avesta till oslo....

Dom konstiga skylltarna har inte börjat komma en...så alltså fortfarande kvar i sverige. Nu börjar ja tröttna på att åka buss.men har just flyttat mig så att jag kan ha datorn inkopplad.vågade inte riktgit fråga damen bredvid om ja fick dra min laddare över henne för att kunna ha datorn på:)

Nu är ja i allafall på väg till baka, när ja kommer till v-rås ringer sofie o säger att hon kommer dit tio minuter efter att ja åkt?!hon skulle ju vara hemma nu när ja kom hem!Jäkel! Hon är dyng sjuk. så kanske lika bra för ja vill ikke bli sjuk.. =) Snart får ja träffa m. Glädjer mig såååå:D Fortfarande har ja inte hört hur ja jobbar i morgon.. må alla norska vara så oplanerade!?eller många i allafall.

Snööö snöö kallt o kallt. 14 -  nu. och i dont like it!inte alls. I morgon ska jag fixa det sista in ny[r oc[ hahahaha nu har ja tryckt p[ n[gon knapp...hur f[r jag till baka [';_-! hahahaha. de sista bokst'verna i alfabetet d[......n[n som vet_! fr[getecken 'r borta ox[. nej nu blev det ikke kul och skriva ju.ler.

ha de s[ bra d'r hemma o super kul o tr'ffa er tjejer!! love.

kram

helloo

I dag är det den 28 dec och tandläkaren är avklarad, hade en annan i dag och han fick bort min tandläkar skräck :) sjukt bra. Men nu är ja ännu fattigare en i går:( I DA! inte i mån, oj.hoppsan glömde helt att det nu är dagen innan ja åker. då ja skulle hinna med massa!! oj oj... må hinna på systemet här hemma. pallar fan ikke! och dricka öl på nyår. och inte köpa svindyra saker i oslo heller. nix. här ska de bli smuggla av.ler.

Nöjde med min nya tel men vill få över lite låtar. men probet är att ja inte har nån låt på datorn sen den fucka up. Får ta massa av sandra i dag när ja träffar henne:)

ja e bedövad i halva käften. eller fejan kan man säga.till o med i öra=)hihi. konstigt känns de. Sitter o lyssnar på red hot chili peppers - dosed och fördriver tiden med att skriva här.... och dreglar lite:) ååå snart ska ja ta mig till hedemora och få massage.. springa upp till linda på jobbet och kramar i hjäl henne :)

får se hur det går o åka buss i morgon i det här snövädret. det öser ner! brr. det är 17 - i oslo:( tur att mitt trick kort är laddat! synd bara att den inte stannar mitt utanför min dörr. :) sofie hade blivit på hoppad o tafsad på utanför vår port nio på morgon innan hon skulle till jobbe. han hade även förföljt na in på affären o till bussen! Skeerrryyy. jess! det finns verkligen idioter. Man kan bara säga att vi bor på ett av de finare områderna;) haha. Ja trivs prima ! :D nte för att folk hoppar på en o tafsar på en =) sentralt och bra:D

nix pix nu vill ja köpa ny jeans... lite nya toppar...o ja =) men ja lär nog inse att ja inte kan köpa ett eller fler nya plagg i veckan:)JA ÄLSKAR MINA NYA LEGGINGS:D lila sammet :) linda bekräfta att de var skit fula!! =)jaja ja trivs o ha fula kläder:D i Love it:D

Massage sen till kusinerna sedan hämta alex på tåget för att sedan Packa.....:/ fean....

kiiiisss

27-12-09







Kan ikke sova. Pratat med m i nån timme o oooja jag saknar han.. Och på tal om saknad hur mycket kommer jag inte sakna tess lisa elin veronika familjen o släkten nu när jag åker tillbaka? Har haft det så underbart skönt o  mysigt hemma, så de svider lite å bege sig tillbaka hem till oslo. Men direkt ja kommer se m och tillys feja kommer allt kännas bättre:D Och nyår kommer komma i tanken direkt:) oki ja längtar till baka lit!

är pank.piss pank. suger rätt hårt just nu. längtar till lönen:D

Lisa berätta att en tjej sagt till sin kompis på juldagen - ja krama Carro!?
seriöct .värsta grejen?
fan händer det inget mer intressant i era liv här. patetiska människor..

i dag tog jag svininfluensa sprutan i allafall, gick fort=) och nu har jag pissit ont i armen men inge feber så det gör ikke någe=) Nu är den tatt så slipper ja eller snarare mamma oroa sig att jag ska insjukna o börja nöffa=)
i morgon blir det tandläkaren och sedan massage. :) brr gillar ikke tandläkaren alls. nix. kiss my ass natti!!!!

I Gotta Feeling

Hej på er!!=D

Hoppas ni hade en bra gårdag! Det hade jag, fick allt de ja önskat mig och mye till!! På måndag blir det helkropps masage i 80 min. OM ja längtar!!Ooo JA!

I kväll blir det utgång med Lisa vi ska med syrran till hennes vänner innan! ska bli grymt kul.
Sedan blir det hotellet som alla andra i den här staden:D
(hoppas inte det blir så där trångt o äkligt. Men tar bort mitt hopp för de kommer bli det:D...)

Nu är det dags för dusch, lägga fram kläderna för kvällen och plocka i hopp lite innan lisa kommer:D Middag med mormor . Linda och Johan kommer:D Längtar!!! Ska krama i hjäl henne. Johan törs ja inte riktigt krama;)

Have a nice evning!!

Kiss
//Carroline!


Dec. 23, 2009

Hej på er!
nu ligger jag i sängen igen och datorn blir tidsfördriv.. I morgon är det julafton:) och vi har nu ätit julskinka och myst i soffan. Känns tomt utan linda och niklas. Men mys är det verkligen ändå! :) I da har ja hunni med och kollat på marcus hus!fan vad fint det kommer bli!! Vart runt med mamma. Ja har kört bil;D sedan åt jag lunsch med lisa och fixa håret...Var och mös med lisas lilla misse!hon fick klättre runt på mig=)skulle aldrig kunna ha arnold på axeln:)

Köpte julklappar i dag. och på h&m har de tagit betallt för en sak två gånger. Vilket gjort mig skit piss förbannad!! hur pinsamt är det inte o gå dit i mån. -hej ni har tagit betalt för någe ja inte ens köpt?!!?!?! .nej urs ja har hjärtklappning! ler. så jävla pinsamt .fast de e är dom som borde tycka det....aja ja e fan pank o ska ha till baka pengarna i morgon!! punkt slut....

Hitta en klänning i dag. blev kär. nyårs klänning? hmm den är inte så spec. Men kanske. =)vi får se. det är sjukt snygg i allafall:D aa och jag har köpt den:)

"ingne aning..

du har vært borte i..

36 timer?

kjennes som 4 mnd.."

Hur kan han få mitt hjärta och smälta?


Ne ni. Har inte så mye mer o skriva i kväll mer än att ni får ha en jätte bra dag i morgon!!
GODJUL


home sweet home

När man vaknar upp efter gränsen över till sverige med en tilly på axeln är det så mye snö!! sjukt vackert och man kan väl inte mer än le... Tills man tänker tanken att hur fan ska detta gå??ja fryser i oslo. Men vafan:) av folk på carlings har jag lärt mig att man fan hellre ser bra ut och att lager på lager funkar sjukt bra! Upp till bevis;) Själv går ja i tanken att vintern snart är slut och att ja då till nästa år kan köpa ny varamre jacka?? om jag ens är i ett kallt land då!? Vem vet;)

Försökte skriva i hopp blogg i går men det gick inge vidare var så trött efter buss resan o tiden i västerås med Ammi och mamma. De båda fick tårar i ögonen när de såg oss tjejer i går:) Och ja blev så sjukt glad!!!
(om ni inte laggt märke till det så är sjukt mitt nya ord uppmärksamma ja själv nu)

Har en hel del o göra nu när jag är hemma, men efter en natt i min egna säng känns de som att man stressat ner lite, i bilen hem i går -FAN är ni inte fest sugna!!!?!!??!!?  Må göra någe..... ler... Vet inte hur ja ska palla o vara lugn i flera dagar nu.. Längtar redan tillbaka till att sälja jeans..  Att gå ut och ta en öl med härliga människor att äta suchi med tilly... Och fan ta tess:) haha ler. nejdå. Ska hinna med o träffa henne massa. Kunde inte säga hejdå i går :) vi ses!!! ler. Och ha de kändes mindre jobbigt.

Plockat fram mina klappar. o i kväll blir det att pyssla:) ooooooo.. har sån sjuk julkännsla nu och jag ÄLSKAR det!!!! Känns lite synd att vi inte firar så mye jul med mammas sida.. Och att farfar börjar bli lite gammal så att de inte orkar samma röj som åren innan:) Men men:)
Vad ska ja göra hemma en hel lång jul med mamma o pappa;) i knoooow ja kommer tänka tänka tänka o tänka. på juldagen på en människa och på nyår. och bara njuta o längta tills lina o johan kommer hem.

åååå,känns som ja inte skrivit på evigheter, ler. Skulle vilja jobba i dag när ja  e på så sjukt bra humör!
Nu ska ja hoppa in i duschen, klä mig o sminka mig! Sedan ska jag köra ner till stan med mamma. har inte kört bil på evigheter!!!! Sen träffa lisa. Fylla på telen så ja kan ringa massa. (Elin,tid o ses efter jul??om du hinner läsa dethär;).man vet aldrig om du har tel:)......)

I IM HAPPPYYYYYY!Var det ni med:D Och ha en jätte bra jul helg!!!:D


*I miss a boy* ja lovar och erkänner det :)

PUSSS CARROLINE


4 advent...

men vi har ingen stake. =)

Nu har jag snart jobbat hela julhandeln. i morgon kvar sedan blir det hemfärd. Sjuuukt skönt. Mamma hämtar mig och tjejerna i v-rås. Innan vi drar hem ska vi gå och julhandla lite där och möta upp Ammi (ammi;jah har inte dött och inte försvunnit.bara haft massa å göra.ler)... =) åka till toys och köpa leksaker. gå på stan och kolla om man hittar de sista klappanra!

I år har ja vart verkligen såååå sen med att köpa julklappar. förstår inte=) Tänkte ja skulle vara klar för länge sedan men ne. haha ,tur niklas är borta så han får när han kommer hem=) Men ja vet redan vad han ska få så det är lugnt. Linda är halv klart. Mamma o pappa är klara..tror ja..ler. även hunnit med en liten sak till lisa oxå.

Är ni klara med alla?

Glädjer mig så!! till juldagen. Kommer ha så roligt att ja kommer vilja dö=) not.men kul kommer vi ha:D 

Ja som ni förstår har ja jobbat massa nu. sist ja jobba på carlings hade ja verkligen grymma kunder. var så himmlans kul!

Jag har hunnit med att vara på stora carlingsbutiken samt ute i mossporten. Och kanske ja kan ha nått mina mål inom ett år?? Eller? Kanske. =) om inte annat är man på godväg och har i allafall mål:D

happyy happyy.
Mongo från kongo Natti



fredag.

och människor är fulla. o jag fattar int ens att det är fredag. veckan som kändes som en evighet när den började. men nu är den nästan slut. I morgon ska jag till mosseporten och jobba, det är samma reg så hoppar runt lit=)
Sjukt kul kommer det bli, men har prestationsångest! Vill alltid göra bra i från sig:)

Yes box.
Har inte mye och säga i dag. Jobbat en låååång dag på toys men heppy åt sällskapet på tricken hem.
Vill egentligen bara lägga in en länk till Johnnys blogg! Så sjukt grym kille som jag spenderar dagar på toys med.
=)

kika på han: www.jhfresh.blogg.no

I dag köpte ja bullar med choklad i. jag köpte rätt=)men nu mår jag illa. haha.

Har sånn grym hemlängtan.. inte kul! I morse när jag vägra gå upp ur sängen och dragit täcket över huvudet kommer sofie - har du gjort en koja?!
hahaha så kan hon ju inte säga när ja ligger och är bitter över att ja inte vill gå till jobbet och inte vill resa mig upp. Började ju skratta där under och komma på hur patetisk jag var för fem minuter=) efter att ätit nugatti som frukost. :P I know i can! :)

sovgott. håll tummarna för mig i morgon. ler. nu blev ja nervös igen.kiss kiss

hej hej hej hej och hej

och pissa på mig för min dåliga uppdatering!!!! I KNOOOOW.sorry.
Sitter nu o väntar på att möta m. han ska komma hit en stund för sedan dra hem o lämna mig att sova själv. hahahaha tragiskt det lät va?? haha nej då inte ett dug:) 

Nu är det knappt två veckor kvar tills det bär hem. Ska bli sjukt kul och jag längtar verkligen efter alla!!
Jag ska pussa linda tills hon storknar. Kommer börja böla när ja ser lisa o elin. ååå herre gu:)

Längtar hem till mammas lussibullar och pappas julskinka.  Just för tillfället känner jag mig som en liten unde som skulle vilja krypa in i en vägg. Ler. men glad en då=)

Jobbat på stora butiken på ski nu två dagar och det har gått bra=) Christine är sjukt duktig på att lära ut. Och har fått tips med jeans o så! 

Till helgen ska jag jobba på mossporten. det är en bit utanför oslo. bara bussen kostar över 100 en vända?! tur ja slipper betala ska bli sjukt roligt i allafall. och de säger att butiken är najs.

I morgon är det toys. 8 timmar. jag längtar så till min lön efter jul. Dåååå ska jag kosta på mig en ny mobil=)
och kläder;) köpte en ny shorta i dag!SJUKKT snygg.love it!!!Den kommer sälja så sjukt bra.... =)ohooo..

ja är verkligen sååå nöjd med mitt val att ta jobbet på carlings, ångrar inte en sekund! Jag har redan utveklats och kan bara bli bättre=)

snart hem som sagt=) hinna med massa:D ...Det ända tråkiga med att åka hem är att jag vet att tess inte åker med tillbaka....=((((((((( ......

Ha en bra kväll nu. Ska uppdatera lite piggare inlägg sen:D
KLEM 

Meee loooooovvvvvvvvvveeeeee . En dag ska ja fan oxå hitta en riktig kille. :)

Besök i december vädret=)

Nu har helgen som jag längtat efter gått förbi=) eller snart, ska i väg för att jobba på carlings i dag.
Men Ammi Mats och Adam han nu börjat bege sig hem mot karlskoga örebro. Haft en bra helg, och när jag får besök blir man alltid bortskämd med mat!! Jag tror att folk tror att jag inte äter någe här =) Men Ido! Kanske för mycket;) Av gott i allafall, så lite vanlig husmanskost är bara ett plus!
Vi har vandrat runt o kolla skatebutiker med Adam, kollat lite runt i oslo. Åkt trick=)
 Nu längtar jag och tess hem till jul!! fick en julblomma av ammi. Luktar sjukt gott!!! Fick även ett ljus Av Familjen Elo=) Cute!!

Nu ska jag hoppa i kläder. Diska upp, dra på mig mössan så jag slipper min sjuka utväxt!! =) ser ut som en fågel skitit mig i huuvudet! Men om två veckor är den borta=) Om två veckort ska ja Festa med lisa! om två veckor ska jag träffa elin:D Kom o tänkte på det efter jul och jag är till baka blir det Nyår som jag längtar sjukt efter!! Men sen då?! Ohoo ja måste få besök. Vad ska jag annars göra fram till det är dags o kolla upp ny lägenhet! Kanske börja leva??

Min chef på toys fråga vad jag spara pengar till, vart ja skulle resa?
När ja svara att ja inte hade nå spec resa inplanerad nu fråga han vad jag gör här annars?!
- Lever???
-Nej du lever inte, du bara jobbar ju?!

Tack bock=) Det är sant så efter jul så kanske ja ska börja leva??=) ler.
Men ja trivs sjukt bra på jobber o som att jag har två så får ja om växling och har även fått fyra dagar nu innan jul på carlings öppe. vilket ja glädjer mig såå åt!
 Men ja, mina två veckor nu före jul är bara jobb. Måndag till söndag måndag till måndag sedan hem=)

Hoppas ni har en bra dag! och ja säger ursäkta för min sjukt dåliga uppdatering den sista tiden, har spendera eftermiddagarna med någon:) och nu haft besök:D


Sköt om er!uppd. mer i kväll eller i morra!
kram

Vår egna lilla skateåkare=)


RSS 2.0