varför!

`Måste ja bli förkyld nu?! hur mycket snor finns det i huvudet som kan täppa igen de två inandnings gångarna man har. torr i käfften blir man oxå när man måste andas igenom munnen. ja men vet ni? ja köper mig ett nässpray!!! kos er i dag:D

wolywoo

klockan är nu ca halv tolv. funderade på sängen redan vid tio. Men ja, här sitter man, läser andras bloggar och fördriver tiden lite till utan att igentligen vilja det. ^^

Var med Elin i borlänge i dag, för att hon skulle ha lite kläder till M. Hitta lite smått. själv köpte ja bara ett vitt linne o solskydd:)  Ska dit på onsdag med mamma o kika lite innan de blir fest!! Kör med Carro o tess kommer när jobbet är slut:D
Det närmar sig nu. var o hämtade ut bandet i dag och redan såg man bara kroppar med mängder av plattor öl. folk med klottrade kroppar.. Sugen oo ja.. Kommer bli så sjukt kul! :)
Synd att elin har en bulle i ugnen så hon inte kan vara med!!

I morgon ska ja spendera morgonen med mamma,sedan ner på stan köpa öl o cider träffa tjejerna och ta en fika. kanske ut o bada en sväng oxå..

ni får drömma sött
kram
 GODNATT



hey hey:)

Haft en fin dag??

Själv har ja haft besök av veronika och flickorna. Hanna var sååå liten! Och nelly bara växer och växer. Så söta tjejer:) De fikade och stanna en stund. Efter de gått blev det ut i solen, för en liten stund. sedan tröttna jag ganska fort av att ligga där och svättas. blev att flytta in i skuggan och sova fyra timmar!?

Blev pizza och kycklingrulle. ja sa jag ville ha räkrulle men fick kyckling? eller?! ler pappa sa att jag sagt kyckling så ja må väl ha sagt de och därför han kanske kollade konstigt på mig när ja fråga om det var ägg i ? haha. GODMORGON

nu på kvällen har ja vart hemma hos samme och skjutit paintboll för första gången!!! Så sjukt kul .ja träffade flaskorna oxå:D När får ja skjuta på en människa!? Happy face!!!:D käka godis med affe,
körde hem jonas o marina. sedan nu är ja hemma och borde sova!!

ska lägga mig så ja orkar upp i morgon å är lite pigg. kanske hämta ut armbandet till festivalen i mån?
vi får se lite.....må ringa frissan i mån!!VILLINTE .men vill fan inte gå så här heller.
Fllaaauuuu.
 
En låt från beth innan ja somnar, Milla ja tror du kommer gilla den:) : J-holiday - Forever Ain't Enough

sovgott hörni:D
kos er
Mys misse


Min midsommar 2010

Tuva hade verkligen blivit stor och det är väldigt svårt o vilja kolla in i kameran utan att ha fingrar i ansikte:)

Ammi Tuva och Albin äter lite mat

Mats mormor och Adam

Johan Linda Ullis och Ari

Jag och pappa

Tuva ska självklart upp i luften:)

Anton var otålig och ville gå och bada, men så länge blev det ölbaljan:)Tuva tog efter:)

Linda och Johan<3

Badberget. Första doppet för i år:)


Vollyboll, stångresning, låtteri, lekar och godis.

Och här tog pappas batteri på mobilen slut där med inga fler bilder. Dagen fortsatte med mer mat och umgås.
Ammi och Mats köpte även en liten rödvit kattunge :)
Hoppas ni oxå hade en fin midsommar! nu ser vi fram mot nästa vecka: P&L 2010 :)

kramar


torsdag?

frissan, lugg igen, varför klipper ja alltid det o sen inte orkar ha det:) kanske för det bara ska hända något kanske. ler. jo..ne men lite kul oxå:D

i´m super man - Vem vill inte vara det lixom? kasta sig in i brinnande hus o rädda människor i nöd. hmm, ja vill nog inte det. inte kasta mig in i brinnande hus frivilligt. viste man att man aldirg skulle bli skadad så.ja kanske?
Men jag skulle inte tacka nej till en superhjälte till kille. hehe.

har även spela vollyboll idag. bollen var super hård så jag fick ont i armanra:)

i morgon halv 9 pip på morningen åker vi till örebro för att fira midsommar. far till ammi o mats o möter upp ullis familj oxå:) Mormor ska oxå självklart med!

ha inte så mycker mer o skriva mer en att ni får ha en bra midsommar:D
ät massa o njut. ha de bra kramar


home

Som ni säkert inte missat har ja en ny favorit låt som ekar i datorn. o när den inte ekar där då ekar den i min stämma:) love the way jou lie. men den finns ej på youtube.kika på spoti.

sitter nu i sängen i mitt rum. mitt stora rum, har inte tänkt på det innan men det är stort rent o städat. (mamma uppmana mig att inte slå på fläckten i taket en bara;)..) ler. ja trivs så sjukt bra på mitt rum. men sängen känns tom. sist var han den där med här. o det känns i tankarna fast ja försöker o inte låta de komma förnära...
men i allafall!

Jag är hemma:) jag har i dag gått på stan med lillebror. tur vi är så sjukt snygga att det är grymt. skratta.
"Men hallå mellan en skala på 1-10 så är jag i allafall en 8a" han får mig o skratta och den kommentaren är så bara klockren just i det ögonblicket!
Kollat fotboll när killarna hade match idag med lisa, åkt cab:D ÄLSKAR!!!! vart på m-donalds.hmm ja vet!!! beroende av strips o vitlöks dippen.

Fick min underbara blå klänning i dag, mamma har köpt den åt mig i gåva:) fick även ett stripit linne med tryck på  :D så glad!

i morgon blir det tandläkaren. glädjer mig inte!!! dyrt o bara drygt. sen frissan. vill klippa på ena sidan som ja täntke då ja flytta till norge men nu käns de inte som ja kan de för det är två nya tjejer som börjat som har så på jobbet...hmm. e ja kommer nog på någe:D
träffa systerryster!!!:D ska få jordgubbstårta hemma hos henne sedan ska ja även hinna med lisa:)

så mycket att göra nu när man är hemma. hinna med alla o allt.
veronika söndag???
Elin måndag???
Sedan drar ja mig  mot p&l till tess:D

lycklighet klem



hej nära o kära

lång dag. har nu flyttat in hos malin o tilly, trivs så otroligt bra. kan bara gå ut o kan bara gå hem:) LOVE IT.
I går var det Levis festen på blå. Börja med 14 cm klackar och höga byxor. sluta med convers :) hehe. pallade det inte i går. kändes bara ååånej.. ler:) min kropp är så trött!!!behöver verkligen få komma hem o vila upp mig:) så sjukt trött i fötterna i benen .typ som träningsverk med en tjok domnande kännsla....öl öl öl. och i dag vill ja dricka öl. men de kan ja ikke. bara en princip sak...
dansde natten lång vacknade upp i dag med skallebank!! och ut i solen med reg 7. :)grilla korv och spelat vollyboll. ja e kung. not . men kul är det iallafall.

Snart är det hemfärd som sagt. o ja längtar .men nu trivs ja så bra här så vill på ett sätt inte åka heller:)men känns bra att ja kan åka tillbaka o känna att ja nu ska ja hem. inte å nej å nej å nej!

nu är ja jätte trött! dejt med my i morgon innan jobb så ska sussa nu!massa kramar!klem


"Det känns på någe sätt att ja ligger ett steg före,oavsätt om det bubblar över i min kropp i bland"


hahaha

nu klickar jag snart i sidvinkel! :) satt just o skrev att ja vart irreterad o inte orka skriva för att ja hade klickat nå konstigt så allt hoppade bakåt o de jag skrivit försvann som va enheldel förengång skull. och viiiips! så gjorde jag det igen:)jätte kul. ja va arg men nu kan ja bara skratta åt mig själv. godnatt i morgon flyttar ja in o blir en stadstjej igen:D med glädje:)

"Sista måltiden
kanske man ska börja med den första?"

jag flyttar i mån..packa? jag öppnar butiken i mån.... sova? packa sen sova.åå må upp tidigt o duscha oxå:D min lilla lortgris:) hehe. nu lät de som ja inte duchat på väldigt länge men de har ja:)har bara inte tvättat håret. eller aa torshampo har ja men a.eeee. natti

 

Sista natten ute vid aker sjukehus....


Sjukt skönt!

I morgon flyttar ja:) till olofryes plats. Tilly o malin ska ta in sig i sin lilla tvåa:) Fredrik ska hjälpa mig flytta i morgon efter jobb. betyder alltså att jag måste packa i kväll efter jobb. hur ja ska få ner allt? bra fråga! och bättre fråga e vart ja ska göra av allt hos dom:) men det löser seg nog väldigt bra:)

Hade en mys dag med malin i går på stan, fikade, gick runt o kolla butiker åt killingkebab i solen o sedan på bio. hon o en annan tjej ville se sex in the city så hon bjöd med mig på den :) yes andra gången ja såg den:) nu blir de ingen mer gång i allafall inte på bio:)

dagarna kommer gå fort nu, flytt Levis fest på lördag o sedan nån Fest med jobbet på söndag.
Känns lite dryg som att m kommer vara där o helst skulle ja vilja be han att dunsta.Men får se. Blir levis en snabbis sedan blir de mys fördelsedags fest:) Alkohol måste alltså köpas i morgon.

Fyfan ni fattar inte vilken lättnad att flytta in till stan igen!!!! allt blir så mycket lättare. behöver inte åka en timme före jobb. vilket ja gjorde endå förr när ja bodde inne i stan för komma i tid:) ne men de här blir bra. Och nu hoppas ja verkligen att ja slipper skit i toaletten. ler.fattar ikke va problemet är!
:)

nu ska ja knöla i mig en avokado. i morgon ska ja boka biljett till Karlskoga. Tjiptjop

Godkväll:)

tårarna har runnit. av att andres steker lök.. och nu sitter han o kolla på nå han tycker e bra på tv. han o ja har verkligen samma smak på Tv program:) ja kollade just på sex o singelliv. (sex in the city) men det blev just bort tryckt:)

Dagen på jobbet gick helt oki, gjort de bästa som gått så:) nöjd.ja. 

Ohoo, Jessica var här i helgen.Super trevligt hon döck upp på torsdagen och stanna till söndag. vi har hunnit med o turistat, mött upp lisa o samme :D ätit mat festat o haft det mys. Shoppa inte att glömma:D

Dagarna gick så fort å må ta mig till stockholm snart för att träffa henne igen:) Tack gumman för toppen helg. hade ja kunna spola tillbaka tiden o sedan pausa hade ja lätt gjort det:)

Men nu då .snart blir det hemfärd. Träffa lisa igen:D ta ett dopp i polen, fixa håret!!!äntligen o gå till tandläkaren inte lika äntligen... träffa hanna förförsta gången:)mys! klappa elin på magen o bara ha de bra. äta pappas mat:) och så ska ja få mamma att vilja göra muffins med mig. Samt P&L inte att glömma:) hoppas det blir underbart kul. längtar!

längtar till den sista den här månaden. då får ja veta om ja får nk kontraktet.

ja e rastlös.ledig i morgon vet inte va ja ska hitta på... hatar att alla jobbar o ja e ledig. men kan ju , ta bort nagellacket duscha borsta håret. åka ner på stan strosa runt. Får se:D

nu får ni sova gott ja ska ta o lägga mig senast om en halvtimme. kos er!


sweeet

Bion var super!vill se den igen:) Ja ska se den igen.

fick en "smäll i annsiktet" i går igen. o ja känner att oavsätt va ja säger så spelar det ingen roll. han o ja ska inte bestämma att vi ska prata, eller höras osv. vi ses när vi ses o gör de bästa utifrån det.. min rädsla att mista han är så enormt stor men samtidigt bryr jag mig ikke. som i mycket annat.... känns skönt att ja har sagt så i allafall o sen bara kunde sova gott:) han säger så många rara ting så man blir bara helt snurrig ja vet ej vad som är sanning eller inte men ja tror på nå sätt ändå på han. allt detta känns bara konstigt men nu är de som det är.. ja är så otroligt glad för all stöttning man fått.. och det är JEssica kommer snart så ska fixa lite in för det. eller börja med att städa rummet:)

Är så glad att hon kommer. kändes först som att ja skulle väntat med o prata med han till efter helgen för att slippa tänka på han,men ja tror att de inte skulle kunna bli ett bättre tillfälle heller nu som att ja får hit mina bästa vänner:D

I kväll är det TT hos jannica o tjejerna:D längtar redan:)

Vad ska ske i helgen då??

TT i dag. i morgon? vända på stan kolla operahuset och frognerparken.. slottet lär hon väl få se oxå:)
ut o äta på akkebrygge . Lördag festttttttttttttttttttt:D
Lisa o samme kommer oxå men vet ej va de har för planer över deras romantiska helg?=) ja tänker i allafall dra med de ut o äta så ni vet:D

nå mera man kan göra? hänga i parken hade ja planer på men de hade inte vädret:)
sweeet.
ha en super bra helg:D klem

oj vad hände?!

sträcken på bloggen flög upp mot skyn!

göj göj:D

i dag har jag jobbat och ordnat in för sommarsalg, är en del att göra tur vi är två säger ja bara:) fast vafan med mina musklet behövs ingen kar:)

ne då.

ni vet när allt börjar falla på plats? ja men vist varför ska det inte hända något nytt då? kan ikke säga nu vad det är. är andra som måste veta innan......brrrrrrrrrrrr.segt.

vart hos tjejerna efter jobbet. åt god mat (efter att jag tryckt i mig en twix på vägen från butiken i häts) och kikade på film med jim kerry eller hur de stavas:) när han är gay. oki ja ångra nästan att jag sov innan filmen i ställe för under. den var fan inte bra inte. komedi?eller vad. ja vet helt änkelt inte va det var för changer men den lyckades då ikke få mitt tycke!

får se om de blir sitc i morgon, biljetterna där vi ville gå var slut så vi får kika i morgon:) annars får ja ta de när ja kommer hem. Å vill ha film kväll veronika!!:)


Veronika har skaffat sig blogg nu!:D tipptopp, www.grodanogrisen.blogg.se ... det är så skönt när folk har blogg så man kan följa lite efter som man inte har råd o ringa så mycket:) eller något. haha

Mormor ringde i dag oxå. hon ringer o skickar kort lite då o då. helt underbart:)

nu ska ja försöka ta o sova lite. fyfan va så arg när jag vaknade i morse så ja skulle vela spelat in mig själv på film. ler. måste sätt ut som någon ryckte mig upp ur sängen bara så där efter massa snosning o tanken på att gå upp tidigt? den försvan.bara så där:)

ni får sova så gott i natt oxå. dröm sött vakna inte blött, så jobbigt. klem klem
____________________________________________________________________

Å nej jag måste bara berätta vad ja gjorde i dag:) hehe

vi skulle sända varor till andra butiker. det har vart strejk här ett tag så vi har inte fått i väg dom men i dag! Yeeees.

tydligen har vi två stycken olika företag som kommer till oss för ta o lämna varor, men hur ska ja veta det? ler.
NU VET JA!
Skickade sex kollin med första postgubben var av ett han skulle ha.
När den andra postgubben kommer fanns de ju inga till han!? haha. kan bara skratta åt mig. Lärde mig någe nytt!
Allt löste sig fint i allafall. ringde till kundtjänst för första postgubben så han fick lov o komma tillbaka med 5 kollin. hehe inte alls pinsamt. och en ny beställning så de kommer o hämtar de i morgon igen den rätta gubben:D
tänk att det mesta har lyckliga slut.

så nu somnar vi med ett leende på läpparna!NATTI

HEJ PÅ ER:D

kanske borde jag sova?!eller va? kanske. ja för länge sedan :)
jobbat på idag. sjukt trött efter natten. blev utgång i går kom hem fyra fem i morse. var ut med robban gg o sebastian. super kul .dansa långa natten lång. satte mig i en äng av blommor ( en stor blomkruka på torget) en så där lagom bra kväll en söndag efter att hängt i parken hela dagen o sedan vid havet. hur täntke ja:D 

i morgon öppnar ja butiken. jobbar till tre eller fyra vet inte riktigt sedan blir de träffa tjejerna:)
på onsdag blir det sex in the city bio. glädjer mig!

än en gång konstera hur mycket en männsika som inte står för vad den säger utan bara sanckar skit o bara e feg verkligen inte är något att tycker om eller att lita på. man blir så less o bisviken. o arg .herre gu. då är allt bara en fet lögn. tackbock.

snart är dom här!längtar. sedan blir de hem nån vecka efter. herre guuuu.längtar efter min nya klänning:) ska ha den på 50 års festen:) elller kommer ja kunna hålla mig:) midsommar blir nog bara en byxdress. lite enkelt så där. ååå vill ha lille bror med på midsommar. man han ska fira med tjejens familj i år.
nej nu ska ja fanemej gå till sängen..


sovgott dröm sött ha de så fint:) kramra i massa

Två låtar då : norges bidrag tydligen hörde den på radio i dag för första gången gillar den:)Sedan sveriges låt. gillar den såå gott. 


att vara eller ikke vara! det är frågan:)

och jag orkar bara ikke vara längre! Det är sol om dagen, det är varmt. Festival shortsen är inhandlade:) och jag ligger själv hemma i soffan. syrenerna här utanför har slagit ut och jag älskar det! Veckan har gått otroligt fort har fått tagit hand om lite mer i butiken och jag gillar det:) mycket. sista juni får jag veta om jag får kontrakt som nk :) johnny våga inte skriva över det på mig redan nu om han inte skulle få butikschefs jobbet;)

Hem biljetterna har hamnat på telefon så ett steg närmare hem. Det pirrar i kroppen och veta av att ja ska träffa de andra och att det blir p&l 2010 :D

Till nästa helg kommer jessica på torsdag sedan lisa o samme:) njuta av solen i oslo!kommer bli så skoj!

KAN JAG BARA SLÅ MIG TILL RO!? men då blir allt tråkigt. ja ska fanemig njuta till fullo här nu.  jag har en burn i väskan:) hehe i morgon får de bli det. till knäcke mackan=)

Dagen har vart lång och skön. låg i parken med lollo o my två timmar innan jobb. så sjukt skönt. sedan var det väldigt! stilla på jobbet i dag. men han fixa lite som ska fixas nästa vecka igentligen:) efter jobb hade ja tänkt dra till vigelansparken replay fest där i kväll o sen satt jannica o my där å hängde. men ja orkade int vänta på trikken en kvart så drog hem:) slö? ne bara kände att de va lite å fixa in för i morgon. o ja sitter här?!!! ler. nu ska ja äta lite.
ni får sova så gott o drömma sött
vi hörs snart!kram


Bjuder bara på en bild i dag:) klem o godnatt


Att det är för ljust för att lägga sig

var länge sedan. igentligen borde min kropp nudda madrassen redan för länge sedan. av utmattning. av trötthet som kryper i mig..

jag kan erkänna att jag är arg för alla nykära par som kysser varandra i solen, o ser ut att kyssa varandra av lycka. samtidigt som jag blir så otroligt glad för de äldre människorna som ler åt varandrandras kärlek i vardagen.
kanske för att mitt hjärta är knust, och kanske för jag tror på lycklig kärlek?
När jag ser ett äldre par som hållt i hopp så ser man även många år. kanske har de inte hållt i hopp hela livet men de har historia o de slutar med någon. 

ja e för trött för att tänka men är så trött så jag tänker.jag är sååå sjukt arg i kroppen.

dagens kommentar: "jag skulle lätt gifta mig med hur snäll och omtänksam du är".. Det finns folk som verkligen förgyller ens dag, varför kan dessa människor inte bara ta över ens tankar helt! <3

nu ska ja sova. börjar inte förren tre i morgon men ska över o hälsa på en vän på sjukhuset en sväng innan så må upp i tid. sovgott dröm sött le o va glad hejhopp


RSS 2.0