en dag till....

Hej på er! Dagen har gått fort, Min tanke på jobb sök i morse var inte så positive, men Sofie följde med mig och piggade upp humöret!! Tur man har varandra:)
 I allafall börja jag gå in på Granit Granat?!e inte vet ja en affär i allafall, där var inte dagligaledare där (butikschef).. gick vidare och in på carlings. Där var det en skit trevlig sv kille! som tog mot mitt cv och prata på. Han fråga om ja kunde tänkta mig mer en jul jobb osv... Jepp japp jaaaaa! Sen gick vi vidare... Efter ca 15 min ringer det från annat carlings o frågar om ja kan ta en intervju om en till två timmar.Snabba puckar, då hade killen i butiken faxa det vidare=)super snällt!
Så ja o sofie gick vidare ner på stan och jag sprang in på Åhléns och lämna ett cv. Hon sa först nej för hon redan hade haft intervjuer och bestämt sig, men efter jag babblat lite sa hon att hon var väldigt nyfiken på mig och måste träffa mig=) Så har intervju där i morgon vid 11. =) Känns kul. C har verkligen sporra mig för att babbla på!=) Efter jag vart in på Åhlens var ja på väg hem o dags för intervjun för carlings. Träffades på ett fik!?hallå palla o möta någon på fik och inte veta hur nån ser ut o stå som ett fån o glo tills man ser att någon viftar åt en!? haha.nej då, det gick bra hitta han på en gång och intervjun gick bra, ska få träffa hans chef i morgon, "gick vidare till steg två"  =) så två intervjuer i morgon då...nu vart ja lite nervös, men ändå inte:) Efter intervjun gick jg hem och sen tog jag och tess en sväng ner på stan och träffa Emma, hon handla lite och tess sökte jobb och jag gick med o sa -gå in där gå in där. Känn Pepp! =)
Det är min dag, nu sitter ja i fåtölj och skriver här... just ja. medelade även assistent jobbet i dag att jag inte vill ha de... eller sa de inte just så men en då=)
Nån bild från dagen då..

Fika

Jävla äkligt, kolla in storleken på fåglanra här! dom är gigantiska, den "lilla" lus bruna är lixom stor.
Så den vita är  jätte stor. De ser rätt små ut på bilden men de är dom inte!!!

Carl Johan och i slutet av gatan är slottet. Tess och Emma!

Nu är det mys i soffan

Ha D!


när man inte orkar men måste=)ohooo i love it.not.

sitter nu i fottöljen med byxorna i knäväcken, ja jag har självklart troser på mig. samt linne=) höll på och klä mig men börja skriva på fb i ställe. Man glömmer lite att vi har grannar när man bara kommer på nå kul man måste säga till tjejerna, dock kolla Sofie på mig sen fönstre när jag gjorde entre i vadagsrummet i bara troser. Och fick där med oxå ett gott skratt av min reaktion...Men man vänjer väl sig snart.. Jag är i allafall inte värst, har en kille med gravid tjej rätt över. Vi vet i princip varje dag vad han har för karlsonger.. E man ska känna sig som hemma=D

Satt uppe till en halv tre i natt och kladdade o prata med Sofie,kanske därför ja inte känner för jobbsök i dag! Men jag taggar nog till snart. dra upp byxorna och lite smink sen så=)ska dra med sofie ut oxå, sen skulle vi kanske fika med emma.

Borde tvätta i dag oxå.. Det får bli sen. Veckorna går fort. och snart kommer mammi o pappi!!!=D Längtar.

aja i allafall så trivs ja jätte bra här, men måste börja tänkte ut vad jag vill efter det här men först ska jag nog landa en stund om jag tänker efter...=) Men hälsa på niklas är bestämt, så då har jag någe och jobba för=)

haha, har egentligen inte så mycket och skriva just nu så ska väl ta och trycka av telefonen för sofie =)
vad har ni fått ut av att läsa det här inlägget?
veta att vi har en granne som använder kallingar. (det är bra att han i allafall har det)
Att jag gärna gör entre i undekläder, när handling kommer före tanke.
Att sofie spenderar större delen av sin tid här i telen.
Och inte och glömma så går tess i lyckorus just nu.=)Ge mig lite tack!=D

ha en bra dag.bye


Hellooo där hemma!

Tappat massa läsare sen jag flytta. lite trist men får väl hoppas de bästa är kvar=)
har inte så mycket o skrive.ni får lite bilder i ställe från helgen samt dagen.. Jag o tess var o kolla på operan i dag oxå, tyckte hon skulle se den=)

var mycket seg i söndags veronika=)blev nog någon alvedon oxå=) Saknar dig!

ha de bra
sovgott kramar

Vi som spenderar dagarna ihopp=D

Är Tess naken?!Sofie verkar ikke bry sig!? =/

Minns ni hey macarena?! Emma följde även med ut!så j. roligt:D

Hej hej Linda!!!!//Måns

Skål för tess som fyllde 22 år.


Och så i dag då operan i oslo.




Just ! mamma o pappa kommer till mig den 6 nov. och stannar över min fördelsedag, så inbjudan om fest blir flyttad någon helg:D sååå ni vet:D

kram godnatt!



trøtt

Så då var førsta helgen i oslo avklarad,eller andra =) men førsta ute natten. den var helt oki. men lite snurrig=) kom hem vid 10 i morse efter att vart hos crille o hans kompis. så himlans hærliga killar!

Længter till Jannica kommer hem i veckan, då blir det vin kvæll!!:D ohoo.. Och i veckan borde jag høra någe om assistent o vask jobbet..

Min dator kommer æven tillbaka på tisdag:D pappa kunde laga den eller ja fick køpa någe nytt før att den skulle funka øverhuvudtaget.. gooood.not! så aldrig mer ska ja ha datorn på någe mjukt o varmt underlag... man lær sig någe nytt varje dag.. haha så ska man ta det till sig:D

naj ni... nu ska ja dra mig upp i lægenheten igen!! sjukt trøtter... trotts sovit hela dagen..

bilder från kvællen blir då min dator kommer tillbaka!går dagen var verkligen så jækla rolig. krogen så dær men allt annat toppen!!!

det var ju æven tess førdelsedag:D så blev glass o hon fick blåsa vanliga ljus i stæller før glass ljus:D

kiss byeee

hej på er

Hade skrivit lite i går kvæll på min dator som jag skulle uppdatera i dag. till min (finner inte ord) så sluta min dator fungera i morse. Så nu ær den hemma i avesta før att pappa ska kunna kolla om den går att rædda..... Vi sitter nu på internet cafè nedanfør oss. Har kontakt med en kvinna som behøver assistent till sin 12 åriga handikappade dotter. det ær inte mycket tid men hoppas verkligen att jag får jobbet! Skulle få høra mer næsta vecka. men hoppas hoppas. Sedan blir det att søka mer jobb.

i morgon blir det utgång før førsta gången gången i oslo. blev med bjudna på svartklubb med raveparty i kvæll med några tjejer vi træffa på skattekontoret. Skulle vart kul men vet ej om rave e min grej?!fast førsig vet man ju inte føren man prøva.(mamma uppskatta nog att jag inte går.ler.) men i morgon blir det fest i allafall!ska bli sjukt kul. jag som vart så sugen sen ja va i stockholm sist:) ler. Men det ska væl gå bættre denna gång:P Var in på vinmonopolet i dag hær. såg ut som man kom in i en gammal film. bestælla øver disk o så...blev två vinare som ja och tess ska dela på,vi lær hitta en favorit:)


stockholm:haha vad e det før jubelidiot som har onanerat under bilfærd o vart drog påverkad?! Ja ni det finns mænniskor før allt!! Tyværr.

Saker som jag kommit på under min korta tid hær ær att man måste kolla hur bucklig vægen ær, har snubblat på mig sjælv ett x antal gånger.. Norges utbud på killar ær inte det størsta.inte till vardags i allafall.. och att pirra i magen ska det gøra nær man ær kær!!

Nu hoppas jag att pappa ræddar min dator, dock førsvinner allt, jag som køpte skivor innan ja flytta før hinna brænna ut allt!HAHA så jævla typiskt!!

Nu ær det upp till lægenheten igen!
sovgott!
kramar

noll koll o noll fantasi på rubrik.. Men i Oslo är jag=)

Sitter nu på ett café i närheten av där vi bor. Dricker varm choklad.. Det är sol ute men verkligen höst känsla. Kallt. Dagarna rullar på, söker nu jobb via nätet i ställe då jag märkt att det är fel på mitt cv som jag skrivit ut. Får nya till nästa vecka! Toppen. Vad har hänt då?

Vi har hunnit tappa ut Sofies underkläder på gatan vid in packning. Vi har hunnit fått en p-böter på 500 norska! Ohoo. Har även hunnit med att göra så hissen larmat och tryckt på fel knapp så en dam på andra sidan från larmcentralen hördes ur hiss väggen. Ler.
Jag har hunnit med och träffa både Jannica och Crille, även sprungit på en tjej från avesta på carl johan… Tagit en 2 timmars promenad med s och han har hunnit med o visat mig runt lite, tur att han ställer upp=). Och även hunnit med och sova hos en pojk. Nix ingen nykomling.. inge mer roligt med det.ler. Och jag har i dag även hunnit med att sakna folk hemifrån. Kanske för min mage värker och har fått urinvägsinfektion och inte vill gå till någe norskt sjukhus!? kanske. ler. Fast självklart saknar ja er än då=) haha. oavsätt kissproblem.

På tre dagar har jag vart ut o bara gått i ca10 timmar och det gav mig ont i vaderna. Och gå förbud i en dag=) Halta mig som längst ner till affären.

Jag har även hunnit med att vara på skattekontoret i två timmar. Jag och therese skulle skaffa norskt person nr. Då man ska fylla i papper om man ska vara här över ett halv år också, visa sig att ingen av de svenska man prata med har gjort det. utan bara kör på person nr.. men ja fyllde i lappen för att bli folkbokförd här! Hahaha vilket ja inte skulle gjort så det blev att gå tillbaka och ändra det sedan=) så nu ska ja bara ha ett person nr om några dagar.

Det är verkligen så mycket dyrare här, det märks tydligt då man för över pengar från sv till no. Men direkt man fått lön här kommer det gå på ett ut. LÄNGTAR! Vill ha jobb nu. Och vill kunna språket! (mamma svarade mig med att jag inte kan lära mig ett helt nytt språk på tre dagar då ja klagade) Vilket är helt sant och Jannica bekräfta det. så den stressen har lagt sig lite nu=) Nu har ni fått lite uppdatering om vad som händer i alla fall. Och tyvärr har jag inte med mig kameran till café så inga bilder idag.  Nu ska ja åter gå till jobb sökande.

Har norskt mob nr nu. Bara skriva på fb om ni vill ha det eller här självklart! för er som har conviq kompis messar ni gratis till min svenska mob, men om ni vill ringa så ta den norska=D
Hoppas allt är bra med er där hemma !
klem


älskar...

min familj,de är underbara, först nu har vi ätit thai och sedan blev det bio. flickan som lekte med elden. Efter det har jag packat i hopp skor som vi i morgon ska kasta in i bilen där det får plats:)

När vi kom hem från bion låg det ett brev från syster på bodet där det stod om systrar och att hon är stolt över mig. Hon är verkligen den bästaste stystern för mig! Alla har vart så hjälpsamma i dag ♥
Men nu då? Nu bär det av i morgon bitti, den dagen ja tjata om vet inte hur länge =)
Tyvärr har jag inte hunnit med och träffa alla, men på nått sätt är det delade kännslor över att inte hunni med o träffa E. Hon känndes som prio ett o träffa men nu på nått sätt känns de jätte jobbigt men samtidigt känns det lite lugnt i det ledsna. ler. lugnt= för att jag vet att vi alltid är vi oavsätt tid på dygnet eller tid på året :D Vi ses direkt ja kommer hem!! om du inte hinner till mig innan;) och hörs på telen gör vi... min tid att "ge igen" sent på nätterna borde ju komma snart;) åå ja kommer sakna dig sååå!!!!=(

Tror vi kommer ha grymt kul där borta=) Ser fram i mot och träffa jannica och crille! och massa annat nytt folk:D
Sovgott. vi hörs så snart jag får nät=D

kramar Carroline

Tack mamma och pappa, linda och niklas för allt hjälp! älskar er över allt annat!!!!♥


För att han sjunger bra och är grymt snygg....Som kille!! :D

Idol är något ja kommer kolla på igenom nätet i norge sen. ett måste=)många bra med nu.. Dock ej Robin från förra åre! =/ =)

Hahahaha ja dör "-du kommer aldrig bli en rock star!!" ,vet inte om hon e störd eller härlig. Men han ooo ja=D natti

klipp klipp...

Hej på er! Torsdag i dag då? Jag vill bara ha det till onsdag! Attan. Aja=) Kom nyss från frissan, ska tillbaka efter tandläkaren för klippning. Färgade bara utväxten. Sååå!?nu då hur ska jag klippa?! Jag har sånlust och snagga höger sida men ha kvar det långa förövrigt :) Men som ja tror nu kommer det bli o kapa en liten bit på allt så det kommer blir en frilla:) Nu är det bara ett hår. ler


Här har ni min frilla nu o Ofixad!!  brr. ler. Rakt o tröligt.  :)
ohoo man ser lite flintig ut när man nyss gjort hårbotten;)Det bjuder jag på :D Kram på er!


lilla söt nos

Min kusin isak hade förstått i morse att jag skulle flytta. så han hade fråga sara (pappas syster) om jag inte skulle finnas mer när jag flyttade..

Söt nos. han kunde inte försåt att jag fortfarande skulle vara hans kusin=) 
 Vi fick galss och massa gott hos Sara och Per i dag, Sara bakar alltid så himlans gott! Var även in en sväng vid mormor med Veronicas skor ja lånade för att sedan köpa egna dagen efter?! :) Tack för lånet..

Tvä nätter kvar för nu är det ju trotts allt torsdag..:)

sovgott dröm sött. hoppas ni haft en bra dag! klem


Hur fan ska detta gå!?!?!?

Skojar inte!hur ska vi få plats?! nu fattar jag varför sofie inte vill att någon ska ha resväska, utan allt i sopsäckar?! Skrattar åt mig själv när ja sitter på golvet och rullar kläder till minnemala rullar. Men måste säga att en sopsäck är större en vad man tror. Det här är sjukt! packa packa. en liten snabb uppd. här för att lufta huvudet. Känns som ja kommer ha mest med mig, pga tv o så. fast de e ju till oss alla självklart men en då=)

Bilen kommer behöva stödhjul!!!
hejhopp


Hej på er! =)

Jag är fortfarande sur på er som rösta på moderaterna;)  Packning, hur fan ska jag få plats?! Ler, ja ni detta ska bli kul och se om jag själv får plats i bilen till Oslo. Onsdag torsdag fredag lördag. Fan vad dagarna går fort!?!
Allt som ska inhandlas är inhandlat. Alla papper som behövs är fixade. I dag blir det att ta upp vinter kläder från källaren (som jag hade glömt räkna in i packningen) ohoo. Ler. Skönt att det inte är så fint väder ute i dag, så slipper man känna att man inte kan vara inne hela dagen.

I dag blir det att packa! Och senare i dag ska vi åka till kusinerna och fika =)

Nu ska jag Tess och Sofie flytta in i en tvåa på 53 kv. Det känns skit kul! Sofie har bestämt att kameran är ett dagligt bruk, så jag får väl sno kort från henne sedan så ni får se.

Åter till packningen! Klem ! (klem = kram nok.) =D

Kommer sakna mitt rum =)


Grattis sofie!!

I dag har jag vart hos mormor och ätit lunch. Han även med att slumra en stundJ när jag vakna kändes det som att jag hade massa feber och ville inte resa mig. Kan denna jävla förkylning försvinna nu! Tack.

Efter det åkte jag hem, till min glädje/panik över att allfakassa  brevet låg på bordet, får jag pengarna som ja skulle eller inte?! Vet inte hur många gånger jag ältade snälla snälla när jag rev upp kuvertet. Och nej jag fick avslag. Och ett rent ut sagt kom ett tårflöde av att bli så arg (ni som känner mig vet att det går långt innan jag blir det)… fyfan för er jävlar som rösta på moderaterna!! (Detta är min åsikt så behöver inte ens diskuteras ) skiter i vad ni tycker ja är jävligt irriterad på att folk kan vara så dumma o rösta på dom för ”att arbetslösa skulle få jobb” jeeee kom igen!? om de inte finns jobb hur fan ska ni få de bara för att regeringen byts? O vill ni inte ha hjälp innan ni skaffar/får ett jobb!?!?!?!? Ghaaa, ja förstår de som har eget o jobb som röstade på dom. Men va fan ni andra!?blä oki ja skulle kunna spy ut mer galla men det kvittar ju nu… Hoppas ni gör ett bättre jävla val till nästa val eller att ni inte får hjälp själva sen när ni behöver!?! Jubel idioter.

Efter tårflödet satt jag en stund för prata med mamma och pappa kollade nya h&m katalogen.. o självklart hitta man nått som skulle vara fint;)

Grattis :Efter det tog jag och åkte till Sofie som fyller 21 år i dag :D  Det var sommarvärme på hennes altan. ska de inte vara höst nu?? Tess och Sofie satt på altan då jag dök upp. Vi åt glass i stora lass:D sedan låg vi och snacka på en filt ute på gräset i solen.

Vid en åta drog jag mig hem för att kolla på idol. Och nu sitter jag här i sängen och ska väl ta och krypa ner och sova. =)
Sovgott.


Måndag tisdag onsdag torsdag fredag LÖRDAG...

Måndag: Banken, inköp inför flytten
Tisdag: Träffa mormor äta lunch, gratta Sofie, hinna förbi farmor o farfar
Onsdag: Städa, Packa packa packa, till Sara och Per för fika och träffa barnen och säga hejdå.
Torsdag: Bränna ut kort från datorn, gör den lite mindre seg:)
Fredag: Packa in i bilen, bio med delar av familjen.Och massa mer innan lördag som jag bara inte orkar skriva:)
Lördag: 05.00 i bilen….. ca 10.00 Oslo.


Brrrr, ler resfeber!? Naaa inte en. Eller lite. Fast som sagt sitter min resfeber mer i att åka från nära och kära. Förövrigt känns allt jätte kul och bara toppen!

Lite stressad hur jag ska hinna med allt bara, men aa. Har ju inte så många val:D
Nu ska ja sätta fart och fixa lite innan vändan på stan med mamma:D

M.I.A.-Paper Planes Bästa låten ever!


Ingen bil hemma..

Veronica köpte stolar fårn chili i helgen.. för att få hem dom fick det bli cyklarna:)

Kram på er. 



Från soffan i Uppsala...

Veronica har nu åkt till jobbet och jag ska spendera tiden i soffan, kan säga att det är mitt mål. Kolla film och bloggar är varken tråkigt eller ett dåligt tidsfördriv.
Hittade detta Youtube klipp på en blogg, sjukt kul! och gissa om jag gillar det :)undra varför. ?! :)Lära sig den svåra dansen kanske? ;)

 

I går åt vi tacco och kollade film, Mammut. film av Lukas Moodysson.. Vet inte riktigt om den var bra eller dålig, det hände lixom inget..Så nja, ingen höjdare. Men Gael Garcia Bernal är ju långt i från pjåkig! nästan att man fundera på om han tagit plats 1 av Channing Tatum som är snyggaste karln! :)

Gael Garcia Bernal


Channing Tatum

Vad tycker ni?!;)

Nu film, idol och sedan grekisk sallad tills Veronica kommer hem:D

Byeee




Går dagen...

I går träffa jag tre favoriter. helt klart=) Thess, carro och bea! Vart en vända till falun för att träffa carro och strosa runt på stan med tess. Dock var mitt huvud fullt med snor så lite svårt att njuta till fullo.... :)
Carro är en underbar tjej! sån jävla humor, skrattar nästan alltid, o alltid i sms kommer : hahaha..
Bea fick jag o Thess på köpet :) då det slog mig att hon kanske jobbade i falun nu, Hon kom ner och sa hej en stund och jag kan erkänna att jag funderat lite efter vi träffades;)  Sjukt fin i håret blev du gumman!! Alltid lika kul o se dig:D

Och thess då, nu när jag nämt de andra som ja träffa i går;) Hon kom hem till mig plocka med sig mina möbler o drog... ;) nejdå:D men hon har köpt mina säng möbler samt en byrå till hennes nya lya. de har jag nog nämnt?! I allafall flyttades det från mitt rum i går till hennes bod hemma på gården:) Hoppas de kommer bli jätte fint där hemma sen:D Tack för gårdagen och att du drivade (eller hur de nu stavas) av din oskuld för min skull på mcD :)

Nu är det kuta! Uppsala står på schemat i dag:D oo längtar redan tills vi ska äta o gå på bio på lördag!

Byyyeee


Flyttkartong och rödrosiga kinder

Vet inte om jag ska skylla på mina rödrosiga kinder och kroppsvärk eller erkänna att en flyttkartong kan vara svår att vika i hopp? Just nu är det dom rosiga kinderna som tar bort orken att ens försöka, får återkomma då de dunstat från mitt ansikte. Vill inte vara sjuk nu.

 Att göra lista i morgon
[] åka till Falun och träffa Carro!!! =D Äntligen, tog ju bara något år så där!:)
[] skruva ner möblerna
[] boka tågbiljett till uppsala.
([]) Rensa kläder och sätta på en tvätt. Börjar bli dags nu?! Ler.

Nu blir det panodil så febern går ner. Bye bye åter i morgon. Kram

Ooo slog mig i dag när jag såg mer reklamen, han som sitter på en bänk och blir träffad av kärleks pilar, för att han skriver puss i ett sms först?!ja som inte ens skriver puss på msn. Hmm, ja ja får väl stå ut med att inte bli träffad av några pilar på ett tag fram över då:) och det känns skönt! :D


Har lust och köra ner en flaskborste i halsen

:då kanske ni förstår min frustration av den kliande känslan.
Efter läkarbesök blir det willys och köpa sorbet glass!

 Om man nu ska slå till med en flaskborste väljer man självklart den roligare sorten.

inte för att en morot är så värst inspererande men den ser ut att klia skönt!! (och jag erkänner, hittade ingen roligare på googel.)

Och favoriten;D


nu skulle jag vilja spy,satt i mig glass för två personer, och halsen kliar igen!


tröttttt...

och förkyld! inte roligt! och lånat ut mitt nässpray utan att fått till baka det har jag gjort oxå;/... ;) 'pik' ..ler..
får se hur det går i natt hatar och vara täppt i näsan!!!

._.

Snart i allafall så får jag träffa veronika=Ddet känns jätte roligt! och mamma kommer hem snart! Och hinner även med träffa Carro innan jag far=D

roligt roligt=)

sovgott nu. kram


Carro flyttar in..

I Jessicas lya över helgen. Så otroligt kul att ses igen! – det känns som vi bor i hopp . värmer mitt hjärta och helt klart känns det så innan och utantill J Nu ligger och i sängen och egentligen gör inte ett skit! Tänkte ta mig en ny titt på en ny blogg design. Men känner inte att jag har kort till det. kanske ska man vänta till Oslos gator och varma höst kläder? Det känns som det bara är en vecka kvar, för den här veckan kommer gå otroligt fort. I morgon ska pappa och jag skruva i hopp möblerna på mitt rum, för att tess sedan ska kunna hämta dom. De ska få flytta in i hennes nya lya efter Norge resan för hennes del.. På torsdag åker till Uppsala. För att hälsa på Veronika.

Men åter till lördagen. Mötte upp Jessica på stan för att gå på systemet och sedan ta oss ut till henne i Solna. Där satt vi och drog oss i soffan och var slöa och trötta. Min längtan till helgen har vart stor! Och sprallighet för att träffa  henne och också andra tjejer från leksands-tiden.

Vi gjorde oss klara och som vanligt fixa jag Jessicas hår;) Vi dela på en asti och körde där på igång med vin och Helena och hennes vän ramla in. Jennifer Steffi och Jannica kom också efter ett litet tag. Sen vet jag inte vart kvällen tog vägen. Ler. Och jag har nog inte mått så dåligt innan utgång någon gång. Men jag har lärt mig en sak!! Att när man ska spy, stoppa fingrarna i halsen. Och när kväljningen kommer tryck till en gång till! Det är tur jag har jess, vem skulle annars lära mig överlevnads trick?! Ja, Sedan dekade jag!för första eller andra gången i mitt liv..  Men det var jätte kul innan och på korten ser det ut som det vart en rolig kväll och förfest=) När jag vaknat till liv var jag taggad för ringa upp jessica och möta upp de för att dansa vidare natten lång! Jajjamen! Till min besvikelse var då klockan redan 5 och antog jess var på hemgång. Så städa lite åt henne och sedan mött henne i dörren! Hon var närmare en hjärtattack och jag var glad att se henne!
Söndagen avslutade vi mat i stan med jennifer och helena som hade med sig pojkvännen också! Kul och se ett ansikte på folk som man pratat om:)

Ja kvällen blev inte som tänkt men det var roligt och träffa alla=)Och utgången får vi helt enkelt ta en annan helg =D

Kram och tack för helgen:D
(bilder tagna från jessicas blogg)


hej på er!!!

Helgens bravader uppd. ja er om i morgon då korten har nått min dator!!! Kan inte mer en säga att det var jätte kul och träffa tjejerna från leksand igen och man känner värkligen vad man saknat dom!!

Vart hos syster och ätit taccos sen ja kom hem. de bjöd över mig vilket ja inte hade något i mot...

Tack tack tack tjejer för en trevlig kväll som jag dock avslutade lite tidigt med lite mindre stil:)
Får göras om! :D

Godnatt


Jäää:

Mmm vist är det boring;)  jobbit läge. kan då uppdatera att jag tycker det ska bli förbannat roligt att gå ut med jessica på lördag och hoppas stort på att de andra tjejerna följer med oxå! saknar se dom eller saknar dom kanske man säger ;)ler.!!!!

Och i mån blir det inspelningen : vem kan slå philip och fredrik. ohoooo. blir najs!

och sofie. var det lika tråkit nu;) haha. vi hörs på söndag du dör inte med en helg utan mig:D KLEM!

Ohooo slog mig nu när jag tittade igenom datorn efter musik. hittade bilder från när vi hade synergihandel vi hade i skolan. Vi i vår grupp tröck/målade bland annat på kläder osv... inte så ingående i det... men i allafall valde jag att trycka på en vanlig trist veromoda tröja... som jag ändå ej annvände längre... så inte mer med det, hade tröjan den dagen vi visa upp våra "värk" sedan annvände jag den inte igen...ler.... Men i allafall man sorterar ju bort kläder i bland, då det behövs. och man glömmer sina plagg rätt fort... Var på stan för någon dag sedan.vänta på min moster skulle babbla klart... Då jag ser en tjej vandra förbi i min tröja!!!!!! som jag målat på...Kändes göör mysko! var tvungen att gå in på apoteket och "låssas" kolla på en viss hylla.haha.. Kul att saker kommer till andvänning, men kan erkänna att jag är nyfiken på hur tröjan just hamnade på henne?! Vågade inte gå fram och fråga;)


hej på er!!

I morgon bär det av mot stockholm för en helg =) ska betala lite räkningar och så nu sen krypa ner i sängen... det får vara allt för i dag!kram hejhopp.

Bokat..

Att träffa jessica
-"- Carro power
-"- Lisa, och ja hoppas på även josé
-"- Veronica ett måste oxå innan ja lämnar sv.
Och min familj ska jag trötta ut som fan under de sista veckorna ska gnaga på dom om det är så.

Kolla på en serie ellr film i dag vet ej vad det var. pappan skulle i allafall förklara varför han sagt barnets mamma var död. Ohoo vad tårarna börja rinna. oki jag brukar vara kännslig när det gäller film men icke så här.. Det har vart mycket nu. och jag skulle bara vilja andas ut. Vill bara slå av mobilen och inte bli nådd. tänker ni- gör det bara då!? Men går icke som att mina jobb är kopplade till den. Efter att legat i mammas knä ett tag och pratat bort tårarna känns det rätt bra. Kan jag få gråta en skvätt till? ler.

"Men hur fan ska allt gå när det redan nu är krångel?!?!?!?!?!?"

Vill ni träffa mig innan jag åker får ni ringa.(nästa vecka är det jag kan förutom fredagen som är bokad;)...)..orkar inte sitta och planera på msn fram o till baka. :)tack bock i kväll är en kväll jag fått nog.... Ska släppa allt i helgen och vi ska äga ;) Hoppas på att de andra tjejerna oxå hänger på!!! skulle vara super kul!


Om allt och inget om om igen...

Att ha blogg är vissa dagar hur roligt som helst,
när roliga kommentarer kommer in och förgyller datanörds tiden.
Vissa dagar är det torkavarför tänkte jag att jag skulle jämföra det med ett trosskydd?! 

Jag längtar till lyckan som får det pirra i magen. För er som inte vet så har jag vela åkt till norge sen gymnasietiden för att jobba och bo, varför?! Jag åkte i väg med min dåvarande pojkvän och spendera dagar i oslo. och vart på något sätt fast.(då det inte kändes som en svennebanan stad som i dag;)...)Och inställningen att åka redan det året jag kom in i leksand på skolan fick jag stryka för två år fram över, men nu är det dags. Så nu oxå kanske ni förstår min längtan! Separations ångest från familj och vänner känns stor just nu, som att jag inte vet om ett officiellt hem datum.(varken för besök eller hem) Vi har lägenheten till maj, men ska mitt äventyr vara slut då? Inte en aning, kan lik väl komma hem då som att jag köper mig ett litet hus på en gräsplätt och lovar att älska någon i nöd och lust. Men enbart om det är jävligt mycket lust!

18 dagar vi landar i oslo... :)

Nu ska jag skapa mig en rena tvätt högar, och försöka rensa ur min garderob, alltså större delen av mitt rum. Boka tåg biljett i dag till stockholm. På fredag:D Ohoo längtar efter en lång natt på stureplan! Eller ska vi pröva någe nytt? Eller ta det säkra kortet för en rolig kväll :) Vad skulle ni välja?

Hoppas ni har en bra dag!
och en fortsatt bra  vecka!

Kramar//
Carroline



RSS 2.0