lång dag...

Lång dag trött .vart på bio och ätit kräftor i dag med familjen. även jobbat så klart. Ja berättar mer sen..sova nu..
ingen urf i år, hjärtat gråter lite kan jag erkänna. men blir flytt fest då i stället. och ni som tänker varför har hon inte bjudit mig så har jag inte bjudit någon, de jobbar de andra tjejerna på o ja orkar bara inte just nu. sista veckan på åhlens nästa vecka. sjukt fort har det gått. och sommaren är snart slut, ge mig höst så jag slipper stressen över att solen inte är framme och måste ge färg på min bleka kropp. och det snygga klädmodet får ta sin plats! ge mig en pälsmössa som värmer mina öron i sen höst sol. eller en jävla grå dag då man kan vara lycklig att man går på vackra gator ...

tack för tipset bethina. älskar den redan!


torsdag torsdag osv...

Kan det vara så att allt ordnar sig på bättre sätt? I så fall kan jag säga att jag är lycklig. Men ska inte hoppas i för väg=) men oki ja e super pirrig. Ler.


I dag?! Fixat håret i en evighet. Nu e det beigt och ask blont. Blev helt oki. Men jag är ju frälst i det ljusa håret jag hade innan men som elin sa. Nu ser du mer sofistikerad ut och mogen inte som en fjortis som ska supa sig full och festa. Ler. haha. Elin jag gillar det blonda en då och fjortis står för det blonda med överslag i gult;)  Men förstår helt vad du menade och till viss del håller jag med. ska bara vänja!! Utväxten är borta bara det är ju ett plus!=D


Sedan har Adam nu kommit hit, ska vara här några dagar. Kusin barn. Kul han är så jävla söt!! Pratar hela tiden=)  Har även ätit lunch med sofie i dag, vi var även till lappens med p och r. Sedan hem till p och kolla på film. Oki jag är blond!!! Not. men ni får säga så =) för den här gången.


Fick en bild av sofie i dag. hon hade tänkt på mig och måla den är en galen tjej , en norsk flagga och lite små saker om kring.ska ta kort på den i morgon=)

Fått jätte söta komplimanger, ja blev röd =) och glad. Alla killar kanske inte är lika dana? Vist? Ler. natti på er.

Tack Elin Sofie Roger o Peter för bra dag och i bland gillar jag dig s. ;) . kram


onsdag...

Hej hej! Onsdag i dag och halva veckan gått. Sitter och väntar på affe ska sluta träna och höra av sig. Även Sofie. I morgon försvinner min blonda peruk! Ska bli så jävla skönt och få bort utväxten. Jag är sjukt rödhårig=) I morgon blir det slingor av någe slag. Inte bestämt mig riktigt än. Men mot hösten blir det mörkare igen=) tror ja i alla fall. Aja får se hur det blir...


Nu ska ja ringa sofie sen tess. Hoppas ni haft en bra dag. kramar

Älskar  mina vänner;) ler.

a cinderella story...

Godkväll!


En trött tjej? Aaa. Fint väder ute! Jihooo. Fan vad jag vill ha pengar, Vill kunna köpa saker till mina syskon om jag hittar snyggt. Ler, helt sant. Skämma bort familjen lite skulle inte vara helt fel. =)


Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, dyng trött. Och sjukt bara besviken på en människa. Om man säger en sak som man inte vill ska gå vidare till en viss person och säger det rakt ut: säg inte det här. Det är inte något skit snack om någon annan utan bara om sig själv. Så får man reda på att den sagt det till personen man inte ville?


Vad säger man då?

Hej och hå tack för den. Jag tar det nu med en nypa salt för jag vet nu att jag inte kan säga någe som jag inte vill ska komma fram till någon annan.


Såå till er alla. Håll för fan vad ni säger eller vad vänner säger till er. Om ni vill att vänner ska vända sig till er den dagen dom verkligen behöver och även då ni själva behöver.


Nu ska jag kika på a cinderella story  på trean!Kiss och hej! =D

Behöver jag säga mer;)


dag i falun...

Heeelloo. Sjukt trött och stress i huvudet. Glömmer allt och inget. Minns inte vad folk heter så ta inte illa upp om jag kallar dig för tre olika namn. Inte ovanligt då jag är stress. Eller om jag glömmer ringa eller svara på mess. Eller ja mess ? har inte telen fastklistrad i handen längre som jag jämt hade förut! Vilket är skönt. men folk tolkar otrevligt. Och just nu har jag inte heller pengar på telen så kan ej svara på mess oavsett conviq eller icke. =) Då vet ni jag fyller på när jag orkar.


I morgon fyller mamma år! =)

Mys!


I dag har jag vart med Lisa i Falun, kikat kläder och hitta ett par jeans som kostat över 500 lappen på urban outfitters som jag bara älskade men inte hade råd med,vet ni va dom gick där vi fann dom nu?! 50 kr. Haha, helt sant. Helt nya och inge fel på de. Och köpte även ett nitbälte.  älskar det!

Sedan åkte vi till Avesta träffa på Sofie och Emma samt hennes vän. Åt och tog en fika. Sedan blev det glass vid dalahästen.

Efter en lång dag och stressen i mitt huvud la jag mig i badet med ansiktsmask. Sjukt skönt men tröttna efter en kvart=) Inte alls rastlös av mig.


Till helgen ska vi gå på "Sommaren med Göran", hela familjen. Blir mys.  Längtar.


Jobb hela veckan, fixa hår och bara vara (eller inte bara vara massa och göra). Den 21 Oslo. Inte 20 de som jag sagt. Ler trodde det var fredagen=) men icke. sååå 21a.


Efter att prata av sig med Sofie lite nu på kvällen känns det lite lättare=)tack gumman.


Sovgott hoppas ni haft en bra dag!

Kyss och hej...Nico nico nico=)

Helllloooo


I går hade vi möhippa för Elin, behandlingar för henne, kropp ansikte och fot. Sedan smink och hår. Vackra kvinna. Hon gjorde nästan alla uppdrag hon fick också, lyckades klippa kalsonglapp (xl) Ler. haha. Hon drog tyvärr hem tidigt för illa mående. Hallå vart tog gamla tiden vägen;) Det var trevlig kväll men synd du försvann tidigt gumman.

Bilder kommer sedan.


Sååå. När vi satt och åt kom en jordgubbs grej in till bordet. Trodde det var för Elin som att hon skulle gifta sig självklart! Men va till mig från N. =D (lär ju skriva det som han tittar in lite då och då;)... ler)


Den här helgen, för mig har det vart jobb. Och sedan möhippa, och i dag är det söndag men känns som lördag. Men är ledig i morgon så söndagen kommer bli måndagen=)

Det har vart en konstig helg på känsel fronten... Det är som att jag är mättad efter fredagens samtal rätt bra.. (tack till alla er som ringde mig mitt i natten.) Ler, självklart behöver man inte svara men när någon inte hört av sig på evigheter så blir det att man vill svara. Och sen som att ja inte har nr på telen så vill man ju inte missa nått men efter tag åkte den av...efter fyra fem så där efter sista samtalet och ett närmare sammanbrott.

-han ringde, vad säger man när det sluta fel? Men man har bearbetat bort det... En del i livet... Brrrr efter andra försöket med p så blir allt komplicerat med andra. Jag får tunghäfta och hatar prata om för seriösa saker och ting.(på ett sätt skönt men på ett jobbigt då det inte är jag) Låt mig hitta tillbaka till mig själv innan vi pratar seröst igen..... hoppar inte han ringer i dag....=/ samtidigt man hoppas...jag är så trött på sega ting så jag kastar bara ur mig saker för tillfälle som jag i nästa stund kanske inte känner eller menar, utan för jag bara inte orkar. vill bara ha det lätt.. Ååå tjejer;) eller vad säger du tess. Ta allt med en nypa salt!!


 Ohooo nu blev vi lite sentimentala här=D Om ni inte fattartolka det inte heller=)

Alesha Dixon, looovee hennes kropp. Och låten är inte så pjåkig. Tack och bock för i dag. Nu ska jag fixa mig sen kommer farmor o farfar samt mormor, vi ska fira mamma som fyller i veckan! =D sedan blir det näs och se på pöjkarna som ska spela fotboll. Och sedan blir det övernattning vid tess. Vi ska kika film o mysa=)


Ha de bra nu.

Alesha Dixon..


Bara älsk=D


We live and we learn to take one step at a time There´s no need to rush  It´s like learning to fly Or falling in love

Kram //Carroline

Fredag och i morgon jobb....

Hej på er! I dag igen. Jag är fortfarande sjukt trött och har gått på över energi hela eftermiddagen Sista timmen på jobbet skratta ja åt inget och Carina va trött på mig erkände hon. haha. nooot. She loves me ;) -Bra jobbat gumman för I dag gå hem du. Känns bra när det gått bra på jobbet. Vart sjukt mycket folk som att det vart halva reapriset. Folk blir som galna. Ohooo. Köpte ny väst tröja klänning i dag, vet inte va de är, en blandning av de tre. Lät fräsigt va? Ne va int så jälva fräsigt men skit samma...Mys i alla fall=D.

Låt mig fixa håret nu tokig på utväxt.... I morgon jobba sedan blide det fest. O söndag match. Lisa du ska med! Sofiiie najs to see you to day!!!=) Göllplött. Jag är inte så slut I huvudet som jag verkar bara lite övertrött. Ler.


Skulle inte va fel o åka till uppsala nu och hälsa på v. blir så lååångt mellan gångerna! Blä o fy inte tänka på när man åker till norge.

Ne natti på er.sovgott och dröm sött. Oki inte alls störande att de står små fjortisar här ute och tutar på sina mopeder. Moget? Jag är mogen.kram


jag är...

Jävla trött! =/
och har noll ork!

i took a deep breath and let it go


regn regn och åter regn

Ridtur med miccis i regnet kan det bli mer romantiskt en så=) .... Ne .ler. Det va skönt att komma ut, mitt humör svänger upp och ner just nu, stressad och jätte trött konstant. Någon mer som känner som jag? På vägen dit satte ja på cocaine låten på hög volym. Oki jag vet en som känner som jag=)

Vi hitta svamp också, miccis som är så hurtig fick hoppa upp och ned från hästryggen för att plocka. Även gosat med hennes små kattungar. Brr va ja inte tycker om att inte ha kamera på mobilen längre...


Torsdag! helgen närmar sig. Men jag jobbar ju alla lördagar hela perioden=) Le och var glad, det ger pengar i alla fall och det lär behövas. Ler.


Nej ni mer en så har ja inte å säga just nu.

Sovgott kram


Just ja! Vart tröjan är från? Jag återkommer om det har sidan på annan dator!

hej på er!!

En ledig dag! Så skönt. Legat vid Lillsjön med mamma i dag, ätit suchi, sola sola sola, och där med också sova sova sova. Ler. Sedan efter det drog vi oss hemåt, stanna för köpa glass. När vi väl kom hem. Så la vi oss och solade igen=) Och om vi fått färg? Ooo ja. Jag är fläkigt röd=) haha. smörjde mig inte så noggrant. Sexit. Ler. I morgon är det jobb igen och veckan ut. Nästa vecka ska jag fixa håret!!! Längtar kan ja lova.


Martin ringde i dag! underbara du! En härligare människa får man ju leta efter. Se till och bli miljonär nu ;) Vi blir en del människor i Norge. Blir toppen. Längtar.


Hoppar ni haft en bra dag. Orkar icke skriva mer nu. Fixa lite och sedan sova=)

Kramar..

lite regn...

Jobbat och sedan vart ut och gått en timme. Det regnade lite men rätt söknt! Alltid skönt att få luft efter jobbet...Så varmt och kvaft i plus. I dag titta massa roliga människor in! =D Jobba jobba jobba på, i morgon är jag ledig=D Hoppas det är sol då! Annars är de bra endå=) Hoppas ni har bra kväll kramar!

Mänskligt att växa ifrån varandra, man har sina perioder i livet. Vissa stannar kvar andra inte, vissa hittar tillbaka och vissa har den tiden......
Thaaaadaaaa Anonym... Ta allt med en nypa salt!


jag vill ha...

Efter långt försök med att komma på någe att skriva ger jag nu upp för att lägga mig.Sov gott.
Här har ni gårdagens jag vill ha och morgon dagens osv: VILL ha! =D
Godnatt kramar
//
Carroline


Tröjan, kolla inte på tjejen för då vill man inte ha tröjan....haha know skadad.

Robin 25 år...

Helgen har vart bra, men verkligen jätte trött i dag, vaknade upp hos Therese vid en tio. Då kom mamma och pappa hämta mig för vi skulle åka till Linda och Johan. Väl där så fikade vi  var på gården och åt hallon,smultron och jag somnade =) sedan har vi grillat i dag och sovit mera. Sjukt trött verkligen!


Går dagen var jätte trevlig, seg efter jobbet allt började fel, trodde jag var sen vilket visa att jag var tidig. Trodde jag sluta sent fick höra jag skulle sluta tidigt men sluta mitt i mellan.. ja ni hör ju. Noll koll hade jag verkligen=) Men efter jobbet träffa jag på Ullis som kommit med två till pojkar och även ammi. Käkade och sedan åkte jag ut till Therese. Det blev Näs till Cherry och väl där blev det fest=) Robin hennes pojkvän fyllde 25 .. Vi åt och drack, även de andra lekte =D Det var en bra och trevlig kväll=D


Nu har ja sovit massa så kommer säkert int kunna sova i kväll men men så är det=) I morgon är jag ledig så ska ner med mamma och kusin och kusin barn på stan och kika lite.


Det får räcka för i dag=)kram och tack för i går!

Party party! Robin 25

Robin <---- åt vänster..Grattis! Mannen åt höger --->gav mig ett nytt smeknamn:
Gissa?! .... : Lilleskutt...  Varför? han tyckte ja såg ut som han medan ja skratta så jag höll på och avlida. Veronikas pojkvän hade nämligen innan ramlat ut igenom tältet.. observera att kroppen låg kvar innan för. HAHA (alltså huvudet på andra sidan  "väggen" om ni inte hänger med.)

Den ena är värre en den andra;)

Härliga veronika var där med!

Therese Älskar banab;)

Banan utan händer! ;DJammiii

Jävla roligt.

Kram godnatt
//Carroline


De tog min oskuld i Cruising i Fredags oxå! I Säter. Pontiac Trans Am tog oss framåt i ledet...=) Tack för en trevlig kväll! 


Norge, bloggar,idag,i morgon,osv...

Nu är frågorna för Norge inskickade, och i morgon bestämmer vi nog hur vi gör med bonde och jobb, igenom förmedling eller inte? Det känns som det lutar emot förmedlingen smidigast även om de kostar 500 nok så e det värt det då det kanske går snabbare och få jobb och där med få en lön, en att söka jobb själv och dagar går utan pengar.. Så ja känns ju rätt självklart när man tänker tanken, men fortfarande vissa frågetecken! I alla fall den 20 aug (som det ser ut nu), bye bye Avesta=) Om jag är glad ?! Om jag är!


Satt just och kolla bloggar, jag vill länka till folk men vet inte hur man gör. Dom man gick med i leksand känns ju självklara,utom en.. just nu kan jag erkänna att jag e "trött" har inte brytt mig något om det alls...liver har sin väg lixom, man har haft kul anledningar till att man glider ifrån varan betyder inte att man inte haft det kul... Men när jag såg att hon tagit bort mig blev jag det... asså vad är det för stil?! Kom igen mogna någon gång. Jaja, Bara för att man inte pratar umgås längre har man ju i alla fall haft en nära relation,(annars skit samma) Men kanske ska avsluta på fb också om de ska vara så där... host. Inte alls trött och skrattretande!  Och paff lär jag ju erkänna, därför jag skriver om det nu överhuvudtaget=)


I morgon är en ny dag!


Men i dag, jobbat på går bra. Mysigt i soffan i kväll med familjen ,har just nu Alexander här från Karlskoga=) Och till helgen kommer en del av familjen Elo hit för stanna en natt och även hämta hem Alex. Det är redan Tordag!? Den här veckan har gått så sjukt fort efter att vart ledig två dagar. Skönt! Och längtar till lördagen. Tacco, träffa dom och sedan ut till By. Ska gratta Cherrys pojkvän=) Blir nog grymt kul!


Imorgon jobba sedan ska jag åka raggar bil till säter med Sofie och hennes kompis! Ohoo skoj?! jaaa=D Jobba lördag.


Kollat på Mamma Mia nu i kväll! Filmen är så bra! Låtarna är bra! Och den får en verkligen känna alla känslor. Då är det alltså en bra film ;D Dom lyckades! Och ABBA har lyckats med bra låtar/texter =)


Nu har jag "ord bajsa" en hel del och ni har fått veta en del nyheter!           

Sovgott dröm sött

//Carroline



en kväll på kingen...

Hej på er. Kom hem för en liten stund sedan. Vart och jobbat för att sedan möta upp mamma veronica och kicki på kingen. MYSIGT och längtade hela dagen på att få logga ut mig och möta upp dom=D Men gick riktigt bra på jobbet i dag. Ingen otrevlig kunder, inge strul, trevliga arbetskamrater och de som skulle bli gjort blev gjort och lite till. Kristoffer och Affe tittade även in för att säga hej=)
Och det var mysigt och trevligt att avsluta dagen på kingen! Nu är jag sjukt trött och ska tvätta bort sminket. Sedan krypa i säng...

Sovgott och dröm sött!
Kanske ska säga att våran affärsidé inte var jätte seriös i går. nypa salt. =)Vi söker jobb i Norge fortfarande. Men känns som det börjar gå framåt.

hejhopp
//Carroline

Tack för en mysig kväll<3


Starta eget i norge...

Hej vänner=) Nu har jag vart ute lite. Syndat, blev en kyckling rulle med vänner i ställe för träning. Men i dag har jag verkligen inte någon lust alls för att träna så det står jag för=)


Nu då, ska ni få höra. Sofie och jag har nu kommit på våran affärsidé in för Norge! I ställe för jobba för någon ska vi starta eget!! JAJAMEN! De ni! (therese har inte hunnit med och hört detta en men då vet du gumman...ler..)


Affärsidé

Vad: Städfirma för privatpersoner.

När och för: Män vars kvinnor är och handlar eller är på jobbet.
(Så de tror att det är deras män som städat under tiden de vart borta)

Arbetstider: 09.00- 17.00 Viss övertid kan diskuteras.

Tillbehör som vi medtar: Dammsugare, rengöringsspray och Dammvippa självklart.

Klädsel: Korsett med tillhörande liten kjol. klackar, rosettband i håret.


Tänk vad man lärt sig av sina två åt i Leksand! =D


Möts av detta:

__________________________________________________________________________
VARSEL! Dette er jænta mi.. Hon er så utrolig pen så de er sinnsykt :D

__________________________________________________________________________

Vissa människor får en verkligen och le!  Hitta nämligen detta på Soffs blogg. Tack du är goo=) 

ta mig till baka till stockholm ett tag...

Efter att läst hannas blogg, får jag känslan av att förstå henne. " Mina nätter kastas från att bara dansa på små glädjemoln till att bara vilja lägga mig ner och dra täcket över huvudet. Försvinna från världen ett tag eller stå dansa av glädje på ett torg."  I går kände jag mig förtvivlad för jag saknar folk och jag får krupp av att vara själv hemma, samtidigt som jag låg och skratta ihjäl mig till nedanstående bild inlägg.  Nätter är verkligen tänk tänk tänk. Därför ska man lägga sig tio och vara pigg och gå upp i tid? Så la jag mig i tid i går? Nej.. inte alls, och jag tog mig friheten att inte ställa klockan i morse heller. (Vilket börjat ge mig lite ångest, vet inte när jag inte ställde klockan senast. Skit sjukt jag vet!! Man borde njuta. De kvittar om jag ställer klockan på 9 eller 12 bara den är ställd... ) Måste vänja mig av med det och även lägga mig i tid på kvällen.


I dag skulle jag träffat underbara Elin men hon är sjuk, sjuk och sjuk igen=) hon låter som en man av hesheten=) haha. sexigt;) hoppas du blir frisk snart. Jag vill ut och vara galen med dig! Kom igen nu gumman...
Säger som max -brrrrr brrrr ....

Tanken på att han kommer bli skit snygg och se mig som en tant (eller morsans kompis) får mig att inte vilja bli äldre! HAHAHA. Fan vad äckligt!


Saknar Leksands vännerna, saknar alla roliga minnen. Eller enbart er=) hoppas ni alla har det bra och livet glider på=)

Saknar Veronika, var så mysigt då hon kom och spendera nån dag med mig i stockholm och även var med mig vid läpp kliniken=)

Jag har taggheten i mig som jag hade i stockholm vilket jag bara älskar med mig själv, men pengarna tar i mot och kan inte leva som jag gjorde där och då... kan lova det fått en eftersläntrare och en fet smäll i mitt ansikte.  Men som ja och jess sa i går - hade i alla fall roligt för pengarna! (se det från den ljusa sidan, vist?) =) I do!..

Är vi SPA eller?! Ler.



Det bjuder vi på=D Bli frisk nu!


Vem kan inte motstå mig? =/ Fan vad jag viker ut mig nu...

Och jag håller på och dör av skratta. Fyfan vilken dam hon är! Kan ni förstå. Här skickar man in en söt bild på henne till Dagens man och hon kommer till intervju.
Sedan på hennes blogg kommer kommentaren "Vem kan inte motstå mig? =/
Fan vad jag viker ut mig nu" Med detta kort jag håller på och dör. det är bara min jessica som kan göra något sådant med klass och stil! Grattis gumman att du gick vidare ett steg ;) Lycka till i nästa.

Hörrni godnatt. Och vill tillägga att Sofie fick mig tårögd i dag efter skrivit ett så sött meddelande i sin blogg. om mig självklart. Vissa fastnar mer en andra helt klart! Tack gumman om om igen.


Ja då bjuder jag på  Allá Jessica :
"Vem kan inte motstå mig? =/ Fan vad jag viker ut mig nu"

(jo det är tjejen i nedanstående inlägg...)


Dagens man...

Nu då, hemma. Efter en trevlig dag med tess, (Stort grattis till kvinnan som fått ett fast jobb fram över=D...)
T
yvärr är jag sjukt seg i dag och kommer inte någon vart med någonting känns det som. Får bättra mig i morgon=)

Fick även höra att en jag dejtat för ett tag sedan håller på med "tunga grejer". Jag kan inte säga att jag blev förvånad för har hört "ryktet" förut. Men är det verkligen bara ett rykte? Jaja själv känner jag mig nöjd och glad att jag styrde av det för ett tag sedan... Hur var det? Tur med killar?! =)


MEN NU DÅ!

Skickade inte Jessica till Dagens man i går, tyckte att det var dags då jag väntat länge på skicka in henne till bonde söker fru. Det här verkar grymt mer henne! hitt eller diss lixom;) Dissa är hon bland de bästa på som jag känner i alla fall. Och som att jag tycker om henne otroligt mycket och vill hon ska finna kärleken, så varför inte?!
Och hon är ju inte bang heller;) vist?!=D


Är hon en av 20 tjejer som kommer stå i panelen?!


Jag hoppas och hoppas=)

Melissa Horn

Fin låt. Sitter nu hos tess och kollar lite norge,men nu har vi beslutat att vi ska se på film i ställe=) Lite sega i dag.
Åter kommer mot kvällen! Då ska ni få höra lite om vad jag gjort åt min härliga kvinna Jessica=D För er som inte läst hennes blogg och redan har en aning om det=) Ha en fortsatt bra dag!hörs sen kram hej!


Hold your head up high...

God morgon! Vakna vid en 11 i mammas säng. Brrrr. Bakiiis!!! Jag som inte skulle festa bara ta det lugnt...

Ler. Var ut i borlänge i går med r och hans vänner. Det var riktigt kul!! Jag gillar s2 helt klart. Och det blev ju inte sämre av att jag träffa på underbara Carro.. CarroPower. ;) go tjej verkligen. Åren rullar verkligen på, man har inte riktigt koll och det mesta känns som i går även om det gått flera år...

I alla fall sluta det med att massi, lite små räddande ängel, körde mig hem till avesta i natt. Hade jag vart han hade jag dumpat mig efter vägen... inte för att jag var otrevlig men full och åksjuk kan man kalla det=) Nomy låten ekar i min dator tycker den är så sjukt bra. Hold your head up high Man ska verkligen hålla huvudet högt. Man kommer både längre på det och man ser längre ut. Smart  va. Det är rätt kul att jag ligger här och ler men tror jag har en smärre chock eller nått... ler.


"Träffar du bara konstiga killar" frågade min bror mig i går, vad säger man. haha.ler. Han är den goaste killen i världen! Sedan i dag kom tess med kommentaren "du har inte tur med killar du" efter nattens berättande. Hur man lyckas? Bra fråga. =) Nu ska jag i alla fall sluta träffa killar som inte är min direkta stil.. Samtidigt som ja tycker det är grymt kul med folk som inte är som en själv och man kan lära sig något från. Men den dagen jag känner att ja vill ha kille ska ja gå efter magkänslan.. =) För just nu har jag verkligen en stil krock, men vad gör det=D se och lär. Ler.


nej ni.jag ska nyktra till och sedan ta mig till coop för handla och sedan åka till mormor. Vi ska göra ägg mackor och dricka te..


Skönt och vara ledig. Och längtar redan nu till nästa ledighet.... När ska jag börja vara i nuet?



Ha det bra hörrni!

Kramar

//Carroline


Ge mig värmmmeen igen!


Vart är solen...

Hej och hå! =D


Lördag, men det känns som söndag! Kvällen i går var lyckad, Tack Brax och Marina =D


Hamnade på krogen näst intill nykter i går. Host. ler. Vaknade upp på Lisas och Sammes soffa så där vid en tio, för att sedan gå till jobbet. =) LEDIG! Måndag Tisdag.... i kväll blir det lugnt. Jag orkar inte. Ska ta en liten sovstund nu hade jag tänkt men hinner icke, duscha och åka.

Regnet slår som spön i backen. Fy, va kommer allt ifrån, vart tog den varma sommar värmen vägen?

Jag vill ha sol på träden så att äpplena kommer och på buskarna så hallonen blir röda som kyssbara läppar.


Efter att nu spytt ur mig all galla på alla cp människor jag kom i kontakt med i går känns det bra och lugnet har nu lagt lite lock på det hela. Tack gumman, bra att man kan skratta åt det i alla fall. Sitter och lyssnar på en super fin låt. Hitta den på Lins blogg. Lägger in den nedan.


Nu har mamma pappa linda och johan åkt på lite semester. Och jag och niklas är hemma och jobbar. Hmmf... inte alls bitter. Ler.


Är jag seg eller nervös? =) Eller båda kanske.


Gud så jag älskar allas sommar bilder nu som rör sig omkring på nätet. Henke har en otroligt fin msn bild just nu. Verkligen sommar. Snyggt grabben!



Nej om man ska fortsätta vidare och få något gjort, bli klar kanske! =D Uppd. I morgon då jag kommer hem.
Ha en bra kväll.
Lyssna och njut. kisses //Carroline


torsdag....

Hej på er! Min dag har vart helt oki! börja jobba i dag vid 13 o sluta vid 18.40... inte jätte lång dag men man blir lite virrig av att virra runt hjälpa folk från höger vänster och säga -hej hej hej hej hej hej osv. Men det är kul=) jätte kul! 
Och för första gången idag glömde jag ta bort larmet. Eller snarare jag hittade det inte och trodde där med inte att det var något. men tjenare! satt på det klurigaste ställe och får väl vara glad att jag kände personen i fråga! =Dsorry. 
En gång aldrig igen! =)

lite besviken på en person i dag. o morgon.. då jäklar. gud vad jag verkligen tappar respekten för folk snabbt. fyfasen! och snabbt går till ; att ta folk med en nypa salt. Men jag orkar inte!är så jälva trött på folk som ska passa upp och passa in vid alla. antingen är man vänner eller så är man inte. antingen är man trevlig eller inte. Oavsätt vilka som rör sig runt en. blä och fyyyy.

Japp men i dag då efter jobbet?! kom ut. LUFT!! och grått och regn. Jag åkte hem, frågade mamma om promenad?.. Och det blev en på över en mil! =Dohoo. e man duktig så är man. nöjd men  sjukt trött i benen nu. först en dag på jobbet springa runt och sedan detta. men kommer sova gott =) I morgon, sedan lördag! sköönt...

Och sen, jag är inte alltid på fb. även om jag har den öppe på datorn och då står som online..så bli inte putt om jag inte svar direkt. och jag gillar inte den där lilla chatt grejen heller. har inte folk msn idag. måste man bli nådd överallt. haha börjar låta som en kärring! men det bjuder jag fan på! =)

kram på er
//carroline



Längtar till ...

lördag då jag stämplat ut. Då har jag några dagar ledigt. ska bli underbart skönt. och dagarna är redan inplanerade. älskar planera för jag älskar och längta =) i alla fall då det är roliga saker som inte kräver energi. Även fredagen kommer bli roligt då jag ska på inflyttnings fest, även om det blir lugnt så tror jag det kommer bli kul=) Lördagen jobbar jag sedan ska jag träffa en person.(vem? ja ni.bra fråga..jag vet i alla fall=D...) och sedan blir söndagen lugn och måndag therese (sushi ätning) och tisdag elin... och fram till lördag jobbar jag... sen längtar jag till helgen där på, då ska jag ut till näs och fira en som fyller. Ser inte fram mot mygg=/ men mot festen i allafall=D

Min dag i dag? Finns inte så mycket och säga, mamma har sagt åt mig "- tänk på vad du skriver på bloggen, vem som hellst kan läsa."....  Vilket är helt sant, och på senaste tiden har det visat sig vara folk jag inte haft en aning om som berättat dom läser, vilket är jätte kul=) Men förvårnande.
Men ja jag tror jag stannar där, med och säga; min dag? För att åter igen tänka på mammas kommentar...

hoppas det är bra med er! Själv känns just nu världen lite upp och ned... 
vill nämna,bea tess jessi elin. för era kommentarer och även för ni är ni <3L
Lisa o jessi, saknar våra dagar och nätter i stockholm! =) och Tack emma för alla dina chill låtar! =)



En gång till sen lägger jag mig? "emmas chill låt"


och en till bara för att...

kram på er
//Carroline

Om jag säger?

Goooodnatt.
Godnatt.

(oki erkänner jag är trött, men vill inte lägga mig.. Varför? för att jag inte vill gå upp!)
gammaaaalllllllllllll. eller a.många månader iallafall.  kyss och godnatt

Älskar du ditt liv så mycket att du skulle kunna döda någon annan, för att få leva vidare själv?


Hellooo på er. Jag är trött som bara den och en stor blogg torka, om man ser sig om på andras bloggar så verkar jag vara långt från ensam...


Allt rullar på på Åhléns, i dag har jag gjort att dockorna och även sälj... Jätte kul, kände mig lite extas förra veckan då ja fick klättra på stege=) Ja ni hör ju. Är det dekoratörs ådrorna som är saknade eller. När man var på praktik sakna man sälj och när man är sälj saknar man allt pyssel=) Saknar att använda kroppen kan jag erkänna. Men tydligt är mina steg på jobbet bra nog för minska nå kilo i vikt. Eller är det absoluta nerdraget på godis sen leksand? =)lite av varje kanske. Ohooo. Bra känns det i alla fall.


Min helg, jobba och sedan var det taccos och utgång med tess, hade riktigt roligt! Trotts att hon lämna mig själv med en gubbe;) haha. e han var trevlig och ja hade inget emot att prata. Efter jag kommit loss och även hon så dansa vi natten lång! Ohoo köpte mig ett par nya skor i går, jätte fina!! Och höga...mm like!


Veckan nu då. Jobbar sex dagar av sju. Jobb jobb jobb, torsdag ska ja träffa R =). Och sedan jobb, även jobb lördag sen hoppas jag på utgång. Eller ja utgång blir det men vart vet vi inte en. Hade så grymt roligt med tess i lördags så nu längtas det=) Och nya skorna=D

Vill till stockholm nu!! Träffa alla roliga människor, helt teoretiskt borde jag bosätta mig där oxå, efter som jag är så jäkla roligt. =) Det får bli efter norge, efter allt annat som kommer där efter. Men en tripp dit ska jag helt klart snart ta. Men funderar på att låta sommar jobbet lida mot sitt slut först, så att ja kan åka en fredag eller tidigare och vara där en helg.. Jobbar ju just nu varje lördag. Vill till min jessi! och skulle va super kul och träffa andra från klassen! Vissa har verkligen gjort en plats i ♥ ... Även andra utan för skolan oxå!! citera citera!!;) ler.

En fin låt: Nomy - Hold Your Head Up High

Även This heart of ice med Nomy:
 
Nu tycker jag vi ler och är glada för alla underbara människor man har omkring sig!!=D
Hoppas ni har de bra, fick ni lite uppdatering. =Dkram
 //Carroline

Helgen...



karisma

Blogg torka. Ni får Tess och min låt...

Väntar nu på miccis ska sluta och ut en sväng...ha det bra för en stund.kram..

rätt humor till 100%...

klickningar på sidan var igår på 82 st?! jo, förvårnad. Men roligt=)
"-ja du kan dra kortet själv men jag gör det åt dig,ingen fara. chip?mm. Å kort?" (oj blev i fel ordning, först Å-kort, kort sj, chip.) Det är de fråger som jag ställer mest om dagarna tror ja=) även om någon vill ha hjälp självklart.
GUD vad trött jag är kan klockan bli 10 nu. Scrubs är på tv! finns inge bättre=D Älskat! rätt humor till 100%.
I dag väljer ja bara att bjuda på en låt.Dennn ärrr braaaaa!!!!! trött som f-n och ont i huvudet..
Ha det bra!

kram
//Carroline


hejhej...onsdag..

Halllooo=D allt bra med er?

Ska skriva lite tidigare idag kände jag så jag slipper bli trött och grinig;) Kom nyss från lillsjön. Vart där och äti sushi med tess. Igen! Det är så skönt och avsluta dagen med att äta och med en bra vän i solen, som kom tillbaka efter regnet..(blev nästan lite kallt ute, bortskämd med värme?.ler..) Nu så ska jag snart ta mig in i duschen och skrubba kroppen lite. Sedan kolla ut lite nya tider så jag kan ringa tandläkaren och göra klart min tand, pallar inte denna konstanta huvudvärk. I morgon ska jag försöka mig ut på en ridtur med miccis efter jobbet=)blir nog trevligt värre. Sedan är det redan fredag och då jobbar jag och även lördagen... åå längtar till jag får sova. Är trött=)


Natti på er!

RSS 2.0