dåååå

börjar vi om igen.

Nk

Det är just nu så att Johnny prövjobbar som butiks chef i vår butik. där med har jag nu klättrat upp till NK för en månad fram över:) (näst kommande butiks chef) han har prov jobb i en månad kanske två. o vist det går fint ser det ut som även ja får nytt kontrakt!!:D

i dag har jag jobbat och sedan vart på taco torsdag hos tjejerna:)
fyfan vad jag vill ha massa pengar..

Fick brev från mormor i dag blir alltid tårögd. saknar henne så mycket.. hennes små söta målningar i breven o försök till norskan som går ganska så bra:) meg till deg:)
Fick även från mamma:Dmed en polkagris!samt en liten serie:) Den passade bra:)

I morgon är det jobb igen. öppnar butiken o tog på mig kväll på lördag. johnny ska åka till sv med sin tjej så min ledig lördag blev inte ledig:) Det blev att ha hand om butiken när chefen är på ferie. så man kan säga att ja är chef. ja lär se till att vi tar budgeten!!OHOOOOOOO ler. nervös men så kul. ja e gira. nu ska ja ta mig till duchen har pata med jessica en stund på msn o ja saknar så otroligt. så sinnes sjukt.men snart är hon här!!! inte långt kvar alls. fyfasen:)

sussa gott nu o dröm sött
ha en fin fredag hoppas på sol:)

"kom ihåg att man har alltid ett val
 och det är sällan något man "måste" göra.
även om det kan kännas så får man fundera igenom olika alternativ
 så märker man att det finns olika vägar att gå.."


jag funderar varje dag...

JA LÄNGTAR TILL P&L

onsdag

i dag har jag spenderat min dag på jobb. öppnade butiken vid tio, vid fem böt jag butik och gick vidare hem vid sju. tog mig en snoa på oslo city. huvudvärk o trött.. men ändå pigg. öppnar butiken imorgon igen. sedan e de taco kväll hos jannica o tjejerna:) MYS.

väntar på att tvätten ska bli klar så ja kan gå å sussa.
hem färden är nu bestämd. hem över midsommar en vecka på p&l sedan 50 års festen:D gläder mig såååå..

i dag vill jag bara säga å fyfan för i morgon. vill byta dag tidpunkt o allt. men ja vet att jag ångrar mig i morgon igen.
ja e ganska arg i dag egentligen men ja orkar lixom inte vara det. vissa människor är bara idioter. o ja vill ikke ha med sånna å göra inte:D

nu blir de tvätta fejan o krypa i säng. snälla tvätt va klar snart.hejhopp

GRATTIS ELIN ;D <3

wakey wakey


när lycklighet tar över alla känslor

guud så jag saknar det. gud så ja vet att det snart kommer bli så igen men jag orkar inte vänta.ja vill hitta tillbaka till mig själv nu.jag vill radera folk ut ur min värld. självklart inte någon jag håller kär.
Tanken på att detta skulle bli den bästa sommaren..Jag har sex dagar på mig att få allt kännas bra för att låta sommaren börja.. orkar inte med mig själv snart! GAHH. nej le o var glad. det är ju bara att le. nu ska ja fan dra ner o kolla på weekday som öppnat här.kiss

Snaknar charmtrollet:)
och vill se det nya som kommit:D

Godmorgon!

I dag är det inte sol, vilket igentligen inte gör något:) Ska ta mig ner på stan en sväng tror ja fast igentligen har jag inte lust... i dag har jag inte någon lust alls... Sitter och lyssnar på wakey wakey så bra, fler låtar en den ja la ut i går då självklart:) annars brukar ja kunna tjata ut en:)

Jag har komit på en sak som jag tycker är sååå äkligt! tånaglar.. vad sker med att vissa inte sköter om de o att de är så långa? och vissa är så tjoka?! inte fr man kan gör nå åt det men:) Nej ursss. Fått mig en liten fobi så här mot sommaren. ler.

gud så ja vill ha lisa och elin här. nu. punkt. :)

nu ska ja kika runt lite på nätet o sedan göra mig klar för att göra något i dag.
ha de fint kram

wakey wakey Dance so good

godkväll!

Måndag och fri. Spenderat dagen med mats, vart i parken och sparkat boll och legat på en filt och spottat på varandra. jätte barnsligt vist?

Efter att gått från parken när det börja regna förflytta jag mitt arsel ner till tricken och på finner jag en mobil på sätet?! (dålda kameran vem som tar den!?) Nej men mitt snälla jag tog med telefonen av tricken.. och.... Stoppa den i fickan!!!!:D Nej då. Jag blädrade igenom telefonboken för att hitta på "hem" käresta" eller någe liknande men ja hitta bara massa nr och gjum och.... mohamed osv :) YEY!!Vågar ja ringa någon? kanske mobilen redan var stulen från nån annan typ?

kollade på telefon uppringda o tänkte ringa de sista, men i ställe ringer det på telen. Haha ja vågade knappt vara men ja gjorde det:) - Hallå vem är de ,säger jag. - Ö vem är det själv, hör jag från andra änden. I allafall stannade jag på fläcken och så kom en man o kvinna och hämtade upp telefonen efter några minuter:)  fick ett tack o erbjudande om att bli körd dit jag skulle.. ler... jätte gärna men nej tack:D En god gärning i allafall är gjord och jag hoppas det sätter lite smack på min egna happynes..

Sedan traska jag vidare hem till my o edvin för plätt kväll. de är så otroligt söta de har det varje måndag. fast igentligen är det pankakor:) Jannica kom oxå dit. vi var lite folk och sedan spela vi spel och såg på film. Nu är jag hemma:) och ska snart krypa ner i sängen. i morgon är jag ledig. skönt. vart ledig måndag oxå som att det är röd dag. så i morgon blir det till att tvätta och fixa, ner på stan och leta på nå kort till mormor har ja tänkt...

Den här helgen har vart tipptopp jobbat, hängt i solen spenderat timmar i parken med tjejerna o killarna och annat folk. i kväll har det regnat. men det är varmt.får lust att ut o springa. Men mörk o lite läskigt och super trött.

Sov gott och dröm sött  kramar Carroline
Avslutar med en nyfavorit:

Ett stort välkomnande till Hanna

Veronika och Dennis har nu fått en liten till dotter:D sjukt söt. (sätt på bild) såå mys! längtar hem ännu mera nu..

Länge sen jag skrev har hänt massa o inget. det har slagit till och blivit sommar massa folk ute. och även 17 maj har vart. norges stora dag.

Mamma pappa ammi o mats var här och spänderade dagarna med kika runt lite äta och dricka gott.. han med en shoping vända innan de drog hem oxå:D har saknat så var så otroligt skönt å ha de här...
nu är de snart dags för jessica o komma:D det är så kul att man har saker o se fram i mot:)

erkänner hårt att jag är så otroligt deppig för jag inte vet vad som sker näst. oslo har lixom vart min plan lång tid. och det har bara vart dit ska ja... nu då? vad sker nu. ut o resa en semester med jessica mot vintern.må börja planera så man vet att allt bara e klart o har någe o se fram mot. Sedan då?!ja kommer ju hamna här en stund till i allafall... oslo är otroligt vackert! sjukt vackert.

köpte mig nya 501 levis i dag:D sååå sjukt snygg. lånade andres under dagen o kände efter vilken storlek. blev den samma.haha. e ja stor eller e han liten?!=) i allafall var hans såå syyykt mycket skönare så funderar starkt på att han ska få gå in min oxå:) hans glider lätt ner på höfterna om inte för lätt. min gick knappt å knäppa, kärringröv byxa till o börja med:D men va säger man allt blir bättre med åren?!=) ne men den blir till å med fin på rumpan när den blitt mjukare.

hängt i parken i dag efter jobb först med jannica, hennes syrra är här på besök så park häng i mån igen då:)inte å klaga.
sedan blev det spfienbergsparken en sväng innan ja drog hem... träffa upp alexandra o deras gäng.

nu är jag hemma o tänkte ta mig tid o blogga lite för en gång skull..och nu säga godnatt. så himmlans trött.
ni får sova gott drömma sött och så vidare:)

kramar
Och stort grattis till dottern veronika!!<3

då var man här igen

tänk uppdatera hela dagen men har inte orkat. Legat i soffan och kollat på serier. försöker komma på hur sjuk jag är. hur hög feber eller hur mycket snor som stoppar upp mitt tänkande i huvudet.

ja tycker inte om att vara sjuk. eller de gör väl ingen? i bland kanske man tänker ååå ja vill bli sjuk ligga hemma och bara vara. men nej, jag är tillrekligt sjuk för att inte tänka nånting. förutom hur i helvetet det ska gå och jobba i morgon... ja mår skit ja har spenderat hela dagen i soffan efter jag rest mig från sängen.. sovit o glott på datorn om varranat. i morgon ska ja jobba kvällen. o ja gillar det inte... inte alls just nu.skulle bara vilja öppna och tagit all energi till att göra mitt bästa o sen åka hem o slockna i sängen...

vill att alex ska komma hem nu.hon är o provjobbar på yajas... hoppas verkligen hon får jobbet.

ja går i tankarna med vad ja vill vad ja ska göra och allt här fram över. Jessica o ja ska resa dec jan nån gång där, vad sker tills dess. blir kvar här har ja nog tänkt. sedan efter det? åååååååååå ja saknar mitt huvud jag hade när jag flyttade hit. allt var bara så perfekt.. livet är oretvist i bland. ja kan säga att en period här har verkligen vart den värsta i mitt liv... och det gör mig arg att ens tänka på personerna i fråga. Nu må ja bara bli frisk o pigg få ett helt hjärta och känna pirret i kroppen för vara jag igen...

ja orkar inte vara lei av mig längre och absolut inte att andra gör så ja blir det...  i dag är ja så trött att ja inte orkar va lei, i stället får de som gör mig ledssen till att bli sjukt irreterad.

Det har nog inte gått en dag sen det tog slut med mats som ja inte har funderat på att dra hem... inte hem men till stockholm. Men vad vill ja göra där då? ja tror ja saknar de människor som känner än. de man kan ligga i soffan o vara helt tyst med och ändå känna av...
oki en konstig kännsla i mitt febrigatillstånd = tänker inte men har så mycket tankar..oskar lixom inte reagera

Vill bara vara hemma o se veronikas bäbis när den ploppat ut.. kanske inte direkt men snart där efter :) kommer i håg när ja fick nelly i famnen, hon var sååå liten och att veronika bara "kasta" henne till mig. :) dom är ju så små så man tror de ska gå sönder :) åå inte långt kvar nu:)

nix. ska ta o sätta på en tvätt maskin. äta något? åå e bara sugen på glass just nu...ha ja nå?neeee.

ååååååååååååååå ja vill bli frisk..i mån ska ja vara frisk...
hejdå

jag kan bara inte sluta

att lyssna på Jessy-Dancing in the dark. Sååå himlans fin låt o ja ni förstår helt o håller själva!! men ja gråter ikke! ler...

Ja glädjer mig sååå tills i morgon .. nya skorna å försöka pilla i linserna och sååå vill ja ha mina nya byxor.men neeeee. inte på jobbet=) då blir nog the boss så glad :)

Herre guuuu vi må vinna konkuransen i vår reg nu. bara e så ja tränger nya kläder!!!:D
ohoooo just nu pirrar det i kroppen min. mamma pappa å ammi o mats är snart här:D Like a love story:)

Det blev ingen paradise hotell. hitta ej på kanalen.ler. eller ja vet ej om de va slut eller ej var i dag. så ja glode bara lite på tv dådå...

nu sitter ja här igen o ska väl krypa ner i sängen.

Miccis:D gald att du följer med! super go:) <3

sovgott igen då. lyssna på låten o drömsött:)

"Låt mig kyssa dig godnatt,låt mig kyssa dig godmorgon. du och jag mot världen"


gött!

kom just hem från en tur över till sverige:) vin vin cider cider godis o godis:) gött gött. drog i väg tjej gäng o införskaffa oss lite till nästa helg:) var trevligt o komma i väg lite. alltid lika glad när ja ska åka till sverige nu för tiden.

i dag köpte jag vita lava convers oxåååå:D LOVEEEE!!!!! de e slut överallt i min störelse, men så var en kartong felmärkt eller skorna fel i lagt?! någe av de så de fann 37,5 och nu är dom mina:D happy face!!!

jobbet i dag. massa fick ja gjort. vet ej hur många esker ja packat upp. dock var det lite kunder? hmm hur ska ja kunna bli en super säljare??:( må ju öva. Man äter ju nästan upp kunderna som kommer in för man blir så prat glad. loovve it! johnny ska lära mig allt han kan:D  Har sån sjuk press på mig på jobbet. vill pristera bra så på fritiden orkar ja ej ha press just nu.

slut på pengar på telefonen för er som messat..
Nu till helgen är de middag och utgång med toys:D happy kommer bli sjukt kul!!! gratis gratis gratis. kan inte bli annat en bra o outfitten är klar:D eller nej nu ljög ja.eller jo nu kom ja på vad ja ska ha på mig. wooolla..

gardinerna är uppe o himmelsängen så sjukt skönt. kändes som ja var fem i går när ja la mig o stirrade upp.så tryggt å skönt.... grät en skvätt och sedan somnade gott:) i morgon är de lite sovmorgon i allafall. tipp topp.

Veronika saknar dig med!MASSA. tänker på er super mycket ska du veta. ♥

Nu är det dags för paradise hotell! sovgott dröm sött

klem Carroline


hellooo

Det luktar blöt hund på bussen, ipoden donar i mitt huvud.. tankarn på att köpa sig nya skor är stor men tyvärr är dom slut sålda från central lagret. =/ jahopp.ska ja då välja en storlek för stor eller försmå? förstor lutar det mot:)

När jag slog upp ögonen i morse öste det ner snö..STORM!  och jag låg kvar på soffan då tony lämna lägenheten för dra på jobb. Låg kvar enda till en 1 i dag. tog en dusj och gjorde mig klar för möta amela. Tur jag hade planer i dag annars hade jag nog ännu legat kvar på soffan hos han:) Efter en dag på stan med amela så blev det middag med tess. pyttipanna o ägg:) blev jätte fina ägg Mats!!! :) någe lärde jag mig tiden hos er;)

I kväll snurrar inte alla tankar lika mycket längre ja tror ja är trött och sjukt besviken. jag kan ikke kämpa för något som inte kämpar för mig, hur dåligt hur fel hur dumt ja en tycker att det är så går det inte göra något åt.finns annat o andra som förtjänar ens energi.. jag är ledssen, otroligt..besviken...kanske för att jag som person älskar det nya och spännande att växa i hopp och uppleva saker o ting tillsammans och själv.tycker jag om någon kastar jag inte bort det... kanske känner ja han mer en vad han tror.. men vilken tur att vi får tro vad vi vill då (som tess sagt) ler. det som känns mest förjävligt att de som förstört förhållandet inte vet allt, hade de vetat så hade de inte förstört för antagligen hade de inte funnits kvar... o då hade allt vart prima!!! men som att han ljugit för de oxå så... man vill ju inte ha en man som ljuger för en?!nej urs. tackfan om!:)
jag vill att fjärilarna i magen ska försvinna nu för honom. jag vill inte drömma mer och inte veta vad som är dröm eller verklighet när jag vaknar.. hmm vist alla ha nog kännt brustet♥... välkommen till min värld för en stund.... Det är ganska konstigt att det fagtiskt bokstavligt talat kan göra så jävla ont i hjärtat! Hur kroppen kan känna av... ler, en sak till en annan. förvårnad när det gäller mig? :)

ifrån det nu då.. sätt på mig! saknar alva jessica. ler. saknar människor som får mig känna mig glad.. saknar de som känner mig. o ja saknar mig. kollat igenom gammla kort som ja haft på bloggen tidigare och fyfasen så tiden går fort och fy skjuton vad mycket kul som hänt=) Men vet ni vad, nu har ja skrivit av mig lite. ska krypa ner ordentligt i sängen. i morgon blir det att jobba kväll :) ååå ja älskar mitt jobb!!!!

Åååå jag är så nyfiken på vilka ni är som läser min blogg!! :) snälla kan ni inte bara skriva ett hej eller någe:) skulle vara så kul! HAPPYFACE :) Godnatt dröm sött !

Kramar //Carroline


In the woeld you re just someone, but for smoeone, you re the world



mötas efter halva vägen?


Godmorgon pappa!<3



Börjar med och säga godmorgon till dig då jag tror du är den första som hinner inn innan alla andra:) saknar dig otroligt mycket!!!


I dag då, ställts för ett delemma redan nu. yeeyeee. jag vill jag vill jag vill, men tror det kommer bli ett fett nej!
:( = fet lessen gubbe.  :)blir det ett ja så kommer jag hoppa! :)


i dag blir det att jobba kvällen på carlings, göj göj!
Kommer få jobba en del nu när dan har slutat:) bra för mig!!!

Festen i lördags var bara så lyckad o kommer kunna leva på den ett tag:) på lördag är det toys kväll med middag. Kommer bli skoj!!:D Träffa sara igen, var ett tag sen nu:/

ne men om ja ska ta o göra någe då.. Sååå sjukt nervös. vet ej varför..varför kan man inte bara känna en sak så hade allt vart så mycket lättare. eller varför skulle inte alla kunna vara normala så allt bara vart lätt:)


happy faec! kramar


en fin helg:D

helgen har vart tipptopp, utgång med amela efter jobb i fredags:) blev inte jätte lång kväll var hemma till en två. utvilad o sov länge i går så blev det att dra till jannica o tess. sola o myste om oss för sedan börja festen:D såååå lyckad fest vi kom oss inte ut på krogen ens. var i princip bara vi o killar vilket vi inte kan klaga på!:)

det var grymt kul i allafall o i dg var inte lika roligt.
pallra mig där i från vid en två för att ta mig till tony o äta pankaka med han tilly o kamill. jammmiiii:) älskart! Sedan drog ja mig vidare för möta upp alex o hennes vänner.de skulle grilla i nån park men ja var dyng trött o kände mig mest grinig fagtiskt... har inte kännt mig så grinig på länge!!inte bra:) så sjukt trött.nu vill ja bara att tvätt maskinen ska bli klar så ja kan krypa ner o sova... kallt va det ute oxå trotts solen. o alla bussar går segt för det är söndag.trotts att vi inte behövde vänta mer en 7 min så kändes det som evighet i dag.känner mig febrig i kroppen fast endå inte ni vet:)

Prata med mamma hon hade kika kort på mig från studenten o någe sen vi var utomlands o ja ligger o töntar mig i sängen. hon saknade mig såå otroligt.hon sakna den spralliga carro .. och ja saknar det själv.. det är jobbigt o veta hur man är men man inte är det just nu och att man bara vill vara det igen men orkar ej vänta tills allt jobbiga försvunnit... allt ska gå så fort:)

helt ärligt vet ja inte hur ja ska göra.. men ja vet fan att så dåligt ja mått i vintras/våren o klara mig otroligt mycket själv så är ja på godväg:) Nuuu ska ja ladda ipoden o krypa i kojs. tvätteeeen är seg!!

längtar tills i morgon o jobba. ska bli skönt o jobba kvällen:)

kram i massa! hejhopp

RSS 2.0