina blev det. Efter det tog jag och mamma en sväng på stan och linda tillbaka till jobbet.. (-hej hej syster) fick i dag reda på att hon tyckte jag hade sånt händelserikt liv så hon läser min blogg varje kväll;) haha.


Annars har jag fått lite gjort i dag. Bokat in hår tider en snart för utväxt och en innan examen (det är inte långt kvar nu). Lika bra och boka nu så det är gjort=D då har jag även en helg jag måste slita mig från storstaden för att åka hem.ler..


Till besvikelse ska lisa ha en vit helg (mitt förslag var hb och mjölk). Så vi måste komma på någe annat roligt på fredagen.. hmms.. gå ut och äta?!


I morgon. Ohooo ja ska ridaa!


Legat och sovit 4 timmar nu=/ hur ska jag sova i natt.. kommer inte gå. och ingen ny film har jag hemma heller.. får räkna får..rosa får, dom är sötare, så där sockervadds rosa men lite starkare rosa. Fått en del gjort i dag. Och är så super glad över att vissa människor inom arbetslivet verkligen är trevliga. Sån ska jag också bli den dagen jag jobbar som dekoratör..

sovgott!
kram
//Carroline


love and other disasters..

Min dag trotts rätt seg så ligger jag och ler nu.. blev glad efter pratat med vänner på msn. Och känner sprallighet i kroppen. Längtar tills i morgon,mamma ska ringa till min mobil då hon vaknar (vilket oftast är tidigt) och då ska jag vakna och springa ner med min dator till henne och krypa ner på pappas sida (hoppas hans täcke inte kallnat sen han steg upp..)så ska vi kolla på filmen: Let the right one in.. sedan blir det ringa samtal innan vi ska ner och äta lunch med syster. Ska även upp på hästen ryggen i veckan =D Nu ska jag krypa ner med mina dun tofflor under täcket och se Love and other disasters.. Film från 2006, aldrig hört talas om den. Får se vad det är!

Natti
//Carroline

Ska man ha kakan eller äta upp den...

Ibland lär man se det ljusa med att träffa någon;) man kan inte alltid gå inställd att det ska gå skit då kan man ju låta bli helt. Haha se på mig.. nej skämt och sido.. Våga tro nu då tjejen;) Så här när man själv bestämt vad man vill så är det rätt kul och höra om andras problem som man själv är en såååå stor del när man dejtar någon... Han har inte messa på hela helgen? -nehe har du det då? (nej men jag vill inte va för på, nehe?vem säger att han inte tänker lika, eller ja killar tänker ju inte huvudtaget så de bryr nog sig inte om du skickar ett eller tre mess..och gör dom de kanske dom i alla fall svara efter första..) Går in med inställning bara sex? Eller att det inte blir nått? Gah vad tråkit!? Vi vill väl ha pirr i magen och ett intresse? Samtidigt som sex är kul men från början är väl det människans natur och tänka förhållande eller är det här någon jag kan tänka mig träffa?.. Om de nu vill säga att det inte är ett krogragg och man inte har huvudet med sig riktigt...Och nej nu åker jag och slipper tänka.. Ohoo man tänker oavsett i världen man är... Man kanske bara inte blir påmind lika ofta efter som man inte ha skapat nå minnen dit man åker?! Allt känns så självklart när man inte är i det själv men men vet också hur jäkla förvirrande allt kan vara.. hihi men jag ler.. tycker du borde släppa lite delar i ditt tänk nu gumman. Kanske lär man våga bli lessen även fast de e det sista man vill,vem säger man blir det?eller så kanske det är så att han kommer när man tröttnat helt på dessa konstiga djur..(haha oki jag ska vara tyst fem sekunder). kom igen, han tafsa inte och bara höll om?! Vilken kille gör det lixom?!Mys. Asså du får mig alltid på så massa prat och skriv humör. =) Kanske för jag känner din bitterhet igenom datorn;)

Man kan sluta tänka han bara är sex. Man kan sluta tänka det ska gå åt helvete man kan sluta tänka att det ska bli ni man kan bara tänka här och nu.... Haha jo tjena ;D jag vet.. ler. Men i alla fall bra dagar kan man tänka så=) Och ja det är väl kanske trotts allt en del i livet att inte veta allt? Lägg ner då om det inte är värt nått? Eller lev på den lyckan som finns ett tag, eller längre tag... Ska man ha kakan eller äta upp den?! ;)


Förövigt har min dag vart seg. Nu ska jag göra te till mamma innan hon kommer hem och bre ett par mackor ;D Jag är en underbar dotter som borde gjort massor i dag men lyckades jag, nja... Looovveellyy day!!! Gav min bror ett par jeans för nån dag sen, de sitter så snyggt..

Köra mormor på torsdag till falun. Ska dit och titta sitt öga hon operera i dag.. gillar inte falun lasarett för mycket minnen. Brrr...


Jag vill inte: Ha uteliggare i trapphuset. Och jag vill inte att hissen ska krångla, och måste du bo högt upp så jag lär ta massa trappor. Ohoo hur ska det gå och bo i lägenhet i stor staden?! Börjar det brinna kan ja ju lika gärna brinna inne efter som jag skulle dö av hoppet. Haha. oki kanske inte va så kul om ni inte kan se Ironin i det hela.

Nej nu sovgott.
Kramar.

det snöar...

jag pluggar..och är trött, vaknade nyss legat och vilat en timme. eller vilat. sovit=) Ska sätta igång igen nu med alla mejl och läxor. Lust och spy över dessa just nu men men. gött! ha de bra kram


Film natt....

Krypa ner i sängen och se en film. Det låter så mysigt när folk säger att de ska göra det innan dom somnar.. Så jag tänkte jag skulle pröva i går när jag inte alls var trött.. Men tame fan. Inte kan jag somna ifrån en film när jag väl vill det, annars e det int ett prob=)

Jag låg i alla fall vaken till så där o3.28 så två filmer var klara...


Wild child, lite små rolig men rätt så självklar oxå. Inte så förtjust. Hon är snygg killen hon träffar är snygg, hon har snygga kläder och självklart bär upp sin skoluniform snyggt;) Tjej film kort och gott, och kanske för den mindre åldersklassen.


Zack and Miri make a porno, Såg början vid lisa och samme för ett tag sedan och tyckte det var trist och inte se klart den för den va små rolig... Men efter i natt, nja. Den var rolig en bit in i filmen(vill säga dit jag såg första gången).
Värd och se den? Nja..


Nu ska jag försöka strukturera upp och få i väg mejl.

Ha en bra dag hörs senare!

 

Söndag lördag fredag..

Söndag. Helgen är över och i veckan blir det massa saker att göra innan jag drar till stockholm om två veckor..

Kort och Gott, nu ska jag krypa ner i sängen och se en film. Sovgott och hoppas ni haft en bra helg och har en bra vecka framför er!

Kram

//Carroline


Lördagen.





Och så kör vi fredag ;D
En bild säger mer en i allafall 10 ord!Lisa hade prob och säga ett!haha.






RSS 2.0