mååndag igen

och här sitter jag med feber från o till:( alex hade rätt när han gick förbi glassfrysen på jobbet - haha i morgon kommer du vakna upp med feber.. hehe

Tack och bock :)
så nu då,ja vill inte ha feber från o till o ja hade noll energi på jobbet i dag. plus att ja fått förlite lön sen ja startade. så en riktigt jävla piss dag kan man säga.men de e fixat n, men tyvärr får ja ikke tillbaka det jag gått miste om tydligen..yeye .. ja vill inte sova för ja e själv hemma o tycker inte om det. malin borde komma snart:).... hmm hur ska ja klara o inte bo i kollektiv?!

men det är många dagar jag längtar efter något eget. få fixa sitt egna kryp in med allt vad det innebär..eller nu ljuger ja för när ja försöker tänka tanken tänker ja bara på att fixa ett eget sovrum. Skadad av att bo sammen med folk?...

känns som kl är fem på kvällen men den är kvart i elva. och det är mörkt.
på väg från tåget var ja på väg o börja gråta..jo det är sant för det är mörkt. vart har sommaren tagit vägen? vad har ja gjort med den?

brr. ska vi säga att nästa sommar blir den bästa i mitt liv??eller så kan vi börja med vintern:)
Har längtat efter hösten med alla kläder o mys. men nu e de bara drygt. ja vill inte ha mörkt.

i morgon är ja ledig det behövs verkligen möte på kvällen bara på jobbet. ledig dag från jobbet. ne men då har vi möte?! ohoo.

ska träffa lollo i morgon på förmiddagen. sedan jannica på eftermiddagen sen möte då..
Men mår ja som nu blir det inget av de..
 
nu ska ja ta piller o sova gott
 kramarnatti
sovgott


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0